![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
Kind Of A Big Deal
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka
|
![]()
Kad udjes prvi put u igru i ugledas zemlju i okolinu razocara te grafika dok se ne naviknes.. Teksture su mogle biti bolje i modeli ljudi, ali sve je to odlicno posle 10 minuta igre
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1222 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evropskih servera nema tako da sam od jutros igrao na Americkom. Pukla mi je konekcija posle 2 sata igre, ali je do tada radilo savrseno.
Uzeo sam Wizarda, i bio sasvim zadovoljan igrom. Sakupljanje helta u sred bitke je malo glupo napravljeno jer vise cu da izgubim helta dok pokupim crvenu ampulu nego sto cu da dobijem helta, pogotovo ako sam okruzen sa 20 mobova. Skill sismem i combat sistem su mi skroz ok. Brz, jednostavan, mogu da se menjaju skilovi u zavisnosi od toga protiv cega se borim, grupa ili jack boss. Efekti i grafika su trademark Diablo. Pogotovo mi se svidja sto su neki zvuci, font, boje potpuno iste kao iz Diablo II. Sve u svemu, ne zalim preorder, jedino ostaju slatke muke odluciti da li prodavati iteme ili ih koristiti kad izadje igra i pocne da radi Action house. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Član
Član od: 16.3.2012.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 74 puta na 41 poruka
|
![]()
A kako onda, kada i na levi i na desni klik miša staviš magije/skilove, vraćaš na klasičan napad oružjem koje nosakaš u rukama?
Inače, najveće mane - težina i razvoj lika koji je neverovtno debilan, zaista ne vidim čemu promene, kada je dobar stari skli tri sve što nam treba. ![]() Za sada na pozitivnoj strani je očuvana atmosfera i duh - kad sam ušao prvu veći dandžn već nakon par koraka sve se pretvorilo u poplavu lepih uspomena, nostalgije i naaravno krvi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
Starosedelac
Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 618 puta na 438 poruka
|
![]()
Grafika mi deluje ok...ne znam zasto se 5udi zale i sta su, ustvari, ocekivali od nje. Bezvezne su mi price da "nije u duhu Diabla 2", jer, jbt, D2 je igra stara deceniju i vise, kakav bi to "graficki duh" trebalo da poseduje naslednik 10 godina kasnije? Grafika je nekakav gotsko-stripski kombo, i potrefili su atmosferu, sto se mene tice...i D2 se drasticno razlikovao od D1, i to mu nije oduzelo od igrivosti...
Vise mi smetaju neke druge stvari...nepostojanje standardnog autoattacka-a, na primer, i to sto je sve skill-based, sa sve cooldownima. To vec nije Diablo duh...vise mi lici na WoW style i to mi se ne dopada...uostalom, dovo5no je pogledati zvanicni forum, na kome likovi konstantno porede D3 klase sa klasama iz WoW-a, a D2 veterani se mrste u postovima i gundjaju "blasfemija"... PS: prokleti Update ga jos mrci...WTF? PPS: OK, proces5ao sam Blizz forum, Bug Reports sekciju, nasao da nisam jedini sa tim problemom, odradio nesto sto je upalilo kod jednog tipa (brisanje Battle.net foldera u C:\ProgramData i ponovno pokretanje Launchera) i instalacija se nastav5a...yay... Poslednja ispravka: Morca (21.4.2012 u 10:47) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Veteran
|
![]()
Sa barbarianom nije bilo potrebe da vracem se na te skilove, kada svaki skill koji sam dobio zahtjeva koriscenje sjekire, macha ili cega li vec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Kind Of A Big Deal
|
![]()
The servers are busy at this time. Please try again later. (Error 37)
Bedak, a jutros sam se lepo ulogovao, bas su ga dali po stress testu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Banned
Član od: 11.4.2012.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 53 puta na 31 poruka
|
![]()
Nakod 3 sata provedenih u Diablu 3 u open beti, vodeci Witch... sta vec... Necromancera... utisci su da je igra... U-ZA-SNA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Član
Član od: 21.9.2006.
Zahvalnice: 411
Zahvaljeno 190 puta na 102 poruka
|
![]()
Path of Exile više podseća na D2 nego sam D3.
Ali nekako mi se svidja d3.. podseća me na prvog Diabla. Jedno pitanje. Bilo koji klijent da sam skinuo mogu da igram na EU serverima? Samo što nisam uspeo da se ulogujem na EU, pa sam promenio an US. Ali danas na US ne mogu da startujem igru, a ulogovan sam... Ali što kaže Sale stvarno su mu ga dali po stresu. Off: Ne kapiram zašto je Path of Exile u mrežnim igrama, a D3 u RPG... Edit: Drakensang online ima sličnu grafiku kao D3.... Ali D3 ima mnogo lepše dizajniran UI. Poslednja ispravka: Apprentice (21.4.2012 u 12:46) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Novi član
Član od: 25.2.2010.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Nakon 2 sata provedenih u open beta rezimu moji prvi utisak je da igra podseca na neki prosecan MMO naslov. Nedostatak detaljnog podesavanja svog heroja kao sto su str,dex,vit, vec se sami unapredjuju na osnovu klase koju ste izabrali. Linearni put vestina, za razliku od D2 koji je imao koliko toliko neki izbor. Linearni zadaci sto je nesto sto se moglo ocekivati za igru iz proslog veka, ali za igru iz 2012 nikako. Engine je dobar, igra izgleda kvalitetno, ispolirana je, nije prezahtevna, ali mi se ne svidja graficki dizajn koji kao sto rekoh podseca na neki MMO. Sve u svemu ne isplati se dati 60$ za ovu igru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 | |
Kind Of A Big Deal
|
![]() Citat:
Ime Blizzarda iza svake igre ce znaciti skoro garantovani uspeh bez obzira na kvalitet ali treba biti realan... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1231 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mislim da se ovde dogadja sukob previse velikoga hype-a, ocekivanja baziranim na personalnim preferencijama, utisaka od pre 10 godina i realnosti.
