Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Simulacije vožnje
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 27.6.2013, 21:15   #6821
ksrele
Veteran

Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
Određen forumom Re: Euro Truck Simulator 2

Citat:
Wile E. Coyote kaže: Pregled poruke
Nije. Tvoj Jugić na mapi koju radimo šljaka k'o besan.
Eto, super. Znao sam ja da ce lepo da radi iako si ti imao nekih problema u pocetku.

P.S.
Ocekuj veceras neke nove znakove, verovatno (nikad ne mogu biti 100% siguran kako ce se situacija odvijati).
ksrele je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 27.6.2013, 21:31   #6822
Wile E. Coyote
Član

Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 339
Zahvaljeno 326 puta na 94 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko AIM-a korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko MSN-a korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko Yahooa korisniku Wile E. Coyote Slanje poruke preko Skypea korisniku Wile E. Coyote
Thumbs up Re: Euro Truck Simulator 2

Ja nisam uspeo, ali Debeli je sve lepo ukodirao i sve je fenomenalno. Okačiću sutra par slika.

Super za znakove. Oznake gradova su u izradi, tako da ćemo imati signalizaciju baš kakva je na putevima.
Wile E. Coyote je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 27.6.2013, 22:02   #6823
soneje
Veteran

Član od: 6.9.2011.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 65 puta na 51 poruka

Koji su kamioni bolji(mislim za pogon)oni sa 4x2 sasiom ili 6x4?
soneje je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 27.6.2013, 22:11   #6824
mashom
Član

Član od: 6.3.2013.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 40 puta na 31 poruka

Citat:
Haris kaže: Pregled poruke
jesi li uspio izaci na vrh.
Nope ... nakon desetak metara nagib puta se naglo povecava i onda je gravitacija pocela da radi svoj posao, a ja sam najkracim i najbrzim vazdusnim putem tresnuo dole u sumarku sa tockovima uvis
Citat:
Alchemist kaže: Pregled poruke
... Al' ce da se vozi.
Citat:
PREDATOR 011 kaže: Pregled poruke
e bas cu probam ,a vidim sta ima preko bare
a jel mora novi profil ?
pocinjem 100-ti put
E pa, zelim vam mirno more i ravan drum i svirali vi meni gitaru 100.000 km ...
Citat:
... The author also says that there is no need for a new profile will be able to play.
Tested the new profile."
Ne znam sta je mislio sa ovim.
Pa znaci da NE mora novi profil, provereno, neverovatno ali tacno ...
mashom je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 27.6.2013, 23:27   #6825
Alchemist
Član

Član od: 6.12.2012.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 116 puta na 79 poruka

Citat:
mashom kaže: Pregled poruke
Pa znaci da NE mora novi profil, provereno, neverovatno ali tacno ...
Sta to konkretno znaci u ovom slucaju da ne mora novi profil? Kad smo pricali o novim profilima, uglavnom je bila rec o update-ovima neke mape i shodno tome otvaranju novih profila. Je l' to znaci kad izbaci update ove mape da nece trebati novi profil , ili da sad mozes da ubacis svoj profil sa osnovne mape i da vozis sa ovom mapom Brazila, a ostaje ti steceni XP i lova? Ako je ovo drugo, besmisleno je.
Alchemist je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 27.6.2013, 23:36   #6826
mashom
Član

Zasto je besmisleno Uzmi stari profil sa ets2 mape, selektuj modove Brazila i nastavi dalje sa svime i svacime (mislim na stecenu imovinu u tom profilu).
Normalno ne moze sa nekom trecom mapom nego samo sa ets2 (default) mapom.
Ponavljam, neverovatno ali tacno, Vozim tako vec vise dana ...
Stara 27.6.2013, 23:43   #6827
ksrele
Veteran

Ljudi, nije mi jasno kako vec ne kontate. Ako je na mapi koju hocete da ubacite kao mod ima novih firmi (na novim mestima u novim gradovima) ili je samo neka firma pomerena sa svog default mesta na neko drugo, ako ne startujete igru sa novim profilom NECETE imati poslove u tim firmama. Niko vama nece zabraniti da se vozikate tuda, kroz te nove gradove i puteve, ali posla tamo necete imati.
E sad, ja nisam probao tu mapu o kojoj pricate ali predpostavljam da nema novih firmi cim moze bez novog profila da se voza. To znaci da su samo postojeci putevi malo izmenjeni, dodate nove krivine i usponu i sta znam ja...
Nesto kao "Reisproject" map. I ona moze bez novog profila jer nema novih firmi.

