Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 16.6.2009, 1:11   #101
Geronimo
Veteran

Član od: 23.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 79 puta na 50 poruka
Određen forumom Re: Armed Assault

Ne samo da nece biti bolji nego ce biti skroz drugacija igra. Arkada u odnosu na ARMA2...
Valjda ce se pojaviti original i kod nas majku mu... Ne kupuje mi se preko STEAM-a...
Geronimo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.6.2009, 1:23   #102
NikolaT
Član

Član od: 29.11.2006.
Zahvalnice: 82
Zahvaljeno 50 puta na 40 poruka

Решење за инсталирање финалне верзије 1.01 печа је лако. Само избришете кључ у регистрију, а после инсталације га само вратите. Ако неко има проблема са враћањем ево фајл:

Што се тиче саме игре ја уживам са друштвом преко хамачија и багови нису толико чести нити нешто посебно сметају. Игра је феноменална, а ни графика није толико захтјевна ( само смањите view distance).

Дајте да се организујемо и направимо један мали рат
Priloženi fajlovi
Tip fajla: zip Arma2.zip (376 bajtova, 25 puta viđeno)
NikolaT je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.6.2009, 11:38   #103
miregrobar
Starosedelac

Član od: 27.8.2008.
Zahvalnice: 428
Zahvaljeno 586 puta na 278 poruka

Citat:
NikolaT kaže: Pregled poruke
Решење за инсталирање финалне верзије 1.01 печа је лако. Само избришете кључ у регистрију, а после инсталације га само вратите. Ако неко има проблема са враћањем ево фајл:

Што се тиче саме игре ја уживам са друштвом преко хамачија и багови нису толико чести нити нешто посебно сметају. Игра је феноменална, а ни графика није толико захтјевна ( само смањите view distance).

Дајте да се организујемо и направимо један мали рат
ajde reci kako treba preko hamachija da se podesi sve da bi se igralo.tnx
miregrobar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.6.2009, 11:59   #104
gorgilije
Starosedelac

Član od: 13.2.2008.
Zahvalnice: 968
Zahvaljeno 1.027 puta na 583 poruka

Jel imao neko problema sa patcovanjem na 1.01?Ja imam.Instalirao sam igru i prilikom pokretanja patca izbacio mi je eror nesto kao fajl je korupt,ovo-ono ali kao na kraju mi je prijavio da je uspesno instaliran!Skinuo sam i drugi patch 69 MB(isto kao i prvi) i isto mi prijavljuje.Skinuo sam i neki od 97 MB ali mi napise -wrong CD key-iako nikakav CD key nisam ukucavao prilikom instalacije.Kad pokrenem igru ona radi,a dole u uglu mi pise- version 1.00.57270!I sad dali sam igru petcovao ili ne?Igra radi mada sam na pocetku ali me interesuje dali cu kasnije u toku igre imati problema ako ne instaliram taj patch?
gorgilije je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.6.2009, 12:12   #105
gently
Veteran

Član od: 19.4.2007.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 158 puta na 92 poruka

Citat:
Geronimo kaže: Pregled poruke
Ne samo da nece biti bolji nego ce biti skroz drugacija igra. Arkada u odnosu na ARMA2...
Valjda ce se pojaviti original i kod nas majku mu... Ne kupuje mi se preko STEAM-a...
Tebi licno ce biti bolja arkada,meni licno ne,obozavam taj mazohizam koji je potekao od Operation Flashpointa 1...

Evo razvoja bohemia igrica od prvog demoa iz 1997 ako se ne varam kada ih je samo nekoliko radilo u bohemiji

http://www.youtube.com/watch?v=UrPo9jmnkDw
gently je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.6.2009, 14:05   #106
NikolaT
Član

Član od: 29.11.2006.
Zahvalnice: 82
Zahvaljeno 50 puta na 40 poruka

Citat:
miregrobar kaže: Pregled poruke
ajde reci kako treba preko hamachija da se podesi sve da bi se igralo.tnx
Па нема много паметовања. Прикључимо се заједничкој мрежи, уђемо у игру, неко направи сервер и играмо.
NikolaT je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.6.2009, 16:14   #107
Geronimo
Veteran

