Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Konzole
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Konzole Konzole i softver za njih...

Pregled rezultata glasanja: Gde bi ulozili tesko zaradjene pare?
Nitendo Wii 76 24,52%
Xbox360 81 26,13%
Playstation 3 153 49,35%
Glasova: 310. U ovom glasanju ne možete da učestvujete

Tema zaključana

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 8.4.2008, 10:32   #841
Sol-Badguy
Veteran

Član od: 10.11.2006.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 127 puta na 74 poruka
Određen forumom Re: Xbox 360 vs. Playstation 3 vs. Nitendo Wii (Sta vam vise odgovara)

^A da li si igrao bilo koji Mario Kart? Kompletno (SP + MP)? Da jesi, video bi koliko je bolesno zabavna igra i da su tu ograničenja koja ti namećeš nepotrebna.

A, sudeći po logici dosta ljudi odavde, gomila igara koja nema krvi ili pak nema neku limitaciju tipa 16+ i sl. se ne mogu smatrati igrama za odrasle? Krv se, izgleda, podrazumeva za takvu igru... Nije vam nikakav argument "igre za decu", već samo pokušaj trolovanja, jer, ova "rasprava" bi trebala da se vodi pomoću argumenata.

Uostalom, kada neko samo ovlaš baci pogled na FFVII (jednu od najboljih, ako ne i najbolju igru ikada) i ugleda chibby likove on će da pomisli "pfffft, ovo je neko sr*nje za decu" a da i ne pruži igri šansu da zablista.
Sol-Badguy je offline  
Stara 8.4.2008, 11:25   #842
LebronMVP
Član

Član od: 21.2.2006.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 127 puta na 64 poruka
Određen forumom Re: Xbox 360 vs. Playstation 3 vs. Nitendo Wii (Sta vam vise odgovara)

^ Potpisujem da je Mario Kart zabavan. Pogotovu u drushtvu....Imao sam ga na Nintendu 64
LebronMVP je offline  
Stara 8.4.2008, 14:02   #843
donator99
Deo inventara foruma

Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka

Citat:
simakosmos kaže: Pregled poruke
Kao i uvek, Donator je nabrojao igre koje TREBA da izađu
Znam, lista treba da je za 2008 godinu, ali ipak ...
Ali ima lepih naslova koje jedva čekaju ljudi (čekaju,čekaju) : GranTurismo, MGS i Fallout 3 (ovaj zadnji će krajem 2009 , garant). Tamo 2010 će se isplatiti kupiti PS3, biće dobrih igara....dotle
E, stvarno si smesan.Da ista znas o Falloutu 3, znao bi da igra izlazi u jesen 2008.(nedavno je Bethesda izjavila da igra tada sigurno izlazi ).
A ovo da za do 2010. za PS3 nece biti dobrih igara je toliko smesno, da stvarno ne znam kako da komentarisem.
Ti ocigledno nemas pojma o cemu pricas, inace ovakve izjave ne bi ni davao.
Cena PS3 je opravdana(znaci, ako potpuno zanemarimo sve multimedijalne mogucnosti, koje su 5 godina ispred svega sto prosecan kupac sada moze da pazari) samo lineupom igara iz 2007.
2008. PS3 ima toliko ubedljiv lineup, da Sony cak razmislja da produzi development nekih igara, kako bi izasle 2009. jer u 2008. uopste vise nema svrhe pumpati AAA naslove.
Wii-u se to, sa druge strane, nikad nece desiti.
donator99 je offline  
Stara 8.4.2008, 14:33   #844
renegade_of_funk
Član

Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 43 puta na 38 poruka

Ne Wii ima samo dve AAA (WiiSports i WiiFit) igre i ne treba mu vise.
renegade_of_funk je offline  
Stara 8.4.2008, 15:49   #845
simakosmos
Član

Član od: 26.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 49 puta na 25 poruka

