![]() |
![]() |
|
Slobodni softver Teme o softveru otvorenog koda (programi i operativni sistemi), projektima, zajednici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#101 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Deo inventara foruma
Član od: 22.11.2005.
Zahvalnice: 389
Zahvaljeno 716 puta na 542 poruka
|
![]()
Autodesk Maya 2009 i sva buduca izdanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Ja sad pomislio da će da nađe neku normalnu Linux aplikaciji a on izvukao kao primer ni manje ni više nego "Maju"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Starosedelac
|
![]()
Hteo bi da isprobram ubuntu stavicu je na trecu E patriciju .Imam win 7 kao primarni, zasad zbog igrica koje igram a one sigurno nerade na ubuntu win 7 mora biti neostecen .Jel mi savetujete 64 ili 32 bit i da li ce raditi na mojoj konfiguraciji.Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Veteran
|
![]()
ja bih ti savetovao 32 bita jer si pocetnik u linuxu. iako bi na tvojoj masini lepo radio i 64 bitni, kod ovog sa vecom "bitazom" ima nekih manjih komlpikacija pa to bolje da ostavis za kasnije. imao sam prvo 32 bitni ubuntu instaliran pa 64 bitni, i sad sam se vratio na 32 bit-a. srecan sam i zadovoljan...
![]() mada moja konfa nije preporucljiva za 64 bita ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Starosedelac
|
![]()
Dve stvari me brinu .Kad sam krenuo da instaliram ubuntu preko live cd ubunta mi je prijavila da imam vistu - ps imam windows 7 ,pa sam odustao od instalacije ,druga neko mi je rekao da ati graficke karte rade lose na ubunti
Poslednja ispravka: DAKINS (1.9.2009 u 22:56) Razlog: ispravka |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Veteran
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 336 puta na 169 poruka
|
![]()
Хајде прочитај шта си написао и замисли да читаш нечију поруку. Да ли би схватио о чему се ради?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Član
|
![]()
Ne znam sta ljudi ovde pisu da neke stvari ne rade na 64bit. Meni radi bas sve sto sam probao. Flash, skype (nova beta je extra), java, Chrome, wine... Ali je istina to da, nije neophodno za konfe sa manje od 4GB rama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||
Veteran
|
![]() Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Član
|
![]() Citat:
Nije uopste problem namestiti te stvari. Skype ima 64bit .deb paket, flash moze da se skine na adobe labs sajtu i samo se otpakuje i kopira fajl u .mozzila/plugins/ folder. Mozda, ali mozda, postoji neki software koji nema 64bit .deb paket, ali uz prostu komandu "sudo dpkg --force-all -i ime paketa.deb" sve se resava. Naravno, za to moramo da imamo instalirane 32bit lib pakete. Paket je: ia32-libs ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Basterd...
|
![]()
Ajd' neko da pomogne kretenu.
![]() ![]() ![]() Prčkao sam cca pola sata, i krajnji rezultat je da TV prikazuje desktop, ali da sve što probam na njemu da upalim, završi na monitoru (Separate X screen, probo i da pozicioniram TV u odnosu na monitor, i da oba budu Absolute). Ne mogu da maknem. Naći ću ja rešenje već nekako, nego htedoh da vidim jel ima neko sa nVidiom ko je to već radio (uspešno), pa da mi da crash course. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Ex Parrot
|
![]()
Nisam probao, a ti overi pa javi http://en.wikibooks.org/wiki/NVidia/TV-OUT
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Basterd...
|
![]()
Pogledao, no good... U principu, sve je u redu u xorg.conf, ali jednostavno ne mogu skoro ništa da radim na X-u koji je na TV-u (mogu da napravim novi folder na desktopu, i da otvorim nautilus). Probaću da resetujem xorg.conf (da vrati default podešavanja), pa sve ispočetka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ubuntu 9.04 - Jaunty Jackalope | Dual pretop | Slobodni softver | 64 | 28.5.2009 17:20 |
Mount CD DVD images - Ubuntu | laikexpert | Slobodni softver | 7 | 17.4.2009 0:54 |
Ubuntu vodič za preživljavanje (posle instalacije) | laikexpert | Slobodni softver | 0 | 26.12.2008 11:18 |
Pregled GNU/Linux distribucija | GoranSTX | Slobodni softver | 10 | 30.8.2008 14:52 |
Ubuntu Ultimate Edition | noisy | Slobodni softver | 34 | 13.2.2008 1:05 |