![]() |
![]() |
![]() |
#4421 |
Član
Član od: 26.12.2011.
Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 113 puta na 80 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4422 |
Novi član
Član od: 1.1.2012.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 12 puta na 8 poruka
|
![]()
Tu se slažem. Iako rat jeste najverovatnije rešenje i iako će se verovatno desiti, ništa nije sigurno. Imamo (neki imaju) mir između Quariana i Getha, koji je možda tanak, ali je ipak mir i to je jedna činjenica koja osporava teoriju Catalysta. Može se sve rešiti bez rata.
Međutim opet sledi jedno zapažanje, a to je da nema Reapera, ne bi bilo ljudske civilizacije u ME univerzumu zasigurno, ili bi barem bila toliko izmenjena da ni ne liči na sebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4423 | |
Starosedelac
Član od: 26.6.2010.
Zahvalnice: 315
Zahvaljeno 420 puta na 238 poruka
|
![]() Citat:
![]() Ali to samo pokazuje stepen faila tog idiota Maca Waltersa,kad mu trololo"fuck you" kraj neuporedivo bolji od ostalih"ozbiljnih". Ako igrash role play sheparda,refuse jedini ima smisla,jer shepard ne zna posledice ostala 3 kraja ( u svima gine) a treba da na lepe ochi veruje glavnom negativcu igre"sve ce biti u redu shepika ortak,samo se ti baci u ovu provaliju,majkemi". lol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4424 |
Član
Član od: 26.12.2011.
Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 113 puta na 80 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4425 | |
Novi član
|
![]() Citat:
Opet, u suštini, ne vidim zašto Shepard ne bi uzeo jedan od tri originalna puta ako mu je cilj da sadašnja galaksija preživi. Već je zaključeno da je nemoguće pobediti konvencionalnim putem (čemu onda sastavljanje tolike armije kad je dovoljan Crucible, postavlja se pitanje). I da Catalyst laže, najgore što može da se desi je da biranjem jedne od tri lažne (u ovom slučaju) opcije Reaperi ojačaju. Međutim, da li bi to pravilo ikakvu razliku? Reaperi svejedno pobeđuju ako Catalyst laže. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4426 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4427 | |
Novi član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4428 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4429 | |
Veteran
Član od: 27.1.2011.
Zahvalnice: 311
Zahvaljeno 162 puta na 120 poruka
|
![]() Citat:
Kako je to na silu nametnut motiv zrtve u situaciji u kojoj biras izmedju cele jedne rase i (mozda) ljubavi tvog zivota i getha koju imaju jacu flotu i mozda mogu vise da pomognu protiv ripera? Ako kazes pa mozes obe da spasis, podseticu da je ta konkretno situacija bukvalno zbir nekoliko krucijalnih odluka koje si morao pazljivo da razmotris nikako ne sluteci sta to u buducnosti moze da donese. Ili je mozda na silu nametnut motiv zrtve kada mordin, inace salarian(rasa koja je kriva za pojavu genophage-a uopste), odlazi sam da pusti lek u atmosferu znajuci da se nece vratiti tim istim liftom. Uopste ne zelim da pricam o kredibilitetu vecine vas koji imate tako negativne komentare na sve ovo, da li ste uopste igrali sve 3 igre, kako ste ih igrali, da li samo prelazili main questove, ili ste i pricali sa saborcima, procitali svaki codex i svaku informaciju koja postoji u igri, to je vasa stvar, ali da kazes da ove stvari (a i mnoge druge) nisu zrtva ili da su silom nametnuta zrtva stvarno nema nikakvog smisla.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4430 |
Starosedelac
|
![]()
Kako neshto moze da bude zrtva kad se nije desilo u mom prelazu.
![]() I naravno da cu negativno da komentarishem kad su krajevi i posle ec jeftino *****e sklepaono zbrda zdola. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4431 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Znaci po tebi neko ko igra ulogu renegade Sheparda treba da se zrtvuje ili da zrtvuje svoje prijatelje/ljubavnike/saborce zarad nekih tamo nevinih, ne vaznih aliena za koje ga boli **** i kojima ma kaze ''Ma tornjaj se i resi sam svoje probleme'', ili '' evo ti metak nemoj da me gnjavis'' Takodje u slucaju da si pratio pricu tokom igara, svih 3, ima u svakoj igri u proseku bar 5 mesta gde se neko zrtvuje zarad necega ili nekoga. To sto se ne zrtvuju tvoji saborci je zbog toga sto bi tim tempom ostao Shepard sam do kraja treceg dela. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4432 |
Starosedelac
|
![]()
Da sam mogo ostavio bi i Kaidana i Ešli naVirmiru
![]() Što se tiče ostalih konflikata nikad nisam imao problema. TJ imao sam uvek ren ili par opciju. Čak sam i Morinth uspeo da odolim (doduše iz drugog prelaza). Izmirivao i Džek i Mirandu i Legiona i Tali itd. Tako da je nekad bilo izbora. Igrao sam kec i dvojku nekolko puta, prevrnuo dobar deo Galaksije, treći deo jednostavno nema RV i to je to, nije da nisam probao, probao sam u više navrata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4434 | |
Veteran
Član od: 27.1.2011.
Zahvalnice: 311
Zahvaljeno 162 puta na 120 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() a inace nemam ja problem sto ljudi komentarisu krajeve tako kako komentarisu, nego je sad odjednom fora da se omalovazavaju i prethodne 2 igre i ceo serijal i sve, zarad tih poslednjih 2 minuta.. Poslednja ispravka: sidewinder989 (4.7.2012 u 15:36) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4435 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4436 | |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.762
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]() Citat:
A realno smori, ako treba da igras ME1/ME2 po nekoliko puta, da bi video neke promene u ME3. Moja 3 prelaza su bili: ME -> ME2 -> ME3 ME3 (bez importa) ME2+Genesis -> ME2 Sto mi je dalo dovoljno varijacija, ali to ipak oduzme dosta vremena i nije za svakoga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4437 |
Starosedelac
|
![]()
Stvarno ne bi mogo da igram celu dvojku npr samo da bi imao jednu razliku u trojci. Fakat je da je ME3 jedno uamljeno kljuse koje kaska samo pravo. Jbt znaš li kolko puta sam očekivao da izađe izbor/opcija u ME3 a sinematik se samo nastavljao dalje... Stvarno su totalno podbacili na tom polju, mnogo. Taj eo mi je bio najzanimljiviji u franšizi, ono kad je na tebi da odlučiš/kažeš/odradiš/ubediš/omaješ... a ne ovo, štagod da kažeš reperkusije su iste ili je razlika ekstremno minimalna.
I sva ona dobra akcija u trojci je skroz sekundarna kad se ovoliki propust napravi u srži. Doduše, simpatičan je bio sistem levelovanja ali ma kolko da je isti u dvojci bio ružan to je bila stvar preko koje sam lagano mogao da pređem jer je globalna atmosfera bila na nivou. Iako mi se nisu sviđali onoliko zatvoreni nivoi i Citadela u odnosu na keca. U prvom ME sm vrlo često imao stvarni osećaj da sam negde u svemiru na nekom mesecu/planeti. i to dosta zahvaljujući MAKOu. Između ostalog (pored priče) to je još jedan veliki razlog zašto mi je kec najlepši. U trojci ima par mesta kad može da se ima sličan osećaj (npr kad se fajtaš s onim Riperom) ali džaba je to kad nema slobode kretanja tj ograničenost je velika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4438 | |
Deo inventara foruma
Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4439 |
Starosedelac
|
![]()
Pa akcija sam u Me uvek kontao kao nešto pride, uvek su bile bitnije druge stvari.
A da je skriptovano jeste i to je apsolutno dovoljno da uništi ugođaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4440 | |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.762
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]() Citat:
Problem je sto "clenup" za samo najosnovnije stvari (ko je poginuo u dvojci, ko vlada kod krogana, itd...), uzima mnogo radnih sati razvoju igre, a na kraju mali broj ljudi vidi sve te izmene, jer deault Shepard je fiksan, a vecina ljudi nema vise od jednog importa iz ranijih igara. Kad se toliki broj radnih sati potrosi samo na osnove, malo ostane i za meso igre. Poslednja ispravka: player1 (4.7.2012 u 19:00) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
mass effect, multiplayer, rpg, srbija |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Mass Effect PC version | WU TANG CLAN | Role-Play | 1545 | 2.7.2023 19:33 |
Problem sa Mass effect igrom | Vestax | Kvarovi | 6 | 24.6.2009 14:00 |
Mass effect | Bozidar | Konzole | 33 | 11.3.2009 21:26 |
HTPC (tih, ne greje se, moze da gura Mass Effect) | Vladimiros | Šta da kupim? | 8 | 30.5.2008 19:06 |