![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Član
Član od: 19.8.2012.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 52 puta na 37 poruka
|
![]()
fino izgleda, nema sta
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Veteran
|
![]()
Nema pravila, ja mislim, nisam siguran...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Član
Član od: 24.11.2005.
Zahvalnice: 355
Zahvaljeno 574 puta na 209 poruka
|
![]()
Не очекујте видљива оштећења на камиону и околини (осим обарања знакова и тако нечег ситнијег). То је речено. Ни пешаке нећете моћи да дотакнете, крију их иза ограда (и то је ок).
Игра стварно тражи да се поседује волан и мењач. На тастатури све ради супер, али кад сам везао волан, педале и мењач (секвенцијални), осетио сам се баш како треба. Ко има оне јаче Лоџитеке (G-serija) имаће и H-мењач, фора из реалне "Сканије". А ко има TrackIR, може да викне туру пића! ![]() http://www.naturalpoint.com/trackir/ ===== Поздрав из Алпа... ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ton_majstor na korisnoj poruci: | ||
=FI=Ghost (27.9.2012) |
![]() |
#744 |
Član
Član od: 19.8.2012.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 52 puta na 37 poruka
|
![]()
Meni sutra dolazi Logitech Momo (trebao je doci prije 2 sedmice, ali se nesh iskomplikovalo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Član
|
![]()
Јесам, Богу хвала.
![]() ===== Колине, са њим ћеш моћи да возиш секвенцијално, као "simple range" или као аутоматик (једноставан или пун). И ја тако нешто имам. Тај "range" ради са два комплета од по шест брзина, а дугметом мењаш који је активан. Такође, постоји и јендоставнија варијанта, са парним и непарним брзинама, али видећете већ... "Range-splitter" је најкомпликованији и најреалнији. http://www.scania.com/products-servi...ter-gearboxes/ Највише ипак спомињу Лоџитекове G25 i G27. ![]() ===== Народе, не тражите ми више активациони код, молим вас! Мој је везан за мене и можете мислити како бих се обрукао (и све остале) да то делим около? Уосталом, за сваки следећи "build" добијам посебан приступ, па то и није од користи. П.С. Изађе малопре 1.0! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |||
Član
|
![]()
Свађамо се цео дан око снаге кочења камиона у ЕТС2. Стално се пенали наовамо, наонамо... или је прејако или преслабо. Програмери избацују модове, прича се у неким бројкама (волани избацују неке цифре)... ма, никако да се сложимо... и изабраше СЦС-овци јаке кочнице, које се махом пипкају, а успоравање препуштате комбинацији инерције и гравитације. Ок, ја тако возим ауто, али камион?
Многи се и на то жалише (и ја), све док нам Газда не показа овај видео:
Сад се више не свађамо, све је у реду... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Veteran
Član od: 6.9.2011.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 65 puta na 51 poruka
|
![]()
Ali zasto je tako lose mislim na igru ne na upravljanje radili su na njoj punih 5 godina i vise?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |
Veteran
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 336 puta na 169 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Orvel na korisnoj poruci: | ||
ton_majstor (28.9.2012) |
![]() |
#750 |
Starosedelac
Član od: 30.6.2012.
Zahvalnice: 327
Zahvaljeno 199 puta na 158 poruka
|
![]()
Sta bi el izaso ETS 2..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#751 |
Veteran
Član od: 4.4.2008.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 143 puta na 117 poruka
|
![]()
Johnny , molim te pogledaj koju stranicu u nazad i videces kad je datum izlaska.. Orvel , tako je propisano u zakonu , a kako ce biti u igrici i da li su svuda isti zakoni sto se toga tice , to niko ne zna..
![]() BTW: Jako je dobro voziti sa manuelnim menjacem , bar meni , jer imam vecu upravljivost nad kamionom i mogu da ga saltam kako hocu i gde hocu.. (G25) |
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Veteran
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 336 puta na 169 poruka
|
![]()
Koliko je meni poznato tako je i na zapadu i na istoku.
