![]() |
![]() |
![]() |
#521 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Kad sam uzeo posle 2 meseca SmartDefrag za razliku od xp i nije bio nesto defragmetiran i neme velike razlike mada SmartDefrag je nesto ali samo nesto bolji. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DAKINS na korisnoj poruci: | ||
richa (17.11.2009) |
![]() |
#522 |
Novi član
Član od: 30.10.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam problema sa Aero temom.
![]() Pre oko nedelju dana sam kupio novu grafičku (Asus EAH 4650 1Gb) i sve je radilo normalno 2-3 dana dok nisam stavio da mi oceni komp sa novom grafičkom. U toku ocenjivanja tema mi se promenila na Windows 7 Basic i od tada ne mogu da vratim na Aero. Kad kliknem na neku od Aero tema pojavi se Please wait... naravno sačekam i posle toga ništa, probao sam i sa restartovanjem ali ne vredi. Probao sam i sa Troubleshoot-om i na kraju detektovanja problema izbaci mi da je Desktom Windows Manager Session Manager isključen i zbog tog ne mogu da koritim Aero, uključim ga probam ponovo sa izborom tema i ništa. Onda sam opet probao sa Troubleshoot-om i opet mi izbaci da je isključen. Pomislio sam da je problem sa grafičkom ali kad pogledam s druge strane jer je pre sve radilo normalno sa Asus X700 (128MB DDR1 i interfejs 64bit-a) zašto ne bi radilo i sa ovom koja je mnogo mnogo bolja. Driver-e koje sam dobio sa njom su neki stariji pa sam stavio da Win 7 skine sam. EDIT: Rešio sam problem vratio sam drivere koje sam dobio na disku sa grafičkom, kasnije ću skinuti nove driver-e sa Asus-ovog sajta pa ću te da instaliram i nadam se da će raditi. Poslednja ispravka: Lord_WereWolf (18.11.2009 u 2:06) |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Novi član
|
![]()
Kako je počela ova jagma oko win 7, od oko pre 2 nedelje i ja sam se uključio u nju. Skinuo sam win 7 ultimate, prvo sa jednog, drugog, pa i trećeg mesta. Uredno sam narezao butabilni DVD na 4x i pustio u pogon. Posle butovanja sa diska pojavilo se standardno "windows copying necesery files", zatim "starting windows" i kraj! Samo neka "aero" pozadina i ništa više. Kada sam pokrenuo instalaciju preko XP-a, sve je odradilo kako valja, ali win 7 ne vidi moj DVD-RAM (pioneer 212). Čak se ni u biosu ne vidi! Tek kada se potpuno ugasi računar i ponovo pokrene, DVD postaje vidljiv, ali! Pri pokretanju bilo čega (npr. drajvera za grafiku), win 7 se jednostavno zablesavi. Niti otvara sa diska, niti želi da bilo šta drugo odradi. Ako se tu radi o lošoj kopiji win 7, zna li ko gde se može preuzeti bolja? Or XP is the best of microsoft?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Član
Član od: 3.5.2007.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 105 puta na 90 poruka
|
![]()
@ andrija69
Uradi update firmware-a na Pioneer-u, verovatno je do toga. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku alradeta na korisnoj poruci: | ||
andrija69 (19.11.2009) |
![]() |
#525 |
Član
Član od: 3.5.2007.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 105 puta na 90 poruka
|
![]()
Imam jedno pitanje u vezi sa Windows Update-om.
Da li Windows brise instalacije update-a sa kompa nakon njihovog instaliranja ili one ostaju na kompu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.181
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]()
Ne skidaj ni Asusove ni one koje Windows svlači sa Windows Updatea, nego idi na game.amd.com i skini odgovarajuće.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Novi član
Član od: 30.10.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Skinuo sam Asusove i sve radi kako treba, skontao sam ne ne vredi ono što Windows skida sa Windows Updatea. Ostaviću ove sa Asusove jer nemam nikakvih problema sa njima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Član
Član od: 28.6.2009.
