Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 5.12.2012, 22:49   #4961
Gravespawn_89
Član

Član od: 3.2.2011.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 72 puta na 41 poruka
Određen forumom Re: Mass Effect 3

@goranmax Ja ne znam zbog čega bi se automatski povezao intervuj sa kompozitorom muzike u DLCu sa patetikom dijaloga. I zbog čega bi ostao bez reče pri konstataciji da se priča tek piše kada u link koji je Exia postovao rečeno da su tek angažovali osam pisaca? Da li je to samo inercija gomile pa automatski pljuješ nešto unapred ili nešto drugo?
Gravespawn_89 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.12.2012, 23:49   #4962
Uros12
Deo inventara foruma

Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka

ME3 nominovan na IGN-u za igru godine.Ako im to bude barem RPG godine prestajem da gledam njihov sajt.
Uros12 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2012, 0:00   #4963
goranmax
Veteran

Član od: 4.4.2012.
Zahvalnice: 1.413
Zahvaljeno 341 puta na 185 poruka

Citat:
Gravespawn_89 kaže: Pregled poruke
@goranmax Ja ne znam zbog čega bi se automatski povezao intervuj sa kompozitorom muzike u DLCu sa patetikom dijaloga. I zbog čega bi ostao bez reče pri konstataciji da se priča tek piše kada u link koji je Exia postovao rečeno da su tek angažovali osam pisaca? Da li je to samo inercija gomile pa automatski pljuješ nešto unapred ili nešto drugo?
Izvini, ali stvarno ne razumem kako mozes da postavis ovakva pitanja.
Sta mislis sta ce pokusati da postignu ako im je cilj da in-game muzika bude:
“Tossing in piano and muted strings .... High potential for tears.”
Taj efekat sa tuznom piano muzikom su pokusali da postignu i sa glavnom temom ME3 i stradanjem onog deteta i kasnijeg kao Separdovog osecaja krivice koji je doveo do Starbrata i ne vidim da je to ostavilo neki poseban utisak na bilo koga (da ne upotrebim teze reci) nego je ta usiljena patetika zrtvovanja zapravo dovela do kontraefekta.

Za angazovanje osam pisaca devet meseci posle izlaska igre i gomile DLC-jeva koji su doneli toliko gluposti, rupa, nebuloza i cega jos ne, to stvarno ne mogu da shvatim. Sta, sad treba da ocekujemo neko prosvetljenje? Retko ko je shvatio kontekst cele komedije pa su oni angazovani da dodatno pojasne situaciju?

Citat:
Da li je to samo inercija gomile pa automatski pljuješ nešto unapred ili nešto drugo?
Ne znam sta podrazumevas pod inercijom gomile, mozda smatras da je sva buka oko ME3 u stvari efekat "vokalne" manjine kojoj se kraj (ili cela igra) nisu nimalo dopali pa su to jasno i glasno rekli pa mislis da vecina samo podrazava njihov stav zbog neke mode ili bilo cega drugog. Ako mislis na to, onda te uveravam da nije.
Gorko iskustvo sa ME3 me naucilo da budem prilicno skeptican na sve sto dolazi sa njihove strane i prosto me svrbi jezik kada cujem takvo njihovo pro***avanje kada oni pricaju o "artistic integrity-ju", o ME univerzumu, romansama, DLC-jevima, produbljivanju price , spasavanju Zemlje i galaxije

Ta Bioware/EA gamad je za saku dolara ubila nesto sto sam ja voleo, i ne samo sto su ga ubili nego mu pi**ju po grobu, to je moj problem sa njima.
goranmax je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2012, 0:53   #4964
Marko Radonjic
Deo inventara foruma

Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 966
Zahvaljeno 767 puta na 462 poruka

Nadam se da ce taj dlc, ekspanzija, kako god, biti vredan toga da igraci ponovo predju igru. Prethodni dlc...meh.
ME 3 zasluzuje nominaciju za igru godine.
Marko Radonjic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2012, 1:04   #4965
Skenderevo
Starosedelac

Član od: 20.11.2010.
Zahvalnice: 3.732
Zahvaljeno 979 puta na 534 poruka

Citat:
Marko Radonjic kaže: Pregled poruke
ME 3 zasluzuje nominaciju za igru godine.
Cekaj da Dragomix cuje ovo
Skenderevo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Skenderevo na korisnoj poruci:
Asmodeus (6.12.2012)
Stara 6.12.2012, 1:11   #4966
Marko Radonjic
Deo inventara foruma

Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 966
Zahvaljeno 767 puta na 462 poruka

Who gives a shit
Marko Radonjic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2012, 2:19   #4967
nidza92
Član

Član od: 9.3.2010.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 10 puta na 6 poruka

