Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Opšte teme > Forum o forumu
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Forum o forumu Pitanja, sugestije i problemi u radu s našim forumom

Tema zaključana

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 21.8.2006, 9:51   #541
Teva
Starosedelac

Član od: 23.2.2006.
Lokacija: Tamo gde su kuće od čokolade i prozori od marmelade....
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 301 puta na 171 poruka
Određen forumom Re: Predlozi & Sugestije

E ja ne pricam o fudbalu.....
Vec Vaterpolo,kosarka....Gde smo najbolji!
Teva je offline  
Stara 21.8.2006, 12:06   #542
DeCoy
Intel Inside

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.196 puta na 7.161 poruka

Ako sport(recimo F1) nema dodirnih tacaka sa kompjuterima,IT-om..objasnite mi kakve veze sa tim onda ima tema "Sta slusate od muzike" koja je najposecenija u brbljaonici.A slazete se i muzika je idealno podrucje za svadje i prepirke...
DeCoy je offline  
Stara 21.8.2006, 13:40   #543
Bojan
Novaković

Član od: 22.8.2005.
Zahvalnice: 170
Zahvaljeno 365 puta na 168 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Bojan

Ajde da uporedimo.

Gde se tuče češće dogode? Na koncertima ili na Fudbalskim/Košarkaškim utakmicama? Nemoj ići onom teorijom kako je na koncertu samo jedna grupa odnosno jedna vrsta muzike jer smo prisustvovali i EXIT-u gde je bilo različhitih muzičkih žanrova i nije viđeno ni 2% tuča i problema kao na nekoj utakmici. Da li se češće pobiju zvezdini i partizanovi navijači ili HM i Rap slušaoci?

Poređenje ti nije na mestu jer je očigledno da mnogo više prepirka i svađa izazivaju sportski nego muzički dodgađaji .

Dakle takve teme su samo podloga za preprike i svađu i zato su zabranjene.
Bojan je offline  
Stara 21.8.2006, 14:42   #544
bobi
Deo inventara foruma

Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka

A politika?
bobi je offline  
Stara 21.8.2006, 15:00   #545
Magneto
Starosedelac

Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka

Reče neko reprezentacija?
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=5962

Muzika je koncentirsana u toj i još jednoj temi (malo li je?) jer Brbljaonica ne treba da se pretvara u muzički forum, već da da teži onome što stoji u njenoj definiciji.
Magneto je offline  
Stara 21.8.2006, 17:04   #546
Simke
Senio®

Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka

Citat:
DeCoy kaže:
Ako sport(recimo F1) nema dodirnih tacaka sa kompjuterima,IT-om..objasnite mi kakve veze sa tim onda ima tema "Sta slusate od muzike" koja je najposecenija u brbljaonici.A slazete se i muzika je idealno podrucje za svadje i prepirke...
Nije svejedno...
Kompjuteri i muzika imaju mnogo više veze nego kompjuteri i fudbal.
Ako uporedimo ljubitelje muzike i fudbala vrlo lako ćemo se složiti da prvi imaju mnogo više veze o kompjuterima, više se njima zanimaju, sve više su za njih vezani ako žele da prate muzička zbivanja, ako žele da stvaraju muziku i slično... za veliku većinu ljubitelja fudbala plafon je televizor sa što većim ekranom. Da se ne gadjam definicijama muzike, muzika je kultura, umetnost i nije u istom rangu sa fudbalom, čak je i mnogo, mnogo pre nastala ... a fudbal je samo jedan od sportova po meni ništa bitniji od košarke ili odbojke... znači nije svejedno.

Nešto o Brbljaonici i Ostalim temama...
Brbljaonica pripada sobi Ostale teme - Pod tačkom razno... a to je prostor sa najvećim brojem poruka, ovaj prostor je nastao kao protivteža ozbiljnim hardverskim i softverskim problemima, kao prostor za opuštanje i zabavu... ali taj prostor vremenom prerasta u mnogo ozbiljniji i kvalitetniji zahvaljujući temama o knjigama, o stručnoj literaturi, o pismenosti, o muzici, o filmovima, i sl. taj deo polagano a sigurno osvajaju opšta kultura i neke druge vrednosti od prvobitno zamišljenih... iako nije odbačena prvobitna zamisao da se tamo opustite i zabavite, već je to podignuto na nešto viši nivo i nadam se da će zahvaljujući Vama još više dobijati na kvalitetu.

