![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
@GrimReaper: Ako ti se sviđa Chobits, nastavi sa drugim CLAMP radovima... Ovde imaš fino dokumentovanu listu, protrči kroz nju i izaberi sam. Ja, recimo, izdvajam aktuelne XXXHolic (seinen) i Tsubasa Reservoir Chronicle (shounen), ali tebi će možda odgovarati i njihovi raniji radovi, kao što su Wish ili Kobato - odnosno a must-have X/1999!
![]() Poslednja ispravka: Iris (27.2.2008 u 3:06) Razlog: linkovi i posveta |
![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Ja sam se malo nalozio na igru Devil May Cry, pa sam se poceo zanimati malo za to. Nasao sam seriju i prilicno je dobra, preporucujem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Novi član
|
![]()
Da li je neko gledao Air Gear,Fate/Stay Night,History`s Strongest Disciple Kenichi ili Suzuka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Starosedelac
Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 66
Zahvaljeno 438 puta na 328 poruka
|
![]()
Da. Zašto?
Poslednja ispravka: Iris (27.2.2008 u 3:06) |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Novi član
|
![]()
Ove cetiri serije koje sam naveo su novije nisam primetio da ih je neko spominjao pa rekoh da pitam.Da li moze neko da mi preporuci neku dobru seriju/film da odgledam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
détente
|
![]()
Imaš preporuke na svim prethodnim stranama, pogledaj poslednjih šest-sedam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Starosedelac
Član od: 28.4.2006.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 273 puta na 224 poruka
|
![]()
Preporuka za sve koji vole komediju nek odgledaju Seto no Hanayoume,evo stigao sam do 10-e epizode i plačem. Posle golden boy i gto,ovo je isto urnebesna komedija...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Starosedelac
|
![]()
Ne znam da li sam spomenuo, ali ova serija Claymore je odlicna.
![]() P.S - da li ce mozda biti nastavak ove serije? ![]() Poslednja ispravka: Red Dragon (27.2.2008 u 21:43) |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Starosedelac
Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 66
Zahvaljeno 438 puta na 328 poruka
|
![]()
DJOLE_SUPERMAN, mislim da su sve četiri serije koje si naveo već pomenute ranije. Ne može se reći da su novije, svaka je stara preko godinu dana.
Ako si gledao te serije evo ti par preporuka. Odgledaj Tenjou Tenge, isti autor (Oh! Great tj. Ogure Igo) kao od Air Gear-a ali klasična tabačina kao Kenichi samo ozbiljnija i mračnija. Shounen klasici kao što su Naruto i Bleach, uvek su za preporuku. Od nekih novijih shoujo naslova recimo Lovely Complex i Nodame Cantabile bi mogao da pogledaš. Neka fantastika, recimo Shakugan no Shana (1 i 2). Uostalom baci pogled na neke anime sajtove, pominjani su već 100 puta na ovoj temi, ili vikipediju, procitaj koji opis, pogledaj koju ocenu i naćićeš si valjda nešto zanimljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
détente
|
![]()
B92 će svake subote od 9:30 prikazivati filmove studija Ghibli.
Jutros ste mogli gledati anime Laputa: Castle in the Sky... Lično nisam oduševljena najavljenim izborom filmova, kao ni vremenom prikazivanja (opet je akcenat stavljen na decu!), ali se nadam da je ovo samo početak prikazivanja anime na našim TV kanalima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Veteran
Član od: 12.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 203 puta na 162 poruka
|
![]()
Nek puste Elfen Lied u tom terminu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Član
Član od: 13.10.2006.
Zahvaljeno 25 puta na 9 poruka
|
![]()
Elfen Lied?u tom terminu
![]() mogli bi da puste opening song i ending samo više ne bi ni smeli što je šteta za tako fantastičnu seriju ![]() ali u terminu od možda 10 ili 11 mogli bi da puste EL i Claymore posle Ghost in the shell,Evangelion, ![]() ali najvažnije je da nebude cenzure to bi sve uništilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Starosedelac
|
![]() Ma jos bolje neka im puste Devil May Cry ili Claymore....hektolitri krvi i kojecega u sekundi... ![]() Ne vredi, jos je svet anime daleko od nas. Volt Dizni je ipak zakon za klince (bar bio u moje vreme). A po onome sta vidim, izbor filmova je takav da sto vise podsecaju na Dizni (relativno blage teme, borba dobra i zla, ljubav koja sve pobedjuje). Mislim da je najveci problem to sto uopste u svetu anime (bar iz evropske perspektive), tesko je razgraniciti sta je za decu, sta za omladinu, a sta za odrasle. Kad recimo odgledam Claymore, to je recimo naslov koji nikada ne bih preporucio klincima, a manga je deklarisana kao shonen, a ja bih je uvek deklarisao kao seinen (da, bacio se pogled na mangu, i ne, nemam nameru da izgubim ostatak zivota citajuci ih ![]() ![]() U stvari, kad malo bolje razmislim, sticem utisak da seinen izdanja (mislim i na anime) van evrope i nema previse. Naravno....iako se ovde jos uvek pocetnik, ono sto se deklarise kao kodomo nemam nameru da gledam ni pijan. Mozda i negde gresim, ali ja sam stekao ovakav utisak. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 | |
détente
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#715 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Mada, dobro, zasli smo malo u off. U svakom slucaju, lep i smeo je pokusaj da se ubace anime na nase televizije(ne racunam u anime one epilepticne gluposti za ispiranje mozga), ako nista, bar one decje. Joj, ljudi moji, ala je ona serija Claymore dobra! ![]() Poslednja ispravka: Iris (1.3.2008 u 23:31) Razlog: moja greska |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Član
Član od: 13.10.2006.
Zahvaljeno 25 puta na 9 poruka
|
![]()
Rekao sam da je odlična
![]() ![]() ali nažalost neće biti nastavka ![]() Poslednja ispravka: Iris (1.3.2008 u 23:20) Razlog: padezi |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
détente
|
![]() Citat:
![]() A do tada ćemo da se snalazimo kako stignemo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
![]()
Bah, zna li neko koja je pesma u 26. epizodi Chobits-a, koja ide nakon shto Chii izadje kroz prozor i odleti gore?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
détente
|
![]()
Sori, koliko god da volim CLAMP, Chobits mi nije omiljen pa serijal nisam ni gledala!
Obzirom da je pesma u pitanju, probaj iskoristiš nešto iz ove Character Song kolekcije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Starosedelac
|
![]()
S' obzirom da je subota, verovatno treba da ocekujemo uskoro Irisin komentar za film na B92.
![]() p.s - da li ce ikada izaci Berserk 2? Odgledao sam keca, najzad jedan bas onako odrasli (i, treba li dodati, veoma krvavi) film. Sta mi radite, samo me navlacite! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
animacija, anime, japan, serije |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Šta slušate od muzike... | Covenant | Opšta kultura | 16381 | 7.5.2025 19:35 |