![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#141 | |
Veteran
Član od: 1.7.2007.
Zahvalnice: 403
Zahvaljeno 286 puta na 170 poruka
|
![]() Citat:
![]() Ako se radi o Tankoj Plavoj Liniji ona je isla na Studiu B a ne na pinku,inace mnogo sam je gotivio. Poslednja ispravka: Kisr (7.1.2010 u 13:55) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Novi član
Član od: 8.1.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Serije kojih se secam iz 70-ih godina bile su "Ja Klaudije" i "Lili". Seriju "Lillie - Mistress of Edward VII" sam upravo odgledala ponovo ( glumi Francesca Annis ). Prisetila sam se dosta scena, ali izgleda da sam ovu seriju pomesala sa nekom drugom koja je isla u to vreme. Secam se samo da je glavna glumica stalno palilia svece, pa sam je i ja imitirala. Moja mama se dogo plasila da cu postati piroman :-). Seca li se neko bilo cega u vezi te serije. Polazi mi kroz glavu ime Gabrijela.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Veteran
|
![]()
Seca li se neko serije za decu sa lutkama u stilu mapet soua koja je isla na prvom programu.To su bila neka cupava stvorenja koja su licila na zivotinju bubnjara iz mapetovaca i ziveli su pod zemljom i kretali se kanalima sa vodoinstalacijom a povremeno su izlazili na povrsinu.Secam se da su morali uvek da prodju pored nekog uspavanog kuceta pazeci da se ne probudi,a i bilo je neko sveznajuce stvorenje koga su ponekad pitali za neki savet.Izlaz na povrsinu to jest ulaz u njihov podzemni svet je bila rupa u zidu u nekoj prodavnici u kojoj je radio neki starac sa psom.Zna li neko naziv posto google ne pomaze jer ne znam sta da guglam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Edit:Evo odgovora na moje pitanje iz prethodnog posta,serija je Fraggle Rock. ![]() Poslednja ispravka: Kisr (13.2.2010 u 18:01) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Novi član
Član od: 21.2.2010.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ja sam obozavao ovu seriju http://www.youtube.com/watch?v=p5IKtUchxRk koja je radjena po predivnoj knjizi usput bih bi mi veoma znacilo ukoliko se neko seca decije sci fi serije pretpostavljam da je cehoslovacka produkcija.Secam se da su likovi dosli iz buducnosti sa ladom "niva" kako bi pronasli formulu koja se nalazi kod nekog klinca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Starosedelac
Član od: 17.5.2008.
Zahvalnice: 1.189
Zahvaljeno 661 puta na 483 poruka
|
![]()
Adam 2000
? |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Novi član
Član od: 2.3.2010.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku trox na korisnoj poruci: | ||
Shlaymara (2.3.2010) |
![]() |
#148 |
Mr. Spatula
|
![]()
Hvala, ali Kisr ju je vec pronasao. Pogledaj prvi post na ovoj strani
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 7.6.2009.
Zahvalnice: 250
Zahvaljeno 649 puta na 499 poruka
|
![]()
Zna li neko ime francuske serije koja se emitovala pre jedno 15-ak godina, mozda malo manje? Prica je o porodici gde su muz i zena razvedeni, imaju jednog decaka, jednu devojcicu i jednu devojku. Mama je valjda doktorka, a otac je umetnik, mislim da crta izmejdu ostalog stripove i reklame. Tu je i mlada komsinica, i drug od ovog umetnika. Komedija je inace, a uvodna spica je kako se oni nesto zezaju po gradu i na kraju se slikaju i zadnja scena spice je kad stavljaju tu sliku na zid. Mislim da je isla na Trecem kanalu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Secam se,ima deset godina kako sam je pogledao...znam samo da se od ovog umetnika advokat(ili njegov agent) zove Aleks ako se ne varam.
Eh,koliko sam u to vreme gledao serija na trecem kanalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 | |
Starosedelac
Član od: 29.6.2009.
Zahvalnice: 429
Zahvaljeno 378 puta na 288 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
V.I.P. GNU/Linux
|
![]()
E jeste se agent zvao Aleks, za cerku se ne secam, a mislim da je sin Toma. Ja sam proveo mnogo vise od 2 sata na guglu, nazalost bezuspesno.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Veteran
|
![]()
Tip, probaj da postavis pitanje sa opisom serije na yahoo answers, ja sam tako vec saznao za dosta naslova serija. Obicno stigne odgovor za par minuta. A sad i mene kopka koja je to serija jer mi zvuci poznato.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
V.I.P. GNU/Linux
|
![]()
Evo sad cu prevesti. Ne secam se za smeh. Jos jedan podatak je da ovo dvoje najmladjih na kraju serije sede u svojoj poluzamracenoj sobi i analiziraju kako je prosao dan i kuju nove planove kako da opet spoje mamu i tatu. Sto je najgore, sad kad bih video sliku bilo kog od glumaca 100% bih prepoznao, ali ko mi je kriv kad ne pratim francusku kinematografiju.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Starosedelac
|
![]()
Jeste dvoje najmladjih sede zajedno na kraju serije. Druga cerka je kasnije glumila u nekoj seriji studentkinju. Kao njih vise zivi zajedno u stanu. Tinejzderska serija. Mislim da idu na muzicku akademiju ili nesto slicno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
V.I.P. GNU/Linux
|
![]()
E vidis onda bi mogli preko te glumice naci ime serije. Yahoo answers nije pomogao. Na kom je programu isla ta druga serija sa muzickom akademijom, da pokusam da je pronadjem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Starosedelac
|
![]()
Ne secam se na kom je programu isla ta druga serija.
![]() Poslednja ispravka: mp3lopov (10.3.2010 u 16:28) Razlog: pravopis :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Novi član
Član od: 10.3.2010.
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
![]()
Ta francuska serija se zvala Bracne zavrzlame, ako se ne varam. Cale od te dece je crtao stripove ili je bio arhitekta, nesto u tom fazonu.
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku nindzakornjaca87 na korisnoj poruci: | ||
blast beat (10.3.2010), mp3lopov (10.3.2010) |
![]() |
#159 | |
V.I.P. GNU/Linux
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Veteran
|
![]()
Ako su je preveli kao sto su preveli mucke onda ovaj naslov i nece biti od neke pomoci. Ubih se trazeci ali sve sto sam uspeo da nadjem je isto ovakvo pitanje na drugom forumu, naravno bez odgovora.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
sci fi, sci-fi, serija, twighlight zone, zona sumraka |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vaši omiljeni crtani filmovi... | Covenant | Kompjuteri i film | 484 | 18.9.2013 0:15 |
Da li se neko seća Bruce Leeja | budajov | Opšta kultura | 91 | 7.5.2010 16:48 |