O muzici...
Moram dodati da je razvojem računara i njihovom sve češćom kupovinom došlo do pojave da nemate kuću, prostor sa računarom i slično a da nema na njemu bar par hiljada pesama...
što je samo nešto ranije bilo prilično nezamislivo, ja sam nekada imao bogatstvo od oko dvestotinak LP i nešto više Singl ploča što je takodje bilo veoma retka pojava a sada je taj broj pesama samo početak nekoga ko se i ne zanima nešto posebno za muziku ali eto da mu se nadje...

Hvala Vam na pažnji,
Moderator sa spomenutih prostora

ps
@DeCoy
pretpostavljam da nema potrebe da napomenem,
da naše neslaganje u mišljenjima ne umanjuje medjusobno poštovanje i uvažavanje,
bar što se mene tiče... pozdrav

Poslednja ispravka: Simke (21.8.2006 u 17:24)
Simke je offline  
Stara 21.8.2006, 17:15   #547
Simke
Senio®

Citat:
bobi kaže:
A politika?
Bobi druže da nije ovog smajlija...
Dodje mi da ti obrišem poruku bez komentara kada postaviš ovakvo mudro pitanje.
Od samog pominjanja te reči Forum počinje da dobija probavne probleme... da ne kažem...
Simke je offline  
Stara 21.8.2006, 17:21   #548
bobi
Deo inventara foruma

Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka

Citat:
Simke kaže:
Bobi druže da nije ovog smajlija...
Dodje mi da ti obrišem poruku bez komentara kada postaviš ovakvo mudro pitanje.
Od samog pominjanja te reči Forum počinje da dobija probavne probleme... da ne kažem...
Sto bre?
Meni politika, oduvek bila zanimljiva (bas smo se sad na Zoni nesto podzapali, oko neusaglasenih stavova).
No, ako tako kazete, postovacu.

edit:
Mogli bi da makar prosirite sanduce na 100 poruka.
bobi je offline  
Stara 21.8.2006, 18:45   #549
Teva
Starosedelac

Član od: 23.2.2006.
Lokacija: Tamo gde su kuće od čokolade i prozori od marmelade....
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 301 puta na 171 poruka

@Magneto E vidis to je bila katastrofa kada crnci koji su prvi put videli loptu juce pocpaju nas 3:2 ami vodili 2:0...

@Simke Zar se ne slazes da stavimo jednu temu kao probu?Ako se desi jedna jedina ozbiljnija nesuglasica brisi odmah i stavljamo pecat na sport the end.
Jel vazi?1 tema kao prba bar na 10 dana ako za tih deset dana postovi budu presli 30 i ne bude bilo nista ostaje a ako se nesto de si brisi i nema daljeg pricanja o sportu!Jel vazi?

@bobi Treba da povecaju i te kako....I da to me podseti MarkoL jesi zavrsio onaj program za LP?
Teva je offline  
Stara 21.8.2006, 20:18   #550
Dimo
Starośeđelac

Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 931 puta na 700 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Dimo Slanje poruke preko Skypea korisniku Dimo

Citat:
Teva kaže:
(Dimo se secas Netostrva i delija i grobara)
Kako da se ne secam,morao sam da uletim u svaku raspravu(neki bi rekli da sam bio i inicijator,ah ) koja je na kraju prerastala u svadju.U tome je i stvar kod sporta,dusu je dao za prepirke,teske rijeci i svadje,sve pocne kao obicna diskusija i razmjena misljenja,ali brzo se izgubi mjera.Kod reprezentacija bi to mozda bilo manje izrazeno nego kod klupskih sportova,ali ne iskljuceno,evo ona tema o (ne)uspjehu nasih fudbalera na SP je bila prilicno uljudna,ali je ipak na trenutke bilo gusto(sami pomen Zigica odmah asocira na Crvenu Zvezdu i Partizan,a to je zadnje sto ovdje treba)
Dimo je sada online  
Stara 21.8.2006, 21:08   #551
Marko_L
Mythbuster

Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 368 puta na 146 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Marko_L Slanje poruke preko MSN-a korisniku Marko_L Slanje poruke preko Yahooa korisniku Marko_L Slanje poruke preko Skypea korisniku Marko_L

Citat:
....I da to me podseti MarkoL jesi zavrsio onaj program za LP?
Odavno
Piše sve ovde
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?p=103698
Ofcourse, još nema interneta, rekoše kablovski u Avgustu, a od tog obećanja prošlo je godinu dana
Marko_L je offline  
Stara 21.8.2006, 22:20   #552
Simke
Senio®

Citat:
Teva kaže:
@Magneto E vidis to je bila katastrofa kada crnci koji su prvi put videli loptu juce pocpaju nas 3:2 ami vodili 2:0...