Citat:
donator99 kaže: Pregled poruke
E, stvarno si smesan.Da ista znas o Falloutu 3, znao bi da igra izlazi u jesen 2008.(nedavno je Bethesda izjavila da igra tada sigurno izlazi ).
A ovo da za do 2010. za PS3 nece biti dobrih igara je toliko smesno, da stvarno ne znam kako da komentarisem.
Ti ocigledno nemas pojma o cemu pricas, inace ovakve izjave ne bi ni davao.
Cena PS3 je opravdana(znaci, ako potpuno zanemarimo sve multimedijalne mogucnosti, koje su 5 godina ispred svega sto prosecan kupac sada moze da pazari) samo lineupom igara iz 2007.
2008. PS3 ima toliko ubedljiv lineup, da Sony cak razmislja da produzi development nekih igara, kako bi izasle 2009. jer u 2008. uopste vise nema svrhe pumpati AAA naslove.
Wii-u se to, sa druge strane, nikad nece desiti.
i Duke Nukem je potvrdjen, pre 15 godina i dok ne vidim igru ...
Biće dobrih igara za PS3 već krajem ove godine, to čak i ja znam, eto pratim GT, Fallout i MGS , pa i GTA IV, biće ova dobra godina za PS3. Sreća pa je četvrtina godine prošla. Vreme ide na ruku Sony-ju
A već sada se isplati kupiti PS3 , samo zbog BluRay playera i zbog multimedijalnih mogućnosti. Al' gre'ota kupovati zbog toga.

Ali Reggie Fils - Aime nam je obećao jednu odličnu igru za božić (možda dobijemo Luigi's Mansion 2? ili Me and My Stallion 2 ? ). Dotle će nas držati ovi naslovi što ne stižemo da odigramo.

Citat:
renegade_of_funk kaže: Pregled poruke
Ne Wii ima samo dve AAA (WiiSports i WiiFit) igre i ne treba mu vise.
ALI NEMA 3rd PARTY AAA IGRE !!!! ne razumeš ti bre ovo tržište !
simakosmos je offline  
Stara 9.4.2008, 10:21   #846
renegade_of_funk
Član

Evo jos nekih Wii (ne)ekskluziva

Sky Crawlers
Fragile
Ghostbusters
Rygar
Samba de Amigo
Harvest Moon
Monster Hunter 3 - online?
Fatal Frame 4
Tales of Symphonia
We Love Golf! - online golf
Facebreaker
Sam & Max - prva sezona
Castle of Shikigami 3
Don King Prize Fighter
Monster Lab
Secret Files: Tunguska
Rock Band
Space Station Tycoon

Poslednja ispravka: renegade_of_funk (9.4.2008 u 12:20) Razlog: dodao jos nekoliko igri
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku renegade_of_funk na korisnoj poruci:
wolfologin (9.4.2008)
Stara 11.4.2008, 8:28   #847
simakosmos
Član

Skontao sam koja je konzola najbolja : Xbox360
Kako sam zaključio :
Vlasnici X360 se ovde najređe pojavljuju, pošto ne stižu od igranja.
A igrači PS3 još čekaju ekskluzive, a mi sa Wii-ja, smo se umorili od igranja (bole ruke čak i posle Medal of Honor-a).

edit:
Evo našao sam dokaz , lista 100 najprodavanijih igara u proteklih 12 meseci (u Sev.Americi i Evropi) .
Od svih ekskluziva je Xboxova Halo 3 najbolje prošla, čak je na drugom mestu. Pa tek par mesta iza je Super Mario Galaxy, pa opet iza par mesta Mario Party 8 (jel vam se čini da ima 'iljadu Super Marija? ) , pa opet Xbox 360 ekskl. Forza Motorsport 2.
Tu su negde i PS3 ekskluzive.... (ako neko naiđe na koju nek javi).

Poslednja ispravka: simakosmos (11.4.2008 u 8:41)
simakosmos je offline  
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku simakosmos na korisnoj poruci:
renegade_of_funk (11.4.2008)
Stara 11.4.2008, 13:26   #848
donator99
Deo inventara foruma

Citat:
simakosmos kaže: Pregled poruke
Skontao sam koja je konzola najbolja : Xbox360
Kako sam zaključio :
Vlasnici X360 se ovde najređe pojavljuju, pošto ne stižu od igranja.
A igrači PS3 još čekaju ekskluzive, a mi sa Wii-ja, smo se umorili od igranja (bole ruke čak i posle Medal of Honor-a).

