![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 610 puta na 369 poruka
|
![]()
Ah taj RT noise prisutan i dalje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Vecina ovoga se ipak oseti malo i u samoj igri. Nije to nesto presundo kao sto sam i napisao ranije ali daje samom izgledu neku lepu "tezinu", pogotovu ako je okruzenje dobro odradjeno. Ime neki svoj smek, naravno ko moze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Starosedelac
Član od: 7.12.2012.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 218 puta na 185 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.666 puta na 4.099 poruka
|
![]()
Nisma ni 2h odigrao a vec mogu da proglasim ovo za moj licni GOTY XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Odlicna za sada. Pogled iz prvog lica mi uopste ne smeta koliko sam ocekivao, naprotiv, potpuno ima smisla imajuci u vidu citav dizajn igre. Pokreti, sunjanje, istrazivanje lokaliteta, pravi Indiana simulator
![]() Onesvestis cuvara lopatom uz poznate zvuke starih filmova, saljiv Indijev komentar uz stare poznate muzicke numere i sekvence, pa odmah nakon toga tumacenje raznoraznih tragova, pisama i knjiga koje upotpunjuju pricu i misteriju. Bas onako ![]() Gledas i igras dostojan nastavak Indy filmova ![]() Borba malo smotana ali tek sam poceo, istrazivanje i dizajn nivoa za sada jako jako dobri, iako sam cuo da je taj pocetni segment (tutorijal) najgori deo igre ![]() Bejker je prevazisao sebe moram reci. Iako trenutno mozda i najbolji glasovni glumac, njegova gluma mi uvek malo narusi imerziju jer covek ima ogroman portfolio i tesko ga je ne prepoznati u ulogama. Uvek tu cujem Dzoela ili Bukera iz Bioshocka... Ali, sto se tice ove igre, da ga nisu reklamirali ne bih pogodio da je ovo on ![]() Salu na stranu, ima momenata gde ga "cujes" prosto je nemoguce da to bude savrseno, ali ovo je meni preslikani mladjani Ford ![]() Citava igra je za sada potpuno iznenadjenje ali ajde da vidimo kasnije ![]() Kao ogroman fan Indiane mislim da ce ovo na kraju meni i dalje biti odlicno |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Starosedelac
|
![]()
Super je igra, vidim nekim ljudima smara linearnost, ali ja sam mišljenja da nemamo dovoljno linearnih igara, makar ovog tipa.
Tačnije, svi hoće da nam daju open world, i kao niz izbora, a na kraju i ti otvoreni svetovi svode se ne hodnike kroz koje moraš ići i izbore koji su iluzorni ![]() Igra mi radi u skoro zakucanih 144 frejmova na 1440p, s tim što sam morao da skroz isključim Path tracing - tu i dalje imam visok frejmrejt ali igra postaje izuzetno nestabilna i ima mnooogo štucanja, pojma nemam što. Neki kažu DLSS je krivac, drugi FG, ali bez toga realno ni ne vredi uključivati PT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.396 puta na 2.042 poruka
|
![]()
Igra diše i miriše Machine Games harizmom (Wolfenstein reboot itd.)