Koliko su "objektivni: ovi veliki gaming sajtovi, ja uopste ne sumnjam da ce ME3 biti najmanje predlozen za igru godine . Moze i za igru decenije , sto da ne. Smesno
nidza92 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2012, 2:38   #4968
Gravespawn_89
Član

Citat:
goranmax kaže: Pregled poruke
Izvini, ali stvarno ne razumem kako mozes da postavis ovakva pitanja.
Sta mislis sta ce pokusati da postignu ako im je cilj da in-game muzika bude:
“Tossing in piano and muted strings .... High potential for tears.”
Taj efekat sa tuznom piano muzikom su pokusali da postignu i sa glavnom temom ME3 i stradanjem onog deteta i kasnijeg kao Separdovog osecaja krivice koji je doveo do Starbrata i ne vidim da je to ostavilo neki poseban utisak na bilo koga (da ne upotrebim teze reci) nego je ta usiljena patetika zrtvovanja zapravo dovela do kontraefekta.

Za angazovanje osam pisaca devet meseci posle izlaska igre i gomile DLC-jeva koji su doneli toliko gluposti, rupa, nebuloza i cega jos ne, to stvarno ne mogu da shvatim. Sta, sad treba da ocekujemo neko prosvetljenje? Retko ko je shvatio kontekst cele komedije pa su oni angazovani da dodatno pojasne situaciju?

Ne znam sta podrazumevas pod inercijom gomile, mozda smatras da je sva buka oko ME3 u stvari efekat "vokalne" manjine kojoj se kraj (ili cela igra) nisu nimalo dopali pa su to jasno i glasno rekli pa mislis da vecina samo podrazava njihov stav zbog neke mode ili bilo cega drugog. Ako mislis na to, onda te uveravam da nije.
Gorko iskustvo sa ME3 me naucilo da budem prilicno skeptican na sve sto dolazi sa njihove strane i prosto me svrbi jezik kada cujem takvo njihovo pro***avanje kada oni pricaju o "artistic integrity-ju", o ME univerzumu, romansama, DLC-jevima, produbljivanju price , spasavanju Zemlje i galaxije

Ta Bioware/EA gamad je za saku dolara ubila nesto sto sam ja voleo, i ne samo sto su ga ubili nego mu pi**ju po grobu, to je moj problem sa njima.

Malo fatalistički razmišljamo? To je i dalje parče zabavnog software-a a ti se ponašaš kao da su ta "gamad" spavala sa tvojom majkom, sestrom i devojkom.
Pazi ja ne branim Bioware ili kažem da je ME3 super igra ali tako srčano pljuvanje nije skepticizam već nešto bliže pesimizmu i nihilizmu. Nisam ni ja neki optimista po pitanju daljih radova Bioware-a, ali očekujem da može da urade nešto bolje od Omega DLC smeća koji je jednostavno užasno parče gluposti.
Stara 6.12.2012, 18:14   #4969
dragomix
Deo inventara foruma

Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka

Citat:
Uros12 kaže: Pregled poruke
ME3 nominovan na IGN-u za igru godine.Ako im to bude barem RPG godine prestajem da gledam njihov sajt.
Pogledaj im ostale nominacije, bukvalno namestaljka za ME3. Stavili gomilu indi naslova koje ni jedan lik na konzolama, a takvi likovi su njihova glavna publika, nije odigrao.
dragomix je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dragomix na korisnoj poruci:
Asmodeus (6.12.2012)
Stara 6.12.2012, 18:23   #4970
goranmax
Veteran

Član od: 4.4.2012.
Zahvalnice: 1.413
Zahvaljeno 341 puta na 185 poruka

@Gravespawn_89
Znas, da su svi govorili posle ME3 da je to samo parce zabavnog sofvera i da "nema veze" svih ovih meseci bismo gledali na svim mogucim game site-ovima i game-konvencijama Casey Hudson-a i Mac Waltersa kako se sepure kao da su napisali novu Anu Karenjinu. Samo da te podsetim ako nisi primetio da doticna dvojica prakticno nisu vidjena od tada i da su Bioware/EA prilicno oprezni kada se prica i lansira (bez ranije uobicajene pompe) bilo sta vezano za ME3.

Znaci, ne radi se tu ni o fatalizmu, nihilizmu ili bilo cemu drugom nego o cisto prilicno pesimisticno/cinicnom stavu izgradjenom na iskustvu i misljenju da g***o treba uvek nazivati g*****m ma koliko ga neko polirao i pravio se da nije ili ne shvatao da jeste.