Bilo bi lepo da neko ko je to pratio napise jedan post u kome ce napisati koje su sve aktuelne mape, tacan naziv i pored ili ispod par slika. Da to lepo formatira na jednom mestu pa da svi znamo sta nam je na raspolaganju.
Stara 27.6.2013, 23:58   #6828
mashom
Član

Pevas pesmu koja je vazila do ove mape , Citas ti sta gore pise "Ponavljam, neverovatno ali tacno, Vozim tako vec vise dana ... " ili ti meni neverujes Uostalom napravi dve tri ture sa starim ets2 profilom i tom mapom pa se onda javi po tom pitanju, a dotle se drzi Blendera
Stara 28.6.2013, 0:11   #6829
ksrele
Veteran

Citat:
Pevas pesmu koja je vazila do ove mape , Citas ti sta gore pise "Ponavljam, neverovatno ali tacno, Vozim tako vec vise dana ... " ili ti meni neverujes Uostalom napravi dve tri ture sa starim ets2 profilom i tom mapom pa se onda javi po tom pitanju, a dotle se drzi Blendera
Sta se odma vredjas, i meni je u pocetku bilo cudno zasto sa skoro svakom novom mapom mora novi profil i onda sam skontao da postoji neki fazon sa sejvovima jer se nekako pamti mapa u sejvu, ali mapa firmi i gde se koje prikolice pojavljuju i koji poslovi.

Jedno pitanje za tebe: da li u toj novoj mapi (Kako se uopste zove? O kojoj mapi je rec?) ima novih gradova sa novim firmama?

Ja sam vozio neku Rusku mapu svojevremeno (nekoliko dana) i mogao sam da prodjem kroz sve nove gradove i sve sam PREVEZAO ali su sve firme bile PRAZNE znaci nema poslova u tim gradovima. Onda sam provalio da je to zato sto mora novi profil.

A sta mislis sta sam ja radio pre Blendera?
Stara 28.6.2013, 0:20   #6830
DeCoy
Intel Inside

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka

Ova brazilska mapa je glupost, ima desetak gradova koji imaju firme i za koje se mogu dobijati poslovi, ostatak ima samo servis i ništa više.
DeCoy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.6.2013, 0:21   #6831
ksrele
Veteran

Citat:
DeCoy kaže: Pregled poruke
Ova brazilska mapa je glupost, ima desetak gradova koji imaju firme i za koje se mogu dobijati poslovi, ostatak ima samo servis i ništa više.
I to sa starim profilom?

Ako je tako, onda je ovaj moder otkrio nesto sto niko pre njega nije uspeo, da postavi nove gradove i nove firme a da ne mora novi profil. Svaka mu cast!
Stara 28.6.2013, 0:25   #6832
DeCoy
Intel Inside

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka

Ne, sa novim profilom. Pukla je igra kod učitavanja kad sam čekirao modove (mapa dolazi u 4 fajla) na nekom starom profilu.
DeCoy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.6.2013, 0:25   #6833
mashom
Član

Tacno, ali nisam hteo odmah razocarati nase momke sto uzivaju i sviraju gitaru
Plus ti gradovi su PREMESTENI (ne prekopirani) sa ets2 mape tj tamo ne postoje: Amsterdam, Hanover, Berlin itdddd ...

Stari profil mora biti od ets2 (default) mape ...
Stara 28.6.2013, 0:37   #6834
mashom
Član

Citat:
ksrele kaže: Pregled poruke
Sta se odma vredjas, ...
Ovo bas ne kuzim, ako mislis da ja pokusavam tebe vredjati onda izvini, nije mi to ni na kraj pameti ...
Ako mislis da sam se ja nesto naljutio, onda zaista gresis ...
Pa vidis da svugde koristim smesak ...
Stara 28.6.2013, 0:51   #6835
ksrele
Veteran

Citat:
Ovo bas ne kuzim, ako mislis da ja pokusavam tebe vredjati onda izvini, nije mi to ni na kraj pameti ...
Ako mislis da sam se ja nesto naljutio, onda zaista gresis ...
Pa vidis da svugde koristim smesak ...
Mislio sam na to da si se ti odma "zapalio" (ne bas naljutio) a preterujes sa smajlijima i vise ne znam da li je ironicno ili ti je stvarno nesto smesno...

Pa eto, kada su samo premestili firme to znaci da ne mora novi profil.
I da, kada kazem "stari profil" i mislim na profil sa default mape.

Ali, ima jedna stvar koja je OK sto se tice novih mapa. Tacnije, taman negde u ovo vreme su vec svi igraci presli default mapu (preko 90%) i pokupovali sve vozace i default mapa postaje smor. Dakle, pravo vreme za poceti sve iz pocetka sa malo drugacijom mapom.
Stara 28.6.2013, 1:35   #6836
Alchemist
Član

Citat:
Zasto je besmisleno
Pa zato sto kad pocnem da vozim novu mapu nemam nameru da gulim do 17. ili kog vec nivoa, pa da kupim iole pristojan kamion, vec odmah sa cheat enginom ukucam milion i nabudzim XP, tako da vec posle prve voznje kupujem kamion kakav hocu i dalje vozim "posteno", mada me novac odavno i ne zanima, ionako je besmisleno, niti unajmljujem vozace, niti kupujem garaze (ponegde, cisto da bih mogao da pocnem turu odatle), a cheat engine koristim samo da bih odmah kupio kamion kakav hocu, a ne da izguslam pola mape dok mi igra ne dozvoli da ga kupim.

