![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#41 | |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku holodoc na korisnoj poruci: | ||
iMa_NeKo_PljUgU (7.7.2008) |
![]() |
#42 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() P.S. Nisam ja sisao vesla, taj kod nikada neće da ugleda svetlost dana... Služi samo za testiranje u lokalu ![]() Poslednja ispravka: iMa_NeKo_PljUgU (7.7.2008 u 16:26) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Novi član
Član od: 23.7.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Dosad sam koristio Dreamweaver, ali nema smisla jer 100% sam koristio u code modu, ali pre neki dan sam instalirao Zend Studio i veoma sam zadovoljan sa njim. Ako vi pišite kodove, onda idealno rešenje...
Probali ste? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Novi član
Član od: 22.11.2008.
|
![]()
Mogao bi da probas Kompozer, to je program za pravljenje Web strana za Windows,Linux i Macintosh. Predstavlja dobru zamenu za komercijalne i skupe programe kao sto su FrontPage ili Macromedia Dreamweaver. Izrada nije komplikovana i moguce je upravljanje sajtom bez prethodnog poznavanja HTML-a.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Novi član
Član od: 27.5.2007.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]()
Видим да је поменут Notepad++ који је заиста добар програм, плус бесплатан.
![]() Такође, додао бих још један, по мом мишљењу врло добар (X)HTML едитор. У питању је HTMLPad (Официјални сајт). Истина да (ни)је бесплатан ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.091 puta na 3.803 poruka
|
![]()
Možda liči, ali kolko vidim funkcionalnost mu je manja, ipak je to samo html editor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Veteran
Član od: 8.3.2008.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 35 puta na 28 poruka
|
![]()
Da li neko moze da mi kaze,kako kada u FrontPage-u 2003 napravim sajt,kako njega da postavim na internet,tj. da ima ono www......???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa ne može to tako. Prvo trebaš da nabaviš hosting i domen. Tek kad to dobiješ može se pričati o postavljanju sajtova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ovo sto sam ti ja pricao je u fazonu besplatno ali postoji uslov da stoje neki baneri na tvom sajtu i u nazivu sajta ce ti pisati www.......tripod.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ali svejdno će se morati registrovati na tom sajtu. PA to nudi vaki hosting da imaš svoj poddomen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Veteran
Član od: 8.3.2008.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 35 puta na 28 poruka
|
![]()
Ima li neko neki sajt za frontpage ili neki drugi poznati program za pravljenje sajtova,ali da mi date komplet uputstva od prvog do poslednjeg koraka,imate li tako nesto????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ima verovatno negde ali ja sam kupio knjigu web dizajn tu imas uputstva od prvog koraka do posledenjeg za frontpage i dreamweaver kosta 550dinara+cd sa nekim pokaznim vezbama
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Novi član
Član od: 8.2.2010.
|
![]()
Gde mogu da skinem free HTML i kako poceti?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Deo inventara foruma
|
![]()
HTML je web programski jezik. Možeš ga pisati i u notepadu ako hoćeš. Najbolje je da odeš na www.w3schools.com i tamo počneš čitati tutorijal. Iako je za HTML dovoljan i notepad možda je bolje da uzmeš neki program kao npr. Notepad++ koji koliko se sjećam ima podršku za HTML kodiranje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Član
Član od: 14.4.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
|
![]()
Uf. Molim nekoga ako ima link za skidanje Macromedia Dreamweaver-a, po celom netu samo linkovi za budjavi cs, a meni treba sedmica ili osmica, ako verujete sat vremena guglujem i ne mogu da pronadjem.
![]() Edit: sory, tek sad sam se setio jednog sajta sa linkovima na rapid.... :/ Poslednja ispravka: sunce86 (6.6.2010 u 12:51) Razlog: jer sam blesav :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Objavljivanjem nove verzije Adobe-ovih programa stari više nisu dostupni na sajtu tako da mislim da se nećeš usrećiti sa bilo čim drugim osim aktuelnog CS5.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Član
Član od: 14.4.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
|
![]()
Hoces da kazes da je ipak bolje koristiti cs? Ja ga nisam koristio ali sudeci po komentarima nisam nista propustio. A i navikao sam se, prvo na mx, a sada na starije verzije.
Moze se lako pronaci stara verzija samo ne moze na guglu, nego na forumima gde ljudi ostavljaju rarovane fajlove. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
Član
|
![]() Citat:
Citat:
![]() Bice besplatna kao eBook u PDF formatu i bice objavljena do kraja meseca(Novembar 2010). Otvoricu temu kada bude postavljena na net preko koje dobijate mogucnost da podignete svoj besplatni elektronski primerak ![]() Nadam se da ce vam se dopasti, knjiga se zove "Web dizajn na najlaski nacin" i jeste svojevrsni uvod u web dizajn ![]() To bi bila premijerna najava ove knjige, Pozdrav svima ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
izrada sajta, napraviti sajt |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
KDE programi na GNOME | despot77 | Slobodni softver | 3 | 14.9.2009 21:28 |
Prezentacija sistema StudNET | nigrutin87 | Dešavanja i događaji | 0 | 1.11.2008 13:28 |
Probajte radi li vam vasi anti-virusni programi | B@NE | Zaštita | 68 | 24.9.2007 11:23 |
RHEL 5 prezentacija u Beogradu | Vladimiros | Slobodni softver | 0 | 25.3.2007 16:58 |
Ne rade svi programi!? | Devil | Kvarovi | 17 | 17.3.2007 22:00 |