Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 3.7.2012, 23:14   #4421
Pegasus
Član

Član od: 26.12.2011.
Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 113 puta na 80 poruka
Određen forumom Re: Mass Effect 3

Citat:
efil82 kaže: Pregled poruke
Zato je refuse jedina logichna opcija.Ostalo je debilizam.
Ma, cak je i refuse glupost do bola, jer je to Bioware koji nama kaze "vi ste svi budale, ne vidite nasu viziju lalalalalala". Detinjasto ponasanje.
Pegasus je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.7.2012, 23:15   #4422
Wall
Novi član

Član od: 1.1.2012.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 12 puta na 8 poruka

Tu se slažem. Iako rat jeste najverovatnije rešenje i iako će se verovatno desiti, ništa nije sigurno. Imamo (neki imaju) mir između Quariana i Getha, koji je možda tanak, ali je ipak mir i to je jedna činjenica koja osporava teoriju Catalysta. Može se sve rešiti bez rata.

Međutim opet sledi jedno zapažanje, a to je da nema Reapera, ne bi bilo ljudske civilizacije u ME univerzumu zasigurno, ili bi barem bila toliko izmenjena da ni ne liči na sebe.
Wall je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.7.2012, 23:19   #4423
efil82
Starosedelac

Član od: 26.6.2010.
Zahvalnice: 315
Zahvaljeno 420 puta na 238 poruka

Citat:
Pegasus kaže: Pregled poruke
Ma, cak je i refuse glupost do bola, jer je to Bioware koji nama kaze "vi ste budale, ne vidite nasu viziju lalalalalala". Detinjasto ponasanje.
Ma znam ja shta je refuse...on chak nema logike u odnosu na ostala 3 izbora.Znachi klinac ti dobrovoljno daje da ga unishtish ali ako mu pucash u virtuelnu glavu naljuti se
Ali to samo pokazuje stepen faila tog idiota Maca Waltersa,kad mu trololo"fuck you" kraj neuporedivo bolji od ostalih"ozbiljnih".
Ako igrash role play sheparda,refuse jedini ima smisla,jer shepard ne zna posledice ostala 3 kraja ( u svima gine) a treba da na lepe ochi veruje glavnom negativcu igre"sve ce biti u redu shepika ortak,samo se ti baci u ovu provaliju,majkemi". lol
efil82 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.7.2012, 23:26   #4424
Pegasus
Član

Član od: 26.12.2011.
Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 113 puta na 80 poruka

Citat:
a treba da na lepe ochi veruje glavnom negativcu igre"sve ce biti u redu shepika ortak,samo se ti baci u ovu provaliju,majkemi". lol
Ко зна, можда се све дешава у свету Loony Tunes-а, па то има смисла.
Pegasus je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.7.2012, 23:27   #4425
Wall
Novi član

Citat:
Ma znam ja shta je refuse...on chak nema logike u odnosu na ostala 3 izbora.Znachi klinac ti dobrovoljno daje da ga unishtish ali ako mu pucash u virtuelnu glavu naljuti se
Ali to samo pokazuje stepen faila tog idiota Maca Waltersa,kad mu trololo"fuck you" kraj neuporedivo bolji od ostalih"ozbiljnih".
Ako igrash role play sheparda,refuse jedini ima smisla,jer shepard ne zna posledice ostala 3 kraja ( u svima gine) a treba da na lepe ochi veruje glavnom negativcu igre. lol
Ako igram role play Sheparda, onda biram onaj kraj koji najviše odgovara liku kog sam zamislio, a svi krajevi imaju smisla, koliko god oni bili loši. Možda samo refusal ima smisla za tvog Sheparda. Moj je uzeo Synthesis.

Opet, u suštini, ne vidim zašto Shepard ne bi uzeo jedan od tri originalna puta ako mu je cilj da sadašnja galaksija preživi. Već je zaključeno da je nemoguće pobediti konvencionalnim putem (čemu onda sastavljanje tolike armije kad je dovoljan Crucible, postavlja se pitanje). I da Catalyst laže, najgore što može da se desi je da biranjem jedne od tri lažne (u ovom slučaju) opcije Reaperi ojačaju. Međutim, da li bi to pravilo ikakvu razliku? Reaperi svejedno pobeđuju ako Catalyst laže.
Stara 3.7.2012, 23:38   #4426
efil82
Starosedelac

Citat:
Wall kaže: Pregled poruke
Ako igram role play Sheparda, onda biram onaj kraj koji najviše odgovara liku kog sam zamislio, a svi krajevi imaju smisla, koliko god oni bili loši. Možda samo refusal ima smisla za tvog Sheparda. Moj je uzeo Synthesis.

