![]() |
![]() |
![]() |
#1121 | |
Novi član
Član od: 6.3.2007.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]() Citat:
![]() Ta cinjenica samo govori da i SK redakcija prima dobre pare i pritisak od major proizvodjaca u stilu IGN-a. Da ne govorimo da je GTA4 igra koja je najvise izreklamirana u istoriji igara, sigurno nisu zaobisli ni SK, na stranu to sto je GTA odlicna igra. Jednostavno, hocu samo da se masa zapita u kredibilnost i realnost review-ova igara za koje se zna da ih prave veliki igraci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
Starosedelac
|
![]()
Ja ne sumnjam u kredibilnost SK-a.. samo u Kuzmanovića koji je već odavno prolupao, pogubio kriterijume (ako ih je ikad i imao) i ume da se*e ko grlica. Očigledno je da ga SK drži kao neku maskotu (ili dvorsku budalu) zato što svojim "vrcavim opaskama" uveseljava mahom mlađe čitaoce, mada i oni će jednom reči "daj bre ljudi, mičite ovoga".
Nego, back on topic.. nađoh koristan exploit za hakovanje. Ako posle tri pokušaja ne provalite password, izlogujte se i ulogujte ponovo. Passwordi će se resetovati, ali imate još tri nova pokušaja (tj. 4, samo što se posle četvrtog terminal lockuje).. i tako sve u nedogled dok konačno ne "ubodete" pass ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka
|
![]()
@Wiiboy
Player1 je samo izneo činjenicu, tako da ne vidim kako on može da se ''zakopa'' svojom ''tvrdnjom''. Drugo, to što pišeš su ozbiljne stvari, i ako ne planiraš da nešto preduzmeš povodom toga predlažem ti da se vratiš na temu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 | |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.219 puta na 7.174 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 | |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]() Citat:
Što se tiče kredibilnosti bilo čega - deco odrastite, koliko puta je Voja rekao da ne odlučuju ni koja reklama će ići i gde će biti, kamo li nešto više. Svi su oni samo zaposleni za "velikog gazdu" i rade šta im se kaže, ne ratuju sa vetrenjačama... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
Basterd...
|
![]()
Mislim da se ova cinjenica (a cinjenica je da se iskljucivo mladjim citaocima svidja njegov nacin pisanja i razmisljanja) direktno kosi sa njegovom tvrdnjom da video igre nisu samo zabava za decu... dobro, i ljude sa mentalnim sklopom dece (kakav je, sudeci po pisaniju, i on sam)...
![]() ontopic, mene i dalje strasno zanima da li je neko naleteo na covekovog najboljeg prijatelja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Starosedelac
|
![]()
Čovekovog najboljeg prijatelja...
Spoiler za ...:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
Basterd...
|
![]()
tnx, samo bih vise voleo da sam odgovor dobio od nekog dog-persona...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Starosedelac
|
![]()
Death claw party member FTW
![]() Pa ne, fora je u tome što mnoge osobine koje je Bethesda isticala kod DogMeata nisam našao preterano korisnim. Evo npr, imaš fazon da tražiš da ti odnekud izbunari municiju ili hemikalije (Stimpack, Jet, itd.). E sad, džukac to radi tako što (obično) ode do prvog leša, ormana, itd, pokupi ono što si tražio i donese ti - tj. ne "materijalizuje" iteme ni iz čega. Ne vidim neku svrhu ovome, pošto ja uvek ionako pregledam SVE leševe / ormariće / stolove / ostale containere. Istina da može malo da pomogne u fajtu tako što će privući neprijateljsku paljbu, ali mu je DMG koji zadaje neprijateljima minoran (posebno ako su dobro oklopljeni). Svaki put kad sam ga poslao da zamajava monstere, strepim da će neko da ga oladi. I plus, moram stalno da trošim Stimpackove na njega (sa 80 spao sam na 60 u roku od 3 sata igranja). Neka, bolje ovako da je on na sigurnom mestu a ja natenane negde da se uštekam i da idem na critical headshotove snajperom ![]() Don't send a dog to do man's work ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 | ||
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.174
Zahvaljeno 4.256 puta na 1.277 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
![]() Lupas (part2) za Crysis takodje. Kakav je takav je, ali doneo je bitane novine u dizajnu (buducih) igara. Samim tim je zasluzio nasu paznju i naslovnu stranu. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Novi član
Član od: 6.3.2007.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
moja konstatacija za naslovnu stranu je vise sluzila da podrzi moju 'teoriju zavere' kako distributeri uticu na review-ove igara, sto je i cela poenta moga pisanja, a vama je verovatno najlakse da se uhvatite za tu naslovnicu a niko nije komentarisao moj post pre toga, tj. zasto je kuzmanovic rate-ovao ugru kako jeste
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Intel Inside
|
![]()
Mašiš poentu. Nije problem u oceni, nego u drugom pasusu dotičnog teksta.