![]() Bome za ovo sam izvadio tešku artiljeriju, čitaj "pozajmio na neodređeno" jednu 4090 iz firme pa da vidimo kom obojci kom opanci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Član
Član od: 28.10.2014.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
da li postoji i neka teoretska mogućnost da neki "haker" napravi fiks koji zaobilazi rt da mogu svi da igraju
pitam da mi ne stoji igra bzvz na kompu, ipak dosta zauzima |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Ja bih dodao da su naucili par stvari radeci sa Arkane-om na Youngblood. Koliko Youngblood bio prosjecna igra dizajn nivoa je bio odlican. Sto se vidi u Indiani gdje su po meni podigli nivo znacajno sto se tice dizajna nivoa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Igra ima gomilu precica, nacina da se udje u prostorije itd. podseca u neku ruku na Dishonored. Da ne pricam o sporednim misijama koje su sve van glavnog puta. Igra nije potpuno otvorena ali nije bas ni linearna. Samo u prvoj misiji citav Vatikan ti stoji na raspolaganju da ides gde hoces i kako hoces, uz zabranjene zone koje je moguce istraziti ili sunjanjem ili prerusavanjem ili cistom borbom. Ne znam kako je njima to toliko linearno i sta bi u stvari oni hteli ![]() Ma ne vredi, igraci kao igraci, jednostavno nemaju pojma sta hoce. Bitno da je igra vec proglasena za full woke ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.396 puta na 2.042 poruka
|
![]()
Nije baš neki spoiler ali... Prilazim dvojici "soldaten" od pozadi, klepnem jednog "penkalom" po tintari od pozadi, drugi se okreće u krug, kao da ima neka šizofrena cepanja i čeka da ga slomim k'o muškatlu.
Dakle, igra je prelepa i zanimljiva ali krnji Ai baš debelo kvari osećaj za filing ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Ali da, generalno AI bi trebalo da bude dosta bolji kada je sunjanje u pitanju. Nadam se da ce moci to da se nastela malo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.780
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]() Citat:
Inace, nije to uradjeno zato da bi bili "fensi" i imali super naprednu grafiku, nego je to mera stednje. Oni su skratili vreme razvoja time sto se nisu cimali da ubace "fejk" osvetnjenja na svim nivoima, kao sto se inace radilo godinama, i umesto toga ubacili RT kao "sirovi" nacin da daje realisticno osvetljenje u igri. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku player1 na korisnoj poruci: | ||
BlackArrow (10.12.2024) |
![]() |
#94 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Inace igra radi odlicno. Najveci tehnicki bug je sto DLSS nekad treba iskljuciti pa ukljuciti unutar igre da proradi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Masa izjednačuje open world sa otvorenošću. Ali da, ova igra dosta gena deli sa Immersive sim igrama koje su nažalost došle do ivice istrebljenja. Nadam se zaista da će ih neko revitalizovati jer mi je to definitivno najdraži podžanr. Evo sad ponovo igram Prey i neverovatno je koliko se ta igra dobro drži ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.794 puta na 1.853 poruka
|
![]()
Ja dok ne ukljucim vsync triple buffering, igra je radila u 90-110 fps ali se na misu osecao lag...sa ukljucenim vsyncom radi fluidno, jako cudno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni su iz nekog razloga medjusekvence zakljucane na 30.....Igra radi OK ali ima problema, DLSS malo brlja zajedno sa FG-om
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.883
Zahvaljeno 1.000 puta na 621 poruka
|
![]()
To za DLSS su naglasili i u patch notes.
We are aware some players may experience reduced performance if launching the game with DLSS enabled and we are looking into it. Players encountering this issue can try: - Navigate to the Options Menu after loading the game - Select Graphics Options - Switch from DLSS to TAA - Switch back to DLSS and exit the menu. Performance should return to normal shortly after |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Veteran
Član od: 12.7.2007.
Zahvalnice: 314
Zahvaljeno 57 puta na 45 poruka
|
![]()
i mesh shaderi trebase za alan wake 2 pa posle ne trebase.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Markius na korisnoj poruci: | ||
sp01 (11.12.2024) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Indiana Jones and the Emperor's Tomb | huligan | Akcione igre | 67 | 27.2.2021 4:06 |
Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues | Uros12 | Platformske igre | 14 | 17.11.2009 11:27 |
Bethesda kupila iD Software | donator99 | O igrama uopšte | 12 | 24.6.2009 23:31 |
LEGO indiana jones i star wars | zidan grobar | Platformske igre | 24 | 2.2.2009 12:03 |
Indiana Jones and the Fountain of Youth | Bart Starr | Avanturističke igre | 1 | 19.7.2006 20:15 |