![]() |
![]() |
![]() |
#6821 |
Veteran
Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6822 |
Član
|
![]()
Ja nisam uspeo, ali Debeli je sve lepo ukodirao i sve je fenomenalno.
![]() Super za znakove. Oznake gradova su u izradi, tako da ćemo imati signalizaciju baš kakva je na putevima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6823 |
Veteran
Član od: 6.9.2011.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 65 puta na 51 poruka
|
![]()
Koji su kamioni bolji(mislim za pogon)oni sa 4x2 sasiom ili 6x4?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6824 | ||
Član
Član od: 6.3.2013.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 40 puta na 31 poruka
|
![]()
Nope ... nakon desetak metara nagib puta se naglo povecava i onda je gravitacija pocela da radi svoj posao, a ja sam najkracim i najbrzim vazdusnim putem tresnuo dole u sumarku sa tockovima uvis
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6825 |
Član
Član od: 6.12.2012.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 116 puta na 79 poruka
|
![]()
Sta to konkretno znaci u ovom slucaju da ne mora novi profil? Kad smo pricali o novim profilima, uglavnom je bila rec o update-ovima neke mape i shodno tome otvaranju novih profila. Je l' to znaci kad izbaci update ove mape da nece trebati novi profil
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6826 |
Član
|
![]()
Zasto je besmisleno
![]() Normalno ne moze sa nekom trecom mapom nego samo sa ets2 (default) mapom. Ponavljam, neverovatno ali tacno, Vozim tako vec vise dana ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6827 |
Veteran
|
![]()
Ljudi, nije mi jasno kako vec ne kontate. Ako je na mapi koju hocete da ubacite kao mod ima novih firmi (na novim mestima u novim gradovima) ili je samo neka firma pomerena sa svog default mesta na neko drugo, ako ne startujete igru sa novim profilom NECETE imati poslove u tim firmama. Niko vama nece zabraniti da se vozikate tuda, kroz te nove gradove i puteve, ali posla tamo necete imati.
E sad, ja nisam probao tu mapu o kojoj pricate ali predpostavljam da nema novih firmi cim moze bez novog profila da se voza. To znaci da su samo postojeci putevi malo izmenjeni, dodate nove krivine i usponu i sta znam ja... Nesto kao "Reisproject" map. I ona moze bez novog profila jer nema novih firmi. Bilo bi lepo da neko ko je to pratio napise jedan post u kome ce napisati koje su sve aktuelne mape, tacan naziv i pored ili ispod par slika. Da to lepo formatira na jednom mestu pa da svi znamo sta nam je na raspolaganju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6828 |
Član
|
![]()
Pevas pesmu koja je vazila do ove mape
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6829 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Jedno pitanje za tebe: da li u toj novoj mapi (Kako se uopste zove? O kojoj mapi je rec?) ima novih gradova sa novim firmama? Ja sam vozio neku Rusku mapu svojevremeno (nekoliko dana) i mogao sam da prodjem kroz sve nove gradove i sve sam PREVEZAO ali su sve firme bile PRAZNE znaci nema poslova u tim gradovima. Onda sam provalio da je to zato sto mora novi profil. A sta mislis sta sam ja radio pre Blendera? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6830 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka
|
![]()
Ova brazilska mapa je glupost, ima desetak gradova koji imaju firme i za koje se mogu dobijati poslovi, ostatak ima samo servis i ništa više.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6831 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Ako je tako, onda je ovaj moder otkrio nesto sto niko pre njega nije uspeo, da postavi nove gradove i nove firme a da ne mora novi profil. Svaka mu cast! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6832 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka
|
![]()
Ne, sa novim profilom. Pukla je igra kod učitavanja kad sam čekirao modove (mapa dolazi u 4 fajla) na nekom starom profilu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6833 |
Član
|
![]()
Tacno, ali nisam hteo odmah razocarati nase momke sto uzivaju i sviraju gitaru
![]() Plus ti gradovi su PREMESTENI (ne prekopirani) sa ets2 mape tj tamo ne postoje: Amsterdam, Hanover, Berlin itdddd ... ![]() Stari profil mora biti od ets2 (default) mape ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6834 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6835 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Pa eto, kada su samo premestili firme to znaci da ne mora novi profil. I da, kada kazem "stari profil" i mislim na profil sa default mape. Ali, ima jedna stvar koja je OK sto se tice novih mapa. Tacnije, taman negde u ovo vreme su vec svi igraci presli default mapu (preko 90%) i pokupovali sve vozace i default mapa postaje smor. Dakle, pravo vreme za poceti sve iz pocetka sa malo drugacijom mapom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6836 |
Član
|
![]()
Pa zato sto kad pocnem da vozim novu mapu nemam nameru da gulim do 17. ili kog vec nivoa, pa da kupim iole pristojan kamion, vec odmah sa cheat enginom ukucam milion i nabudzim XP, tako da vec posle prve voznje kupujem kamion kakav hocu i dalje vozim "posteno", mada me novac odavno i ne zanima, ionako je besmisleno, niti unajmljujem vozace, niti kupujem garaze (ponegde, cisto da bih mogao da pocnem turu odatle), a cheat engine koristim samo da bih odmah kupio kamion kakav hocu, a ne da izguslam pola mape dok mi igra ne dozvoli da ga kupim.
Dakle, rekao sam da je besmisleno jer mi taj steceni XP i lovu koju bih preneo starim profilom ne znace nista, ionako to dobijam za par minuta sa cheat engine-om. Nije glupost, jer su gradovi dobro rasporedjeni, oni u kojima dobijas poslove nalaze se na krajevima mape, a kroz ove usputne bez poslova samo prolazis. Ako sam dobro shvatio, ni na nasoj mapi se nece iz svakog grada dobijati posao, vec ce se kroz neke samo prolaziti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6837 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6838 | |
Član
|
![]() Citat:
Ni Gobina mapa ni ova brazilska nisu radjene za 1.4, a ja sigurno necu odustati da ih ne izvozim samo zbog toga. Bolje ih prvo izvoziti, pa onda preci na 1.4. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6839 | ||
Član
|
![]() Citat:
![]() Citat:
"Existing maps in older formats need to be loaded in the editor and re-saved before they can be used." I ja verujem, ako im editor radio ok, da cemo moci nastaviti koristiti stare mape. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6840 | |
Član
Član od: 21.10.2012.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 209 puta na 93 poruka
|
![]() Citat:
Sto se tice ove brazilske mape, autor je tu prekopirao gradove sa originalne mape, a da li je kopirao i puteve i okolinu, ne znam. Igra puca kad se bira kupuje kamion, nudi truck dilera u manchesteru, na jednom delu se i gps zaglupi... Steta, uradjen je veliki posao, a rezultat je nekako polovican. Naravno, nemam nista protiv ako se nekom svidja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ets2, euro truck simulator 2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Hard Truck Apocalypse | dodgeme | Simulacije vožnje | 19 | 4.3.2014 19:22 |
Truck Simulator 2009 | La.Prestige | Simulacije vožnje | 81 | 22.3.2012 23:47 |
18 WoS Euro Truck Simulator | dallyborr | Simulacije vožnje | 619 | 21.3.2012 22:49 |
Konf od 1600 euro *ukupno* ... ZLO na duge staze... | pinojle | Šta da kupim? | 76 | 25.12.2007 16:11 |