![]() |
![]() |
![]() |
#1441 |
Novi član
Član od: 10.2.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
To sam radio na jednom drugom racunaru ali ja to uopste nemam za opciju u biosu! Sa drugim cd-ovima i ispravnim verzijama win-a i uvek isto!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
V.I.P. Test Drive
|
![]()
Eво шта сам једино успео да нађем на нету. Испрати ово дословце, и највероватније ће прорадити:
Spoiler za Текст је на енглеском, нисам стигао да преведем:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
![]()
Da li još neko ima problem da mu nestaju prečice sa desktopa??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
V.I.P. Test Drive
|
![]()
Mњех, ја сам јурио то по нету, и ништа нисам нашао, и дигао сам руке од решавања тог проблема. Све сам стрпао у таскбар и мирна ми глава.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
V.I.P. Test Drive
|
![]()
Meни су нестајале, као што рече збучњак, направим пречицу од игре, ујутру је нема на деску.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 | |||
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
moj slučaj: ![]() Posle duuuugog googlanja našao sam samo ovo: Citat:
P.S. Ako neko zna šta je u stvari Distributed Link Tracking Client i ako kojim slučajem to treba da bude uključeno, nek se javi ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
Član
Član od: 18.12.2007.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Za precice koje nestaju, mozda ovako nesto moze da pomogne:
Kod:
http://thumbpress.com/desktop-icons-disappear-heres-how-to-fix-this-problem-in-windows-7/ |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nimd4 na korisnoj poruci: | ||
zvucnjak (12.4.2010) |
![]() |
#1449 |
Veteran
Član od: 7.12.2008.
Zahvalnice: 206
Zahvaljeno 30 puta na 26 poruka
|
![]()
imao sam ranije problem sa win 7,cesto je trazio chdsk zbog neke greske,izbacivao obavestenje da je disk nestabilan i necitljiv,tako nesto... dosadilo mi je to,vratio se na XP,posto imam dual boot,pa iz disk menagmenta formatirao particiju na kojoj je bio win 7. posle toga instalirao ponovo win7,i evo vec nekoliko dana sam miran sto se tice tog check disc.. da ne cuje zlo
![]() ako neko ima slican problem,neka pokusa tako |
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 | |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Veteran
Član od: 7.12.2008.
Zahvalnice: 206
Zahvaljeno 30 puta na 26 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1452 | |
Veteran
Član od: 15.10.2006.
Zahvalnice: 125
Zahvaljeno 77 puta na 69 poruka
|
![]() Citat:
I isto sam za sada na XP-u, odustao sam od 7-ice dok ne izadje neka stabilnija verzija. Doživio sam nervni slom zbog nje prije 2 dana. ![]() Ja sam kupio novi HDD za laptop zbog nje (predhodni hdd je bio premali, 80GB, i nakon 4 i po godine počeo je da trokira, dugo podizanje sistema, predugo kopiranje, neobjašnjivi problemi sa firefox-om/thunderbird-om...) i nakon što sam instalirao 7-icu na novom disku (prije nje instaliran XP), opet isti problem sa corrupted discom ![]() I ne samo to, obrišem 7-cu sa hdd-a i sa EasyBCD-om izbrišem njen boot, i onda nisam mogao ni XP da pokrenem, BSOD odmah po podizanju! A nakon instaliranja 7-ice, uopšte nisam imao screen sa biranjem sistema koji hoću da pokrenem, nego samo crni ekran sa onim kursorom koji treperi u gornjem lijevom uglu! I onda bih sistem pokretao tako što bih ubacio Hirens Cd, boot-ovao sistem sa Cd-a, i onda bih na onom ekranu pored pokretanja Hirens cd-a imao i opciju da pokrenem i XP ili WIN7. Poludio sam bio, mislio sam da mi je i novi hdd crkao, ali sam uspio da povratim XP nekako, na kratko doduše. Sad me opet čeka reinstalacija XP-a, i definitivno utvrđivanje da li je novi HDD u redu ili nije ![]() Tako da proklinjem 7-cu trenutno na sav glas! ![]() Jedino mi nije jasno zašto XP nije htio da radi nakon formatiranja particije sa 7-com. Znači nakon brisanja sam instalirao EasyBCD, i nisam samo obrisao WINDOWS 7 boot, nego sam prvo išao na njegovu deinstalaciju (boot-a mislim, isto u EasyBCD-a), i nakon toga haos sa BSOD-om. Da li je moguće da sam skinuo verziju 7-ice koja uništava hard diskove?! ![]() ![]() Ne bi me čudilo uopšte da me nešto tako zadesilo... ![]() Od skoro sam čuo za neki novi virus koji pravi bad sectore na hdd-u, da li je tako nešto moguće, da virus uništi hardware? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.7.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 991 puta na 765 poruka
|
![]()
^Losa instalacija Windows 7 moze da itektako napravi probeme a da ne pricam i o onim turbo, giga, mega, gamer, black verzijama koje za nikakav k...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Trebao si da instaliraš Windows 7 x86 ili 64bit Ultimate RTM 7600
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1455 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Skinuo sam nahvaljeni torent koji je 100% čist i radi! Yeah, right... ![]() Ali koliko sam vidio po netu, to sa chdsk-om se mnogima javlja... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1456 | |
Deo inventara foruma
Član od: 19.7.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 991 puta na 765 poruka
|
![]() Citat:
Ja sa chdsk u W7 nikada nisam imao problema ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1457 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Polomio sam ga, bio sam baš popi*deo... ![]() Inače, to je bila i 32bit i 64bit instalacija W7 Ultimate-a, nakon boot-ovanja moglo je da se bira koju verziju hoćeš da instaliraš. A nakon pojavljivanja tog problema sa chdsk skinuo sam drugu instalaciju W7 (32bit), međutim i kod nje je nastavio da se pojavljuje isti problem! (sve se to dešava na starom HDD-u) Mislio sam da će sve da se reši sa kupovinom novog HDD-a, i da ću moći da koristim W7 normalno pošto me je baš oduševila u to malo vremena što sam je koristio, međutim agonija se nastavlja... ![]() Inače da, ova druga instalacija W7 Ultimate (32bit) ima veličinu 2.501.894.144 bytes na disku. Zašto pitaš? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
zato sto se po velicini moze odrediti da li je to pravi win7 jer ima jasno definisanu velicinu iso=a
tebi se chkdisk pojavi jer imas jedab ili vishe bad sectora na disku,probaj hdd regenerator program i ostavi da skenira da vidis ima li koji i da ga ukloni |
![]() |
![]() |
![]() |
#1459 | |
Član
Član od: 17.3.2010.
Zahvalnice: 175
Zahvaljeno 84 puta na 52 poruka
|
![]()
ljudi imam problem... nestale su mi sve ikonice sa desktop-a, kako da ih vratim??
probao sam sa ovim kao sto je receno na temi, ali nece. ![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
777, windows, x86 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows SP3 problem i BSOD | Lich_king2 | Operativni sistemi | 40 | 21.4.2010 22:10 |
Windows 7 BETA | Mr.Eco | Operativni sistemi | 2277 | 20.2.2010 8:58 |
Windows 8 | saleSK | Operativni sistemi | 37 | 19.8.2009 11:40 |
Windows XP problemi | Kristijan | Operativni sistemi | 6 | 12.1.2009 23:46 |
Windows i njegova instalacija se zamrzavaju | deXtar | Kvarovi | 10 | 4.12.2007 22:43 |