1. Blizzard nije ono sto je bio pre 10 godina. 2. Igre se prave za prodaju ne da zasite svaciji ukus. 3. Nekima promene ne odgovaraju 4. Cim igra dostigne broj, 2,3 itd. na njoj se dogadjaju promene i koje su visak i koje su neophodne, da bi se po razumevanju: izdavaca razlikovale(jer zasto onda investiraju u novu igru, mogu samo da prodaju i dalje staru), po razumevanju developera ( hocemo da nadmasimo sebe), po razumevanju igraca (hocu ponovo da igram onu igru sto mnogo volim i da bude ista, ali opet da bude nova) Po meni za neke igre treba jednostavno napraviti presedan i NE praviti broj 2, broj 3, nego nesto sto se zove Expansion 1, Expansion 2, ali samo sa promenama u unapredjenoj grafici, popravljenim bagovima, i ispeglanim gameplay-om. Umesto trenutnog stanja gde se radi Fixing it even if its not broken. BTW promena u interfejsu i njegovo uproscavanje je da bi olaksalo portovanje na konzole. Jer ako saberete broj dugmica koji su potrebni da se igra i upravlja Diablo 3 komforno dobicete tacno broj dugmica za joystick jedne konzole. Poslednja ispravka: perablenta (21.4.2012 u 13:19) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku perablenta na korisnoj poruci: | ||
Monitor (21.4.2012) |
![]() |
#1232 |
Član
Član od: 8.2.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]() ![]() Igra je po meni odlicna. Sve je glatko, gameplay fantastican i atmosfera je diablo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1233 |
Član
Član od: 24.6.2010.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
da li je neko uspeo da se uloguje u zadnja 2 sata????
![]() ![]() ![]() pokushavao sam i javlja greshku na sva 3 servera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1234 |
Član
Član od: 10.12.2009.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
sad sam izašao ,a ulogovao sam se pre 45 . američki server-public game.
elem witch mi ne odgovara,nažalost; bar u beti. a problem je u tome što ljudi uopšte ne čekaju jedni druge! već znaju put napamet i samo šibaju. tako da poprilično može da ti pokvari igru. pobogoto ako prvi put igraš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
Deo inventara foruma
|
![]()
public je i ovako da igraju ovi sto ih samo zanima prodaja na AH za kes.
da bi se uzivalo moras da igras sa ekipom koja hoce da igra, a ne da farma. Zato sam ja i poceo prvi da ostavljamo battlenet tag da mozemo da se sakupimo i igramo zajedno, + neki voice chat da organizujemo. Ja se vracam sa kolokvijuma oko 7 veceras i bas sam planirao da nadjem jos 3je da igramo zajedno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 |
Član
Član od: 8.2.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
To je dobra stvar. Moj tag je Goran#2105 . Vreme uz PC mi oscilira ali dogovor kucu gradi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Šta znači ova greška,nigde nisam uspeo da nađem rešenje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 |
Starosedelac
Član od: 17.11.2006.
Zahvalnice: 676
Zahvaljeno 273 puta na 156 poruka
|
![]()
Aaaa hvata me hype ali moracu da probam pre nego sto shopujem defininitvo bojim se da ne prodjem ko sa SC2,ako neko ima beta key koji mu ne treba udeli diablo freaku!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1239 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka
|
![]()
Original Diablo-like efekti,dugine boje prate strele,maceve... a tek zurka... pravi medieval dark fantasy... right?... riiiiiiight? To nije moj demon hunter, to je njegova shauma
Spoiler za s:
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bascelik na korisnoj poruci: | ||
Kidja (21.4.2012) |
![]() |
#1240 | |
Deo inventara foruma
Član od: 27.3.2011.
Zahvalnice: 760
Zahvaljeno 658 puta na 461 poruka
|
![]() Citat:
Vise je tra la la fairly tale...nego blood and gore igra kakva je Diablo i bila. I to hater`s gonna hate je glupo zato sto obicno kukaju verni fanovi. Daleko od toga da igra ne valja,napominjem da sam stamo video 1/3 act 1 i nikako ne mogu da sudim na osnovu toga. Poslednja ispravka: Kidja (21.4.2012 u 15:01) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, diablo, diablo 3 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Diablo (1 i 2) | ACHTUNG | Role-Play | 563 | 7.8.2022 14:36 |
Diablo II pomoc za instaliranje | WinnieThePooh | Role-Play | 6 | 6.7.2015 22:16 |
Diablo kec na XP-u | Hmeljisha | Role-Play | 1 | 10.10.2007 22:45 |
Diablo II online- pomoc | Stojke | Mrežne igre | 3 | 26.5.2007 22:58 |
Diablo 3 | Aljosa | Role-Play | 35 | 22.3.2006 16:18 |