![]() |
![]() |
|
Fotografija Radovi korisnika iz oblasti digitalne fotografije, diskusija na temu fotografije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#41 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() PS. Na fotki "Gradska kuca" ili zgrada skupstine opstine Vrsac, slikana iz parka. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku AstraLogos na korisnoj poruci: | ||
Simke (27.4.2007) |
![]() |
#42 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Voleo bih a to je na neki nacin predlog i ostalim forumasima, da u ovoj sobi postuju iskljucivo fotke svog grada, naselja, sela....
Fotke iz evropskih drzava i znameniti detalji uvek se na ovaj ili onaj nacin mogu naci na netu. Budimo originalni i poklonimo deci deo kutka u kojem zivimo. A ima dosta toga lepoga sto se moze uslikati i nema cega da se stidimo. ![]() Ponavljam ovo je samo predlog i nista vise od tog. Fotka Vrsca ( nazalost sa dosta shuma ) u samo predvecerje dana. Nazalost nemam neki bolji foto aparat ali "poklonu se zubi ne gledaju". Poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pogled na SC "Milenijum" a desno od "kule" - zgrade vidi se u daljini na bregu beli hotel "Vila Breg" koji cu takodje zbog svoje lepote uslikati.
Pozdrav drustvo! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Deo inventara foruma
|
![]()
off: Ti si ih pravio?
Edit: izgleda da je tako, hocu reci da treba da postavljamo samo slike koje smo mi napravili, koliko sam shvatio. Poslednja ispravka: Nicolas (30.4.2007 u 2:22) |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]() Poslednja ispravka: glitch (30.4.2007 u 2:47) |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka
|
![]()
Stankoviću, hvala ti što si se potrudio ali postoji mali problem koji se da lako rešiti.
Slike su slatke i bile bi interesantne deci, ali kao što vidiš iz poruka koje su se pojavile postoji sumnja da slike nisu tvoje pa ako je tako onda ne mogu da stoje u ovoj temi. Možeš postaviti svoje radove, ako ih imaš, nije uslov da budu neka remek dela ... dovoljno je da su tvoj rad i da su koliko toliko dobre tj. da zadovoljavaju osnovne norme koje su podrazumevane za svaku ispravnu i redovnu fotku. Citat:
Pošto ne sumnjam u tvoje reči, jer ne verujem da bi se šalio na takav način, zaključujem da nam je jedino preostalo rešenje: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Deo inventara foruma
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Ovo su slike sa Kopa, tri leve s Pancicevog vrha a desna iz centra Konaka. Protekla nedelja, ugrabio sam lepo vreme jer je inace bilo magle i malo kise. Postavicu jos neke kvalitetnije nadam se, samo da dodjem do njih. ![]() Poslednja ispravka: Nicolas (7.5.2007 u 15:47) |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Starosedelac
|
![]()
Visinske pripreme, dakle
![]() ![]() Neposredno nakon proteklih praznika sam bio na Mokroj Gori u poseti ćiri i "Šarganskoj Osmici" (doduše, vozili smo se "dizelkom" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prve tri slike su nekadašnja "aparatura" sa te pruge, uskog koloseka, od daleke 1925. pa do početka 1974. godine. Više možete pročitati ovde. Šesta slika je mesto na kome se pruga ukršta i po kome je trasa dobila ime "Šarganska Osmica" (tačno ispod stajališta se nalazi tunel kroz koji prolazi deo pruge pod pravim uglom u odnosu na ovaj na slici). Inače, jedini način da se savlada ogromni uspon koji bi lokomotiva morala da savlada pri penjanju na Mokru Goru je bilo projektovanje duže pruge sa manjim nagibom - i to se izvelo u obliku broja 8... Ili znaka infinity, if you will ![]() Na poslednjoj slici je Pežo koji je Kusta koristio u svom filmu "Život je čudo" (u stanici Golubići). Poslednja ispravka: glitch (8.5.2007 u 4:24) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku glitch na korisnoj poruci: | ||
Simke (8.5.2007) |
![]() |
#50 |
Starosedelac
|
![]()
Evo još par (kad mi se već ne spava
![]() ![]() ![]() ![]() Prva slika je putokaz na planini Tari, ispred hotela Beli Bor (verujem da se slabo vidi, al' 'ajd' sad, ne trosi memoriju foruma ![]() Poslednja ispravka: glitch (8.5.2007 u 4:25) |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Jel moraju da budu slike iz Srbije?
