![]() |
![]() |
![]() |
#4621 | |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]() Citat:
Inace, samo da pomenem interesantan podatak koji mozda nije poznat svima - originalni koncept BG2 je bio da glavni antagonista bude Bodhi, a Irenicus je trebao da bude pomogac. Medjutim, kako je igra napredovala i kako su se likovi razvijali, shvatili su da je Irenikus jednostavno mnogo interesantniji i upecatljiviji lik i promenili to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4622 |
Član
Član od: 18.4.2006.
Zahvalnice: 114
Zahvaljeno 78 puta na 43 poruka
|
![]()
A sad, zesci offtopic
![]() Info o Inkalu za zainteresovane: Originalni komplet se sastoji od 6 epizoda. Incal (Jodorowsky & Moebius): 1)Inkal Tame 2)Inkal Svetlosti 3)Ono sto je gore 4)Ono sto je dole 5)Peta Esencija 1 6)Peta Esencija 2 Trenutno je najlakse nabaviti izdanje koje je radio System Comics (u tri sveske).Problem sa tim izdanjem je sto je stampana verzija u kojoj je promenjen coloring.Boga pitaj zasto su ljudi to odlucili da urade, a tek zasto je System Comics odlucio da tu verziju objavi umesto originalne.Boje u novoj varijanti su modernije pa ce mozda biti lakse za oko mladjim citaocima, ali ipak ostaje utisak da novi kolor kvari linije i crtez Moebiusa. Par primera (slike iz originalnog Inkala nisu bas najbolje prezentovane u primerima, potpuno su isprane, u sveskama su daleko zivlje i bolje) Originalni Inkal http://www.funnybookbabylon.com/wp-c...0/incal_op.jpg http://www.funnybookbabylon.com/wp-c...ncal_ocean.jpg http://www.funnybookbabylon.com/wp-c...al_city_or.jpg Recolor: http://www.funnybookbabylon.com/wp-c...ncal_op_r1.jpg http://www.funnybookbabylon.com/wp-c...an_recolor.jpg http://www.funnybookbabylon.com/wp-c...al_city_re.jpg Postoji i izdanje Inkala od strane Fibre.Tvrde korice, prelep kolekcionarski primerak, na hrvatskom. Inkal iima i svoje spin off-ove.Metabaroni i Tehnopape prate razlicite fakcije iz originalnog albuma, dok je Before the Incal klasicni prequel. 1)Metabarons (Jodorowsky & Giménez)- Beli Put izdao kod nas (kompletan), tvrde korice, 2 albuma.Postoji i Fibrino izdanje. 2)Technopriests (Jodorowsky & Janjetov) -System Comics izbacio samo jednu svesku.Fibrino izdanje je kompletno. 3)Before the Incal (Jodorowsky & Janjetov) - System Comics izbacio u mekanim koricama kod nas (digital recolor).Fibra tek treba da izda u hardcover-u sa orig.bojama (sredina iduce godine). Iako nisam ljubitelj hrvatskog prevoda (odlican u psovkama, ali nekad i vrlo liberalan u prevodu), Fibrina izdanja su ipak za preporuku. Takodje su i veoma skupa ![]() Kao sto je Loshmee rekao, nece se Inkal svideti svakome, ali ipak treba da se procita. U najgorem slucaju, covek izgubi sat-dva zivota i zaboravi na sve.Medjutim, ako vam 'klikne' za taj univerzum,ideje i pricu, retko koji strip ce moci da potisne Inkala sa prvog mesta ![]() Dakle, originalni Inkal je ono sto treba da se procita, sve ovo ostalo, samo ako uzivate u u tom univerzumu ![]() @Loshmee: Tehnopape su super,drugacija je struktura price, daleko rigidnija od Inkala, ali solidna zabava.Probaj da nadjes neki sken, jer cena albuma je uzasno visoka (~80 evra).Metabaroni i Before the Incal moram da procitam jos bar jedadnput pre nego sto donesem neki sud. Evo i slike Fibrinog izdanja, da se lepo vidi kakve su orig.boje na papiru: http://tinyurl.com/dxvyxry Za kraj, panel iz Inkala koji nikada necu zaboraviti.Gospodar linija - Moebius <3 http://i41.photobucket.com/albums/e2...ch_/Incal4.jpg Poslednja ispravka: Pinball Wizard (17.8.2012 u 14:32) |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Pinball Wizard na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#4623 |
Starosedelac
|
![]()
Svaka slika/kadar iz stripa lagano može da se uveća i stavi na zid. To je neverovatno, planiram i da uradim to
![]() Ova gore koju si stavio je jedna od njih, sećam se kad sam prvi put čitao kolko sam ostao bez daha kad sam video ovo gore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4624 |
Član
Član od: 18.4.2006.
Zahvalnice: 114
Zahvaljeno 78 puta na 43 poruka
|
![]()
@Narayan: Tacno tako
![]() Mala ispravka za originalni post: Poslednjih par dana sam uporedjivao francuski vs engleski vs hrvatski prevod.Ipak je hrvatski daleko blizi originalu od engleskog. Tako da, Fibra ftw ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4625 |
Starosedelac
Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 618 puta na 438 poruka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Morca na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#4626 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2010.
Zahvalnice: 357
Zahvaljeno 1.100 puta na 450 poruka
|
![]()
^ Looolz, nailed it! comedy gold
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4627 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.164 puta na 1.333 poruka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4628 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2010.
Zahvalnice: 357
Zahvaljeno 1.100 puta na 450 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4629 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4630 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2010.
