![]() |
![]() |
![]() |
#8441 | |
Veteran
Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
|
![]() Citat:
Zasto uvek kada se ljudi skupe oko neceg mora neko da izigrava glavnog dasu? Pa ako se on ne slaze onda ne treba niko sa tim da se slaze, ili ako on nesto osudi onda to nista ne valja iako nije jos ni ugledalo svetlost dana. Nisam znao da si i ti bio tamo u grupi pa "dobio krila" odatle ![]() ![]() Kontam da je ta grupa samo za "posebne ljude". Malo o mapi. Ja sam licno vozio mapu i svi znate koji sam ja picajzla pa mogu slobodno reci da je, sto se mene tice, nasa mapa FENOMENALNA (sto bi reko Andrija Milosevic trenutno kod onog malog buce). Ima stvari koje treba doraditi i srediti ali niko ne kapira koliko je dobro smisljena i dobro do sada uradjena! Predpostavljam da niko od nas, koji je pravimo, nije skroz slobodan u zivotu da moze sve svoje slobodno vreme da posveti pravljenju mape. To je prva stvar. A druga je ta da niko od nas ne tezi da zaradi ni dinara od ove mape, sto NIKAKO nije stvar kod svetskih modera koji potrose dosta vremena da sto pre zavrse svoju mapu vecinom iz razloga da sto vise klepe love sa onih smorenih download sajtova sa MILION reklama i brojaca i gluposti... Ne znam da li ste skontali, ali ja sve svoje modove stavljam na Dropbox od koga ja nemam nikakve koristi. Primetio sam da neki ljudi skinu moj mod sa Dropbox-a i stave na neki sajt sa koga mogu da zaradjuju i onda ga postave negde na neke sajtove. Necu da im zameram, neka rade sta god hoce. Mapa se mora jos malo doraditi i ispraviti neke greskice da bi mogla da se javno prosledi svima, zato vam svima preporucujem da se malo strpite. P.S. E jos jedna stvar, kada sam se vec raspisao. Koliko vidim svi kukate kako mapa nikad da bude gotova a niko ne nudi nikakvu pomoc. Mozda ja gresim, izvinjavam se unapred, ali to sam ja zakljucio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8442 | |
Član
Član od: 24.11.2005.
Zahvalnice: 355
Zahvaljeno 574 puta na 209 poruka
|
![]() Citat:
![]() Хахаха, хвала на одговорима, обојици! Сјајно! Свако добро вам желим! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8443 |
Član
Član od: 14.10.2010.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 326 puta na 164 poruka
|
![]()
Poljaci prave mapu Balkana. Uz Srbiju ce raditi Hrvatsku i Sloveniju.
Ljudi, nemojte se prepucavati. Tonac i Debeli, ae obojica zakopajte ratne sekire. Nije ni cudo sto cemo mozda docekati da srpsku mapu urade neki Poljaci pre Srba kad smo ovoliko zavadjeni... Razmislite svi, zaista. Ne zelim nikome da drzim stranu, samo bih voleo da obuzdate inat -tipican za Srbe... Alchemist, naprotiv, bio bih srecan i da izadje sada srpska mapa sa samo tri grada i da je svi testiramo i brze skapiramo bagove i brze je sredimo. Pa vremenom nek se apdejtuje. Ksrele, verujem da bi mnogi pomogli kad bi znali kako. Da podjem od sebe -nisam programer. To sto sam napravio dva skina za sebe (Transped i Hollander), ne cini me moderom, ali sam vec ranije ponudio svoju pomoc u okviru svojih mogucnosti -mogu da odradim kojesta u photoshopu, mogu da napravim srpske skinove o kojima se pricalo da se dodaju uz mapu i mogu da budem tester i kenjkam za bagove. Ali, osim one sitnice u vezi tablica, niko me nije cimao za bilo sta. Poslednja ispravka: moravatz (18.1.2014 u 0:46) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8444 |
Član
Član od: 17.7.2012.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 316 puta na 112 poruka
|
![]()
Ja cu pokusati sutra da uradim nesto u vezi onih tablica pa cu poslati kojotu na mail....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8445 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8446 | |
Član
|
![]()
Pa nije sitnica. Cimali smo se oko toga kako da odradimo font, ali si jedino ti uspeo. Ako Vitez Koja sredi bag sa pozicioniranjem slova, tablice ce biti i tvoja zasluga.
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Wile E. Coyote na korisnoj poruci: | ||
moravatz (18.1.2014) |
![]() |
#8447 |
Član
|
![]()
Hvala!
Drago mi je sto sam bio od pomoci ![]() Nadam se da cete makar razmotriti da objavite mapu sa nepotpunim brojem gradova. Vazno je da bude prisutna, da se vidi da postoji i da vredi. Lako je posle dodati apdejt. Ovi Poljaci koji rade Balkan, siguran sam da ne mogu da naprave autenticnu mapu Srbije kao mi i steta bi bilo da nasa mapa stoji "u ormanu", a da se vozi neko polovicno resenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8448 |
Član
Član od: 6.3.2013.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 40 puta na 31 poruka
|
![]()
Ma kakve Madjarske tablice ...
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku mashom na korisnoj poruci: | ||
moravatz (18.1.2014), Wile E. Coyote (18.1.2014) |
![]() |
#8449 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8450 |
Veteran
Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
|
![]()
Hahaha... Upravo sam dobio jednu jako bitnu informaciju, tj reakcije jednog dela igraca u vezi ove nase mape i dobio neverovatnu zelju da se jos vise aktiviram oko mape.
