![]() |
![]() |
![]() |
#421 |
Član
Član od: 13.10.2010.
Zahvalnice: 306
Zahvaljeno 218 puta na 126 poruka
|
![]()
Ma, ume i ženski Šepard da bude poprilično gotivan. I na ovaj tvoj post sam se iskidala. XD
Zvučnjak, a ja htela sa Tali, i slučajno sam sa Mirandom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Član
Član od: 13.10.2010.
Zahvalnice: 306
Zahvaljeno 218 puta na 126 poruka
|
![]()
Pretpostavila sam, bilo mi je malo čudno, ali rekoh, da nisam možda propustila nešto.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Ženski šepard FTW, muški ima debilan voiceover.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Starosedelac
Član od: 20.11.2010.
Zahvalnice: 3.732
Zahvaljeno 979 puta na 534 poruka
|
![]()
Ja sam oba Mass Effecta presao po dva puta, sva 4 prelaska kao John Shepard. Neznam, vise mi lezi tako
BTW, jesam li ja jedini kome je prvi ME bio bolji? Jeste da je dvojka tehnicki ispeglanija itd. ali kec je bio stvarno Epic. U dvojci companion questovi cine vecinu igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meh, radije gledam žensko pedu 20 sati igre nego John-ovo :/
Poslednja ispravka: SirDuck (17.5.2011 u 0:41) Razlog: Vojo, ozbiljno, od kad je du pe psovka :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Veteran
Član od: 27.1.2011.
Zahvalnice: 311
Zahvaljeno 162 puta na 120 poruka
|
![]()
pa ako se pogleda hronologija i smisao price sasvim je normalno da companion questovi cine vecinu igre..
![]() meni su licno oba bila nesto naj-epic sto sam ikada igrao , i jedini razlog zbog koga mi je dvojka bolja je ta tehnicka strana..mnogo manje bagova, mnogo ispeglanije borbe.. prica u kecu u neku ruku i moze biti prica za sebe jer ima svoj pocetak i kraj, dok u dvojci nekako od samog pocetka znas da se na kraju igre nece nista zavrsiti.. ![]() P.S ova zenska Turianka... ![]() ![]() ![]() ![]() edit: ja sam samo jedan prelazak imao za oba dela , sad cekam leto pa da krenem polako sve iz pocetka i to kao zenski sheppard, moj Sidewinder Shepard je bio nesto izuzetno ruzno i nimalo prijatno za gledati iako mi je prirastao za srce ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Starosedelac
Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 586
Zahvaljeno 641 puta na 299 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Veteran
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 219
Zahvaljeno 282 puta na 157 poruka
|
![]()
Ne nije ono oficijalni artwork, nego sam ga skinuo odnekud. Najverovatnije sa Bioware ME foruma. Cini mi se da je i bila neka rasprava o tome zasto nisu ubacili Turijanke do sada, pa je neki momak napravio taj art. Ma imam masu toga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Šalu na stranu, glas je stvarno mnogo bolji za ženskog lika tako da više uživam u celoj igri. Probao sam i muškog šeparda al nije to to :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Veteran
Član od: 21.1.2006.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 49 puta na 45 poruka
|
![]()
Nisi jedini.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Član
Član od: 3.2.2011.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 72 puta na 41 poruka
|
![]()
Ja sam i keca u dvoju prešao sa dva lika, dobrica muški Šepard inflitrator i kučka ženski Šepard vojničina. I ženskinja ima bolju glasovnu glumu, muški Šepard je mutav. Možda krenem ponovo da igram da napravim perfect save za trojku ali me mrzi, dobar mi je i ovako svi su mi živi i zdravi.
Inače posetićemo sve matične planete vanzemaljaca? Koji DA:O flash back! |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Veteran
Član od: 31.3.2011.
Zahvalnice: 169
Zahvaljeno 488 puta na 217 poruka
|
![]()
I ja sam igrala i sa zenskim i sa muskim likom. Mada ni jedan nije bio totalno negativan ili pozitivan, npr. ispunim sve paragon crte a one druge malo jace od pola ili obrnuto. Nekako je realnije nego da mi je lik totalni Hanibal Lektor ili ovca.