P.S.
Nisam zaboravio ni tebe Ridley Scotte, samo ovo nije tema za Prometheus.
goranmax je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku goranmax na korisnoj poruci:
Asmodeus (6.12.2012), Ziginho (8.12.2012)
Stara 6.12.2012, 19:06   #4971
Asmodeus
Starosedelac

Član od: 30.5.2007.
Zahvalnice: 3.539
Zahvaljeno 1.826 puta na 890 poruka

Citat:
goranmax kaže: Pregled poruke
@Gravespawn_89
Znas, da su svi govorili posle ME3 da je to samo parce zabavnog sofvera i da "nema veze" svih ovih meseci bismo gledali na svim mogucim game site-ovima i game-konvencijama Casey Hudson-a i Mac Waltersa kako se sepure kao da su napisali novu Anu Karenjinu. Samo da te podsetim ako nisi primetio da doticna dvojica prakticno nisu vidjena od tada i da su Bioware/EA prilicno oprezni kada se prica i lansira (bez ranije uobicajene pompe) bilo sta vezano za ME3.

Znaci, ne radi se tu ni o fatalizmu, nihilizmu ili bilo cemu drugom nego o cisto prilicno pesimisticno/cinicnom stavu izgradjenom na iskustvu i misljenju da g***o treba uvek nazivati g*****m ma koliko ga neko polirao i pravio se da nije ili ne shvatao da jeste.

P.S.
Nisam zaboravio ni tebe Ridley Scotte, samo ovo nije tema za Prometheus.
E za ovo za Prometheus imas pivo!
Asmodeus je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2012, 19:40   #4972
Uros12
Deo inventara foruma

Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka

Gorane racunaj da sam ti dao zahvalnice mrzi me da stiskam.
BTW ne znam kako je kod vas ali meni ovaj Omega DLC ni ne radi mada ne verujem ni da je vredno igranja.
Uros12 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2012, 20:25   #4973
warlock_sm
Veteran

Član od: 20.2.2012.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 109 puta na 85 poruka

Citat:
Malo fatalistički razmišljamo? To je i dalje parče zabavnog software-a a ti se ponašaš kao da su ta "gamad" spavala sa tvojom majkom, sestrom i devojkom.
Pazi ja ne branim Bioware ili kažem da je ME3 super igra ali tako srčano pljuvanje nije skepticizam već nešto bliže pesimizmu i nihilizmu. Nisam ni ja neki optimista po pitanju daljih radova Bioware-a, ali očekujem da može da urade nešto bolje od Omega DLC smeća koji je jednostavno užasno parče gluposti.
Bolje je biti pesimista nego optimista. Pesimista se moze samo prijatno iznenaditi, a optimista se uglavnom razocara .
warlock_sm je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2012, 20:29   #4974
NaraYan
Starosedelac

Član od: 11.11.2005.
Zahvalnice: 855
Zahvaljeno 326 puta na 204 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku NaraYan Slanje poruke preko MSN-a korisniku NaraYan Slanje poruke preko Skypea korisniku NaraYan

Pa bilo bi čudno da jedan warlock bude optimista hihihi
NaraYan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.12.2012, 13:31   #4975
Gravespawn_89
Član

Citat:
warlock_sm kaže: Pregled poruke
Bolje je biti pesimista nego optimista. Pesimista se moze samo prijatno iznenaditi, a optimista se uglavnom razocara .

Ja nisam optimista, ja sam flegmatik što se toga tiča :P
Stara 7.12.2012, 18:36   #4976
warlock_sm
Veteran

Citat:
Mozda ti smatras da nisi optimista, ali ako ocekujes bolje znaci da si optimista po definiciji .

P.S. i tebi.
Stara 7.12.2012, 20:51   #4977
warlock_sm
Veteran

Stara 8.12.2012, 21:52   #4978
Exia
Deo inventara foruma

Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.160 puta na 1.330 poruka

Mass Effect 3 RPG godine...VGA 2012
Exia je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.12.2012, 22:25   #4979
vlacke
Veteran

Član od: 20.2.2006.
Zahvalnice: 450
Zahvaljeno 169 puta na 109 poruka

I to je sasvim u redu i ocekivano sobzirom na konkurenciju u zanru, to jest nedostatak iste u tekucoj godini.
vlacke je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.12.2012, 22:27   #4980
Bascelik
Starosedelac

Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka

Sto se mene tice Risen 2 jede ME 3 za dorucak.
Bascelik je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bascelik na korisnoj poruci:
Exia (9.12.2012)
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
mass effect, multiplayer, rpg, srbija

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Mass Effect PC version WU TANG CLAN Role-Play 1545 2.7.2023 19:33
Problem sa Mass effect igrom Vestax Kvarovi 6 24.6.2009 14:00
Mass effect Bozidar Konzole 33 11.3.2009 21:26
HTPC (tih, ne greje se, moze da gura Mass Effect) Vladimiros Šta da kupim? 8 30.5.2008 19:06

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 5:53.