![]() |
![]() |
|
ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#41 | |
XXXtreme
|
![]() Citat:
shto su profesionalni gameri iz nashe zemlje, koje mahom lichno poznajem, te shto su profi gameri iz inostranstva, sa kojima visim na netu chesto, rekli samo vidi sa chime se igra..nije bitna cena jer bi sponzori dali taj tvoj MX Revolution za igranje da se trazi...ne traze ljudi to..po vecini struchnih ljudi 3 najbolja gamerska misha svih vremena su IntelliMouse Explorer 3.0, Razer Diamondback i Logitech MX5xx...to mozesh videti na nebrojno sajtova da ne bih sada navodio izvore..shto gotfrag, sk-gaming, fnatic.com etc. shto se tvog misha tiche ima 2 skrola(samim tim je tezi) koji ce ti 2 skrola pri igranju sve shto se moze izbindovati radi se sa 1 skrolom, bezichan je a svaki iole ozbiljan gamer bilo pro ili amater korisit mish sa kablom i raspored dugmica mu je pa ne losh ali ne onakav kakav gamer mish treba da ima...imao sam dotichnog kuci jedno nedelju dana i uverio sam se da nije gamerski mish a onda kad se uzme cena..mislim za te pare moze da se uzme Razer Copperhead(perverzija)+kusur ili 2 nova intellija black(po meni najbolji mish ikada, da mi nije crkao ne bih uzimao razera)..ne vredi tih para..ako nekome treba taj mish za posao to je u redu..ali reci da je to gamerski mish je neiskusno..nemam ja lichno nishta protic tog misha ali u principu ljudi kazu da je gamerski da bi opravdali svoju investiciju koja je velika..idi u bilo koju igraonicu i daj ljudima da biraju izmedju Intelli-ja 3.0 i tog MX Revolution-a..ja znam odgovor a ti mozesh sam da saznash ![]() ja nemam razloga da lazem dovoljno sam potkovan shto se tiche materije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Starosedelac
|
![]()
Nad skillz nemoj pogresno da me razumes, nemam nista protiv tebe niti zelim da se raspravljam sa tobom...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
XXXtreme
|
![]() Citat:
Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Član
Član od: 2.10.2006.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 23 puta na 22 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Starosedelac
|
![]()
Planiram da kupim miš od nekih 35-ak €...
Dakle, može li taj GENIUS MOUSE ERGO 525 (23 €,2000 DPI,LASER) da parira mišu LOGITECH MX400 (35 €,800 DPI,LASER) ![]() Genius ima dosta veću rezoluciju od Logitecha, koliko je Logitech kvalitetniji, šta preporučujete ? PS Miš se neće naročito koristiti za igranje, više u win... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Master Neo na korisnoj poruci: | ||
ZoranM (22.6.2007) |
![]() |
#47 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]()
Neo biseru, nisi bezveze Master.
![]() ![]() Nego taj ergo je zaista klasa Logija od 50 evra, po kvalitetu izrade i po tehnici ugradjenoj u isti. Ja ga uzimam cim odem do grada, samo koliko sam video na netu neke review-e imaju u dve boje, kao ona tamno plava i neka tamno siva. Mada kod nas nisam vidjao tamno sivu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]()
I mene je bunilo, tj jos uvek gajim sumnje po tom pitanju. Ali genius jednostavno mora prvo da se dokaze besprekornim kvalitetom pa onda da lupa visoke cene. Kao Logi. Tako je najisplativije. A naravno da je i dalje logi napredniji ali ovaj mis nije toliko daleko a jeftiniji je dosta.Opet, ti najbolje bani negde i isprobaj neke favorite, ako moze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa 'bem li mu papriku, koliko ja josh postova treba da otkucam i da nahvalim genius i ergo 525 da bih vam otklonio sumnje?! Mish je ekstra, po stoti put.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Starosedelac
|
![]()
Odlično, onda ga kupujem u ponedeljak.
![]() Još jednom hvala na savetima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
XXXtreme
|
![]() Citat:
![]() shalu na stranu dobar je mish i od mene preporuka, redovno pratim testove misheva da vidim kako razer napreduje pa sam video i taj ergo na par mesta, samo rechi hvale.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Veteran
Član od: 14.1.2007.
Zahvalnice: 60
Zahvaljeno 209 puta na 178 poruka
|
![]()
Šta mislite o ovim miševima?Koji je best buy?
Logitech G1 - 24e optički,žični Logitech RX1000 Laser Mouse - 23e laserski,žični Loditech LX3 - 22e optički,žični |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Hoćeš li da kažeš da sivi uživo lepše izgleda, ili ti se i na slici više dopada plava boja. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Drugo plava je lepsha, jer je kao kameleon, prelama se boja na svetlu. A i lepsha je jer je moj plavi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]()
ova dva misa su potpuno ista samo sivi dolazi u paketu sa podlogom
ergo 525 ergo 525 with pad ergo 520 ima rezoluciju od 1600 ali on nije gore na slici... Poslednja ispravka: Mario Pavićević (23.6.2007 u 8:41) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dpi, mis, misevi, miš, mouse |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li neko zna koji je ovo film? | DJ_MY_SOUL | Kompjuteri i film | 2593 | 4.12.2024 0:05 |
Saznajte šta je koji proces | JovanK | Operativni sistemi | 8 | 20.1.2008 16:29 |
Koji headset kupiti? | donmarkon | Tekstovi u SK | 7 | 25.11.2007 23:24 |
AMD ili Intel za Video obradu ? | Robert | Osnovne komponente | 19 | 6.1.2006 22:00 |