Opet, u suštini, ne vidim zašto Shepard ne bi uzeo jedan od tri originalna puta ako mu je cilj da sadašnja galaksija preživi. Već je zaključeno da je nemoguće pobediti konvencionalnim putem (čemu onda sastavljanje tolike armije kad je dovoljan Crucible, postavlja se pitanje). I da Catalyst laže, najgore što može da se desi je da biranjem jedne od tri lažne (u ovom slučaju) opcije Reaperi ojačaju. Međutim, da li bi to pravilo ikakvu razliku? Reaperi svejedno pobeđuju ako Catalyst laže.
Ne razumesh,role play podrazumeva da gledash na stvari bez znanja unapred.Kako Shepard zna kad mu ludi AI predochi 3 podjednako lude nove opcije da ce "sve biti ok" posle njih?Jer sve 3 opcije zahtevaju da se on zrtvuje.Shepika nije gledao EC pa da zna posledice nakon svoje smrti.Zashto bi on verovao klincu,vodji ripera koji se kroz 3 igre koriste manipulacijama,indoktrinacijom i lazima?To nema nikakve veze sa time kako ti ili ja vidimo svog sheparda.A ako klinac laze to je onda stvarno looney toons kraj u kome je izvrshio samoubistvo iz najglupljeg moguceg razloga,na rech svog glavnog neprijatelja kroz 3 igre
Stara 4.7.2012, 0:38   #4427
Wall
Novi član

Citat:
Ne razumesh,role play podrazumeva da gledash na stvari bez znanja unapred.Kako Shepard zna kad mu ludi AI predochi 3 podjednako lude nove opcije da ce "sve biti ok" posle njih?Jer sve 3 opcije zahtevaju da se on zrtvuje.Shepika nije gledao EC pa da zna posledice nakon svoje smrti.Zashto bi on verovao klincu,vodji ripera koji se kroz 3 igre koriste manipulacijama,indoktrinacijom i lazima?To nema nikakve veze sa time kako ti ili ja vidimo svog sheparda.A ako klinac laze to je onda stvarno looney toons kraj u kome je izvrshio samoubistvo iz najglupljeg moguceg razloga,na rech svog glavnog neprijatelja kroz 3 igre
Upravo to i pričam, ako igram role play Sheparda, biram odgovarajući kraj. Ne mora svaki Shepard da gleda u Catalysta sa nevericom. A zar nije ceo Mass Effect u znaku žrtvovanja? U prvom delu možeš da žrtvuješ Council, u drugom praktično žrtvuješ celu posadu i sebe, pa ko preživi. Tako i u trećem delu. Činjenica da igranjem Catalystove igre Shepard nema šta da izgubi se može razumeti i iz lika Sheparda. Eto ja lično, da sam Shepard, razmislio bih: ako ne poslušam ovog debila i zabijem mu 2-3 metka u virtuelnu glavu, ne dobijam ništa jer Crucible onda neće opaliti i ostaje nam da se borimo protiv Reapera konvencionalnim putem, što neće uspeti i pitanje je vremena kad ćemo svi umreti. Ako mu poverujem, a on laže, onda je najgora stvar koja može da se desi to da Reaperi pucanjem Crucible-a dobijaju beskonačnu moć pomoću koje će da nas unište. Na kraju, svejedno smo mrtvi, ali ako budem igrao njegovu igru možda se prijatno iznenadim.
Stara 4.7.2012, 0:56   #4428
efil82
Starosedelac

