![]() |
![]() |
|
Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#41 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.203 puta na 7.165 poruka
|
![]()
Ne bi im nanelo štetu, ovo je jednostavno pranje ruku, nećemo više nikakve veze da imamo sa vama, daleko vam lepa kuća, ionako je zarada od legalno prodatih kopija u dotičnim državama mizerna.
Plus, je taj exploit za online igranje koristio Steam platformu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Starosedelac
Član od: 15.7.2016.
Zahvalnice: 107
Zahvaljeno 498 puta na 292 poruka
|
![]()
PES 2020 VS FIFA 20 - Prema ocenama kad se sve sagleda ove godine PES 2020 je apsolutni pobednik, FIFI nije pomagao ni ulični ulični fudbal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Član
|
![]()
Je l' provalio neko kako se "staje na loptu"? Ono kao u punom trku i kad se stisne to dugme (a na predhodnim PES serijalima je bilo na R2 ili L2,) igrač automatski staje na loptu i može da je rola. To više nije na slučaj na ovom PES-u.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Veteran
Član od: 7.3.2008.
Zahvalnice: 136
Zahvaljeno 69 puta na 64 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Član
Član od: 4.8.2009.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Kada se kupi worldwide kljuc za PES, nema potrebe za VPN-om kod aktivacije na steam-u i igranja jel da?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Veteran
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 305
Zahvaljeno 214 puta na 125 poruka
|
![]()
Ima, samo što tada možeš bilo koju državu da izabereš u VPN-u, samo da je moguće aktivirati PES iz nje (npr. ne moraš da prebacuješ na Rusiju ili Ukrajinu ako kupiš ključ za taj region itd).
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Akumu na korisnoj poruci: | ||
Oxygen (7.10.2019) |
![]() |
#48 | |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]() Citat:
![]() Jos samo da kazem da to sto mi se cinilo nemoguce da radim bez kontrolora na ovom PES-u , samo dok sam cekao da stigne konrolor koji sam narucio vec mi je bilo jasno da - SVE JE MOGUCE a kad umes onda postane i lako . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Starosedelac
Član od: 9.12.2010.
Zahvalnice: 235
Zahvaljeno 347 puta na 215 poruka
|
![]()
Ovo "eFootball" u naslovu baš smeta i bode oči.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Veteran
|
![]()
Dobio sam ban . Ne mogu da igram My Club a mnogo sam investirao vremena i nesto para na pocetku .
Prvo sam dobio upozorenje da ako prekidam utakmice ili nme popravim inernet sledi kazan. Moji rejting u trenutku suspenzije je bio AA posto je spao sa AAA . Jednom se prekinula veza na moju stetu i to je rezultovalo gubitkom utakmice . Prekida se protivnicima i ja dobijam bodove . Od upozorenja do sad prekinula se nekoliko puta i uvek je drugima bila losa veza . UVEK . Ja sam dobijao bodove . Igra ti uvek kaze cija veza je pukla. Moji internet je 120 mb/s i stabilan. Desi se da nestane ali to je kvar ili slicno i to jako retko . Samo jednom je veza pukla i pisalo je da je moja strana kriva. od upozorenja meni veza pucala nije a pogotovu da sam ja prekidao . Sta sad da radim , zna li neko ? Nista sem zvanicnih updejta , nikakve kodove citove sta ja znam . ne znam ni gde da se zalim a sta kazem . Imam oko 40 igraca , sve crna lopta , imam preko 200 utakmica i My Club . Mozda ne treba naglasavati u imenu kluba mesto i zemlju jer jedino mi pada napamet prijave od strane pakosne sovinisticki nastrojene klincurije . A mozda sam samo besan i ljuti zamisljam gluposti ali krivo mi je dao sam oko 80 e ukupno na igru i sto je vaznije mnogo vremena . Sad sam pogledao imam 108 sati u igri . Poslednja ispravka: Koreli A. (1.11.2019 u 0:45) |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Član
Član od: 24.1.2014.
