![]() |
![]() |
![]() |
#6201 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@Domche
Nema to veze sa tehnologijom kod nas, 3D je samo obican trik, pogotovu imajuci u vidu cinjenicu da je dosta filmova ustvari lazan 3D tj. konvertovani su naknadno i nisu snimani 3d kamerama. Nekima odgovara, nekima ne, ali najbolji utisak je uvek kada prvi put odgledas, ostalo je sve vec vidjeno. Meni iskreno nije isuvise presudna tehnologija. Znaci moze da se gleda i u 3D-u, fala na nesvesnom odgovoru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6202 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 18.2.2007.
Zahvalnice: 1.159
Zahvaljeno 2.446 puta na 1.922 poruka
|
![]()
Ima veze sa tehnologijom, za dozhivljaj ti treba ogromno panoramsko platno i projektor, tako da ne vidish ostatak bioskopa dok gledash u film i tek onda dobijesh osecaj dubine. A mi nemamo ni jedno ni drugo, ali zato imamo 5D (!?) bioskop na Zlatiboru, fuck yeah!
![]() I da, mozhe da se gleda u 3D. ![]() @caine - pa bash to sam mislio pod nedostatkom zhanra, ne samo na bilo koje filmove u kojima se zombiji pominju, nego bash na ove survival drame. Lako je spomenuti 28 days later, Dawn of the dead rimejk i josh starije filmove, ali kad pogledash kada je poslednja dobra napravljena, odmah se vidi da izumiru. Imajuci to u vidu, film uopshte nije zakazao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6203 |
Starosedelac
Član od: 14.3.2009.
Zahvalnice: 209
Zahvaljeno 276 puta na 179 poruka
|
![]()
@ "Man of Steel"
Ok filmic,simpatican,mada inache jako tesko je napraviti atmosferu kad je glavni junak NEUNISTIV u potpunosti. Plus reboot nije najsrecnije izveden (S znaci nada(hope) ![]() Damsel in distres + raditi kao novinar,trebali su drzati te teme ![]() @Boondock Saint bogami napravio je gomliu kolatelarne(ako sam napisao dobro ![]() Poslednja ispravka: Markonije (28.6.2013 u 4:04) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6204 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.771
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
To su uzeli iz stripova (novijih, ne starih).
Previše old-school. Nisu više 50-te, gde heroji spasavaju dame u nevolji. Štaviše, dobro je da su se distancirali, jer insistiranje na "starom" Supermenu bi danas previše vuklo na komični smek, zbog apsurdnosti šta je nekad davno bilo kul. Poslednja ispravka: player1 (28.6.2013 u 9:16) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6205 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6206 | |
Starosedelac
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 405
Zahvaljeno 125 puta na 100 poruka
|
![]() Citat:
Konflikt dva mindset-a bi upravo dosao zbog maco mentaliteta, sto bi zaista bilo komicno i naravno apsurdno. Kakav bi bio to reboot ako se uopste pomislja predstavljanje na ovaj nacin? Mozda u nekoj sf back to the future komediji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6207 |
information junkie
|
![]()
Nisam još pogledao Man of Steel, ali ovo mi je malo ogadilo film i Warner. Mislim, u redu je da su ljudi sami izvlačili paralele i upoređivali Supermena sa Isusom, ali da Warner PLATI teologu da ubeđuje propovednike kako da predstavljaju Supermena i tako iskoristi verovanja jedne religijske grupe, pokušavši da ih izmanipuliše da bi zgrnuli što više dolara, to je jednostavno... ne znam koju reč da upotrebim... odvratno.
![]() ![]() http://religion.blogs.cnn.com/2013/0...urch-near-you/ Mada im se već obija o glavu... http://www.washingtonpost.com/nation...cc5_story.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#6208 |
Veteran
Član od: 27.8.2010.
Zahvalnice: 219
Zahvaljeno 315 puta na 171 poruka
|
![]()
To ti je uticaj vajnog Kris Nolana koji mora da ugura te jeftine religijske reference u svaki film.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6209 |
Veteran
Član od: 2.9.2007.
Zahvalnice: 176
Zahvaljeno 241 puta na 134 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6210 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6211 |
Veteran
Član od: 27.8.2010.