edit:
Evo našao sam dokaz , lista 100 najprodavanijih igara u proteklih 12 meseci (u Sev.Americi i Evropi) .
Od svih ekskluziva je Xboxova Halo 3 najbolje prošla, čak je na drugom mestu. Pa tek par mesta iza je Super Mario Galaxy, pa opet iza par mesta Mario Party 8 (jel vam se čini da ima 'iljadu Super Marija? ) , pa opet Xbox 360 ekskl. Forza Motorsport 2.
Tu su negde i PS3 ekskluzive.... (ako neko naiđe na koju nek javi).
Xbox 360 najbolja konzola?
Aha...
A na osnovu cega si to zakljucio?Na osnovu najprodavanijih igara?
Xbox je imao jednogodisnju prednost, koju je ostvario zahvaljujuci brojnim kompromisima koje je napravio(uzasan kvalitet hardvera i DVD-9 medij).
Za tih godinu dana prodao je dosta konzola, pa je tako logicno da Xbox ima veci user base.
Veci user base znaci vise ljudi koji kupuju igre.
Xbox 360 nije najbolja konzola.Ona je daleko od toga.
Ovakvi zaključci nemaju veze sa mozgom.
Koji su to kvaliteti koje Xbox 360 podizu iznad nivoa PS-a 3 i Wii-a?
donator99 je offline  
Stara 11.4.2008, 14:10   #849
simakosmos
Član

Kako se primaš, opusti se

Pročitaj zaključak još jednom, nasmej se, i popij jedno pivo na moje ime

Znamo da je Wii najbolji
simakosmos je offline  
Stara 11.4.2008, 17:09   #850
renegade_of_funk
Član

Cool Fanboy explodes and kills 100000000 pixels!!!!

Citat:
Xbox 360 najbolja konzola?
Aha...
A na osnovu cega si to zakljucio?Na osnovu najprodavanijih igara?
Xbox je imao jednogodisnju prednost, koju je ostvario zahvaljujuci brojnim kompromisima koje je napravio(uzasan kvalitet hardvera i DVD-9 medij).
Za tih godinu dana prodao je dosta konzola, pa je tako logicno da Xbox ima veci user base.
Veci user base znaci vise ljudi koji kupuju igre.
Xbox 360 nije najbolja konzola.Ona je daleko od toga.
Ovakvi zaključci nemaju veze sa mozgom.
Koji su to kvaliteti koje Xbox 360 podizu iznad nivoa PS-a 3 i Wii-a?
Jedino sto ovde nema veze sa mozgom je tvoja reakcija, procitaj ponovo Simin post.
Stara 11.4.2008, 17:27   #851
donator99
Deo inventara foruma

Određen forumom Re: Fanboy explodes and kills 100000000 pixels!!!!

Citat:
Jedino sto ovde nema veze sa mozgom je tvoja reakcija, procitaj ponovo Simin post.
Razumem ja tacno kako je on dosao do svog legendarnog zakljucka, ali smatram da je to toliko smesno, da uopste nije bilo ni svrhe da ga komentarisem.
donator99 je offline  
Stara 11.4.2008, 20:31   #852
renegade_of_funk
Član

Određen forumom Fanboy explodes and kills 100000000 pixels!!!! and 1 cow.

Citat:
Razumem ja tacno kako je on dosao do svog legendarnog zakljucka, ali smatram da je to toliko smesno, da uopste nije bilo ni svrhe da ga komentarisem.
ali ti si komentarisao njegov post kao da je "pravi" , cini mi se da ti jos nisi shvatio post ili si toliki "fanboy" pa te sve pogadja cak i zezanje?
Stara 11.4.2008, 23:57   #853
Sol-Badguy
Veteran

Hmmm, MR. OBVIOUS here, just to point some sarcasm! *insert witty picture and comment here*
Sol-Badguy je offline  
Stara 12.4.2008, 3:05   #854
Hich
Član

Član od: 9.1.2008.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 33 puta na 21 poruka

Poređenje PS3 sa Wii-om je zaista besmislica, a evo jednog slikovitog primera. U Merkatoru postoji prodavnica igračaka (ne znam tačan naziv), i do nje CT shop. U toj prodavnici igračaka izložen Wii, u CT izložen PS3.
Osnova za poređenje sa ostalim next gen konzolama jednostavno nema. Ne znam da li ta igračka uopšte ima procesor ili radi na neki mehanizam na navijanje. Ali pored svega toga, Wii valjda zbog tih uvrnutih kontrola i postigao toliku popularnost. Koliko god čudno izgledalo, na grafiku se ne obraća pažnja, samo kako ćeš mlatarati tim kontrolerom.
Xbox nikada nisam imao, niti planiram, još jedan pc mi ne treba.
Imam PS3 i samo sam sonijeve konzole imao. Kad se samo setim koliko sam igrao Kreša na kecu, gran turismo.... Playstation je nepravaziđen.
Hich je offline  
Stara 12.4.2008, 6:35   #855
renegade_of_funk
Član

