![]() |
![]() |
![]() |
#1021 |
Član
Član od: 13.3.2009.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
imam pitanje naime instalirao sam win7 32 bit na svoj komp na C particiju e sad ja bih zeleo da se prebacim na 64-bitni windows(svi vazni podaci su mi na D particiji muzika filmovi itd.). Da li ce mi biti izbrisani podaci samo sa C particije ili cu morati da backujem i podatke sa D particije da bi instalirao 64 bitni win?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1022 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Neće ti biti obrisani podaci sa D particiije.
Format C, instalacija x64 na C. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
mikiairman (4.1.2010) |
![]() |
#1023 |
Starosedelac
Član od: 21.12.2005.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 110 puta na 90 poruka
|
![]()
Kako se pomjeraju prozori trodimenzionalno (ne znam tacno kako se ovaj efekat naziva) u Win 7?Kao na ovom screenshoot-u...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
to je jena od nacina znaci ili
Windows Key + Tab ili Ctrl + Windows Key + Tab |
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1027 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Član
Član od: 18.11.2008.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 10 puta na 10 poruka
|
![]()
imam windos7 x86,i imam jedan problemchic.chesto mi se desava kada pogledam u properties computera da vidim da mi licenca traje 25,24,23 dana a nekada mi stoji ovo
http://www.sk.co.yu/forum/attachment...1&d=1262725815 sada ne znam o chemu se radi.kada vidim da mi stoji ono licenca vazi jos toliko i toliko dana ja restartujem komp i sve se vrati kako treba sta mi je chiniti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1031 |
Disabled
Član od: 21.8.2009.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Pa jesi li aktivirao windows posle instalacije. Mislim ako imas original nema sta da aktiviras, a ako imas piratsku verziju widows 7 trebace ti aktivator koji mozes skinuti za neta(zauzima veoma malo prostora na hard disku).... Znaci samo pokrenes aktivator i eto resetuje ti se kom.... i
Windows is activated...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Član
Član od: 1.11.2009.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
forumski narode, javljam se sa jednim neuobicajenim problemom sa windows 7-icom..naime, pre par meseci nabavio sam narodnu verziju win 7 ultimate, instalirao je bez ikakvih problema i sve je bilo u redu do danas kad je nestala struja, a komp je bio ukljucen...
nakon toga krece moja agonija ![]() win 7 nikako nije hteo da se podigne, pokusao sam sve zivo (i repair i safe mode i sve ostale opcije)..boot-ovao sam direktno sa DVD-a, gde pocne da startuje a zatim stane..pokusao sam da instaliram iz XP-a, gde krene instalacija i nakon prvog restartovanja stane na istom mestu...samo stoji ekran kao pri ucitavanju "windows is starting" i ne mrda pola sata (ni DVD ni hard disk pritom ne rade).. ponovo sam formatirao HD, i opet nista..stari XP sam nakon toga instalirao i radi bez problema... napominjem da je win 7 disk okej (sa njega sam instalirao win pre mesec dana, a takodje sam ga malocas prekopirao na HD, nema prekida)..koliko mi se cini u biosu je sve okej...eto, ako neko ima ideju, molio bih za pomoc..hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sad,ako je pre par meseci to je verovatno neki build krdza(sve iznad 6.1 je vec vise optimizovano,a final je 7+ ne znam tacno).Pa nisam siguran da li ima tona tvom builtu,ali mom ortaku je kada je podizao OS nakon slicne havarije pisalo neki win 7 loader(nije trazilo instalacioni CD).Zatim je loadirao neke fileove i uspeo je da podigne OS.Mogao bi da pokusas u repair modu da ides na system restore i time ga vratis 5-10 dana u nazad....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Član
|
![]()
uf, ma sve sam pokusao, na repair uopste nije hteo da udje, samo je stajalo crno kao pri ucitavanju windowsa..opet, instalirao sam pre ovoga taj win tri puta i nije bilo nikakvih problema...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
Starosedelac
|
![]()
Mozda neki update za instalaciju pravi problem .
Instalitaj bez update za instalaciju . Meni se to desilo sa RC1 kad sam ga prvi pur instalira bilo je ok drugi pur nece pa nece . Onda sam se setio da ne trazim update za instalaciju . Pokreni iz xp i nemoj uzeti update. Mozda to pomogne . A najbolje nabavi neizmenjen win 7 ko zna sta je u toj narodnoj i koja je verzija ako je star par meseci. Ps bios na defaliti ako vec nije moraces eliminacijom da otkrijes sta je u pitanju . Koja ti je konfiguracija kom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 | |
Član
|
![]()
jel je moguce da napajanje moze biti problem ukoliko mogu nesmetano da instaliram XP koji radi bez problema? koliko vidim, na biosu nema nikakvih problema sto se napajanja tice..
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Član
|
![]()
xp sam sinoc instalirao, sve je okej, radi normalno..nista mi nije jasno, taj windows 7 je na ovoj istoj konfiguraciji bez ikakvih izmena biosa instaliran i radio sasvim dobro..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
777, windows, x86 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows SP3 problem i BSOD | Lich_king2 | Operativni sistemi | 40 | 21.4.2010 22:10 |
Windows 7 BETA | Mr.Eco | Operativni sistemi | 2277 | 20.2.2010 8:58 |
Windows 8 | saleSK | Operativni sistemi | 37 | 19.8.2009 11:40 |
Windows XP problemi | Kristijan | Operativni sistemi | 6 | 12.1.2009 23:46 |
Windows i njegova instalacija se zamrzavaju | deXtar | Kvarovi | 10 | 4.12.2007 22:43 |