@Simke Zar se ne slazes da stavimo jednu temu kao probu?Ako se desi jedna jedina ozbiljnija nesuglasica brisi odmah i stavljamo pecat na sport the end.
Jel vazi?1 tema kao prba bar na 10 dana ako za tih deset dana postovi budu presli 30 i ne bude bilo nista ostaje a ako se nesto de si brisi i nema daljeg pricanja o sportu!Jel vazi?

@bobi Treba da povecaju i te kako....I da to me podseti MarkoL jesi zavrsio onaj program za LP?
važi - ne važi

slagao se ja ili ne, to nemora da bude presudno za dalju sudbinu predloga...

ja sam samo jedan od šrafova ove mašinerije zvane Forum SK manje ili više bitan... zavisno iz kog ugla se gleda...

za sada ne vidim da postoji raspoloženje da se jedna takva ideja pusti... ali to ne znači da neće možda biti...
samo lagano i pametno, na snagu to sasvim sigurno ne bi išlo...
Simke je offline  
Stara 21.8.2006, 22:47   #553
hacker_aca
amurof aratnevni oeD

Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka

A ima li šta od onog mog predloga? Jeste da sam onaj prvi deo poruke bio malo šaljiv (zavisi koliko ste se smejali...) ali onaj drugi deo sam mislio ozbiljno.
hacker_aca je offline  
Stara 21.8.2006, 23:10   #554
Marko_L
Mythbuster

Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 368 puta na 146 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Marko_L Slanje poruke preko MSN-a korisniku Marko_L Slanje poruke preko Yahooa korisniku Marko_L Slanje poruke preko Skypea korisniku Marko_L

Ništa Aco, vbulletin softver ne podržava tu opciju.
Marko_L je offline  
Stara 22.8.2006, 0:06   #555
Nicolas
Deo inventara foruma

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka

Ne znam da li je samo kod mene pa da pitam. Da niste mozda pogresno postavili vreme, uvek kasni sat vremena, ja moje proverio i u redu je znaci ovo forumsko nije.
Nicolas je offline  
Stara 22.8.2006, 1:20   #556
phreak
Novi član

Član od: 20.8.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku phreak Slanje poruke preko MSN-a korisniku phreak

Sva vremena su po Griniču +2 h. Mislim da bi trebalo da bude +1 h a cini mi se da ima opcija u kontrolnom panelu da podesis to, nisam siguran. I imam jedan predlog. Bilo bi lepo da predjete na SMF, mislim da je bolji. Sta mislite?
phreak je offline  
Stara 22.8.2006, 1:24   #557
DeCoy
Intel Inside

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.196 puta na 7.161 poruka

vBulettin odradjuje posao,carski
DeCoy je offline  
Stara 22.8.2006, 2:03   #558
Nicolas
Deo inventara foruma

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka

Citat:
phreak kaže:
Sva vremena su po Griniču +2 h. Mislim da bi trebalo da bude +1 h a cini mi se da ima opcija u kontrolnom panelu da podesis to, nisam siguran. I imam jedan predlog. Bilo bi lepo da predjete na SMF, mislim da je bolji. Sta mislite?
Nije to, u opcijama mi je namesteno +1 -Banjaluka, Beograd itd. a ovde prikazuje +2 Mislim da je do njih/vas
Nicolas je offline  
Stara 22.8.2006, 12:09   #559
Magneto
Starosedelac

Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka

Citat:
Teva kaže:
Evo ovom izjavom si upravo pokazao svu suštinu takvih diskusija ovde. Zato kada hoću da se ispričam o sportu, odem na takav forum ili takvo mesto, ili se nađem sa ljudima koji to takođe prate, pa raspalim objektivno.
Magneto je offline  
Stara 22.8.2006, 20:13   #560
VojaM
Ad Ministrator

Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka

Citat:
phreak kaže:
Nije tačno. Naše osnovno vreme je Grinič + 1, ali sada je na snazi letnje računanje vremena pa je Grinič + 2.

I meni je tako namešteno i vreme mi je tačno.
VojaM je offline  
Tema zaključana

Bookmarks sajtovi

Tagovi
forum, forum sk, predlozi, sugestije, svet kompjutera

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Promena izgleda SK foruma Ivan-94 Forum o forumu 449 26.10.2011 21:13
Forum apgrejdovan na verziju 3.8.2 - bagovi, utisci, predlozi M.C. Forum o forumu 195 7.11.2010 1:04
Pretplata (aprililililililililililili....) GoranSTX Forum o forumu 342 5.4.2007 0:45
Avatari illidan Forum o forumu 57 17.1.2007 14:15
Predlozi i sugestije za SK ezenkiel O SK-u uopšte 1 6.10.2006 1:51

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 12:46.