Nego uhvatio sam nekih sat-dva da se posvetim igri, nešto mi mnogo lako izgleda ![]() ![]() Jel` se isplati igrati samo sa melee oružjem? I opet sam sebe uhvatio da kao manijak sakupljam svako đubre na koje naiđem (čak i ono value 1), pa se vraćam do Megatona da ga prodam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 | |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.771
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Pa sad... Kad naletis na vatrene mrave javi mi koliko si stimpackova potrosio na melee. Po mom misljenju melee ima smisla samo protiv slabijih protivnika, radi stednje municije (ili ako ti je melee skill bas dobar).
Citat:
Poslednja ispravka: player1 (2.11.2008 u 20:17) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Intel Inside
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1135 | |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]() Citat:
Ja sam napravio karaktera kod kojeg samo ''forsiram'' small guns i mele wepons...to ti je najbolji combat ''combo'' ... prvo ispalis nekoliko metaka izdaljine , pa ga nozem dokrajcis...mada ta taktika ne pali protiv fire ants-a ![]() ![]() ![]() evo vam jedna slika zalaska sunca na max podesavanjima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Starosedelac
|
![]()
Ako se Bethesda pridržavala filozofije u kecu i dvojci (ma da, how yes no), onda bi bilo moguće završiti igru kao pure-melee character (sećam se da sam 2ku jednom prešao isključivo koristeći SuperSledgeHammer, PoweFist, itd.). Samo što je trebalo mnooogooo stimpackova.
Ali opet - ne savetujem isključivo melee. Naletaćete na turrete koji su na plafonu i jedino ih range oružjem možete skinuti. Btw, kako vam ide potraga za onim Fallout bobbleheadovima ? Ubedljivo najkorisnije stvarčice (+10 poena na određeni skill).. Ja do sada nađoh tri: 1) Kod ćaleta u ordinaciji u Vault 101, pre polaganja GOAT-a (+10 Medicine) Spoiler za drugi u:
Spoiler za i treći u:
E da.. i ona Combat Shotgun (Leonida je drži u rukama na screenu u prethodnom postu) je ZLO! Uspeo sam da nađem par komada, popravio svoju na 90% (Repair 90% trenutno.. nadam se da ću naći neki bobblehead za dodatnih 10 skill poena) i uspeo da skinem 6 Ferral Ghoula sa 6 headshotova u roku od 15 sekundi. Iz blizine čuda čini ![]() P.S: Za sada "valjam" uglavnom boksove cigara (2kg, 50 Capsa), pojedinačne pakle (0,5 kg, 10 capsa - valjda) i naravno - Pre War Money ![]() Poslednja ispravka: shrafko (2.11.2008 u 20:59) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.771
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Ma Combat Shotgun je super. Ja trenutno koristim to u zatvornem prostoju, a na otvorenom kinesku pusku (koja je, "za cudo" bolja od americke).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Starosedelac
|
![]()
Evo nađoh lokacije svih bobbleheadova u igri - po jedan za svaki atribut (7) i skill (13).
http://planetfallout.gamespy.com/wik...t_3_Bobblehead Sadrži spojlere, naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Starosedelac
Član od: 3.5.2006.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 194 puta na 64 poruka
|
![]()
jel moze neko da mi objasni kako da lock*****jem, ja probavam al mi nikako ne ide
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dodgeme na korisnoj poruci: | ||
Ice-Man (3.11.2008) |
![]() |
#1140 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka
|
![]()
Prvi utisci sa moje strane...
Moram se složiti sa Corwinom - igra je priličan smor. Pohvalna stvar su varijacije koje postoje u rešavanju quest-ova. Ima i humora (izgleda da Bethesda nije baš potpuno operisana od njega), mada je globalni utisak - jednolično. VATS je krš i ujedno je i stvar koja me najviše nervira, a slažem se sa DeCoyem da je igra preterano laka, makar ovo što sam do sada video. Moram još da probauljam, istina, ali mi se ovo što sam do sada video ne sviđa. I da, uopšte ne uzimam u razmatranje sličnost i razlike sa kecom i dvojkom: komentarišem je isključivo kao zasebnu igru. Više utisaka sutra - prekosutra... Koristi tastere WASD nakon nameštanja ''lockpick''-a u željeni položaj. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Maladikt na korisnoj poruci: | ||
shrafko (2.11.2008) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bethesda, fallout, fallout 3, rpg, special |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Fallout MMO | Belfegor | Role-Play | 7 | 27.1.2010 14:08 |
Fallout Tactics: Brotherhood of Steel | DeCoy | Role-Play | 7 | 28.11.2008 14:13 |
Fallout - endings | Nemesis | Role-Play | 4 | 26.9.2007 17:37 |
Fallout original | kulturni jelen | O igrama uopšte | 2 | 7.12.2006 4:13 |