![]() |
![]() |
|
Cvet kompjutera Vicevi, slike, sajtovi i ostale „zezalice”... (POSTOVI SE NE BROJE!) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Veteran
Član od: 15.6.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 73 puta na 66 poruka
|
![]()
ali kako crknut mis u kucistu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Veteran
|
![]()
Nije mis - pacov je!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Ponosni Eipixovac :)
|
![]()
A sta je ovo sa ovom belom trakom, sto je i Bojan i uradio... ne kapiram to jednimo....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Novaković
|
![]()
Kabal od flopija je ukljuchen u hard disk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sto se tice lego kockica OK,oni ce jednog dana i titanik da naprave sa tim kockicama ,a ostalo cist mazohizam i depresija.
PS. sto se tice pikavaca uznes foto aparat krenes niz ulicu i kad neko sa stranim tablama stane kraj puta obavezno istrese i pikslu,uslikas i to je to,sala na stranu i nasi putnici i nase kamiondjije su u stvari predvodnici te kulture. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]()
Jedna od najglupljih stvari je bila kada sam video DDR memoriju ubacenu u ddr slot ondaopacke !!!! lik je toliko dobro ugurao na plocu da je una uspela da legne u slot (slot je pukao) dalje lik to nije primetio !!!! i ladno je upalio komp !!! memorija se zashvajsovala za plocu !!! i sve je bilo spaljeno ... zao mi je sto nemam fotke da vam to i pokazem to se dogodilo relativno davno ako se nevaram 1999 ili mozda 2000 god... tada mi nije ni padalo napamet da to fotografishem ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
![]()
Jedan lik je (nazalost nemam sliku) uzeo veeeeliku kutiju termalne paste i sa njom namazao: plocu, graficku, modem, hard disk, flopi, CD, memorijske module... RAZLOG: da bi se manje grejao comp
![]() ![]() ![]() To je trebalo videti, neverovatan prizor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Starosedelac
|
![]()
Meni je najzesce ono shto je lik ceo CPU zamazao pastom....samo ono shto treba nije umazano
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Član
Član od: 22.3.2006.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 27 puta na 22 poruka
|
![]()
ovo sam nasao na bench-u
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
|
![]()
Ovaj covek se sigurno bavi stolarijom jer su ovo srafovi za drvo!!!!!Kakav car
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Nema genijalci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Lord hvala na slikama ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Veteran
Član od: 15.6.2006.
Zahvaljeno 73 puta na 66 poruka
|
![]()
a ja imam ortaka koji skinuo pastu skroz sa celerona kao ne treba mu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
Ovo je stvarno extra!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka
|
![]() Citat:
na Benchu a što se to isto i to kompletnije nalazi u ovom forumu to nikom ništa... http://www.sk.co.yu/forum/showpost.p...43&postcount=1 ne volem kad neko ima vremena za nešto drugo ( da zuji po Benchu, recimo i da prenosi) a nema vremena da proveri da li je ovde već nešto postavljeno što on postavlja... Molio bih Vas ubuduće za više pažnje! P.S. Ova tvoja poruka i nije baš tako beskorisna, skrenula mi je pažnju da je ova tema duplikat teme koju je postavio Saša, http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=600 tako da ću ovu temu sada zaključati i kasnije preneti poruke u sašinu temu pre brisanja ove... iz pažnje prema zainteresovanima kao i prema pokretaču ove teme jer mi više deluje da je napravio previd nego da je namera, naslov ove teme će biti dodat naslovu u prvoj originalnoj temi kao objašnjenje. čak i u prvoj inicijalnoj poruci postoji nekoliko sličica koje su već postavljene na ovom forumu... toliko. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Senio®
|
![]()
ovaj put je tema: Najgluplja stvar koju možeš napraviti sa hardwerom prebačena i prilepljena u Sašinu temu, ovu ovde...
ali znajte da to neće biti praksa, treba voditi računa šta se šalje i gde... ovaj put od pukog brisanja kao duplikata spasilo je samo to što postoje i neke različite sličice kao i vaši komentari koji pokazuju da vas tema zanima... preostaje da Lord edituje svoje poruke i izbaci duple sličice, toliko je ostao dužan... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Veteran
|
![]()
Hvala.
A zamolio bih sve koji primete da je neka slika duplikat da mi jave preko privatnih poruka da bih mogao da obrisem, posto ja stvarno nisam video da ima dupla tema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Senio®
|
![]()
Molim lepo.
Sve je u redu, idemo dalje... a možeš ti i da nadoknadiš obrisane slike slanjem novih već u sledećim tvojim porukama, slobodno... samo navali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Član
Član od: 11.2.2006.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Član
|
![]()
Uskacem kasno, po obicaju...
Za graficku su se svi primili. To je fora. Dajte ljudi, pa niko nije toliki retard da sece graficku! Hrvati su ga provalili, jedan lik je Photoshop-ovao karticu do kraja ![]() ![]() A lik je postovao na nekoliko foruma u roku od par meseci. Sigurno se ludo zabavljao citajuci komentare... Trebalo je samo malo google-ovati! http://reviews.cnet.com/5208-7591-0....sageID=1606803 A sto se onog lika sa plocom tice (ako i to nije Photoshop, mada bi trebalo biti car pa montirati onako nesto), rekao bih mu da mu je crk'o procesor jer je stavio slab kuler! ![]() Nekad su reakcije na provale bolje od provala. Za provalu sa grafickom sam citao komentare i sit se ismejao. ![]() ![]() Poslednja ispravka: Wile E. Coyote (1.9.2006 u 22:01) Razlog: Pojasnjavanje kako je lik provaljen |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|