![]() |
![]() |
![]() |
#681 | |
Član
Član od: 21.8.2007.
Zahvalnice: 241
Zahvaljeno 177 puta na 91 poruka
|
![]() Citat:
![]() PS Proslo je zlatno doba roleplay-a |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#682 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Eh. gde su ona zlatna vremena, kad su harali Fallout, Planescape, Baldurs Gate i ostali. ![]() No dobro da ne idemo u off. Ovo ce biti samo kratka pauza, zavrsicu NWN, necu ostaviti mog Red Dragona da bleji. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.182
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 | |
Član
|
![]() Citat:
To je glavni problem NeverWinter Nights jer nema smek i pricu da odrzi paznju kao neke druge igre iz iste postavke ili istog zanra ![]() Aaah,drevno zlo je u meni ja treba da se borim ili da ga embrace-ujem, evo pao sam sa stolice od sjajne price i celavo-blatnjavih likova. Jedino Gann of dreams vadi stvar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Banned
Član od: 22.2.2008.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 119 puta na 71 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]()
Sta bi sa onim modom za NWN2, Planescape? U kakvom je to stanju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 27 puta na 19 poruka
|
![]()
Chudo se neko setio
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]()
Jel to samo prvi modul? Ili Sva tri?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#691 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() A do septembra cu valjda zavrsiti i NWN. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#692 | |
Veteran
|
![]()
Samo prvi, drugi je u razradi (radio sam deo gradjevina), i lik iz prvog se ne nadovezuje na drugi vec su price isprepletane. Anyway, bice inovacija (ubaceni su bariaur i quadron kao potpuno novi PC-i) a u drugom tj infernu videcu da ubacimo jos nekog i tako (mada moze da se desi da ne bude besplatan).
Citat:
U sustini, najveci problem, kao sto rekoh, je sto se ljudi spaljuju od sredjivanja bagova i sto su pod stresom jer postoji disbalans "ozbiljnih" i "neozbiljnih", ali srecom uvek se pojavi po neko nov ko moze da zameni starog i tako ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Starosedelac
|
![]()
Drugi deo nece biti dz?! Pa vi vec sebi digli standard!
![]() Mogli bi da u treci deo (ako vec niste planirali) ubacite Namelessa u prolazu, a mislim da vam (bar sa graficke strane) ne bio bio problem da ubacite Namelessa, Annahu, Vhaliora. Da li postoji mogucnost i novih klasa? Da li bi postojala mogucnost da ubacite i nekog red dragon fightera po uzoru na moj (za sada komirani) aar, i da me ucinite besmrtnim? ![]() Da li postoji nacin da me ucinite besmrtnim? ![]() Ja sam hteo da se zezam malo sa modulima, cak sam iimao i nabacanu neku radnju (ako nista bar mi ideja za radnje ne nedostaje), pa zbog obaveza stao sa NWN, mozda cu kad tad da i da ga uradim, ali moje delo ce biti dzabe, i delicu ga sirotinji, necu ko vi da dignete nos, i da drugi modul vec napalcujete! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Zezam se, ne zavisi od mene, u sustini ja ne bi imao problem sa tim da sve sto napravim bude za raju medjutim amer nam gazda (obsidijanac), amer odlucuje. Postoji mogucnost ubacivanja novih klasa, samo da se redizajnira UI, jer modroni ne nose armor ali zato imaju one zumarice, krilca, dodatni par ruku itd. Ne znam za red dragon fightere, pretezno pokusaj je da se priblizimo PS settingu. Pa, ko sto rekoh, moze da protrci - u sustini inferno ide kroz vechiti rat, pa mu ne bi falilo, mislim nije problem napraviti sve likove iz tormenta, pa i gradjevine, posebno sto bi bolje izgledali u danasnjim enginima. Mogu da probam da te napravim besmrtnim, al opet bi zavrsio u baatoru, bez dnevnika... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Član
|
![]()
@Red Dragon
Imam ja jednu staaaru prijateljicu koja moze da ti pomogne al' prvo moras da joj odgovoris na pitanje “What could change the nature of a man?" Preziva se Puzzlewellic i jos smo u dobrim kontaktima. ![]() @madhatter To je stvarno najbolji seting za computer roleplay igre a tragicno je neiskoriscen.Svaka Vam cast, posto vidim da je radjen u robovlasnickom odnosu trebalo bi da bude sjajan.Bilo bi glupo terati Vas da Vash mod sa slicnim setingom pretvorite u remake Tormenta ali bi stari likovi predstavljali sjajan dodatak(posebno Anah,jel sam vam pricao kako sam samo sa Anom i Mor.....ovde me moje drustvo prekida i panicno bezi pa ni vama necu dosadjivati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Veteran
|
![]()
Pa pazi, praviti remake ili nesto bolje od tormenta u ovakvim uslovima bi stvarno bilo tesko jer ipak je avelon iskusan novelista-scenarista, sta vec, koji to radi za pare, kao i ljudi oko njega - to je njegov i njihov hleb. Sa druge strane, ovde par ljudi drzi konce dok se ostali vec uklapaju u pricu. Ako hoces posteno ja sam delimicno gurnuo pricu van osnovnog settinga (primera mechanus nije bio planiran, kao ni limbo) i videcemo da li nesto da skratimo (vec ima vise od par gigabajta mod, ali opet to je nesredjeno u odredjenim oblastima). Postiji jedna od knjiga Uncaged faces of sigil ili tako nesto, par likova odatle je vec ubacheno, potrudicu se da napravim jos par njih kao i gradjevine/prostorije vezane za njih, kao i propratne likove (posebno onog sudiju, kako mu vec beshe ime). Anyway, da ne duzim pricu, ovo nije Torment, ali ima kontakata sa istim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#697 | |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.786
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Izasao novi patch:
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#698 | |
V.I.P. Test Play
|
![]()
nastavak:
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#699 | |
V.I.P. Test Play
|
![]()
nastavak:
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Član
|
![]()
Na početku u questu kad treba da odeš po shard, ja odem, pokupim ga ali dialog opcija mi ne izađe pa ne mogu da nastavim quest, a lik ko mi je dao quest kaže kao što si se vratio praznih ruku a shard mi je u backpacku... šta da radim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
neverwinter, neverwinter nights, neverwinter nights 2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |