![]() |
![]() |
![]() |
#541 |
Starosedelac
Član od: 23.2.2006.
Lokacija: Tamo gde su kuće od čokolade i prozori od marmelade....
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 301 puta na 171 poruka
|
![]()
E ja ne pricam o fudbalu.....
Vec Vaterpolo,kosarka....Gde smo najbolji! |
![]() |
![]() |
#542 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.196 puta na 7.161 poruka
|
![]()
Ako sport(recimo F1) nema dodirnih tacaka sa kompjuterima,IT-om..objasnite mi kakve veze sa tim onda ima tema "Sta slusate od muzike" koja je najposecenija u brbljaonici.A slazete se i muzika je idealno podrucje za svadje i prepirke...
|
![]() |
![]() |
#543 |
Novaković
|
![]()
Ajde da uporedimo.
Gde se tuče češće dogode? Na koncertima ili na Fudbalskim/Košarkaškim utakmicama? Nemoj ići onom teorijom kako je na koncertu samo jedna grupa odnosno jedna vrsta muzike jer smo prisustvovali i EXIT-u gde je bilo različhitih muzičkih žanrova i nije viđeno ni 2% tuča i problema kao na nekoj utakmici. Da li se češće pobiju zvezdini i partizanovi navijači ili HM i Rap slušaoci? Poređenje ti nije na mestu jer je očigledno da mnogo više prepirka i svađa izazivaju sportski nego muzički dodgađaji . Dakle takve teme su samo podloga za preprike i svađu i zato su zabranjene. |
![]() |
![]() |
#544 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]()
A politika?
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Reče neko reprezentacija?
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=5962 Muzika je koncentirsana u toj i još jednoj temi (malo li je?) jer Brbljaonica ne treba da se pretvara u muzički forum, već da da teži onome što stoji u njenoj definiciji. |
![]() |
![]() |
#546 | |
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka
|
![]() Citat:
Kompjuteri i muzika imaju mnogo više veze nego kompjuteri i fudbal. Ako uporedimo ljubitelje muzike i fudbala vrlo lako ćemo se složiti da prvi imaju mnogo više veze o kompjuterima, više se njima zanimaju, sve više su za njih vezani ako žele da prate muzička zbivanja, ako žele da stvaraju muziku i slično... za veliku većinu ljubitelja fudbala plafon je televizor sa što većim ekranom. Da se ne gadjam definicijama muzike, muzika je kultura, umetnost i nije u istom rangu sa fudbalom, čak je i mnogo, mnogo pre nastala ... a fudbal je samo jedan od sportova po meni ništa bitniji od košarke ili odbojke... znači nije svejedno. Nešto o Brbljaonici i Ostalim temama... Brbljaonica pripada sobi Ostale teme - Pod tačkom razno... a to je prostor sa najvećim brojem poruka, ovaj prostor je nastao kao protivteža ozbiljnim hardverskim i softverskim problemima, kao prostor za opuštanje i zabavu... ali taj prostor vremenom prerasta u mnogo ozbiljniji i kvalitetniji zahvaljujući temama o knjigama, o stručnoj literaturi, o pismenosti, o muzici, o filmovima, i sl. taj deo polagano a sigurno osvajaju opšta kultura i neke druge vrednosti od prvobitno zamišljenih... iako nije odbačena prvobitna zamisao da se tamo opustite i zabavite, već je to podignuto na nešto viši nivo i nadam se da će zahvaljujući Vama još više dobijati na kvalitetu. O muzici... Moram dodati da je razvojem računara i njihovom sve češćom kupovinom došlo do pojave da nemate kuću, prostor sa računarom i slično a da nema na njemu bar par hiljada pesama... što je samo nešto ranije bilo prilično nezamislivo, ja sam nekada imao bogatstvo od oko dvestotinak LP i nešto više Singl ploča što je takodje bilo veoma retka pojava a sada je taj broj pesama samo početak nekoga ko se i ne zanima nešto posebno za muziku ali eto da mu se nadje... Hvala Vam na pažnji, Moderator sa spomenutih prostora ps @DeCoy pretpostavljam da nema potrebe da napomenem, da naše neslaganje u mišljenjima ne umanjuje medjusobno poštovanje i uvažavanje, bar što se mene tiče... pozdrav Poslednja ispravka: Simke (21.8.2006 u 17:24) |
|
![]() |
![]() |
#547 | |
Senio®
|
![]() Citat:
![]() ![]() Dodje mi da ti obrišem poruku bez komentara kada postaviš ovakvo mudro pitanje. Od samog pominjanja te reči Forum počinje da dobija probavne probleme... da ne kažem... |
|
![]() |
![]() |
#548 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
![]() Meni politika, oduvek bila zanimljiva (bas smo se sad na Zoni nesto podzapali, oko neusaglasenih stavova). No, ako tako kazete, postovacu. edit: Mogli bi da makar prosirite sanduce na 100 poruka. |
|
![]() |
![]() |
#549 |
Starosedelac
Član od: 23.2.2006.