Citat:
Wall kaže: Pregled poruke
Upravo to i pričam, ako igram role play Sheparda, biram odgovarajući kraj. Ne mora svaki Shepard da gleda u Catalysta sa nevericom. A zar nije ceo Mass Effect u znaku žrtvovanja? U prvom delu možeš da žrtvuješ Council, u drugom praktično žrtvuješ celu posadu i sebe, pa ko preživi. Tako i u trećem delu. Činjenica da igranjem Catalystove igre Shepard nema šta da izgubi se može razumeti i iz lika Sheparda. Eto ja lično, da sam Shepard, razmislio bih: ako ne poslušam ovog debila i zabijem mu 2-3 metka u virtuelnu glavu, ne dobijam ništa jer Crucible onda neće opaliti i ostaje nam da se borimo protiv Reapera konvencionalnim putem, što neće uspeti i pitanje je vremena kad ćemo svi umreti. Ako mu poverujem, a on laže, onda je najgora stvar koja može da se desi to da Reaperi pucanjem Crucible-a dobijaju beskonačnu moć pomoću koje će da nas unište. Na kraju, svejedno smo mrtvi, ali ako budem igrao njegovu igru možda se prijatno iznenadim.
Kako ti znash da nece opaliti.Kako znash da ce njega pucnjava razljutiti nakon shto ti je sam ponudio da ga unishtish?Tebi je to logichan sled dogadjajaTi i dalje rezonujesh sa pozicije nekog ko zna kako ce se stvari odvijati,shepard to ne zna.Kako god ga ti igrao on je neko ko se ne predaje bez borbe,posebno ne glavnom neprijatelju.Nakon tako ludih izbora koje ti prezentuje shepard bi pokushao da nadje nachin da aktivira Criucible bez klinca,ne "ok,ne mogu sam svi umiremo".To je tako glupost nevidjena.I igre nisu o nikakvoj zrtvi,jer sve te zrtve koje si nabrojao su posledica odluka koje mozesh da donesesh ali nisu obavezne-sva posada moze da prezivi,savet ne mora da pogine.Zrtva je poenta koju na silu pokushavaju da nametnu na kraju ME3,ne kroz ceo serijal.
Stara 4.7.2012, 5:39   #4429
sidewinder989
Veteran

Član od: 27.1.2011.
Zahvalnice: 311
Zahvaljeno 162 puta na 120 poruka

Citat:
Kako ti znash da nece opaliti.Kako znash da ce njega pucnjava razljutiti nakon shto ti je sam ponudio da ga unishtish?Tebi je to logichan sled dogadjajaTi i dalje rezonujesh sa pozicije nekog ko zna kako ce se stvari odvijati,shepard to ne zna.Kako god ga ti igrao on je neko ko se ne predaje bez borbe,posebno ne glavnom neprijatelju.Nakon tako ludih izbora koje ti prezentuje shepard bi pokushao da nadje nachin da aktivira Criucible bez klinca,ne "ok,ne mogu sam svi umiremo".To je tako glupost nevidjena.I igre nisu o nikakvoj zrtvi,jer sve te zrtve koje si nabrojao su posledica odluka koje mozesh da donesesh ali nisu obavezne-sva posada moze da prezivi,savet ne mora da pogine.Zrtva je poenta koju na silu pokushavaju da nametnfu na kraju ME3,ne kroz ceo serijal.
E ovo je stvarno netacno.. "Zrtva je poenta koju na silu pokushavaju da nametnfu na kraju ME3,ne kroz ceo serijal." Koju to odluku mozes da doneses da prezive i Kaidan i Ashley? I sta uopste znaci posledica odluka koje mozes da doneses a i ne moras? Ja mislim da Samo zato sto je nesto moglo da se spreci ne umanjuje cinjenicu da je to ipak zrtva. Ako zrtvujes nesto u zivotu mozes isto da kazes mogao sam da donosim drugacije odluke i do toga ne bi doslo ali zrtva je tu sada. Kada u dvojci resavas na primer konflikt Mirande i Jack zrtvujes lojalnost jedne od njih, kada ubijes nevine ljude u rafineriji da bi Zaeed bio lojalan to je zrtva, zarad viseg cilja. Da ne nabrajam jos sitnijih i krupnijih primera zrtve kroz sve 3 igre.

