![]() |
![]() |
![]() |
#7121 | |
Član
Član od: 2.3.2006.
Zahvalnice: 61
Zahvaljeno 25 puta na 17 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7122 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
Idi na skyrim nexus, i proveri top 100 endorsed mods.
Na tom sajtu imas i program nexus mod manager. Pomocu njega skini i instaliraj modove. Kada ih instaliras, koristi program BOSS ( better oblivion sorting ) za sredjivanje load ordera. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Leonida na korisnoj poruci: | ||
bojan1080 (8.6.2014) |
![]() |
#7123 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
za atmosferu koristi realistic lighst ili tako nešto i sounds of skyrim
jeste mračnije, ali u pećinama i treba da bude mračno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7124 | |
Član
Član od: 2.3.2006.
Zahvalnice: 61
Zahvaljeno 25 puta na 17 poruka
|
![]() Citat:
Što se tiče modova za vizuelno poboljšanje Skyrima tu kreni sa 2k textures, baci pogled na neki ENB i sa njima koristi paralax modove. Fenomenalno izgleda. Tu bih dodao ELFX, realistic water 2, smim, skyrim distance overhaul, skyrim flora overhaul, skyfalls, climates of tamriel... Generalno, modovanje skyrima nije baš tako jednostavno. Treba mnogo predznanja da bi sklopio sve modove da rade zajedno i da imaš stabilnu igru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7125 |
Član
Član od: 28.4.2007.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Evo ovde - http://www.youtube.com/playlist?list...BVJfNCqvO5MmKP, mozes da vidis najbitnije modove za Skyrim, sta da skines (nekad je zbunjujuce kad vidis 20 fajlova, a nije lepo objasnjeno koji su potrebni), kako da napravis stabilan load order, jednom recju - sve sto je vezano za koriscenje modova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7126 |
Veteran
Član od: 11.5.2014.
Zahvalnice: 105
Zahvaljeno 43 puta na 32 poruka
|
![]()
Počeh i ja da igram Skyrim, doduše na integruši haswella moš misliti kako to ide, ali eto može low rezolucija kao i detalji, texture medium
![]() Igrao sam pre Morrowind, tj. igram ga stalno, skoro, poslednji put prelazio pre godinu dve, naravno prvi put beše najteže i najbolje, još vreme kada niej bilo interneta za savete, tako da sam Morrowind baš dugo igrao, onda je došao Oblivion i nije mi se dopao, moguće jer ga je moj komp jedva gurao, pa sam se i sa tim mučio ali generalno nije mi baš bio po volji. Ovo je za sada super, tek sam level 9, igram Dark elfa, baziram se na one handed i destrukciju, light armor, prvi problem na koji sam naišao su Glenmoril veštice, i tu ništa ne mogu odustao sam dok ne dođem bar do 13-15 lvl neću se vraćati, jeste da sam ja imun na vatru, ali opet me sabiju, a izbliza nisam dovoljno jak, da ih tučem mačem, a uzgred videh koji su one lvl i koliko helta imaju tako da sve mi jasno.. Sviđa mi se što je malo više magic based Skyrim, kada sam igrao Morrowind nema teorije da bih sa casterom ga prelazio, jer msm da bi me prvi jači NPC slomio, tamo sam voleo da uletim i bijem se sa njima izdržavam napade i uzvraća, dakle Nord, Imperial, Redguard, Orc sam uzimao, pa i Dark Elfa, budžio bih se do nivoa kada bih ubijao Viveca opušteno, ali kada se setim kako je tamo razbijao Umbra, i da sam pevao kada sam ga ubio, magijaša ne bih nikad. Ovde je drugačije u jednoj ruci mač, u drugoj magija pa cepaj. E da vidim tj. znam da je sve level-dependant, znači NPC, oružja, armor i ostalo, ali me interesuje šta je sa artifaktima, u Morrowindu je Lords Mail bio prvi što sam našao i to na low lvl, pa pretpostavljam da se i ovde može. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7127 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.205 puta na 7.167 poruka
|
![]()
I ti jedinstveni oklopi/oružja se skaliraju prema levelu kad ih pokupiš. Mislim da su daedričke maske iste bez obzira kad ih uzmeš ali nisam siguran.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7128 |
Deo inventara foruma
|
![]()
sve je to dobro da skupljaš dok se još ne leveluješ posle možeš i sam da praviš i bolja oružja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7129 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka
|
![]()
Isto je kao i u Oblivionu, unikatna quest oruzja zavise od lvla, Daedric Artefakti NE zavise od lvl-a igraca (njihova jacina,ali se neki ne mogu dobiti pre odredjenog lvl-a), ali nisu ni mocni kao oni u Morrowindu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7130 |
Veteran
|
![]()
Ok, znači suština je ovo, dok sam low lvl neće se ni pojavljivati po random mestima neki daedric, glass, ebony, nego standard iron, steel, leather armor i oružje, kao što je svuda.
A ako naletim na daedric shrine pa uradim misiju za nekog ''Boga'' mogu da dobijem lupam mehrunes razor, mace of molag bal, itd, zavisi kog startujem za misiju, ali njihova moć će zavisiti od mog trenutnog skilla, ako je mace znači one handed ako je low tako će i dmg biti bez obzira što je to artifakt. A što se tiče da sam kraftujem ne volim, nisam ni pre radio, uvek sam voleo da nabavim te unikate, šetao bih u lord mail, boots of apostle (zbog levitacije) fist of randagulf, helm of oreyn bearclaw ili mask of clavicus vile, a oružje bilo šta nekada bi to bili oni iz tribunala mačevi, a pre samo u Morrowindu daedric dai katana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7131 |
Veteran
|
![]()
Evo sad sam naišao na jedan problemčić, kao što rekoh baziran sam na melee, pa kako onda majku mu da ubijem zmaja, oni samo prže sa visina i retko sleću, ili slete pa polete opet, archery mi je low..a ni magije nisu neke.