Oni koji zele Mirandu u igri neka ne gube nadu, skoro sam ubedjena da ce se pojaviti na neki nacin, mada mi se cini da ce tim biti sastavljen najvise od likova iz prvog dela (Garus, Tali, Liara i Kejden ili Esli). Inace, dosta ljudi na njihovom forumu vrsi pritisak da kraj igre bude manje-vise pozitivan, bez obzira kako ste igrali prve dve igre. Kazu da ne zele da igraju tri dela i da na kraju treceg shvate da su sve uradili naopako. Po meni je ME totalno american friendly, ne znam koja je tu odluka nejasna. Ne bih volela da razlika izmedju moja dva Sepa od kojih je jedan protutnjao kao uragan i ostavio pustos za sobom, a drugi spasao sve sto se spasti moze bude boja odjavne spice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Veteran
|
![]()
Te priče da je Mark Meer lošije odradio voice acting od Jennifer Hale je najobičnija glupost.
Ja sam se zanimao za voice actore i voice acting dok to velikoj većini ljudi još nije ni padalo na pamet i tvrdim da on nije ništa lošije odradio svoj posao. Jedina razlika je u pristupu, on je više to odrađivao "pravo u glavu" dok je ona išla sa malo emotivnijim pristupom. Što savršeno odgovara razlikama M/F Sheparda, a uostalom i razlikama pravih glumaca, fkors. Voice actor koji slično glumi kao Jennifer je Raphael Sbarge, više poznat i kao Kaidan Alenko ili Carth Onasi. Njegovim likovima se dobar broj ljudi izruguje ili ih nerviraju njegovi "o jadan ja" likovi (Carth više nego Kaidan). Naravno to je uvetovano prvenstveno kroz scenario ali i njegov pristup glumi je dosta odgovoran za to. Pa onda zamislite samo da je on išao da glumi muškog Sheparda, onda bi tek bio pravi Shepika i onda bi tek bila neodgovarajuća gluma. Ja DOBRO znam ko je Jennifer Hale i znam i cenim njen rad već dugo godina. Ona je ubedljivo najveća voice actress-ka, radila je na toliko najrazličitijih naslova da se oni skoro ne mogu ni izbrojati. Mark Meer je relativni novajlija u usporedbi sa njom, ali nije novajlija u industriji. Jennifer ima jedan veliki nedostatak u svojoj glumi, a to je da ona jednostavno NE MOŽE da zvuči zlo i preteći koliko god se trudila. Na kraju krajeva, u mojoj knjizi, niko nije dobar kao neprevaziđena Glyniss Tolken. Btw, te priče o tome da je ženski voice-over bolji od muškog u ME-u su prvo pokrenule feminističko/lezbijske grupacije na oficijalnim Bioware forumima (onda je od tamo išlo dalje), jer bilo im je teško progutati da je canon Shep muško. Tako da Sir Duck, Gravespawn & Co... You go girls! ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Obtainer na korisnoj poruci: | ||
Skenderevo (17.5.2011), Vulee (18.5.2011) |
![]() |
#435 | |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]() Citat:
Mene muski Shepard deluje nekako plasticno mada mislim da to ima veze i sa facijalnim animacijama koje se nekako ne uklapaju u ono sto izgovara. Mada, kad si ti vec "ekspert" za voice-acting... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Veteran
|
![]()
Da očekivao sam tu reakciju.
Ipak bi bilo previše za zamisliti da sam čitao sve to što spomenuh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Član
Član od: 3.2.2011.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 72 puta na 41 poruka
|
![]()
Heh, nisam pratio bioware forume nikada tako nisam upućen u feministički pokret otpora :P, jednostavno sam došao do zaključka da mi je muški Šepika previše krut (no pun intended). Ali ja mrzim Mirandu takođe tako da je sve stvar ličnog ukusa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Veteran
|
![]()
i ja mrzim mirandu.. ali mislim da nije zbog nje same vec zato sto smatram da su ljudi najveca gamad i mnogo vise simpatija imam prema drugim rasama pa samim tim i zenkama drugih rasa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Obično pazim da to ne radim i zapravo mi se to ne dešava, al' eto malo me smorilo što se to stalno spominje, pa htedoh da kažem svoje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
mass effect, multiplayer, rpg, srbija |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Mass Effect PC version | WU TANG CLAN | Role-Play | 1545 | 2.7.2023 19:33 |
Problem sa Mass effect igrom | Vestax | Kvarovi | 6 | 24.6.2009 14:00 |
Mass effect | Bozidar | Konzole | 33 | 11.3.2009 21:26 |
HTPC (tih, ne greje se, moze da gura Mass Effect) | Vladimiros | Šta da kupim? | 8 | 30.5.2008 19:06 |