Ja se nisam hteo petljati oko tablica ali ako treba pomoc ja sam skontao kako se prave i nije neki veliki problem kako se meni cini. I da, vazno je napomenuti da je mapa optimizovana za nove verzije igre, ne znam da li su to spomenuli Debeli i Kojot. Od bagova znam da imamo problem sa nekim znakovima sto se u zavisnosti od udaljenosti menja natpis na njima. Taj me problem iskreno malo zbunjuje pa ako neko zna kako ga resiti neka se javi. Znakovi su custom pravljeni, nisu standardni SCS-ovi. A jos sam i obecao da cu napraviti Suboticu grad i mislim da je vreme da pocnem da se bavim sa tim. Ako se neko seti jos nekog naseg autentucnig vozila koje bi mogli dodati kao AI vozilo neka javi. Osim Golfa 2, Yuga, Stojadina, FAP-a sto sada imamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8451 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Нека се ту и заврши. Што се тиче знакова, лод? ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8452 |
Član
Član od: 17.7.2012.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 316 puta na 112 poruka
|
![]()
Znamo kako se prave tablice ali, imamo problema sa ubacivanjem naseg fonta za tablice. Takodje ne znam kako da odradim SRB (u onom plavom delu), probao sam i da crtam slova ali se opet ne vidi lepo. Ako neko zna neka se javi....
Mislim da nema potrebe da se raspravljamo zbog igre, i ja sam u toj grupi "za posebne ljube" pa ucestvujem ovde. Na kraju cemo svi da cepamo sivi kamion crvene boje po Srbiji |
![]() |
![]() |
![]() |
#8453 |
Član
|
![]()
Imaš li blanko šablon za tablicu?
Ksrele, očisti inbox, ne mogu da ti pošaljem pp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8454 | |
Član
|
![]() Citat:
Gornja mala slika je orig. velicina iz TSM mape, znaci malo malecno da manje ne moze biti. Donja veca slika je 8 puta uvecana i tu se sasvim jasno vide pixeli (kvadratici) i SRB jednostavno ne moze bolje zbog tri slova (bar ja nemam ideju kako). Cak sam i plavo polje moorao prosiriti za jedan pixel da bi razdvojio belo B od ostalog dela bele boje. A zlatni krug predstavljaju EU zvezdice !?! pa ja sam eto zavrsio razgovore, pregovore i dogovore i vec stigao u EU a vi, kako god vam je volja :-) Jasno da sam ja koristio samo font iz ets2 ali sam vidio da prihvata samo velika slova (eng) i znak "-" znaci ne prihvata cak ni mala slova a kamoli bilo koji drugi znak +_*/ etc ... Ja sam pokusao da mu uvalim nase veliko ŠĆČĐŽ ali me otkaci po kratkom postupku (krahira) ![]() Sve ovo sam pokusavao samo za svoj kamion, znaci nista i za AI. To bi morao tek da pocnem ceprkati. P.S. za sva pitanja koja nisu interesantna za vise nas, pm je potpuno otvoren. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8455 |
Član
|
![]()
Što se tiče naših slova na tablicama, da li je izvodljivo ovo:
U fontu se, na primer, umesto X stavi Š. Onda se zada da se na tablici ispiše XA, a ono bude oznaka za Šabac (ŠA). Jedino u tom slučaju neće biti tablica tipa ŠA 021-AX nego samo sa našim slovima tipa ŠA 010-AČ. Lično mislim da je bolje da budu samo naša slova umesto samo stranih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8456 |
Član
|
![]()
He, pa ova ideja mi se bas jako svidja, normalno da sam i ja prije za ćčš nego za xyq ... samo je pitanje hoce li to raditi ... dajte mi fontove sa svim slovima (i sa nasim i xyq) i posebno font sa zamenjenim xyq sa nasim slovima, ovo sto si predlozio ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8457 |
Član
Član od: 6.12.2012.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 116 puta na 79 poruka
|
![]()
Koja je poenta ove mape, kad je to ocigledno nasminkana TSM mapa, s tim sto je ubacena Norveska, Svedska i minijaturni deo Finske (a to je verovatno postojeca mapa Skandinavije)? Jedino da se veze mapa Skandinavije koja je odlicna, sa postojecim TSM-om?
![]() http://ets2.lt/en/europe-africa-map-multimod-5-5/ Na klipu se od 10:00 vidi sta sve mapa obuhvata (isti TSM...). http://www.youtube.com/watch?v=ycCaasq13Kw |
![]() |
![]() |
![]() |
#8458 |
Član
|
![]()
To je TSM + Skandinavija, stim da ima i ostrva pored Italije
To je mapa svih mapa ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8459 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Pa ako on to nije uradio onda mislim da mi tu nema sta da trazimo ... A isto tako mislim da ni u RL necemo dobiti EU oznaku sa nasim slovima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8460 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ets2, euro truck simulator 2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Hard Truck Apocalypse | dodgeme | Simulacije vožnje | 19 | 4.3.2014 19:22 |
Truck Simulator 2009 | La.Prestige | Simulacije vožnje | 81 | 22.3.2012 23:47 |
18 WoS Euro Truck Simulator | dallyborr | Simulacije vožnje | 619 | 21.3.2012 22:49 |
Konf od 1600 euro *ukupno* ... ZLO na duge staze... | pinojle | Šta da kupim? | 76 | 25.12.2007 16:11 |