Kako je to na silu nametnut motiv zrtve u situaciji u kojoj biras izmedju cele jedne rase i (mozda) ljubavi tvog zivota i getha koju imaju jacu flotu i mozda mogu vise da pomognu protiv ripera? Ako kazes pa mozes obe da spasis, podseticu da je ta konkretno situacija bukvalno zbir nekoliko krucijalnih odluka koje si morao pazljivo da razmotris nikako ne sluteci sta to u buducnosti moze da donese. Ili je mozda na silu nametnut motiv zrtve kada mordin, inace salarian(rasa koja je kriva za pojavu genophage-a uopste), odlazi sam da pusti lek u atmosferu znajuci da se nece vratiti tim istim liftom.

Uopste ne zelim da pricam o kredibilitetu vecine vas koji imate tako negativne komentare na sve ovo, da li ste uopste igrali sve 3 igre, kako ste ih igrali, da li samo prelazili main questove, ili ste i pricali sa saborcima, procitali svaki codex i svaku informaciju koja postoji u igri, to je vasa stvar, ali da kazes da ove stvari (a i mnoge druge) nisu zrtva ili da su silom nametnuta zrtva stvarno nema nikakvog smisla..
sidewinder989 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.7.2012, 5:58   #4430
efil82
Starosedelac

Kako neshto moze da bude zrtva kad se nije desilo u mom prelazu.Ako imash mogucnost izbora i napravish odredjene odluke uz promishljanje 90% stvari koje si naveo nisu zrtva.Tako da wall-ovi primeri kako se "kroz 3 igre stalno neshto zrtvujesh" ne vaze.Ima jako malo isiljenih zrtava/isiljene zrtve su one na koje te mehanika igre prisili (esh/kejeden) a takvih je jako malo,sem navedenog ja ne znam ni jednu.Da je stvarno u serijalu zrtvovanje bila tako vezna tema ne bi se nashla bez mogucnosti izbegavanja samo na 1 mestu.
I naravno da cu negativno da komentarishem kad su krajevi i posle ec jeftino *****e sklepaono zbrda zdola.
Stara 4.7.2012, 8:07   #4431
perablenta
Deo inventara foruma

Član od: 30.1.2009.
Zahvalnice: 1.096
Zahvaljeno 1.679 puta na 1.065 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku perablenta

Citat:
Kako neshto moze da bude zrtva kad se nije desilo u mom prelazu.Ako imash mogucnost izbora i napravish odredjene odluke uz promishljanje 90% stvari koje si naveo nisu zrtva.Tako da wall-ovi primeri kako se "kroz 3 igre stalno neshto zrtvujesh" ne vaze.Ima jako malo isiljenih zrtava/isiljene zrtve su one na koje te mehanika igre prisili (esh/kejeden) a takvih je jako malo,sem navedenog ja ne znam ni jednu.Da je stvarno u serijalu zrtvovanje bila tako vezna tema ne bi se nashla bez mogucnosti izbegavanja samo na 1 mestu.
I naravno da cu negativno da komentarishem kad su krajevi i posle ec jeftino *****e sklepaono zbrda zdola.

Znaci po tebi neko ko igra ulogu renegade Sheparda treba da se zrtvuje ili da zrtvuje svoje prijatelje/ljubavnike/saborce zarad nekih tamo nevinih, ne vaznih aliena za koje ga boli **** i kojima ma kaze ''Ma tornjaj se i resi sam svoje probleme'', ili '' evo ti metak nemoj da me gnjavis''

Takodje u slucaju da si pratio pricu tokom igara, svih 3, ima u svakoj igri u proseku bar 5 mesta gde se neko zrtvuje zarad necega ili nekoga. To sto se ne zrtvuju tvoji saborci je zbog toga sto bi tim tempom ostao Shepard sam do kraja treceg dela.
perablenta je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.7.2012, 12:36   #4432
NaraYan
Starosedelac

Član od: 11.11.2005.
Zahvalnice: 855
Zahvaljeno 326 puta na 204 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku NaraYan Slanje poruke preko MSN-a korisniku NaraYan Slanje poruke preko Skypea korisniku NaraYan

