![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#41 |
Starosedelac
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka
|
![]()
Najnoviji screenshot-ovi.
![]() >>>>>1 >>>>>2 >>>>>3 >>>>>4 >>>>>5 >>>>>6 6. je ekstra. Jedva čekam da se susretnem u mračnom hodniku sa Bloodsuckerom. ![]() ![]() ![]() Edit: neozaobilazni deo opreme u Zoni. ![]() Stalker vodka Poslednja ispravka: lijenština (27.10.2006 u 17:14) |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Starosedelac
|
![]()
Evo i intro-a za Stalker. Veličina oko 15 mb. (res 320x240).Snimak je lošiji (snimano kamerom), ali svejedno ekstra je.
![]() Intro |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Starosedelac
|
![]()
Evo ja sam je danas kupio i to full verziju i kad dodjem kuci odmah cu da je instaliram.Nisam ni znao da je izasla.Slucajno vidim kod svog dobavljaca da je ima i eto sad cu da malo tabam dvoglave mutante oko Chernobyl-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Član
Član od: 15.9.2006.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 62 puta na 32 poruka
|
![]()
Pojavio se STALKER full verzija ?!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Član
Član od: 13.12.2006.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Jel izaslo to cudo stvarno ili....pise na gamespotu tek u martu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Starosedelac
|
![]()
Nije valjda beta?Provjericu kad dodjem kuci pa cu javiti.Lik od koga sam nabavio igru u katalogu je imao S.T.A.L.K.E.R. pored koje nije pisalo beta, a inace pise (valjda) i logicno da sam odmah to uzeo.Mene je takodje chudilo da je igra izasla.Od jednog druga sam cuo da ju je presao i nije mi rekao da je odigrao betu.Nista zato ako mi je dao betu jer ce morati da mi da full verziju kad izadje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
V.I.P.
Član od: 25.9.2006.
Zahvalnice: 1.187
Zahvaljeno 1.475 puta na 940 poruka
|
![]()
Jeste beta, "stabilna beta" što bi neko rekao ali ipak nije to to. Zvanična verzija tek u martu. Inače, na GameSpotu su pre dva dana testirali tu "betu" i vrlo su zadovoljni, uprkos kašnjenju:
![]() http://www.gamespot.com/pc/action/st...;picks;story;3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Starosedelac
|
![]()
Da očigledno Stalker je ponovo u igri
![]() Postoji još i opis na IGN-u . Kao i gamespot dobili su build sa par nivoa. Ne radi se o multiplejer beti koja je iscurela još 2005 i mogla je da se nabavi ovde, već o singleplayer kampanji koju je THQ dostavio novinarima na uvid. Na oblivion-lost možete pronaći najnovije vesti. Promenili su dizajn sajta, a to je i urađeno i sa zvaničnim sajtom developera GSC-a koji je sada mnogo atraktivniji nego ranije. Zvanični sajt Ako ispeglaju neke bug-ove kojih očigledno je bilo u verziji poslatoj na preview, igra će verovatno da vlada. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Starosedelac
|
![]()
To sto sam nabavio nije ni beta nego server za multyplayer tako da sam to vratio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Veteran
|
![]()
kolko je zahtevan stalker?
![]() ![]() ![]() gb rama moci da izadje na kraj sa stalkerom . |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Član
Član od: 29.11.2006.
Zahvalnice: 82
Zahvaljeno 50 puta na 40 poruka
|
![]()
There's also the question of how the game will perform on a technical level. We tried running our preview build on high-end machine with a dual-core CPU and GeForce 8800, and would routinely take 5 minutes to load a level before unceremoniously crashing. We eventually ended up running the game at a low-res 800x600 setting on a older XPS Dell 500, getting maybe 20 frames a second and crashing every 15 minutes or so (which kept us from progressing too far into the game)
Pazite ovo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
Nije to ništa vredno pažnje! Vidiš i sam da kažu da je igra nestabilna i da puca na svakih par minuta, što samo znači da je nedovršena i neispeglana. Biće to OK kad izađe konačna verzija ili će da zatvaraju firmu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Član
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 26 puta na 20 poruka
|
![]()
Nisu mogli da je stabilno igraju na dual koru sa 8800 pa su uzeli taj dell xps 500 o kome ja nemogu nikakve podatke da nadjem. Nasao sam dell xps t500 koji je p3 na 500 sa 128 rama i rivom tnt, tako da sumnjam da je to taj, posto su oni zglajznuli i napisali pogresno ime kompa ja neznam kako da nadjem podatke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Veteran
|
![]()
Potrazicu ja ali ako je tako da je na 8800 i core 2 duo izletao iz igre nemam reci zaista>
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Neozbiljni kolega
|
![]()
Ljudi, shvatite da je to BETA verzija i da je kao takva polu završen proizvod. Ako 8800 ne može da pokrene igru kako treba, to znači da sa njom nešto debelo nije u redu a ne da je zahtevna. Što se iizgleda tiče, to bi trebalo da radi sasvim OK i na nekoj 6600. Nemojte više da nagađate o zahtevnosti, jer nema nikakvog smisla. Ne znam što se oduševljavate "igrama" koje "ubijaju" vrhunske konfe?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Poslednja ispravka: Rocker (8.2.2007 u 8:05) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Starosedelac
|
![]()
Da je igra ok vec bi davno izasla.Valjda ce ti Rusi odraditi posao kako treba.Cekam je previse dugo.Ustekao sam 3 evra sa strane da je kupim kad izadje.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Neozbiljni kolega
|
![]() Citat:
|