Zahvalnice: 80
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]()
Probaj na "pes serbia" možda će ti neko tamo pomoći.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Veteran
|
![]()
PES Serbia je na izdisaju, prebacili smo se ovde - https://playpes.rs/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Veteran
|
![]()
Suspendovali su sunspenziju . Zaboravio sam da snimim ekran da postavim tacno sta su rekli .
Prvo je usledio update sto je bilo cudno jer sam banovan , tad pomislih da mi je vracen nalog. Zatim poruka da sam banovan na 7 dana , rejting resetovan i pretnja na strozije kazne . Odmah sledeci prozor izvinjenje . Kazu da je greska kod njih , da mi je vraceno sve a rejting ce biti vracen 07.11 kad bude redovno odrzavanje . Pisao sam na Steam-u , prozivan sam da sam varalica i ![]() Nikad ne trosim na mikrotransakcije a sad u PES-u jesam . Sad se bojim da kad opet pukne veza ili mi neko prekine u toku meca... mene ce okriviti . Medjutim ako istraze kao i sad trebalo bi da bude ok . |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Član
Član od: 24.8.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 16 puta na 11 poruka
|
![]()
Sta se desava sa editovanjem igrača ?
Kada npr editujem igrača iz reprezen. srbije i snimim sve u editoru lepo stoje nove ocene itd. Kada igram utakmicu sva podesavanja se ignorišu kao da nisam ništa editovao. Jel to neki bug ili su to namerno stavili tako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Član
Član od: 21.2.2016.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 19 puta na 15 poruka
|
![]()
vidim pojavio mi se pess 2020 na steamu,i ima lite verzija da se instalira
sad dal je zato sto mi kaspersky ukljucio neki VPN da me zastiti ispiso mi nemacka ![]() illi su to konacno bolji dani i za nas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Veteran
|
![]()
Jesu, ne treba nam više VPN za instaliranje PES-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam, malo je reci, zgrozen ovim PESom. Grafika je jedino sto mi mozda deluje malo bolje od FIFA-e, ali sve ostalo je na istom ili losijem nivou od 2013ke. Sut, animacije, golmani su ostali skoro identicni.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Član
Član od: 25.2.2009.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 57 puta na 48 poruka
|
![]()
Ja ove godine posle 5-6 godina nisam uzimao FIFU već uzeh ovaj put PES jer mi se demo jako dopao i mislim da nisam pogriješio. Gotovo sve mi djeluje mnogo bolje odrađeno u PES-u. (pasovi, šutevi (animacija šuteva), slobodnjaci, duel igra...), međutim online je katastrofalno odrađen, bar na PS4...
Uzeo sam UK verziju igre ali u svakom slučaju mu po 2-3min treba da me ukopča sa protivnikom, to mu je najveća mana, van terena je tu FIFA miljama ispred. Meniji i online su kod fife mnogo bolje i ozbiljnije odrađeni... Kako se daje for na PES-u? Može li se podesiti ko na fifu da sa dva put desnom pečurkom dajem for? Poslednja ispravka: BiTrAtE (13.1.2020 u 15:03) |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Veteran
Član od: 12.7.2007.
Zahvalnice: 314
Zahvaljeno 57 puta na 45 poruka
|
![]() Citat:
![]() da li si ti ikad gledao realnu fudbalsku utakmicu ili imao veze sa fudbalom? fifa je za plakanje sto se tice onoga sto se vidi tokom utakmice. Van terena je bolja od pes-a, ali ponasanje igraca, lopte, fizike, u pes-u je to sve godinama ispred fife. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Član
Član od: 24.1.2014.
Zahvalnice: 80
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]()
For se daje dva puta zaredom stiskanjem brzog trčanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Cyberpunk 2077 | Exia | Role-Play | 3951 | 13.3.2025 12:13 |
Igra li neko Supreme Ruler 2020? | Le_Chuck | Strateške igre | 39 | 2.1.2020 10:26 |
Farm&Fix 2020 | MARE GSX R | Simulacije vožnje | 0 | 19.2.2019 23:55 |
Fatal1ty 1010 ili 2020 mouse | uplasenko | ŠDK - Ostale komponente | 1 | 3.2.2008 12:14 |