Inače, vodim mehanizaciju u jednoj građevinskoj firmi pa imam malko dodira sa kamionima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Starosedelac
Član od: 6.7.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 776 puta na 399 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dallyborr na korisnoj poruci: | ||
ton_majstor (28.9.2012) |
![]() |
#754 |
Član
|
![]()
Сонеје, није ништа лоше, него се пенали да буде што боље.
Иначе, не знам ја колико су ово радили. Чини ми се да су највише потрошили времена на моделе и текстуре, као и гејмплеј. Понашање камиона нису могли да тестирају док бете нису пустили међу тестере. Тек кад се то раширило међу потпуно различите конфигурације рачунара и контролера, могли су да стекну неку представу где су. Притом, бете су кренуле тек пре месец-два у промет. Мало је, а рокови (купци) су захтевни. ===== Далиборе, жао ми је, али морам због људи... ![]() Иве, ево ти овде пар слика "Иведа" што си ми тражио... па нека сви виде. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ton_majstor na korisnoj poruci: | ||
stefag40 (28.9.2012) |
![]() |
#755 |
Starosedelac
Član od: 6.7.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 776 puta na 399 poruka
|
![]()
Ako, ako pustaj samo slike, zezam se ja. Nabaci jos neku iz Austrije, Svajcarske...tu gde su Alpi, bas me zanima kako izgleda pejzaz.
![]() A reci mi samo jer i dalje ostaje funkcija 24h clock ( real time ), i jer su ubacili nesto novo sto se toga tice? Recimo vremenski uslovi u opcijama po svom izboru, ili igra to sama regulise? Kad bi malo "pokrali" fazona iz Flight Simulatora, ala bi ovo bio HIT! Na primer FS po datumu iz tvog kompa regulise teksture prirode...ako je leto, letnje teksture, jesen jesenje, zima teksture sa snegom i.t.d. Pa onda startovanje igre od zeljenog vremena...ali dobro, nadajmo se modovima i za tako nesto. Poslednja ispravka: dallyborr (28.9.2012 u 17:02) |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Veteran
Član od: 4.4.2008.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 143 puta na 117 poruka
|
![]()
@ton_majstor , da li u svakom kamionu ima LCD koji prikazuje put , odnosno GPS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Član
|
![]()
Далиборе, не. Временске прилике се мењају саме, као и пре. Али је реално за медаљу. Може се (ретко) десити и да избегнете кишу и олују, али је видите негде у даљини. Нема снега, досад.
Нисам схватио то за сат, време иде као и пре, убрзано ван градова, споро у градовима. Километража иде исто као и пре. Мада, чини ми се да је све далеко боље одмерено, плус, мапа је ОГРОМНА. Са краја на крај треба пар сати вожње, нисам ни пробао да возим дуже од 1000-1500 км, много је из цуга. ===== Боби, GPS се уграђује накнадно, треба доста да се вози да се то отвори. Слике уграђених у кабину су из камиона који су туђи, тј. твојих послодаваца. Свеједно, путни рачунар је увек ту и јако је користан и информативан. ===== А сад слике Алпа: ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku ton_majstor na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#758 |
Novi član
|
![]()
oo lijepe slike , de mi reci na kojoj Configuraci igras?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Član
Član od: 26.4.2011.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 23 puta na 18 poruka
|
![]()
Pozdraav ton_majstor...da li ce mozda (mada ne verujem) biti table u kabini sa imenom vozaca na cirilici,bilo bi lepo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Član
Član od: 28.5.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 42 puta na 30 poruka
|
![]()
Ne opet one zute strelice
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ets2, euro truck simulator 2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Hard Truck Apocalypse | dodgeme | Simulacije vožnje | 19 | 4.3.2014 19:22 |
Truck Simulator 2009 | La.Prestige | Simulacije vožnje | 81 | 22.3.2012 23:47 |
18 WoS Euro Truck Simulator | dallyborr | Simulacije vožnje | 619 | 21.3.2012 22:49 |
Konf od 1600 euro *ukupno* ... ZLO na duge staze... | pinojle | Šta da kupim? | 76 | 25.12.2007 16:11 |