Zahvalnice: 219
Zahvaljeno 315 puta na 171 poruka
|
![]()
pa najociglednija ti je tupavo Betmenovo "zrtvovanje" na kraju The Dark Knighta(koje je toliko out of character al' ajde). Inace da ne tupim evo lepo ljudi objasnili.
http://catholicveritas.com/blog/dark...ses-sacred-art |
![]() |
![]() |
![]() |
#6212 |
information junkie
|
![]()
Uh, nemoj da padaš na ove nebuloze, ljudi koji pišu ovo vide ono što žele da vide.
"political message of the Gospel: there is a people that need saving and the one person who is actually noble and just enough to save them is branded a murderer and expelled from the city." Ne bih da uvredim nikog, ali ovo je bulšit. Niti je Betmen sam, niti je jedini heroj koji spasava ljude, čak i u poslednjoj trilogiji. A tek u čitavom DC i Marvel univerzumu postoji plejada heroja koji na jedan ili drugi način spašavaju druge i po ovome svi su oni dakle Isus, šta li? Pošto po tome svakog heroja mogu uklopiti u svoje verovanje, kao autor teksta, koji izgleda vidi svet samo kroz svoje stakleno zvono. Što se tiče Man of Steel, na religijske crte je izgleda više uticaja imao Snajder i marketinški tim koji je rešio da treba da se približe određenoj grupi ljudi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6213 | |
Veteran
Član od: 2.9.2007.
Zahvalnice: 176
Zahvaljeno 241 puta na 134 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6214 |
Starosedelac
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 405
Zahvaljeno 125 puta na 100 poruka
|
![]()
Sinergija dveju privrednih grana odnosno religije i modernog filma, nije nov koncept, tako ako je ova kombinacija izaziva preveliku odbojnost pojedincu, u vidu etike, nedostatka logike, pogresnog zakljucivanja ili nesto peto, uvek se moze naci neki vintage od Dusana Makajeva za razonodu.
![]() A ovaj jesus freaks teoretisanje nolanovog betmena je ************ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6215 |
Član
Član od: 23.11.2010.
Zahvalnice: 88
Zahvaljeno 69 puta na 30 poruka
|
![]()
Danas sam odgledao film `Malena` sa Monikom Beluci.
Sta znam,dobar film ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6216 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Odgledao i ja Supermena.....sta znam, nisam bas nesto odusevljen, pocetak mozda i nije los toliko ali me je smorio na kraju...kao sto neko rece ovde isuvise akcije cak i za Supermena. Ali na stranu to, neke gluposti (tipa ono he is sexy i jos neke) su bas bespotrebne i na silu ubacene. Ok film ali nista posebno, meni se nije nesto preterano dopao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6218 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.5.2008.
Zahvalnice: 752
Zahvaljeno 1.426 puta na 1.083 poruka
|
![]()
Препун си утисака
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6219 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
Dzeki (30.6.2013) |
![]() |
#6220 |
Član
Član od: 23.11.2010.
Zahvalnice: 88
Zahvaljeno 69 puta na 30 poruka
|
![]()
U pravu si,nijedna scena nije preterana,ali svaki film sa Monikom meni se svidja
![]() Ali zaista,film oslikava snove svakog drugog decaka od 14-15 godina.Volim ponekad da pogledam ovakve filmove,da se vratim u mladje dane ![]() Ja sam film `Malizia`takodje prvi put `gledao` kada su roditelji bili tu.Cim sam video sta ce biti,znao sam da je najpametnije da prekinem sa gledanjem. Poslednja ispravka: Iris (30.6.2013 u 11:19) Razlog: link |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
filmovi, preporuka, review |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li neko zna koji je ovo film? | DJ_MY_SOUL | Kompjuteri i film | 2593 | 4.12.2024 0:05 |
Najbolji horror film ikad napravljen? | FRIghTMaN | Kompjuteri i film | 734 | 6.11.2013 1:57 |
Problem tokom gledanja filmova, tacnije steka mi slika a zvuk ide normalno | Dijenek | Kvarovi | 27 | 15.5.2010 13:19 |
Slabiji zvuk govora od ostatka zvukova (prilikom gledanja filmova)... | polarnimeda | Operativni sistemi | 2 | 14.10.2008 13:12 |
Taj film... | aerochivija | Brbljaonica | 15 | 20.7.2008 21:46 |