![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
Član
|
![]()
Da ne otvaram novu temu. Peocesor E4600 core2duo. Win7 X86. Kako da namestim da mi proces zauzme 100% oba jezgra da bi brze izrenderovao?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Gde da namestiš, nema šta tu da se namešta, ako program nativno podržava mutli-core procesore sa 2 , 4 ili 6 jezgara, on će sam da uposli sve raspolozive resurse, nemas ti tu sta da namestas, možes jedino da promenis prioritet procesu programa na veci u task manager-u, mozda ces dobiti malo ubrzanje, ali ne bih ti preporučio jer će možda crash-ovati ili se zaglaviti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Član
Član od: 5.1.2009.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
E ljudi moze savet jedan ocu da instaliram win 7 64-bit i na asusovom sajtu imam sve drivere koji su mu potrebni-valjda, pa me zanima da instaliram njih ili da idem na onu opciju (mada nemam pojma gde se nalazi pa slobodno recite??) da sam win 7 nadje drivere?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Za taj hardware za koji ti windows7 ne instalira svoje drajvere, ili ih ne nadje preko update-a, skini ih i instaliraj. Naravno graficke drajvere skidaj sa nvidia ili amd sajta u zavisnosti koju graficku imas
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Predrag Stankovic na korisnoj poruci: | ||
Maranellob (20.5.2010) |
![]() |
#825 |
Veteran
Član od: 13.7.2007.
Zahvalnice: 122
Zahvaljeno 97 puta na 64 poruka
|
![]()
Mnogima ce izgledati kao epic fail, ali saslusajte. Za PES 2010 mi Avira prijavljuje virus (kad stavim neki patch,bilo koji,virus je isti). To je fake alarm,koliko sam shvatio. Elem,to nije bitno.Nekim "cudom" Avira je obrisala pes2010.exe fajl... Tako ja ga restoreujem i vidim da mi je na desktopu ikona za PES nije za pes,nego za ikonicu (pes2010.ink). I tako ja slucajno,umesto da idem u Properties i stavim target na .exe fajl, ja sam otisao na Open With...I tako da mi se sad svaki .exe fajl otvara kao pes
![]() ![]() Nisam hteo da otvaram novu temu...Ne bi me cudilo da rasirite ovu pricu po svetu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Izbrisi Aviru uzmi nesto drugo i reinstaliraj PES |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Starosedelac
|
![]()
A ko zna sta je u pitanju system restore ako si ga ostavio ukljucenim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Starosedelac
|
![]()
Restart zatim pri ukljucenju masine na tasturi pritisni F8 odaberi opciju repair computer i imas tamo system restore izvan windowsa kao deo paketa za opravku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Član
|
![]()
Ljudi, mozda sam promasio, ali ja mislim da sam na pravom mestu gde da postavim ovo pitanje, komp mi je u sustini krsina, elem, ovako 512 mb RAM-a, Procesor: AMD Sempron 3000+ 1.8 GHz, zatim 512 graficka (koja u ovom slucaju i nije toliko bitna), e sada mene muci, da li bih ja mogao da podrzim Win 7, pitam ovo zato sto mi je RAM memorija dosta slaba, mene zanima, jel ce da koci ako ja stavim Win 7, jel ce komp da baguje, a ja to ne bih voleo, to me mnogo nervira, i da, sta vi mislite o Win7, neki kazu da je dobar a neki da je los, ja naravno imam Xp koji je nenadmasiv, ali hocu da probam i Win7..... Itd..... Hvala unapred
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako instaliraš Windows 7 na taj računar nećeš moći da igraš igre. Ali vredi instalirati Windows 7, sam ćeš zaključiti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Član
|
![]()
Pazi ovako ,ja igre slabo igram, jedino sta igram to je CS 1.6, to kad se setim ja ukljucim, pa jel ce on da radi bez seckanja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Deo inventara foruma
|
![]()
CS će da radi bez problema
![]() Ali instaliraj Windows 7 x86 (32bit verziju). |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Član
|
![]()
ok, hvala na pomoci....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#840 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Svakako ce raditi ali imaj u vidu da single core nije bas idelno resenje za win 7 a pogotovo kombinovano sa 512mb (preporuceni minimum je 1gb) i na starijem hardveru moguci su bagovi . Pokusaj pa sta bude ali ako i ne bude okej nije win 7 kriv objektivno tvoja masina je ispod garancije za sto garantuju za dobar rad Uprkos svemu uz optimizaciju i malo srece win 7 moze raditi sasvim lepo srecno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
windows, x64 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Fallout 3 | Red Dragon | Role-Play | 2646 | 15.6.2020 22:20 |
Windows SP3 problem i BSOD | Lich_king2 | Operativni sistemi | 40 | 21.4.2010 22:10 |
Windows 7 BETA | Mr.Eco | Operativni sistemi | 2277 | 20.2.2010 8:58 |
Dear Windows Live Hotmail Customer... (what about linux users?) | stepanov | Slobodni softver | 10 | 19.8.2009 14:28 |
Windows Vista SP2 vs Windows 7 RC/RTM | Predrag Stankovic | Operativni sistemi | 16 | 28.7.2009 10:31 |