Da sam mogo ostavio bi i Kaidana i Ešli naVirmiru

Što se tiče ostalih konflikata nikad nisam imao problema. TJ imao sam uvek ren ili par opciju. Čak sam i Morinth uspeo da odolim (doduše iz drugog prelaza).
Izmirivao i Džek i Mirandu i Legiona i Tali itd.
Tako da je nekad bilo izbora. Igrao sam kec i dvojku nekolko puta, prevrnuo dobar deo Galaksije, treći deo jednostavno nema RV i to je to, nije da nisam probao, probao sam u više navrata.
NaraYan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.7.2012, 13:21   #4433
Uros12
Deo inventara foruma

Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka

Ma ovo je najbolji kraj cele ME fransize
...
Uros12 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.7.2012, 13:50   #4434
sidewinder989
Veteran

Član od: 27.1.2011.
Zahvalnice: 311
Zahvaljeno 162 puta na 120 poruka

Citat:
pa dobro.. kako postoji bugati veyron kad nije u mom prelazu zivota dakle postoji zrtva ali je ti nisi iskusio mozda zbog tvog nacina prelaza.. ok svako ima svoj prelaz ali postoji,ja sam ih vala imao dosta

a inace nemam ja problem sto ljudi komentarisu krajeve tako kako komentarisu, nego je sad odjednom fora da se omalovazavaju i prethodne 2 igre i ceo serijal i sve, zarad tih poslednjih 2 minuta..

Poslednja ispravka: sidewinder989 (4.7.2012 u 15:36)
sidewinder989 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.7.2012, 14:41   #4435
efil82
Starosedelac

Citat:
perablenta kaže: Pregled poruke

Znaci po tebi neko ko igra ulogu renegade Sheparda treba da se zrtvuje ili da zrtvuje svoje prijatelje/ljubavnike/saborce zarad nekih tamo nevinih, ne vaznih aliena za koje ga boli **** i kojima ma kaze ''Ma tornjaj se i resi sam svoje probleme'', ili '' evo ti metak nemoj da me gnjavis''

Takodje u slucaju da si pratio pricu tokom igara, svih 3, ima u svakoj igri u proseku bar 5 mesta gde se neko zrtvuje zarad necega ili nekoga. To sto se ne zrtvuju tvoji saborci je zbog toga sto bi tim tempom ostao Shepard sam do kraja treceg dela.
Koji deo tebi nije jasan.Zrtva nikad do kraja nije isforsirana tema.Uvek imash izbor da spasish svakoga.
Stara 4.7.2012, 14:50   #4436
player1
V.I.P. Test Play

Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.762
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka

Citat:
NaraYan kaže: Pregled poruke
Igrao sam kec i dvojku nekolko puta, prevrnuo dobar deo Galaksije, treći deo jednostavno nema RV i to je to, nije da nisam probao, probao sam u više navrata.
Ima i on RV, ali samo ako ga igras za razlicitim importima iz dvojke.
A realno smori, ako treba da igras ME1/ME2 po nekoliko puta, da bi video neke promene u ME3.

Moja 3 prelaza su bili:
ME -> ME2 -> ME3
ME3 (bez importa)
ME2+Genesis -> ME2

Sto mi je dalo dovoljno varijacija, ali to ipak oduzme dosta vremena i nije za svakoga.
player1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.7.2012, 17:42   #4437
NaraYan
Starosedelac

Slanje poruke preko ICQ-a korisniku NaraYan Slanje poruke preko MSN-a korisniku NaraYan Slanje poruke preko Skypea korisniku NaraYan

Stvarno ne bi mogo da igram celu dvojku npr samo da bi imao jednu razliku u trojci. Fakat je da je ME3 jedno uamljeno kljuse koje kaska samo pravo. Jbt znaš li kolko puta sam očekivao da izađe izbor/opcija u ME3 a sinematik se samo nastavljao dalje... Stvarno su totalno podbacili na tom polju, mnogo. Taj eo mi je bio najzanimljiviji u franšizi, ono kad je na tebi da odlučiš/kažeš/odradiš/ubediš/omaješ... a ne ovo, štagod da kažeš reperkusije su iste ili je razlika ekstremno minimalna.

