![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#61 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
Mislim da će to očekivati i raditi tako da to ne bude problem. U GW nije problem što su svi "junaci Ascalona" i slično, jer u malim grupama vrše interakciju sa NPC-ima... Ko zna, možda ćemo moći svi da budemo džedaji i sithi...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Eni na korisnoj poruci: | ||
Illuvios Nais (18.2.2009) |
![]() |
#62 |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]()
Kontam da ce se cela radnja vrteti oko Jedija i Sitha, tako da nece biti problem sto su svi jedni ili drugi. I ostale klase, tipa bounty huntera ce biti prikljuceni jednoj ili drugoj strani...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Sarmatian na korisnoj poruci: | ||
Illuvios Nais (18.2.2009) |
![]() |
#63 |
Član
Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 263
Zahvaljeno 107 puta na 58 poruka
|
![]()
Pokushavam da objasnim taj argument ljudima sa kojima blejim, a oni me samo poklope. A zaista mislim da nece biti nikakav problem da skoro svi budu jedi/sith.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Član
|
![]()
ja cu biti bounty hunter FTW
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Veteran
Član od: 20.10.2008.
Zahvalnice: 208
Zahvaljeno 97 puta na 79 poruka
|
![]()
Ja cu najverovatnije da budem Sith ili Mandalorian ako budu bili dostupni u igri za biranje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Banana
|
![]()
Šteta što neće biti baziliska (http://starwars.wikia.com/wiki/Image...skWarDroid.jpg -link zbog kopirajta, ne mogu da ubacim sliku, jelte...) jer se radnja dešava posle tih ratova, a Revan ih je uništio na Melkoru 5... Al' valjda će nešto biti, Mandaloriani su preživeli čak i rat odmetnika i imperije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Novi član
Član od: 3.11.2008.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Kaki' mandaroneznaci kaka' sila
'Ocu da budem THE FANFAR PLAYING RODIAN BOUNTY HUNTER ![]() Sviram u kantini i koljem za Dzabu,ali prc sve je preokrenuto dzedajima.Mada ce sigurno biti nekih za dzedaj/sit ne ortodoksnih skil drva pa da bude sit sa blasterom koji koristi dzedaj silu(pa da bude neki range dps sa buffovima) ili ide sa sabljom i nosi medpack/leci dobrom silom(u tom slucaju i nije neki primer) kao paladin. @Eniaroyah:Mozda ako budu imali mount-ove njega stave kao neki epic, |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned
|
![]()
Ima li kakvih novosti o igri, ako neko odavde redovno prati vesti i najave sa sajta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Banned
|
![]()
Izasla je vest da ce Bounty Hunter biti igriva klasa. Kako se saznaje, Eurogamer. Kao Bounty Hunter, mocicete da koristite Jet Packove. Dizajner igre, James Ohlen takodje kaze da su u razvoju jos mnoge interesantne klase.
http://www.eurogamer.net/articles/bo...class-in-swtor |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku kreator_ na korisnoj poruci: | ||
Eni (17.3.2009) |
![]() |
#70 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Aj da okachimo i ovo:http://www.gametrailers.com/player/46733.html
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Packy na korisnoj poruci: | ||
Eni (17.3.2009) |
![]() |
#71 |
Banana
|
![]()
F*ck, sad sam zainteresovan
![]() Koje smo sreće, ono mikro-plaćanje će značiti - kupiš igru dobiješ jedan slot, ako hoćeš da vidiš i druge story-arc moraš da doplatiš nove slotove 10$ komad... a svaka klasa neka ima samo 3 varijacije, ima da se nakupe para i para... |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Član
|
![]()
http://www.swtor.com/info/timeline/timeline1
stavili su pricu u igru.Samo pogledajte must-see je |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Banned
|
![]()
Mnogo mi se svidja prica, fino su uradili.
Neko pominje da je interface slican Silkroadu (koji sam probao i nije mi se svideo), is that true? E da, kad pokusam da se registrujem na forum oficijelnog sajta www.swtor.com nikako ne mogu to da uradim i stalno mi kaze ili mail je vec koriscen ili nesto drugo, a pokusao sam sa tri razlicita maila. Ne znam sta da radim, od novembra prosle godine pokusavam da se uclanim ali nece. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Banned
|
![]()
Konacno sam se registrovao, 5 meseci se bahcem (ne svaki dan naravno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Banana
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Banned
|
![]()
Dark Side of the Force leads to many abilities some even considered to be unnatural.
Jbg, po nekim mojim proracunima, ova igra nece izaci jos godinu dana sigurno, ko zna, mozda se i zeznem, ne moze niko reci sa sigurnoscu, ali jos nista ne pominju ni za beta testiranje koji obicno kod MMO igara traje poduze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Banana
|
![]()
Ma ko zna kad će izaći, i na šta će uopšte ličiti. Mislim, ok, jeste to Bioware, ali po svemu što su napisali ispada da će to biti GW u SW univerzumu (singleplayer na netu je najsavršeniji način da izbegneš piratizaciju naslova, a daš dečici po neku "misiju" da moraju da igraju sa drugim single-player-online likovima) i još ako se poklopi sa GW2 a bude se plaćala a GW2 ne bude... Uostalom, ko baš želi da igra Jedi-ja, verovatno će hteti da to uradi kako treba (jer su rekli da će biti moralnih stvari a nema save game / load) i da igra kako bi se Jedi ponašao... a ne da se ugura u organizovan guild i to neki elitistički pri tom, jer to (biti najbolji, pobediti druge, biti jak) je Sith filosofija koja vuče korene u nesigurnosti, strahu od poraza i vodi u zavist i mržnju...
![]() Uostalom, ni Obi Van i Luk nisu odbili prijateljstvo i društvo Han Soloa i Čubake, niti je je Quai Gon rekao Džaru da ne može nikako sa njima samo jer nije džedaj... rekao je da ne može jer je dosadan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Banana
|
![]()
Sve je to fino i uopšte ne osporavam, ali neka bude npr. 10 evra, na to dodaj adsl od 15 (minimalno), struju, komunalije, telefon, stanarinu, hranu... na neku platu od 250-300 evra kakvih je najviše kod nas, ako ih uopšte i bude dok TOR izađe... Plus, da je zaradiš ne možeš "sebi da priustis sate uzivanja dnevno" jer moraš da radiš i odmoriš se kad nisi na poslu, a i ako imaš vremena ne želiš da ga provedeš pred računarom non stop...
Dakle, sve je u pristupu i okolnostima. Obzirom da GW+EoN mogu da pruže solidnih 10ak meseci igranja i zabave za svoju cenu, ne zahtevaju više od sat-dva po sesiji, i možeš da preskočiš dane i meseca pa se opet vratiš, više će odgovarati nekim ljudima za uloženi novac. A onaj ko ima para i vremena na bacanje, verovatno će kupiti obe igre... BTW, nema tu IAKO, GW2 neće imati pretplatu a TOR će 100% imati neki oblik naplate igranja, da li kroz pretplatu ili mikrouplate, videćemo. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
kotor, star wars |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
'Ajmo, menadžeri! | huligan | Upravljačke simulacije | 1131 | 10.3.2010 23:17 |
Star lines | alesandro | Fotografija | 12 | 13.10.2008 15:39 |
Star Wreck- najbolja star trek/ babilon 5 parodija | Iilija64 | Brbljaonica | 9 | 25.1.2008 19:57 |
Star Wars Yoda's Rap | oluja | Cvet kompjutera | 7 | 8.2.2007 1:22 |