Zahvalnice: 315
Zahvaljeno 420 puta na 238 poruka
|
![]()
Heh..ta slika leviathana je recoklovani crtez sa tuchanke kad si u podzemlju...nishu chak ni boje promenili.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4631 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.771
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Mislim stvarno, dokle vise. Tek prvi story DLC, od kad je igra izasla, stvarno su preterali...
![]() P.S. E sad realno, da je igra sr***e, ni bi ni pravili DLCove, jer ih niko ne bi kupovao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4633 |
Starosedelac
Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka
|
![]()
Realno igra nikako ne moze biti sra.nje.
To sto je mi dosta hejtujemo, to je zato sto nije ispunila sva nasa ocekivanja i zadovoljila sve nase apetite, ali je cinjenica da je vecina ljudi, koji je ne vole (da ne kazem mrzi), presla tu istu igru. Meni ako je igra sra.nje, ja je napustim na pola i zaboravim (kao na primer Dragon Age 2, meni je ta igra *****e ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4634 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 899
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka
|
![]()
Igra je realno *****e ,zato sto je prica losa i puna rupa, zato sto su likovi losi, zato sto je gameplay postao gotovo identican CoDu (krljanje sa talasima neprijatelja koji nadiru sa svih strana), zato sto se krsi lore igre, zato sto MP utice na kraj SPa !!!, a ne zato sto je LoshMeeBre presao ili nije presao ili zato sto kao sto kaze Player1 izbacuju ili ne izbacuju DLC... krajnje smesni zakljuci...
Poslednja ispravka: Bascelik (25.8.2012 u 8:57) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bascelik na korisnoj poruci: | ||
goranmax (25.8.2012) |
![]() |
#4635 |
Starosedelac
Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka
|
![]()
Ja nisam rekao da je igra fantasticna, dao bih joj ocenu 7 od 10, a to nije *****e.
Grafika je sasvim solidna, gameplay je ostao slican kao u dvojci, MP je dodatak i ne treba ga gledati kao poshast vec kao plus. Lose je sto utice na desavanja u SPu, naravno, ali to nikako ne moze da prepolovi ocenu. Meni je los lik jedino onaj novi Vega, ako se tako zove, ostali su stari likovi i neke su mozda malo ukakili zarad patetike, ali nista preterano znacajno. Igra je generalno poprilicno ispolirana i bez vecih bagova, a nije strasno dosadna i ima svoje svetle momente. To po mojoj definiciji nije igra za ocenu 3.5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4636 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.771
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Kao sto rekoh, igra ne moze "realno" sa bude sr***e, jer "realno" ljudi i dalje kupuju DLCove, tj. finansijski su isplativi, pa izdaju nove.
Naravno, igra moze da se ne svidja nekome, ili cak gomili ljudi, ali to nije "realno" stanje u globalu, ma koliko god bi oni zeleli da je to njihovo misljenje i misljnje vecine. E sad naravno, ako posle ovog DLC-a ne izdaju ni jedan novi DLC, onda bi mogli da razlisljamo da "realno" igra nije isplativa. Slicno sa DA2 dlcovima koji su stali posle drugog. Naravno, ako nastave da izbacuju samo MP DLC-ove ili oruzija/oklope, a prestanu sa stroy DLC-ovima, onda dolazimo do toga da su ME3 ostali da igraju samo CoD fanovi koje zanima SF shooter u multiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4637 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 899
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka
|
![]()
Sto znaci da Grand "realno" ne moze da bude *****e, jer "realno" ljudi i dalje idu na njihove nastupe ili sta ti ja znam tj. finansijski je isplativo,pa izdaju nove pesme...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bascelik na korisnoj poruci: | ||
goranmax (25.8.2012) |
![]() |
#4638 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovu temu stvarno treba preimenovati u Mass Defect 3, zbog ogromne kolicine negativnosti iskazane od strane vise korisnika.
Ako ste toliko ljuti na igru tj. razvojni tim, imate ih na FB, twiteru, oficijelnom forumu pa pljujte i bacajte g@$&% na njih na pravom mestu. Ovde jedino sto postizete je sto odvracate ljude od solidne igre, zato sto vam se ne uklapa u postavljeni lore, niste zadovoljni pricom itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4639 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Popularity isn't measure of quality.
Player1 ajde molim te prestani da branis igre kao DA2 i ME3, odbijas mi od kredibiliteta kad posle sa tobom branim Alpha Protocol ![]() Kome se igara ili cak kupuje svaki naredni ME3 DLC nek radi kako hoce, licno znam da ne planiram, cak sta vise znam da necu ponovo igrati ni ME 1 i 2, cak bi ih mozda i kupio ako bih naleteo negde jeftino ali sad no way, zasto bi igrao kad znam sta me ceka u trojci. Neko voli da igra kopiju Gears of Wara sa seksom sa vanzemaljcima (svih polova, rasa i oblika) neko voli da igra cRPG, Biowareu su ovi prvi isplativiji, ali opet niko nikog ne tera da igra ili kupuje svaki DLC, nije da nema drugih RPG-eva da se igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4640 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku nameless1 na korisnoj poruci: | ||
Equilibrium (25.8.2012), player1 (25.8.2012) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
mass effect, multiplayer, rpg, srbija |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Mass Effect PC version | WU TANG CLAN | Role-Play | 1545 | 2.7.2023 19:33 |
Problem sa Mass effect igrom | Vestax | Kvarovi | 6 | 24.6.2009 14:00 |
Mass effect | Bozidar | Konzole | 33 | 11.3.2009 21:26 |
HTPC (tih, ne greje se, moze da gura Mass Effect) | Vladimiros | Šta da kupim? | 8 | 30.5.2008 19:06 |