![]() |
![]() |
|
Cvet kompjutera Vicevi, slike, sajtovi i ostale „zezalice”... (POSTOVI SE NE BROJE!) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#41 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dremaš ko muva na pandurskom #####.
Bas ti lepo stoji ko piletu gaće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Veteran
|
![]()
Smorio sam se ko dzonijevo pitanje u Quiz-u
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Veteran
|
![]()
Razvijen si k'o Crnogorska industrija
....................Albanski turizam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Veteran
Član od: 16.4.2007.
Zahvalnice: 628
Zahvaljeno 452 puta na 231 poruka
|
![]()
Pocepo ga ko pe*er playboy
Raspo se ko sumeca tableta |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Član
Član od: 14.7.2006.
Zahvalnice: 90
Zahvaljeno 17 puta na 15 poruka
|
![]()
Šta si zinuo ko motika na 40 ari?
Šta si se primio ko Četnik na Rambo nož? Šta se širiš ko smrad oko štale? Šta se ubacuješ ko Ciganče u kontejner? Jede go**a ko samuraj. Spretan je ko slon u staklariji. Nemoj da te slomim ko mače muškatlu. Razvijen si u grudima ko pile u mu*ima. Ala davi ko tesne gaće. Ima facu ko kopačku. Šta se guraš ko baba u prevozu. Smotan si ko sarma (sajla). .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Starosedelac
|
![]()
Smorio sam se ko Dzej na basketu.
Poslednja ispravka: Telepatic (20.2.2009 u 13:16) |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]()
pun si viceva, k'o lopta shipceva
al si fin, k'o da si iz Finske al' si me za'ebo, ko tebe priroda smorio sam se k'o shisharka na grani Poslednja ispravka: hacker_aca (20.2.2009 u 20:38) Razlog: Ovo mi nešto ne liči na poređenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Lep si ko slika-treba te besiti
Dobar si ko zemlja-treba te gaziti Sta se palis ko fica na gurku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Starosedelac
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka
|
![]()
Ja se sećam učiteljice iz osnovne škole koja nas je, ceo razred zvala "stoko neslana".
Nemiran k'o neslana stoka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Član
Član od: 10.10.2008.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 35 puta na 15 poruka
|
![]()
Lepa je ko ikona, svi se krste kad je vide
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Malko starinski:
• Smeje se ko lud na brašno ![]() A što se tiče finoće... • Fin si, ko da si proš'o pored Finske ambasade ![]() Što se tiče "prelaženja" - dečja varijanta: • Al' si me preš'o ko pegla rešo ![]() Odraslija i bezobraznija varijanta: • Al' si me preš'o ko papir d*** ![]() Ali najbezobraznije (šta da radim, prosto moram): • Al' si lepa ko mačka ispod repa ![]() ![]() ![]() • Ružan si ko d***e iznutra ![]() ![]() ![]() Sa ovog foruma, sa njegovih početaka, kad se neko mnogo iznervirao: • Dečko, ti se mnogo zanosiš, ko **da u krivini ![]() (a postoji i varijanta, namerno s pogrešnim padežom: "ko **da u kosidbu") ![]() E, da, da ne zaboravim (ovo nije bRezobrazno): • Nisi ti kriv, kriva je majka priroda... i otac karikaturista. ![]() Poslednja ispravka: VojaM (20.2.2009 u 17:55) |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Član
|
![]()
Što bi reko moj drugar Mare:
"Propali smo ko jaya kroz pocepane gaće" |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Starosedelac
Član od: 29.10.2005.
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
|
![]()
Propade ko drzava....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]()
Ispao si k'o fica iz prve u rikverc...
Glup ko noc,ruzan k'o lopov... naje6o si k'o slepac na mostu bez ograde... Jan Čmelik:,,AI je na nivou reterdiranog paramecijuma'' ![]() prod'o se ko alva... faca mu je kao da ga je neko bi(j)o sa lopatom po glavi... hrce ko Boch-ova testera... iscep'o ga ko debeljko pantalone... znam jos al' ne mogu da se setim ![]() Poslednja ispravka: VojaM (21.2.2009 u 14:32) Razlog: Cmelnik --> Čmelik... tako se čovek zove |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
Nema te ko gaca u *******(bezobraznim filmovima
![]() Poslednja ispravka: A M G (20.2.2009 u 23:11) Razlog: Pinokio i kubik drva...bilo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Veteran
Član od: 29.12.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 380 puta na 218 poruka
|
![]()
Al' ga lomi, k'o fica prirubnicu.
Za***** je k'o kratko cebe.. Nevina k'o goblen. Sta si navalio k'o smrt na babu? Omastio bih je k'o cvarak tepsiju. Sta se siris k'o krava u Indiji. Otekao k'o pcelarski pripravnik. Sta se primas k'o baba na penziju? Pun k'o pampers pelena. Al' ga smrce k'o astmaticar inhalator. Stisnuo ga k'o siroma' sarmu. Propao si k'o zeton. Slomicu te k'o mace muskatlu. Cvili k'o ustipak u tiganju. Sta me gledas k'o zaba iz pomije? Uprpao se kao ***** pred ispoved. Ucutao se k'o krmak u kukuruzu. Razvalio ga k'o buldozer stracaru. Smorio se kao Brus Li u zmajevom gnezdu. Isek'o se siroma' k'o burek za ovde. Osusio se k'o sundjer za vreme skolskog raspusta. Rasturio ga k'o Godzila Tokio. Zinuo k'o konobarski novcanik. Napunio se k'o spajz pred slavu. Navalio k'o penzos na salter. Drhti k'o zecica na parenju. I po meni najbolje poredjenje, iako je staro: Pun si fazona k'o ***** vitamina. Poslednja ispravka: hacker_aca (21.2.2009 u 1:29) Razlog: A M G:Pinokio i kubik drva......bilo....opet....! hacker_aca: još malo bilo. :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Član
Član od: 21.12.2008.
Zahvalnice: 56
Zahvaljeno 72 puta na 32 poruka
|
![]()
a si zabavan koda si pojeo zabavnik
Poslednja ispravka: hacker_aca (21.2.2009 u 1:28) Razlog: Bilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Član
|
![]()
Ograničen je k'o terasa
Trepće k'o žaba u piKtijama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Smorio sam se ko Dzej na EXIT-u
"lepa" je ko Lepa Lukic ![]() Mracno je k'o u praznom rakijskom buretu Sta se primas k'o saucesce ![]() Pozitivan je k'o HIV Navalio ko mutav na telefon i jedno "recesivno" poredjenje : Prazna ti glava k'o potrosacka korpa Sta se lozis ko DJ Krmak na miksetu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|