Citat:
gently5210 kaže: Pregled poruke
Tebi licno ce biti bolja arkada,meni licno ne,obozavam taj mazohizam koji je potekao od Operation Flashpointa 1...
Ne ne ne nismo se shvatili dobro... Taman posla i ja obozavam simulacije ne volim arkade uopste, i kazem kako je ARMA 2 mnogo bolja nego sto ce biti Flashpoint2 zato sto je ARMA u stvari pravi nastavak originalnog Operation Flashpointa. Operation flashpoint 2 radi skroz druga ekipa i on nece moci da prismrdi armi zato sto ce biti mnogo manje realan. Cisto da ne pomisli narod da ja volim arkade
Stara 16.6.2009, 18:13   #108
gently
Veteran

Član od: 19.4.2007.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 158 puta na 92 poruka

gently5210 turns his sarcasm detector on
gently je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.7.2009, 15:07   #109
torivoje
Banned

Član od: 28.4.2009.
Zahvalnice: 162
Zahvaljeno 273 puta na 199 poruka

O.F.P ? A.R.M.A ? Bohemia Interactive ? Tri od mojih dvadesetak omiljenih pojmova igračke industrije unutar par postova?Ne reagovati na ovo bilo bi mi podjednako sumanuto kao i da Šerliz Teron odgovorim sa : "Dušo,ne mogu večeras,boli me glava!"...
Još sam "taze" na ovom forumu,ali ne i u pomenutim igrama (btw,ponosni sam vlasnik O.F.P.originala,God bless Sold-Out akcije...),zato bih bio zahvalan na razmeni iskustava.
Da krenem od fuzije - da l´se neko oprobao u CodWarRearmed modu (O.F.P.u A.R.M.A. endžinu) i ,ako jeste,kakva su iskustva ?
torivoje je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.7.2009, 15:26   #110
Geronimo
Veteran

Lepo odradjen ali nikad ga nisam igrao online jer nisam imao original. Verzija koju sam ja igrao imala je ostrvo Malden i dosta jedinica iz flashpointa. Ali ja nekako nikad nisam toliko zavoleo Armu kao OFP, valjda sto nisam mogao da se uzivim na onom ostrvu, koje nit je tropsko, nit je evropsko. A i nekako mi se cini da je AI u OFPu bio bolji. Ako do sada nisi OBAVEZNO igraj ArmA2, ima istu onu "komunisticku" atmosferu kao OFP, AI je odlican, svo gotivno oruzje je tu od starta. Pravi nastavak Flashpointa.
Stara 4.7.2009, 15:43   #111
torivoje
Banned

Član od: 28.4.2009.
Zahvalnice: 162
Zahvaljeno 273 puta na 199 poruka

Citat:
Geronimo kaže: Pregled poruke
Ako do sada nisi OBAVEZNO igraj ArmA2, ima istu onu "komunisticku" atmosferu kao OFP, AI je odlican, svo gotivno oruzje je tu od starta. Pravi nastavak Flashpointa.
Naravno,čim je kupim,da ne bih morao da "kupujem" štucave verzije.Naročito kad videh Shilka and Tunguska cannon fix v1.1(leti,leti,čik ako smeš...)koji napravi fan-zajednica...Vidim juče,prekjuče slovenački moderi izbaciše Island Panthera za Armu (da citiram smejuriju : "The name Panthera itself comes from Slovenian history of "black panther" and the map itself is based on the real height data of Slovenia's Northwest part in Europe, named Gorenjska Region.").Slovenački Crni Panteri ? Da nisu to rođaci ovdanjeg Džipsi-benda,sa sve Slo-pasošima ? Možda ovih dana zabacim snajper na rame,navučem svoje virtuelno ghillie-odelo i zakoračim put dotičnog virtuelnog ostrva (od kako nema dabrova,čujem,trgovci na granici suvim zlatom plaćaju svaki "crno-panterski" skalp )...
torivoje je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.3.2010, 20:14   #112
vitez991
Član

Član od: 26.6.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
Određen forumom ARMA mods

trebaju mi zombi mod za ovu igru a ja mislim zove se 28week later mod ako neko ima linkove nek mi posalje na pp
vitez991 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.3.2010, 16:02   #113
vitez991
Član

Član od: 26.6.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
Određen forumom Re: ARMA mods

dobro ljudi zar niko nije igro ovu igru pa da mi preporuci neki mod ne mora sa zombijima.bio sam na taj glavni sajt ali ima brdo modova pa ne znam koji je dobar
vitez991 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
rebel assault Yoda Akcione igre 1 20.12.2005 2:46

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 11:04.