![]() |
![]() |
![]() |
#1521 |
Starosedelac
|
![]()
Moze ako pogasis sve sto se moze i pod uslovom imas solidan cpu tada bi bilo izvodljivo i radilo bi prihvatljivo nema potrebe za ultimate slobodno uzmi premium i ovako nista iz ultimate ne bi koristio .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1522 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Još ako ti na bafer grafike ode koji mb uopšte to nije to! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1523 |
Veteran
Član od: 7.12.2008.
Zahvalnice: 206
Zahvaljeno 30 puta na 26 poruka
|
![]()
moze da posluzi tome sto ti trazis,tako je i kod mene. mada,mislim da zavisi i od komponenata ponaosob. ja nikako nisam uspeo da pokrenem instalaciju sa diska,nego samo iz XP-a. narezao sam ko zna koliko diskova,naravno butabilnih,i nema sanse. cak sam uzeo i od druga disk sa koga je on inst. i mrka kapa. pa sam tako zakljucio da mi nesto od hardvera ne odgovara za win 7..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1524 |
Starosedelac
Član od: 6.9.2007.
Zahvalnice: 284
Zahvaljeno 155 puta na 120 poruka
|
![]()
Imam mali problem. Komp se ne gasi nikada. Posle nekog vremena na taskabar-u se pojavi "nevidljiva ikonica", a nekada i dvije, koje mogu da pomijeram lijevo ili desno. Lijevi i desni klik na nju ne rade, ali očigledno da nešto ima. Jer da je prazan prostor desnim klikom bi se pojavio meni umjesto ničega.
![]() U prilogu slike kako to izgleda. Pa, ako neko zna šta bi pomogao biti problem, bio bi zahvalan. P.s. komp redovno održavam. Tu su BitDefender IS, Malwarebytes' Anti-Malware i CCleaner. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1525 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Neki program se zaglaviu Ram i ne dozvoljava OS-u da iskljuci kompjuter, probaj da uninstaliras sve sumnjivo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1526 |
Starosedelac
Član od: 6.9.2007.
Zahvalnice: 284
Zahvaljeno 155 puta na 120 poruka
|
![]()
nismo se razumjeli
![]() Uglavnom sam uninstalirao sve što je bilo višak i sumnjivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1527 |
Veteran
Član od: 15.10.2006.
Zahvalnice: 125
Zahvaljeno 77 puta na 69 poruka
|
![]()
Ja bih rekao da je to upravo zbog toga, što ga ne gasiš duže vrijeme pa počne win da baguje...
![]() I ja sam tako radio sa XP-om jedno vrijeme, ne gasim ga duži period (samo sklopim laptop i on ode na stand by), ali nakon 2-3 dana XP bi pokušavao da preuzme kontrolu nad samim sobom ![]() Mož' da bude, ne mora da znači... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1528 |
V.I.P. Test Drive
|
![]()
Mislim da to što ga ne gasi nema veze sa tim. Ja moj komp ne gasim nikada, resetujem samo baš kad moram (uptime mi bude i po 2 nedelje nekada bez prekida, sem kad nestane struje), i win mi radi kao sat, niti baguje, niti šta. Moguće je pre da ima neki program koji se zabrljavi, pa se zbog toga dešavaju gluposti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1529 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni deluje kao da je od nekod 3rd part programa koji mozda pokusava update ili slicno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1530 |
Član
|
![]()
Instalirao sam directx11. E kako sad da ga vratim na desetku?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1531 |
Starosedelac
|
![]()
A zasto si uopste i sta si instalirao win 7 dolazi sa podrskom za directx11 i ako imas grafu koja podrzava directx11 automacki imas directx11 ako imas grafu koja podrzava directx10 imas nju .
Imas update za directx i ako si to instaliro ostavi nesmeta cak naprotiv |
![]() |
![]() |
![]() |
#1532 |
Član
|
![]()
Ma ok je sve to grafa ne podrzava 11, ali nece dami pokrene just cause 2 pa sam mislio da je do toga posto mi je konfiguracija ok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1533 |
Član
Član od: 6.10.2008.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Da li neko ima iskustvo, sa prebacivanjem slike, sa (monitora) na (tv), u Windows 7. Naime, imam ATI-evu graficku i kada instaliram ATI Catalyst drajver sa ATI Control Centrom, desava se sledece, da kada u Control Centru isvrsim kloniranje slike sa (monitora) na (tv), na (tv-u) se normalno vidi slika desktopa od monitora, ali kada pokrenem neki video fajl, prikaz video fajla koji se na (monitoru) normalno vidi, na (tv-u) se uopste ne vidi, sem i dalje slike desktopa. Inace, ovo sa kloniranjem slike radim rutinski, vec godinama, u XP-u i nikada nisam imao ovakav problem. Ovo sam sve testirao sa vise ATI-evih drajvera i uvek mi se isti problem desava. Da li je u Windows 7-ci, uopste, moguce izvrsiti kloniranje slike, konkretno mislim na prikaz video fajlova ??
Poslednja ispravka: miskopn (18.5.2010 u 0:27) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1534 |
Starosedelac
Član od: 29.6.2009.
Zahvalnice: 429
Zahvaljeno 378 puta na 288 poruka
|
![]()
E sad jedno verovatno glupo pitanje ali da li je moguce dodati neki program u startup? Ako jeste kako? File se zove Fullglass.exe i mrzi me da ga stalo pokrecem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1536 |
Član
Član od: 11.1.2008.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]()
Kako da podesim da mi se ne zacrni ekran na svakih 10 minuta? Proverio sam screensaver, iskljucen je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1537 |
Starosedelac
Član od: 29.6.2009.
Zahvalnice: 429
Zahvaljeno 378 puta na 288 poruka
|
![]()
Ispod opcije za "Screensaver" imas opciju za "Change power settings" pa tu podesi kako hoces.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku mp3lopov na korisnoj poruci: | ||
Teniser (23.5.2010) |
![]() |
#1538 |
Novi član
Član od: 25.2.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Da li neko moze da mi na pm posalje link za verziju koju je m$ izdao kao zadnju i originalnu Windows 7 Ultimate bez dodatnis slova N E i sl. znaci cistu i full?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1539 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Znam samo za x86 ako ti treba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1540 |
Član
Član od: 19.6.2006.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 69 puta na 41 poruka
|
![]()
Creative Labs se skonacno smilovao na visemesecna moljakanja i kritike korisnika i konacno izbacio oficijalne drajvere i za svoje starije zvucne karte (Audigy 2, Audigy 4...). Podrzani su Windows Vista 32/64, kao i Windows 7 32/64 bit. http://support.creative.com/Products...=Sound+Blaster
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku wega na korisnoj poruci: | ||
wolfgm (27.5.2010) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
777, windows, x86 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows SP3 problem i BSOD | Lich_king2 | Operativni sistemi | 40 | 21.4.2010 22:10 |
Windows 7 BETA | Mr.Eco | Operativni sistemi | 2277 | 20.2.2010 8:58 |
Windows 8 | saleSK | Operativni sistemi | 37 | 19.8.2009 11:40 |
Windows XP problemi | Kristijan | Operativni sistemi | 6 | 12.1.2009 23:46 |
Windows i njegova instalacija se zamrzavaju | deXtar | Kvarovi | 10 | 4.12.2007 22:43 |