![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
Starosedelac
|
![]()
Dobro je nema problema
|
![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Starosedelac
Član od: 18.12.2008.
Lokacija: Srbija/Šumadija Avatar: -~~=<¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷> (anakonda ili piton)
Zahvalnice: 340
Zahvaljeno 241 puta na 189 poruka
|
![]()
primetio sam da mi video fajlovi stucaju na svakih 30tak secundi kad pustim bilo u Media playerclassic Home cinema ili u Windows media player... znaci kodeci zezaju nesto..
instalirao sam najnoviji K-lite full codec pack... ne znam dal nije do njega ? jel treba da se instalira i onaj dodatak za 'K-lite x64' , jel cu onda da dobijem jos jedan Home Cinema ili ??? pitam se kakva su iskustva korisnika po ovom pitanju , ne znam sto mi secka , nervira me , svez je sistem , verovatno kodeci,nista vise nije instalirano... pitam se da nije zbog gadzeta(widgeta)primetio sam da dosta zderu procesor bar 10tak% ia i memorija,al to nije prbl,reko imam dosta ![]() sta da raim ima neko ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
V.I.P. Test Drive
|
![]()
Ja сам до скоро возио х64 и нису ми сецкали видео и флеш садржаји. Јел' си инсталирао драјвере за графику?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da nije instalirao drajvere ne bi mogao da startuje film. Možda treba samo da ih apdjetuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Veteran
Član od: 5.1.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 363 puta na 219 poruka
|
![]()
Znam da je ova tema razglabana, ali posto ima puno stranica, od svega ne mogu da nadjem konkretno ono sto bi me zanimalo...
Da li bi bilo uopste isplatljivo stavljati 64bit-nu verziju, s obzirom da imam 2GB ram? Ipak procesor mi je 64bitni - Intel Q6600, pa da li bi onda 64bitna verzija bila bolji izbor? (poznati su mi potencijalni problemi sa driverima i sa 32bit-nim aplikacijama) |
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ja imam 64 bita i nemam nikakvih problema sa drajverima. Stavi ako oces testiraj par dana pa vidi da li ce ti se uklopiti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |
Član
Član od: 28.6.2009.
Zahvalnice: 196
Zahvaljeno 29 puta na 24 poruka
|
![]() Citat:
Sto se tice drajvera, sa tim neces imati skoro nikakvih problema, osim u slucaju da koristis nei stariji hardver tipa TV karta ili neko stampac, ali i to je rijetkost, mogu se i oni natjerati da rade, a svi 32 bit-ni programi mogu raditi na x64 windowsu (on sam napravi na sistemskoj particiji foldere Programs Files i Programs Files x86). Koristim skoro vec pola godine w7 x64 i nisam imao ama bas nikakvih problema ni sa drajverima ni sa programima... Dakle, savjetujem ti da ne prelazis na x64 dok ne dodas bar jos 1-2GB RAM-a. Po meni, x64 OS je najisplatljiviji u slucaju kada se koriste CAD programi, CS, MAX i slicni jer njima pojedinacno svakom nerijetko treba i vise od 2GB memorije, a na x64 sistemu to im se moze i pruziti. dok, predpostavljam da ti je poznato, x86 OS ne obradjuje vise od 3,5GB. Sto se tice igara, tu nema razlike izmedju x86 i x64, ja sam do sada jedin Crysis vidio u x64 verziji. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku goranagf na korisnoj poruci: | ||
Red Wing (8.4.2010) |
![]() |
#768 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Ja imam 2gb rama Nvidia Geforce 8800, AMD AthlonDual Core 6000+ 3.01 ghz ocu li moc na ovo da igram normalno Bad Company 2, Na Windos 7.I kako directx 10 dodje li ili se mora skidati
|
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Možeš da igraš Bad Company 2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
a dodje li direct x 10 uz Windows 7 ili da ga skidam
http://www.microsoft.com/windows/exp...s-xp-mode.aspx dodje li sve ovo uz Ultimate Poslednja ispravka: JAZO (8.4.2010 u 14:03) Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Veteran
Član od: 4.3.2008.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 10 puta na 9 poruka
|
![]()
Instalirao sam W7 Ultimate 64 na novu mašinu, ali imam problem s igrama. Instalirao sam Dragon Age i Sacred 2 i kod obe mi prijavljuje da mi nedostaje neki dll kada pokušam da ih pokrenem. Šta da radim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Deo inventara foruma
|
![]()
probaj da instaliras najnoviji directx...ako opet ne radi, nadji na ovom sajtu
http://www.dll-files.com/ taj fajl, i kad ga skines raspakuj ga i prebaci u folder gde je igrica instalirana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Veteran
|
![]()
Hvala. Probaću koliko odmah.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Veteran
|
![]()
Instalacija novog directXa završila je posao. Hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Član
Član od: 10.11.2008.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam problem igra mi se ona stara igrica <THE SETTLERS - Rise of an Empire> imam ISO sliku te igrice i imam program ULTRA ISO ali on ne prepoznaje ISO sliku od navedene igrice.Pokusao sam da instaliram DAEMON TOOLS ali bezuspesno ima li neko neki predlog kako da je instaliram.Opertaivni sistem je WINDOWS 7 ultimate
|
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Deo inventara foruma
|
![]()
najnoviji alkohol...kako ultra iso ne prepoznaje...vidi u podesavanjima, da li su svi formati obelezeni...ili skini 7zip
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Starosedelac
Član od: 18.12.2008.
Lokacija: Srbija/Šumadija Avatar: -~~=<¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷> (anakonda ili piton)
Zahvalnice: 340
Zahvaljeno 241 puta na 189 poruka
|
![]()
hm , probaj sa Deamon tools Lite... mislim da je to jedini program koji mi radi na win7 x64 kao treba... samo me nesto zeza ... cas kodeci cas zvuk... a realtec drajver je uzas kad se uporedi sa XP... neverovatno...i pomenuti K lite codec pac... cas radi cas ne radi.. ma kao da imam gremline u compjuteru... ... A sam Windows 7 je stvarno super... vizuelno i na svaki dr nacin... samo ova podrska u sowtware je uzas... nerve poubih... evo sad ne secka, da vam se pohvalim
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Starosedelac
|
![]()
@levacanin idi na update obavezno za sada nema nista u njima sta bi te sprecilo da ih koristis ali oprez zbog buducnosti inace veruj znam sta pricas brzo mi dosadilo da resavam softverske probleme na 64 bit zato sam i instalirao win 7 32 bit na kraju ...mozda ponovo probam za 6 meseci posle sp1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Član
Član od: 10.11.2008.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ma OK je slika ima ekstenziju i mds i mdf,a sliku sam i dobio preko 7zip-a,ali kada sliku kao navodno ubacim u virtualni drajv nema je u njemu ni preko total comander ni u My computer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
windows, x64 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Fallout 3 | Red Dragon | Role-Play | 2646 | 15.6.2020 22:20 |
Windows SP3 problem i BSOD | Lich_king2 | Operativni sistemi | 40 | 21.4.2010 22:10 |
Windows 7 BETA | Mr.Eco | Operativni sistemi | 2277 | 20.2.2010 8:58 |
Dear Windows Live Hotmail Customer... (what about linux users?) | stepanov | Slobodni softver | 10 | 19.8.2009 14:28 |
Windows Vista SP2 vs Windows 7 RC/RTM | Predrag Stankovic | Operativni sistemi | 16 | 28.7.2009 10:31 |