Koliko ja znam Wii je bio izlozen u CT-u jedno godinu dana a ne PS3.
Stara 12.4.2008, 12:49   #856
Hich
Član

Član od: 9.1.2008.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 33 puta na 21 poruka

Citat:
Koliko ja znam Wii je bio izlozen u CT-u jedno godinu dana a ne PS3.
Bitan je onaj prvi deo, da je Wii izložen u prodavnici igračaka. Kad budem išao u Merkator, pogledaću kako se zove, da ne bude da pričam gluposti.
Hich je offline  
Stara 12.4.2008, 15:39   #857
wolfologin
Član

Član od: 27.9.2007.
Zahvaljeno 46 puta na 42 poruka

Citat:
Hich kaže: Pregled poruke
Poređenje PS3 sa Wii-om je zaista besmislica, a evo jednog slikovitog primera. U Merkatoru postoji prodavnica igračaka (ne znam tačan naziv), i do nje CT shop. U toj prodavnici igračaka izložen Wii, u CT izložen PS3.
Osnova za poređenje sa ostalim next gen konzolama jednostavno nema. Ne znam da li ta igračka uopšte ima procesor ili radi na neki mehanizam na navijanje. Ali pored svega toga, Wii valjda zbog tih uvrnutih kontrola i postigao toliku popularnost. Koliko god čudno izgledalo, na grafiku se ne obraća pažnja, samo kako ćeš mlatarati tim kontrolerom.
Imam PS3 i samo sam sonijeve konzole imao. Kad se samo setim koliko sam igrao Kreša na kecu, gran turismo.... Playstation je nepravaziđen.
U ovome sam prepoznao svoje misljenje od pre tri godine. Sony je meni bio naj naj ali ...
Kada sam video shta je i shta znachi jedan Xbox tu krntiju vishe i ne pogledam iako imam igara na tone.
Probaj ti sve ono shto mislish da nije u redu pa donesi zakljuchak.
wolfologin je offline  
Stara 12.4.2008, 17:59   #858
simakosmos
Član

Citat:
Bitan je onaj prvi deo, da je Wii izložen u prodavnici igračaka. Kad budem išao u Merkator, pogledaću kako se zove, da ne bude da pričam gluposti.
Wii je (bio) izložen i u Dexyco a sigurno da je i u Game-s prodavnici u NS.
Znam ja šta hoćeš da kažeš, al' znamo mi da najbolje konzole nema.
Zato se već zezamo na račun nekih forumaša
simakosmos je offline  
Stara 12.4.2008, 20:10   #859
Sol-Badguy
Veteran

Citat:
besmislica je tvoje postovanje ovde. Tačno se vidi da nisi ni hteo da pružiš šansu bilo kom drugom sistemu niti da makar malo razmišljaš slobodno. then again, stereotip "šabana" u našoj zemlji je identičan, a sa novim vremenima dolaze i tech šabani. Oh well, ur brain loses.
Sol-Badguy je offline  
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Sol-Badguy na korisnoj poruci:
renegade_of_funk (13.4.2008)
Stara 12.4.2008, 20:22   #860
genius
Deo inventara foruma

Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka

Meni se Wii najvise dopada zbog:
1) Cene
2) Igara koje nisu skupe
3) Interesantnih kontrola
4) Ne treba mi LCD/Plasma

Ne svidja mi se zbog:
1) Smrdljive grafike
2) Malo dobrih igara

Kad bih imao kintu verovatno bih uzeo xBox... pa tek onda Wii a PS3 ne bih uzeo ni u kom slucaju jer ne podnosim da moram da platim 60 evra za jednu igru, 1.000 evra za kvalitetan TV (jer na nekvalitetnim ne dolazi do izrazaja) i zato sto svejedno ne volim PS kao konzolu
genius je offline  
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku genius na korisnoj poruci:
GojaS (4.6.2009), Sol-Badguy (12.4.2008)
Tema zaključana

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Konzole vs. PC (sta vam vise odgovara) Ocelot Konzole 497 17.4.2008 12:02
Create Your Own Xbox 360 Games voodoo_ Programiranje 5 1.9.2006 18:21

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 10:06.