![]() |
![]() |
![]() |
#541 | |
Veteran
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 32 puta na 20 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 130 puta na 113 poruka
|
![]()
Pa, otprilike svi pro igraci su koristili Far Seera pre 1.21 patcha, a i sad se koristi, mada redje...
![]() Ako cemo pro vs pro, orc moze samo da ga pu... protiv humana, a u begginer modu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Strategy guide nisam citao, video sam ali me je mrzelo.
Grunt jeste skup ali ako uzmes far seer-a onda imas i dva vuka (podrazumeva se da uzmes tu magiju za prvu), mozes brzo stici do levela 2 a onda bacis chain lighting na archerke sto prilicno dobro radi protiv njih. Jedini je problem demon hunter koga skoro svi uzimaju a moze za 10 sec da ubije far seer-a ako ti malo padne koncentracija. Letece jedinice nisu mnogo skupe, a i dobijas ih u tieru 2 a ne 3 kao kod humana. A sto se tice whitck doctora, jeste da je lecenje tier 3 ali ako brzo to uradis nece biti problema, orci su zilavi, mogu malo duze bez healera. A ne secam se kad me je na b-netu zadnji put pobedio neko ko je uzimao blademastera za prvog heroja. Cak mi se i jedan lik smejao, pa sam ga pocistio za 10min. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Veteran
|
![]()
Stoji to za archerke, chain + vukovi koji im nanose extra damage, ali tu je demon hunter koji ti spamuje mana burn svakih 10 sekundi, a FS je intelligence heroj tako da to zna biti zaebano. Ja dok sam igrao, shto meni niko ni dan danas ne mozhe da objasni, u 95 % sluchajeva sam dobijao elfa sa orcom, a skor vs elfa mi je bio negde oko 70-20, dok me je opet s druge strane svaki prosechni undead dobijao vrlo lako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Član
Član od: 29.6.2006.
Zahvalnice: 66
Zahvaljeno 120 puta na 53 poruka
|
![]()
@Dushan:
Treća partija u finalu WCG-a 4K.Creo vs WE.Sky je jedna od najboljih koje sam gledao. Ako imaš vremena, pogledaj neke replaye sa nedavnog MGC - a (ostavio sam sve linkove u mom postu na prethodnoj strani); neke partije su stvarno vrhunske. Što se tiče Orc vs NE matchupa, dobro si rekao, Blademaster ima veliku prednost u odnosu na Far Seera. Far Seer je izrazito "mana-dependent" što nije dobro zbog Demon Huntera. Blademaster bar ima jedan pasivan skill, Critical Strike. Staviš mu dva "Claws of Attack"-a i "Gloves of haste" i imaš killing mašinu (iako generalno gledano, NE i dalje ima prednost u odnosu na ORCa) Zanimljivo je i to što je, koliko sam ja primetio, Blade i u ostalim matchup-ima (vs UD, HU, Mirror) potpuno preuzeo primat od FS-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nijedna rasa nema prednost nad drugom, vazno je kako igras. Gledao sam replayeve kako orc sa FS dobija elfove sa demon hunterom, i ja sam tako pobedjivao.
Samo je vazna vestina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
XXXtreme
|
![]()
onda je taj Elf debil bez uvrede
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nije on bio glup, ja sam bio pametan
![]() Improvizacija je cudo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
XXXtreme
|
![]()
s'ozbirom kakav mikro treba za elf ipak mislim da je obratno..
veruj mi jer znam, igram sa elfovima na ladderu vec 3,4 godine minimum.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Novi član
Član od: 31.10.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Igrao sam ovih dana i mogu i normala da dobijem malo teze al mogu!I sa orkovima nista nisam mogao da uradim i toliko sam se nervirao kako zasto?I presao na undead-ove koji su mi 200 puta laksi od orc-ova!Al eto snasao sam se!Replayeve gledam al kako ih pogledam tako zaboravim igram sad sa ortakom stalno 1 na 1 posto onaj glupi eurobattle net samo dota dota dota i dota!Hvala na savetima pokusacu nesto sa replayevima al cisto sumnjam da cu nesto uraditi!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Član
Član od: 20.1.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
replay je jako korisna stvar pogotovo ako nadjes neku taktiku koja je slicna tvojoj i onda vidis neke cake koji drugi igraci znaju pa ih ukombinujes sa svojom taktikom. treba ih cesto gledati ali ne treba ih u popunosti kopirati nego ih koristiti za dopunjavanje svojih
|
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Član
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 10 puta na 8 poruka
|
![]()
Far seer ti je dobar protiv undead na pocetku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Veteran
|
![]()
Ma ona buba u undeadovima za pocetak je zakon,izbaci 6 bubica i .......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Veteran
|
![]()
Na pocetku ja gotivim paladina,ima heal i ima devotion aura(armor bonus),sta ti jos treba?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da odgovorim na pitanje sa pocetka teme.Po meni igra je nadmasena,a odavno je postala legenda,igrala se,igra se i igra ce se,legende se dugo ne zaboravljaju,ali samo sacekaj ekspanziju za C&C3 bice to BUM
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ova igra nikada nije niti ce ikada biti nadmasena, ne postoji igra koja me je duze zadrzala. Jedino je moze nadmasiti WarCraft IV ali svi znamo zasto se nece pojaviti.
![]() Moja najveca zelja je da im WoW propadne pa da se bace na WarCraftIV i ispune zelje mnogih igraca. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku zdravkelja na korisnoj poruci: | ||
Balaburin (4.12.2007), Lani (15.7.2012), Maladikt (4.12.2007), vagabundo (5.12.2007), WhenDarknessFalls (5.12.2007) |
![]() |
#557 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma mene zadovoljava i warcraft3,a to sto se tice propadanja WoW-a,pa zbog toga bih te UUUUUUU....hteo sam da kazem da bih ti zbog toga ulepsao zivot tako sto bih ti dao neku nagradu jer ja mrzim WOW,a i da ja neznam sto nezele da izbace warcraft4,ali imam osecaj da je to zbog WOW-a(propao da bog da)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Veteran
|
![]()
I ja sam WC 3 igrao vishe od bilo koje druge igre, samo shto ce 90 % WC 3 igracha preci na SC 2 kad izadje... Tuzhno, ali tako je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Veteran
Član od: 4.3.2006.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 48 puta na 43 poruka
|
![]()
sta najbolja??? DotA je nesto najbolje ikada naprawljeno za W3!!! Ja do otkrica DotA-e nisam skoro ni pogledao W3, ali tada su se stwari promenile...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Veteran
|
![]()
Pa dobro, kapiram te, za dotu ne treba skill. Ajd sad lepo na dota forum pa tamo troluj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, dota, frozen, throne, warcraft |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DDay warcraft mapa | Gorgoroth | Mrežne igre | 62 | 12.10.2008 10:13 |
Throne of Darkness instal problem | kasapin | Role-Play | 4 | 5.5.2008 13:10 |
World of Warcraft Pre Paid Kartice!!! | mare [bre] | Mrežne igre | 40 | 4.10.2007 21:37 |