Zahvalnice: 196
Zahvaljeno 29 puta na 24 poruka
|
![]()
Dali se nekome desavalo, i jeli zna sta bi mogao biti problem, kada instaliram Nero 9, nakon restarta sistema, desktop bude crn i otvori se samo My Documents prozor? To mi se desilo vec na 2 racunara... Ne pomaze brisenje Nera, morao sam ici na Restore System. Jeli moguce da je problem u Windowsu, ili ne do Nera? BTW, isti taj Nero radi bez problema na Win7 x64.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ima li i može li u Windows-u 7 da se podesi keyboard shortcut za Next desktop background?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Veteran
Član od: 10.4.2008.
Zahvalnice: 372
Zahvaljeno 381 puta na 205 poruka
|
![]()
Microsoft potvrdio prvi propust
Pitanjce: Šta ovo znači? Da čekam taj najavljeni patch ili da odmah opušteno pređem na sedmicu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku miša topola na korisnoj poruci: | ||
Pandemonium (21.11.2009) |
![]() |
#532 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Gluposti. XP postoji skoro devet godina pa ga jos nisu iskrpili. Sto bi se i Win 7 razlikovao od takve prakse?
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Beagle na korisnoj poruci: | ||
Pandemonium (21.11.2009) |
![]() |
#533 |
Deo inventara foruma
|
![]()
cuo sam i da je AusLogics Disk Defrag dobar...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Čitao sam najavu za SP1 za W7
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Starosedelac
|
![]()
Moram samo da se ukljuchim da bih rekao da je sedmica fantastichna, ja na Vistu uopshte nisam prelazio niti sam imao ikakvu nameru.
Mnogo laksha i daleko brzha instalacija, automatski instaliran osnovni hardver, prelepo okruzhenje, tachno se primeti koliko je slika jasnija, igre takodje rade bolje, DirectX 10 je fantazija (da da nikad ni omirisao :P), prosto je neverovatno koliko je zvuk chistiji i bassovi bolji ( preko Pionira a204-r i 2x250W mi ide zvuk tako da se itekako oseti). Ima toliko sitnica koje zaista chine korishcenje PCa trivijalnim i bez napora i nerviranja, sve uredno i sredjeno. Sve u svemu- prezadovoljan |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja te nisam dobro skontao, ali možeš da namjestiš da mijenja wallpaper na određeni interval, nešto najsličnije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Deo inventara foruma
|
![]()
TO znam, nego ja sam baš dosta slika ubacio u folder Windows\web\wallpeper, da mi se menjaju pa bih hteo brzinski pomoću kombinacije 2 ili 3 tastera na tastaturi da menjam pozadine, recimo Ctrl+W ili Winkey+W, a da izbacim iz right-click menija opciju Next desktop backround, jer je na tastaturi prakticnije, tu naviku sam pokupio jos dok sam koristio program webshots na XP-u, pa bih voleo nešto slično da odradim na sedmici
|
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Deo inventara foruma
|
![]()
mislim da je ovo vec poznato al ajde da se pofalim. na 7ci rade sve zive igre i svi programi koji mi trebaju. Od igara mi radi cak i Nightmare Creatures koji je napravljen davne 1997
![]() ![]() Paaa trebalo bi da ostaju na kompu... ako se ne varam nalaze se u X:\Windows\SoftwareDistribution |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
777, windows, x86 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows SP3 problem i BSOD | Lich_king2 | Operativni sistemi | 40 | 21.4.2010 22:10 |
Windows 7 BETA | Mr.Eco | Operativni sistemi | 2277 | 20.2.2010 8:58 |
Windows 8 | saleSK | Operativni sistemi | 37 | 19.8.2009 11:40 |
Windows XP problemi | Kristijan | Operativni sistemi | 6 | 12.1.2009 23:46 |
Windows i njegova instalacija se zamrzavaju | deXtar | Kvarovi | 10 | 4.12.2007 22:43 |