![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
Član
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Odusevio sam se kad sam video temu, juce sam nabavio Cinema 4D i od tad ne prestajem da se zezam. Evo necega sto je ispalo sat i po mucenja kompa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nije lose za pocetak
![]() @ Toce Gitara je super, nadam se da cemo je videti texturisanu ![]() Evo malo i ja nesto da postujem ![]() Resio i ja da napravim neki mobilni u ovom max-u. U pitanju je SE W950i, mnogo dobar telefon samo nema kameru(al' ima touchscreen ![]() E da, ima i olovchicu samo je zadenuta gore u cosku, jbga nisam renderovao sa njom. pozzz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Veteran
Član od: 28.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 265 puta na 97 poruka
|
![]()
Gitaru cu da texturisem (kolko-tolko), sad sam postavio samo model, da vidite kako ide (ipak je ovo WIP tema
![]() Jedino mi se nesvidjaju civije, ne znam kako njih da napravim da valjaju ![]() Predlozi?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Veteran
|
![]()
@uros3D
Ajde please posalji mi link ka slici od pozadi ovog telefona. Ja sam nasao od napred al nikako od pozadi... btw odlican rad. Ocu i ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 | |
information junkie
|
![]() Citat:
![]() @Uros: Lepo izgleda iako je jednostavan. Ja sam skoro počeo da pravim k750 i stao... Sad ću baš da ga završim. ![]() Poslednja ispravka: Highlander (24.9.2007 u 0:20) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Highlander na korisnoj poruci: | ||
Toce (24.9.2007) |
![]() |
#827 |
Veteran
Član od: 28.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 265 puta na 97 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
information junkie
|
![]()
Dobra je.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Ponosni Eipixovac :)
|
![]()
Ja sam danas nesto bolestan, ne ide se u skolu, sad cu idem legnem, samo sam hteo pregledam postu i tako-to
![]() ![]() Za 3d, kao i za vecinu stvari u zivotu treba dosta truda i rada, ali su ovde rezultati barem konkretni i napredak vidan ![]() ![]() Radite, vezbajte, trudite se, i jednog dana cete se osvrnuti, i videti sve radove iza sebe,a ispred sebe svetlu karijeru 3dasha/dizajnera/filmadzije/game developera/_upisi.ime.profesije_ ![]() Svakog meseca, a i cesce, pojave se novi 3d likovi, sa svojim "I-make-spam-and-I-dunno-how-to-make-box-in-3dsmax/Maya/_upisati.ime.programa.po.zelji_-can-you-help-me???" i "How-do-I-make-WoW-intro-or-Warcraft-cinematic?" temama, koje budu obrisane, a ushi izvuchene ![]() ![]() ![]() Jedan od njih je bas i DarkNemos zahvaljujuci kome 1000ti post nisam procerdao ![]() ![]() ![]() ![]() Svi cemo zajedno raditi, uciti, napredovati, i biti jedna nova generacija 3Dasha ![]() ![]() ![]() ![]() To bi bio moj 1000ti post na SK forumu, i posto je tako lepa cifra - posvecujem ga SKforumashima - 3Dashima koji rade, i koji se trude i u ciji uspeh verujem, ako onu sami veruju u sebe ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku 3dM@niak na korisnoj poruci: | ||
DarkNemos (24.9.2007), Highlander (24.9.2007), Nillaith (24.9.2007), Sir Spamalot (26.9.2007), Toce (24.9.2007) |
![]() |
#830 |
Veteran
|
![]()
Super post manijace! Samo nastavi da
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
|
![]()
Sad sam na mobu, pa ne vidim bas najbolje, ali model je ok skroz (najbitnije za low-poly modele je da ih dobro unwrapujes, i jos bolje ofarbas, tako da ti je to sledeci zadatak za ovu stolicu
![]() no, ono sto sam teo da ti kazem je da se meri broj trouglova, ne vertexa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Veteran
|
![]()
E jbg ne znam gde u blenderu mogu da pogledam borj trouglova jer u cosku pise samo Face-ovi, a to moze biti i trugao i pravougaonik a njih ima 74... Aj sad cu da farbam. Nego koju velicinu texture da uzmem. 256X256 je ja mislim ok ili da radim jos manje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
|
![]()
zavisi koliko ce se stolica videti, ali da, 256 je prilicno mala textura tako da je ok...
a ti u blenderu radis? zanimljivo... nema puno ljudi koji rade u blenderu, preneces nam utiske ![]() ![]() Inace, posto vidim da se spremas radis 3d, jel ti onda znas neki 3dengine ili sta? u kom jeziku radis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Veteran
|
![]()
Radim u pythonu. Sto se 3d-a tice jos nemam bas dovoljno iskustva sa njim posto sam tek uzeo da ucim OGL, ali zato se u 2d-u (koristim SDL za njega) veoma dobro snalazim. Imam u planu jednu plat. igru nesto kao onaj Princ Persije 2d (gde treba da se mozga
![]() ![]() Da ne bude totalni off recite mi jel ovo dobro unvrapovano: |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
|
![]()
unwrap sam po sebi ne deluje lose, ali bi bilo dobro da unwrap za sve cetir noge "poklopis"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Član
Član od: 21.8.2007.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 181 puta na 87 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Veteran
|
![]()
Ajde sad malo cupanje usiju
![]() Jesi opet koristio nurbs-e? ![]() Blurovani hrom i gume od space metala nikako ne prolaze... Ja jes da nemam pojma o materijalima al znam da gume nisu od gvozdja ![]() A i retrovizori ti imaju malo poligona, kao i gume, kao i sve ostalo ![]() ![]() ![]() Salim se pomalo... mada je sve gore istina... Ovo je za tvoje dobro ![]() A i mogao bi da prilozis clay render uz model... POzz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Član
Član od: 21.8.2007.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 181 puta na 87 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#840 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() ![]() Ovo je samo za tvoje dobro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
3d radovi, tutoriali |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
3D galerija (finalni radovi, komentari) | 3dM@niak | 3D radovi | 1523 | 24.7.2020 22:29 |
3DS Max tutorijali za početnike | PeTkO | 3D radovi | 107 | 30.7.2014 22:12 |