![]() |
![]() |
|
Opšta kultura Knjige, školovanje, muzika, film, TV... |
Pregled rezultata glasanja: Koju muziku najviše slušate / preferirate? | |||
Metal |
![]() ![]() ![]() ![]() |
337 | 18,53% |
Rock |
562 | 30,90% |
Punk |
63 | 3,46% |
Rap/Hip-Hop |
211 | 11,60% |
Narodna |
79 | 4,34% |
Techno/Electro |
315 | 17,32% |
Ostalo |
167 | 9,18% |
Ono što puštaju na radiju |
85 | 4,67% |
Glasova: 1819. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#461 | ||
Veteran
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 27 puta na 17 poruka
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#462 | |
Veteran
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 27 puta na 17 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#464 | |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]() Citat:
Posle koncerta smo ja i moj drug malo razmenili koju sa nekim likom koji je bio mladji od nas i koji nam se pohvalio palicama Megadeth bubnjara(drzao ih je ispod majice) Da nisi bio-ti! ![]() Ja sam stajao nesto malo dalje od prvog reda,ali se culo pristojno-ali ****li su sa ozvucenjem to stoji-dolazi prvi put Megadeth a oni tako-nije ni cudo,cim organizuje Radio 202-moglo je to i(mnogo) bolje,ali i pored toga bilo je odlicno.... PoZ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.173
Zahvaljeno 5.001 puta na 2.914 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Član
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]()
domaciu rock '70 '80
kazaliste, dugme, jagode a nekada poslusam i neke narodne, ali izvorne |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 | |
Član
Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
Ako nisi slusao, preporucujem beogradski Jovan Maljokovic Balkan Salsa bend, koji svira nesto slicno, s tim sto oni pored etno-a i jazz-a u bacuju i kubansku salsu. Rezultat je fenomenalan! Neprestana konzumacija. A za Vasil Hadzimanov bend da i ne pricam... Najkvalitetniji kod nas. j a Poz ![]() z! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Član
|
![]() Citat:
Ja u maju punim 21; ako sam mladji sve je jasno, mada se ja tebe ne secam. Znam da sam pricao sa nekim mojim drugovima Tiborom i Tomom, sa njima je bio jos neki lik... Da li si to bio ti? Ako ovako nastavimo bicemo proglaseni za spamere i udaljeni! ![]() Pozz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
information junkie
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Starosedelac
|
![]()
Sta mislite o Rosenrot-u?Naravno,u pitanju je najnoviji Rammstein-ov album.Some bands sing,Rammstein BURNS!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#471 | |
Član
Član od: 7.1.2006.
|
![]() Citat:
Toliko. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Član
|
![]()
O yeah...NOT!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
Pesme nisu lose,mada su odavno skrenuli ka komercijali.Svidjaju mi se ona prva pesma(nemam CD sad kod sebe pa se ne secam tacno naziva),odlicne su i Spring(cetvrta),Feuer und Wasser(mozda nije tacno napisano),Te Quiero Puta je vrh. Pesme Rosenrot i Ein Leid nisu nesto posebno,a i ne razumem bas najbolje sta Till hteo da kaze onim spotom za pesmu Rosenrot(valjda kako nas zene unistavaju-slobodno tumacenje moga frenda) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Starosedelac
|
![]()
Trebaju se procitati tekstovi.Njihovi tekstovi su mnogo jaki.Cesto su inspririsani Goetheovi pesmama.
http://herzeleid.com/en/lyrics/rosenrot/rosenrot Jesu malo skrenuli u komercijalu ali ce uvek ostati originalni.Spotovi su im najjaci,a o nastupu da ne pricamo.Mislim da Rammstein ima najbolji nastup od svih bendova(metal naravno).I zato se kaze Some bands sing,Rammstein BURNS!! http://en.wikipedia.org/wiki/Image:R...methrowers.jpg Other bands play ManOwar sucks! Toliko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Starośeđelac
|
![]()
Svaka cast,ovaj tekst do sada nisam mogao nigde da nadjem
![]() Znas li gde mogu da se nadju Rammstienovi textovi,ali prevedeni na engleski(posebno me interesuje pesma America)?Ja sam nalazio textove na netu,ali samo na nemackom jeziku(a takvi mi ne znace nista). Jesi li procitao na sajtu,sprema se novi spot za Mann Gegen Mann? |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Starosedelac
|
![]()
http://herzeleid.com/en/lyrics/reise_reise/amerika
Uopste za sve lirike i slike i,...http://herzeleid.com/ Mann Gegen Mann ce da rezira lik koji je rezirao Smack My Bitch Up od Prodigy-a.To ce biti nesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Član
|
![]()
ManOwar sucks..haha..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Starosedelac
|
![]()
Za neke sucks za neke ne.Za mene takodje Iron Maiden sucks.I Helloween,Nightwish i Stratovarius i HammerFall i Rhapsody i,...Sve je to za mene obicno primanje i guzenje.Kao vidi me kako znam da sviram gitaru...jeeeeee.I onda solaza koja smori Boga i Oca.I onda pistavi glas kao da su mu uterali kisobran u bulju i otvorili(naravno Nightwish vec pisti jer je riba).Pa se onda svi u publici zagrle znojavi i srecni pevaju zajedno.Zar nije to slatko.Posto je metal i nastao od takvih diabola bas me cudi kako su neki danasnji bendovi uspeli da stvarno naprave nesto dobro.Posto su bili pod uticajem fageta,bas im se divim!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Član
|
![]()
dobro,dobro..stani malo..ugusicu se..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
![]() A sta to toliko inteligentno ima da ponudi ManOwar? Nabildovane debile, koji sa golo-prsatim snajkama izvode spektakl, uz skromne rock&roll rifove, koje mogu da impresioniraju samo zaostalu americku omladinu, koja bi da cuje svakog izvodjaca koji na koncertu izgovara reci poput fuck, flag, heavy, glory... Pateticni su skoro poput Kiss-a i Alice Couper-a (sada se i Darkness ukljucio u trku). ![]() Bas su me dva drugara smarala sa njihovim koncertima, cisto da mi pokazu koliko sam u zabludi. I hvala im. Ako sam nekada i planirao bolje da ih cujem, sada nikako to nemam nameru. Drugo, pominju se piskavi (visoki) vokali, sto stvarno ponekad ume da smori u heavy bendovima, ali zar to upravo nije odlika uobrazenog manowar pevaca? Kada je Bruce Dickinson pevao visoko samo zato sto to Heavy metal nalaze? Nikada. Covek ima ekstra visok vokal koji upotrebljava samo u deonicama koje to zahtevaju. Ukratko, Manowar je amercko poimanje epike ( i fantastike), koje uspelo potpuno da pokvari ukus drevnosti izmisljenih ili stvarnih prica, legenda i mitova, svojim harlijima i sisatim cicama. Sad, ne zelim da izazovem buru svojim post-om, i sve moje reci su usmerene direktno protiv manowara, a ne ijednog clana ili gosta ovog foruma. Dakle, postujem i to sto volite manowar (kao sto rekoh i par ortaka koje cenim bi poginuli za isti). Pozdrav... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
metalsucks, muzika, satana, \m/ |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
OGame! Pridružite nam se! | suzie | Mrežne igre | 603 | 18.3.2017 20:16 |
Dobijanje broja koji je stepen od 2 | Stevvan | Programiranje | 14 | 6.3.2008 9:25 |
Kazna od 222.000$ zbog skidanja muzike | Bryan Fury | Opšta kultura | 23 | 13.11.2007 19:56 |