I sva ona dobra akcija u trojci je skroz sekundarna kad se ovoliki propust napravi u srži.
Doduše, simpatičan je bio sistem levelovanja ali ma kolko da je isti u dvojci bio ružan to je bila stvar preko koje sam lagano mogao da pređem jer je globalna atmosfera bila na nivou. Iako mi se nisu sviđali onoliko zatvoreni nivoi i Citadela u odnosu na keca. U prvom ME sm vrlo često imao stvarni osećaj da sam negde u svemiru na nekom mesecu/planeti. i to dosta zahvaljujući MAKOu. Između ostalog (pored priče) to je još jedan veliki razlog zašto mi je kec najlepši. U trojci ima par mesta kad može da se ima sličan osećaj (npr kad se fajtaš s onim Riperom) ali džaba je to kad nema slobode kretanja tj ograničenost je velika.
Stara 4.7.2012, 18:06   #4438
dragomix
Deo inventara foruma

Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka

Citat:
Stvarno ne bi mogo da igram celu dvojku npr samo da bi imao jednu razliku u trojci. Fakat je da je ME3 jedno uamljeno kljuse koje kaska samo pravo. Jbt znaš li kolko puta sam očekivao da izađe izbor/opcija u ME3 a sinematik se samo nastavljao dalje... Stvarno su totalno podbacili na tom polju, mnogo. Taj eo mi je bio najzanimljiviji u franšizi, ono kad je na tebi da odlučiš/kažeš/odradiš/ubediš/omaješ... a ne ovo, štagod da kažeš reperkusije su iste ili je razlika ekstremno minimalna.

I sva ona dobra akcija u trojci je skroz sekundarna kad se ovoliki propust napravi u srži.
Doduše, simpatičan je bio sistem levelovanja ali ma kolko da je isti u dvojci bio ružan to je bila stvar preko koje sam lagano mogao da pređem jer je globalna atmosfera bila na nivou. Iako mi se nisu sviđali onoliko zatvoreni nivoi i Citadela u odnosu na keca. U prvom ME sm vrlo često imao stvarni osećaj da sam negde u svemiru na nekom mesecu/planeti. i to dosta zahvaljujući MAKOu. Između ostalog (pored priče) to je još jedan veliki razlog zašto mi je kec najlepši. U trojci ima par mesta kad može da se ima sličan osećaj (npr kad se fajtaš s onim Riperom) ali džaba je to kad nema slobode kretanja tj ograničenost je velika.
Ja sam u trojci imao osecaj kao da je sve isforsirano, sve sam mogao da predvidim i svaka deonica mi je licila kao skriptovana sekvenca u nekoj akcionoj igri. Niti sam imao osecaj da igram ME, niti da sam svemirski marinac, nista... Kao da igram neku prosecnu akcionu igru iz treceg lica, najgoru koju sam odigrao ove godine koja je prepuno TPS-ova. Jedina igra kojoj se nisam vratio, od svih TPS-ova koje sam odigrao je bas ME3. Ni ta akcija nije nista specijalno.
dragomix je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.7.2012, 18:44   #4439
NaraYan
Starosedelac

Pa akcija sam u Me uvek kontao kao nešto pride, uvek su bile bitnije druge stvari.
A da je skriptovano jeste i to je apsolutno dovoljno da uništi ugođaj.
Stara 4.7.2012, 18:51   #4440
player1
V.I.P. Test Play

Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.762
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka

Citat:
Mislim da su se zeznuli za celim konceptom da se stalno odluke iz pretnodnih igara prenose u naredne.

Problem je sto "clenup" za samo najosnovnije stvari (ko je poginuo u dvojci, ko vlada kod krogana, itd...), uzima mnogo radnih sati razvoju igre, a na kraju mali broj ljudi vidi sve te izmene, jer deault Shepard je fiksan, a vecina ljudi nema vise od jednog importa iz ranijih igara.

Kad se toliki broj radnih sati potrosi samo na osnove, malo ostane i za meso igre.

Poslednja ispravka: player1 (4.7.2012 u 19:00)
player1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
mass effect, multiplayer, rpg, srbija

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Mass Effect PC version WU TANG CLAN Role-Play 1545 2.7.2023 19:33
Problem sa Mass effect igrom Vestax Kvarovi 6 24.6.2009 14:00
Mass effect Bozidar Konzole 33 11.3.2009 21:26
HTPC (tih, ne greje se, moze da gura Mass Effect) Vladimiros Šta da kupim? 8 30.5.2008 19:06

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 3:48.