Dakle, rekao sam da je besmisleno jer mi taj steceni XP i lovu koju bih preneo starim profilom ne znace nista, ionako to dobijam za par minuta sa cheat engine-om.

Citat:
DeCoy kaže: Pregled poruke
Nije glupost, jer su gradovi dobro rasporedjeni, oni u kojima dobijas poslove nalaze se na krajevima mape, a kroz ove usputne bez poslova samo prolazis. Ako sam dobro shvatio, ni na nasoj mapi se nece iz svakog grada dobijati posao, vec ce se kroz neke samo prolaziti.
Stara 28.6.2013, 1:37   #6837
Laxi
Veteran

Član od: 12.3.2010.
Zahvalnice: 527
Zahvaljeno 278 puta na 194 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Laxi Slanje poruke preko Skypea korisniku Laxi

Citat:
mislio sam na to da si se ti odma "zapalio" (ne bas naljutio) a preterujes sa smajlijima i vise ne znam da li je ironicno ili ti je stvarno nesto smesno...

Pa eto, kada su samo premestili firme to znaci da ne mora novi profil.
I da, kada kazem "stari profil" i mislim na profil sa default mape.

Ali, ima jedna stvar koja je ok sto se tice novih mapa. Tacnije, taman negde u ovo vreme su vec svi igraci presli default mapu (preko 90%) i pokupovali sve vozace i default mapa postaje smor. Dakle, pravo vreme za poceti sve iz pocetka sa malo drugacijom mapom.
Боље сачекајте 1.4, за неколико дана ће, па убацујте мапу за коју сте сигурни да ће да ради (коју ћете да пробате), јер зашто да почињете нови профил кад ће за пар дана друга верзија на којој већина мапа (вероватно све) неће радити?
Laxi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.6.2013, 1:43   #6838
Alchemist
Član

Citat:
Ali, ima jedna stvar koja je OK sto se tice novih mapa. Tacnije, taman negde u ovo vreme su vec svi igraci presli default mapu (preko 90%) i pokupovali sve vozace i default mapa postaje smor. Dakle, pravo vreme za poceti sve iz pocetka sa malo drugacijom mapom.
Ma gde u ovo vreme presli... ja ne znam nikog ko sada vozi originalnu mapu. Originalna je izguslala svoje jos oko nove godine, a sad ce sedmi mesec.

Citat:
Laxi kaže: Pregled poruke
Боље сачекајте 1.4, за неколико дана ће, па убацујте мапу за коју сте сигурни да ће да ради (коју ћете да пробате), јер зашто да почињете нови профил кад ће за пар дана друга верзија на којој већина мапа (вероватно све) неће радити?
Ni Gobina mapa ni ova brazilska nisu radjene za 1.4, a ja sigurno necu odustati da ih ne izvozim samo zbog toga. Bolje ih prvo izvoziti, pa onda preci na 1.4.
Stara 28.6.2013, 2:04   #6839
mashom
Član

Citat:
Dakle, rekao sam da je besmisleno jer mi taj steceni XP i lovu koju bih preneo starim profilom ne znace nista, ionako to dobijam za par minuta sa cheat engine-om.
Pa to da, ali ne mozes preneti niti cheat-ovati kilometreeeee ...
Citat:
Ni Gobina mapa ni ova brazilska nisu radjene za 1.4, a ja sigurno necu odustati da ih ne izvozim samo zbog toga. Bolje ih prvo izvoziti, pa onda preci na 1.4.
SCS kaze, ako ne laze:
"Existing maps in older formats need to be loaded in the editor and re-saved before they can be used."
I ja verujem, ako im editor radio ok, da cemo moci nastaviti koristiti stare mape.
Stara 28.6.2013, 2:05   #6840
Debeli
Član

Član od: 21.10.2012.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 209 puta na 93 poruka

Citat:
Ako sam dobro shvatio, ni na nasoj mapi se nece iz svakog grada dobijati posao, vec ce se kroz neke samo prolaziti.
Na nasoj mapi ce u svakom gradu koji je na mapi (46 gradova) biti bar po jedna firma.

Sto se tice ove brazilske mape, autor je tu prekopirao gradove sa originalne mape, a da li je kopirao i puteve i okolinu, ne znam. Igra puca kad se bira kupuje kamion, nudi truck dilera u manchesteru, na jednom delu se i gps zaglupi...

Steta, uradjen je veliki posao, a rezultat je nekako polovican.

Naravno, nemam nista protiv ako se nekom svidja.
Debeli je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
ets2, euro truck simulator 2

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Hard Truck Apocalypse dodgeme Simulacije vožnje 19 4.3.2014 19:22
Truck Simulator 2009 La.Prestige Simulacije vožnje 81 22.3.2012 23:47
18 WoS Euro Truck Simulator dallyborr Simulacije vožnje 619 21.3.2012 22:49
Konf od 1600 euro *ukupno* ... ZLO na duge staze... pinojle Šta da kupim? 76 25.12.2007 16:11

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 10:02.