P.S. Morao sam blago da čitujem, ne radim to nikad, a i ovo je blag cheat dodao sam malo golda da kupim kuću jer stalno sam pun pa da imam negde da ostavim opremu što pokupim, neke stvari mi žao da bacam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7132 |
Deo inventara foruma
|
![]()
trebaš da naučiš shout dragonrend, do tad tj dok malo ne ojačaš beži..
a ne vredi ti mnogo da štekaš tanjire i šerpe i sve što je kradeno ne možeš da prodaš osim kod onih lopova i mačaka |
![]() |
![]() |
![]() |
#7133 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.205 puta na 7.167 poruka
|
![]()
Može da ti bude problem samo onaj skriptovani zmaj iz glavnog questa kod kule blizu Whiteruna, pošto on stvarno retko sleće. Svi ostali slete dovoljno dugo da ih melee borac bez problema može savladati. Ako se nađeš među kućama, zmajevi će uglavnom sletati na krovove tako da moraš da ih izvučeš malo na otvoreni teren.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7134 |
Veteran
|
![]()
Nemam pojma, slab sam tek 13 lvl, a i tri zmaja sam dosad ubio, u stvari drugi su tu pomogli, ili vojnici ili kao ovaj poslednji gde je Vilkas pomogao. Na ferku im ne mogu izaći još.
Glavni quest sam zanemario jer hoću da dođem bar do 20 lvl, za sada radim sporedne neke i za Companions, mada tu se vrv bliži kraj jer je Kodlak otišao a ovi će kapiram prestati da daju zadatke kada se izleče od likantropije. @water wizard, kuću sam kupio zbog armora i oružja nakupilo se tu dosta pa da se olakšam da mogu da primam i nalazim druge, a žao mi bilo neke da prodam ili da bacim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7135 |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 3.391 puta na 2.038 poruka
|
![]()
Melee sa zmajevima je meni uvek bio problem jer bar nekih 60-70% vremena provode u vazduhu a i kad se spuste to je obično previše daleko da bi na vreme dotrčao do njega i klepio ga po glavudži. Zato sam buzdovane i sitne alatljike brzo zamenio munjama i jeftinom pirotehnikom. Potpuno druga priča. Caster PVO je meni neuporedivo više odgovarao od melee pristupa za zmajeve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7136 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ima super modova koji dodaju kuce sa izlozbenim prostorom i lutkama na koje mozes da stavis armor i oruzije. Cak imas i lutke kojima mozes da menjas poze. (mirno, u napadu itd.)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7137 |
Veteran
|
![]()
E danas sam se po prvi put ozbiljno iznervirao u Skajrimu. Počeo Meridijin quest, ništa nisam istraživao, niti gledao po netu na šta mogu da naiđem, bez neke opreme krenuh ja level 16. Tamo neki kripovi senke neke, prvi put ih videh nosio sam se s njima onako srednje lako, imam dobar restoration spell, heal 50pts pa ide super, međutim kad ja dođoh na kraj 4-5 tih utvara i imba čarobnjak. Rešim se njih nekako, sačuvam (F5) čak i odspavam, kao da se pripremim za njega, ma nisam ni glavu pomolio ice storm u facu pola helta ode, drugi put boom mrtav. Pogledam inventory imam 2 potion of healing, 5 minor healing (koji su smešni) i dva frost resist 20%, vidim da će biti čupavo. Krenem na njega ma ni prići odvali me, probam beast form opet me sredi, shouts ništa ne vredi, i nekako u jednom trenutku ga uhvatim u klinč i udri, heal se, pij te napitke, to malo što sam imao, sve potrošio i ubih ga nekako, počeo da se radujem ostalo mi sića helta, kad opa s leđa ubi me njegov duh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7138 |
Deo inventara foruma
|
![]()
bolje i tako, ali bar je zanimljivo kad doguraš do 50 levela previše lako ih tamaniš.. mada te je ovaj više iznenadio
![]() Mada priznajem jeste teško zadnji put kad sam igrao ne smeš u pećinu da uđeš dok se lepo ne izleveluješ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7139 |
Veteran
|
![]()
E a što se tiče toga, mislim da neće biti tako lako, nekada u Morrowindu si mogao da budeš baš OP, ali ovde je level dependant, ako uđem ja sa 50 levelom, biće i nekih NPC koji su taj level, sa nekim nabudženim armorom i oružjem, mada bih više voleo da je to što kažeš da ih tamanim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7140 |
Deo inventara foruma
|
![]()
pa povedeš nekog folowera i conjuruješ nekog možeš i dva i onda pustiš njih da primaju udarce a ti sa strane pomažeš...
ja na primer prvi put kad sam igrao igrao sam stealth, tj tiho nevidljiv odradim misiju da me niko i ne vidi, a drugi put kao vampir čarobnjak probijao sam se na silu, sa malom armijom zombija i folowera.. ![]() Tek drugi put kad igraš kad uđeš malo u štos znaš šta treba da se radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bethesda, elder scrolls, skyrim |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Elder Scrolls Online | Angelo Serafin | MMORPG igre | 1190 | 18.1.2024 23:55 |
The Elder Scrolls 5 | dzangrizalo | Role-Play | 4 | 17.1.2010 0:51 |
Elder Scrolls MMORPG | donator99 | Mrežne igre | 10 | 14.11.2007 10:42 |
Elder Scrolls vs Gothic? | karlito brigante | otpaTci | 6 | 21.11.2006 23:58 |