Lokacija: Tamo gde su kuće od čokolade i prozori od marmelade....
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 301 puta na 171 poruka
|
![]()
@Magneto E vidis to je bila katastrofa kada crnci koji su prvi put videli loptu juce pocpaju nas 3:2 ami vodili 2:0...
@Simke Zar se ne slazes da stavimo jednu temu kao probu?Ako se desi jedna jedina ozbiljnija nesuglasica brisi odmah i stavljamo pecat na sport the end. Jel vazi?1 tema kao prba bar na 10 dana ako za tih deset dana postovi budu presli 30 i ne bude bilo nista ostaje a ako se nesto de si brisi i nema daljeg pricanja o sportu!Jel vazi? @bobi Treba da povecaju i te kako....I da to me podseti MarkoL jesi zavrsio onaj program za LP? |
![]() |
![]() |
#550 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#551 | |
Mythbuster
|
![]() Citat:
![]() Piše sve ovde http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?p=103698 Ofcourse, još nema interneta, rekoše kablovski u Avgustu, a od tog obećanja prošlo je godinu dana ![]() |
|
![]() |
![]() |
#552 | |
Senio®
|
![]() Citat:
![]() slagao se ja ili ne, to nemora da bude presudno za dalju sudbinu predloga... ja sam samo jedan od šrafova ove mašinerije zvane Forum SK manje ili više bitan... zavisno iz kog ugla se gleda... za sada ne vidim da postoji raspoloženje da se jedna takva ideja pusti... ali to ne znači da neće možda biti... samo lagano i pametno, na snagu to sasvim sigurno ne bi išlo... |
|
![]() |
![]() |
#553 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
A ima li šta od onog mog predloga? Jeste da sam onaj prvi deo poruke bio malo šaljiv (zavisi koliko ste se smejali...) ali onaj drugi deo sam mislio ozbiljno.
|
![]() |
![]() |
#554 |
Mythbuster
|
![]()
Ništa Aco, vbulletin softver ne podržava tu opciju.
|
![]() |
![]() |
#555 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]()
Ne znam da li je samo kod mene pa da pitam. Da niste mozda pogresno postavili vreme, uvek kasni sat vremena, ja moje proverio i u redu je znaci ovo forumsko nije.
|
![]() |
![]() |
#556 |
Novi član
|
![]()
Sva vremena su po Griniču +2 h. Mislim da bi trebalo da bude +1 h a cini mi se da ima opcija u kontrolnom panelu da podesis to, nisam siguran. I imam jedan predlog.
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.196 puta na 7.161 poruka
|
![]()
vBulettin odradjuje posao,carski
![]() |
![]() |
![]() |
#558 | |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#559 | |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#560 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
I meni je tako namešteno i vreme mi je tačno. |
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
forum, forum sk, predlozi, sugestije, svet kompjutera |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Promena izgleda SK foruma | Ivan-94 | Forum o forumu | 449 | 26.10.2011 21:13 |
Forum apgrejdovan na verziju 3.8.2 - bagovi, utisci, predlozi | M.C. | Forum o forumu | 195 | 7.11.2010 1:04 |
Pretplata (aprililililililililililili....) | GoranSTX | Forum o forumu | 342 | 5.4.2007 0:45 |
Avatari | illidan | Forum o forumu | 57 | 17.1.2007 14:15 |
Predlozi i sugestije za SK | ezenkiel | O SK-u uopšte | 1 | 6.10.2006 1:51 |