Ja sam pre 2,3 nedelje bio u Italiji, a proslo leto na Krfu, pa ako hocete mogu da doprinesem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Starosedelac
Član od: 28.11.2006.
Zahvalnice: 375
Zahvaljeno 973 puta na 387 poruka
|
![]()
Fotografije jedino moraju da budu tvoje, znači da si ih ti sam napravio. Motivi na fotografijama jedino moraju da budu pristojni i primereni dečjem uzrastu.
![]() Tako da slobodno daj malo fotografija Krfa, ja imam jako lepe uspomene na to ostrvo, volela bih da ga se podsetim malo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Dobro, ovo će malo sporo ici pošto sam na dial-up.
Ali do kraja meseca prelazim na kablovski pa ću ubrzati ![]() Ja cu stalno editovati poruku da dodam još slika da ne gomilam poruke Prvo ide Krf ![]() Pontikonisi (Mišje ostrvo) ![]() Vido ![]() Na Vidu ![]() ![]() Biće još ![]() Poslednja ispravka: zdravkelja (9.5.2007 u 22:46) Razlog: Još slika |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Član
Član od: 31.1.2007.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 72 puta na 47 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Katedrala ( katolicka crkva ) visine ~60m u Vrscu. Posle Zagrebacke jedna od najvisih na Balkanu. Uspeo sam 2/3 da "uhvatim" ovog zaista po arhitekturi zanimljivog zdanja.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo kao sto sam obećao fotke reke Karaš koja teče u blizini Vršca.
A na suprotnoj strani prelep manastir Mesić. ![]() PS. Šteta što ga u celosti nisam mogao uhvatiti ( odsečen vrh ) ali zato se vidi prelepo cveće i staza koja vodi do ulaza u crkvu. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku AstraLogos na korisnoj poruci: | ||
aerochivija (23.7.2007) |
![]() |
#59 |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]()
e ovako, ovo su slike iz madjarske - ekskurzija 2005-e, nisam ih ja slikao vec moje drugarice koje siguran sam nemaju nista protiv da ih ostavim ovde. zasto samo ovoliko malo slika, inace prelepe madjarske, zato sto su slike sa digitalnog aparata na kome su bile samo slike prirode i spomenika itd. poslednjeg dana ekskurzije nestale, tj. neko ih je izbrisao
![]() sad malo objasnjenje koliko se secam... 1. muzej vostanih figura koji se nalazi u sklopu mnogo veceg muzeja naoruzanja i ostalog iz tog doba... kada se izadje iz muzeja moze da se vidi 4. slika. 2. i 6. slika su delovi onog velikog trga u cijoj se okolini nalazi nasa ambasada u madjarskoj... 3. i 7. su ogromni ''spomenik'' samo razliciti delovi, odakle je slikana 5. slika. 8. slika je velika katedrala koja je okruzena slikama pod brojevima 3 i 7. eto ukratko objasnjenje posto se ne secam imena ![]() da sve je budimpesta samo 1. i 4. slika su u nekom drugom mestu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: steve89 (24.7.2007 u 12:16) |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]()
sada slike koje sam slikao ja ili moja sestra mobilnim telefonom se k610.
evo prvo slike sa njene ekskurzije ove godine... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mislm da ce ove zivotinje da im budu zanimljive? Poslednja ispravka: steve89 (24.7.2007 u 13:22) |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku steve89 na korisnoj poruci: | ||
AstraLogos (25.7.2007), Mrka Kapa (24.7.2007) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
fotografije, pictures |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sklopimo računar sa srcem Foruma - akcija članova kao poklon za decu bez roditelja | Simke | Forum o forumu | 1244 | 28.8.2009 14:36 |
Predložite konfiguraciju za: Računar sa srcem Foruma | Simke | Šta da kupim? | 241 | 4.6.2008 18:29 |
Naš softver za računar sa srcem foruma | Andross | Programiranje | 57 | 21.5.2008 12:12 |
Računar sa srcem Foruma! Modifikujmo ga da liči na nas! | Simke | Modovi | 123 | 11.3.2008 0:52 |
A U K C I J A - Slike za novce, a novci za računar sa srcem foruma | Simke | Forum o forumu | 24 | 28.12.2007 1:11 |