![]() |
![]() |
|
Upravljačke simulacije Menadžeri, tycooni, "mali bogovi" i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#721 |
Starosedelac
Član od: 14.12.2010.
Zahvalnice: 335
Zahvaljeno 395 puta na 281 poruka
|
![]()
Poceo ovo, rekoh sebi da probam sa pola mozga, pa da vidim za dalje. Za sada ide dobro. Nisam skakao sa grada na grad, vec sam prvo jedan fino uredio do populacije nesto preko 5000, pa onda i drugi tako. Zauzeo sam oko pola mape, tako da ima mesta za jos. Svidja mi se sto ne moram da postavljam cevi za vodu, a ne svidja mi se sto nema undo, slucajno sam par finih zgrada izbrisao. Jbga, napravim highschool, pa onda hocu gym, a ispadne da je u pitanju zgradetina koju mozes da postavis samo sa druge strane puta i slicno. Nesto tako je bilo i sa drugim ustanovama, mada sam za drugi grad vec znao za jadac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.667 puta na 4.099 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Deo inventara foruma
|
![]()
EA nastavlja po svome kao i uvek....mada verovatno je samo ime nestalo, devovi ce samo preci u glavni EA tabor, kao sto je to bio slucaj sa Sims serijalom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.168 puta na 1.335 poruka
|
![]()
Nikakva steta...od tog Maxis-a je ionako ostalo samo ime, nakon sto je WW napustio Maxis taj tim se raspao SimCity je bio uzas, Sims 4 je bio korak unazad (nije ni cudno sto je finansijski prosao kao bos po trnju) tako da i ne cudi inace sasvim logicni potezi u stilu EA. Dakle Sims Studio sad preuzima komande nad Sims-ima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Deo inventara foruma
|
![]()
One more studio taken behind the shed and shot...
Potpuno očekivano, baš sam danas razmišljao gledajući Cities Skylines kako je čudno da Maxis nije izbacio još DLC za SimCity5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.168 puta na 1.335 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sim City: Societies | SFRJ-Forever [CG] | Upravljačke simulacije | 37 | 16.3.2009 12:29 |