![]() |
![]() |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Prvi broj sveta kompjutera koji sam ja kupio bio je 7.2003.
Ovako je tada izgledao test grafickih kartica http://www.sk.co.yu/2003/07/sktd01.html Znaci za svaku je navedena brzina gpu/memorije, koju memoriju koristi kao i koliko je moguce overklokovati svaku karticu... Poslednih nekoliko brojeva da ne kazem i godina testovi grafickih i ostalih komponenti nisu ni blizu ovome testu...Sta se promenilo od tada...Zbog cega vise ne pisete testove kao nekada... Moram da kritikujem i testove maticnih ploca...Sta vi to zapravo testirate, nigde nema rezultata testova, niti igde navedete koji je max fsb ostvaren sa tom plocom, pri kom naponu, koliko se grejala tokom testiranja itd...Cini mi se da samo prepricate specifikacije koje stoje na sajtu proizvodjaca...Recite mi, zasto bih ja kupovao casopis da procitam tako nesto... |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Zaglavljivanje ili restartovanje računara | Rocker | Kvarovi | 2247 | 31.8.2021 15:03 |
Forum SK & Zoran Modli lete iznad nas! | Simke | Forum o forumu | 30 | 25.2.2020 13:09 |
Oslepecu: ili sta mi se desilo sa porukom | player1 | Forum o forumu | 3 | 30.12.2006 16:03 |