![]() |
![]() |
![]() |
#1561 |
Starosedelac
|
![]()
Da je moguće levellovanje preko 20. nivoa, igra bi IMHO bila prelaka (a i ovako je moj lik overpowered na 15.).
Biranjem perkova kao što su Toughness (DR 10) + Cyborg (DR 10 + Poison/Rad res. 10 + Energy Weapons 10) + DR 6 od Mojre (quest reward) + DR5 od Herberta (quest reward), DR će vam biti 31, bez oklopa. Plus nabacite neki pristojan Power Armor (DR40) + power helmet (5) + DR bonus usled pristojnih atributa i moguće je imati max. DR od 85 - što će reći da vam DMG od 100 skida jedva 15 HP. Sa takvim statistikama nije nikakav problem smlatiti Behemota sa običnim Sledgehammerom, a o FatManu i da ne pričam. Posle 20. nivoa, jedino se isplati juriti skill books po Wastelandu.. mada i to smori posle izvesnog vremena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1562 | |
Član
Član od: 20.11.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 16 puta na 7 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() p.s. je l zna neko da li može da se vidi kursor kad kucam tekst u poruci jer ne mogu da se vratim i ispravim neku reč, već moram da brišem sve što sam napisao da bih došao do te reči, ako me kapirate ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1563 | |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.787
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]() Citat:
E sad, kad bi znao koja je lokacija kavka bilo bi super. ![]() (mada tu malo ubija pojam istrazivanja, al dobro...) Mada... u vecini slucajeva ako znas neku lokaciju u daljini dge se nalazi (tj. nisi nabasao na nju slucajno), onda obicno ima nesto vise sem borbe. Da nisam istrazivao posle 20tog nikad ne bi nabasao na Oazu, jedan od najboljih side-questova (sa starim znancem). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1564 | |
Član
|
![]()
na kojoj težini igraš šrafko?
Citat:
![]() baš su zas rali ovi bethedsovci... a oblivion je jedna od glupljih rpg igara, i pored opšte fame, koje sam igrao... Poslednja ispravka: DeCoy (22.11.2008 u 23:56) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1565 |
Basterd...
|
![]()
@Ajsmen: definitivno masis poentu, iako RPG bez dobre price nije ni za kantu...razlika izmedju RPG-a sa dobrom pricom i FPS-a sa dobrom pricom je upravo ta role-play komponenta, tj. to budzenje lika i raspodela "tamo nekih poena" koji se tebi ne svidjaju...
![]() @Fi011: tvoja definicija poente RPG-a mi zvuci previse Quakeovski... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1566 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() pa pazi, meni su uvek inteligencija i agility na prvom mestu... odlike svakog pravog superheroja su spremnost i pamet... a moras da budes mega super heroj da bi preziveo i bla bla ![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: Maladikt (22.11.2008 u 22:44) Razlog: popravljen citat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1568 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka
|
![]()
Wow... tvoji dokazi su neoborivi
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#1569 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Ja sam jedan od igraca koji ne voli "Turn-based strategy" igre kao sto su Heroji, probao sam pre godinu dana da igram Fallout 2 i krenulo je sve kul, prica atmosfera i sve, ali kad sam krenuo da se klikcem sa onim bubama, shvatio sam o cemu se radi. Elem o ukusima ne treba raspravljati. Recimo svideo mi se kotor fazon bitke koji ima slican princip ali je opet drugacije... Evo recimo ovaj deo Fallout-a mogu da igram, kao sto su svi primetili ovo je Oblivion u Fallout fazonu, sto mislim da nije toliko lose...
Imam par pitanja za iskusnije: -kad/kako/gde mogu da nabavim sebi neku gajbu gde mogu da prespavam i da drzim gomilu stvari koje budem vremenom skupljao? -da li vats ima neku overwiev komandu, kada me okruzuje nekoliko neprijatelja nemam bas najbolji pregled gde je ko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1570 |
Basterd...
|
![]()
Ali koja je notorna glupost imanje kuce u Fallout-u...spavanje u Wastelandu nije spavanje u Wastelandu ako nisi pod vedrim nebom, i ne spavas sa jednim okom otvorenim, cekajuci da te zaskoci radscorpion...
![]() jedina stvar koju su ispostovali je Ron Perlman u ulozi naratora... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1571 |
Član
Član od: 10.10.2008.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 35 puta na 15 poruka
|
![]()
@ <Rio_da> Možeš u Megatonu da dobiješ kuću ako deaktiviraš onu bombu, nema nikakve overwiev komande imaš samo one strelice
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Filip989 na korisnoj poruci: | ||
<Rio_da> (23.11.2008) |
![]() |
#1572 |
Intel Inside
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka
|
![]()
Ili da budeš nevaljalac i aktiviraš bombu u Megatonu i dobiješ apartman u Tenpenny Towers...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1573 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Ok, ni ja ne raspodeljujem osobine u potpunosti random - uvek nabijem charismu na maksimum, speech takodje i sve ostalo sto ti daje zanimljive razgovore, a sto se borbe tice Koristim iskljucivo Hunting Rifle tako da mi nije ni bitno tolko. E sad, posto sam cuo da je Main Quest veoma kratak, i da se igranje ne moze nastaviti posle njegovog zavrsetka trudim se da ga izbegnem ali da ga ne prekinem, tj. fast forwardujem na neku poziciju tako sto cu, recimo, istrazivanjem naci caleta i na taj nacin preskociti jedan deo igre. Resavanje questa Survival Guide, i Replicated Man su me doveli do Rivet City-ja i tamo su mi neki likovi napomenuli da su sreli mog caleta i sad ne znam da li da slobodno secem Rivet City-jem ili da ga ostavim za kasnije. Inace poslednje vezano za Main Quest mi je bilo kad me je Three Dog nabedio da odem do onog Obeliska da popravim radio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1574 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
A koji su skill-ovi potrebni da bi uspeo da deaktiviram bombu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1577 |
V.I.P. GNU/Linux
Zahvalnice: 2.182
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1578 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1580 |
Član
Član od: 14.11.2008.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Evo sad sam presao F3, dobra igra jbt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bethesda, fallout, fallout 3, rpg, special |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Fallout MMO | Belfegor | Role-Play | 7 | 27.1.2010 14:08 |
Fallout Tactics: Brotherhood of Steel | DeCoy | Role-Play | 7 | 28.11.2008 14:13 |
Fallout - endings | Nemesis | Role-Play | 4 | 26.9.2007 17:37 |
Fallout original | kulturni jelen | O igrama uopšte | 2 | 7.12.2006 4:13 |