![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Veteran
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 305
Zahvaljeno 214 puta na 125 poruka
|
![]()
Šta je zahtev za PayPal? Tu otvoriš nalog, povežeš karticu i to je to, koliko se sećam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
![]()
Imao sam nedavno ideju za projekat, pošto radim kao front-end web developer, a išao sam na ITS na e-commerce smer gde sam već par godina "apsolvent" jer nisam uradio završni rad, da uzmem da "preradim" Epic Store i da ubacim neke funkcionalnosti koje fale (a otprilike sve fali), i da to iskoristim za rad.
Ako je neko zainteresovan za detalje može da se javi, ne znam da li je ok da ostavljam linkove sa informacijama ovde, ili u nekoj drugoj temi (ili uopšte)... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.5.2010.
Zahvalnice: 589
Zahvaljeno 1.568 puta na 897 poruka
|
![]()
For Honor i Alan Wake free.
Sledece nedelje odlicna puzzle igra GNOG. |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Novi član
Član od: 28.1.2019.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Upravo sam uzeo igre bez problema, resend code pa probaj opet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Veteran
Član od: 3.3.2016.
Zahvalnice: 255
Zahvaljeno 196 puta na 142 poruka
|
![]()
^"Živio epic"? Već je bilo dosta rasprava na ovu temu i ja znam da sa nekim ljudima ovdje jednostavno ne vrijedi ulaziti u raspravu, ali ne mogu da ne reagujem na ove tvoje komentare... For Honor je već bio besplatan, prije godinu dana, i na Uplayu i na Steamu... Aj mi daj jedan jedini razlog zašto bih ga igrao na šugavom Epicu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 304
Zahvaljeno 1.497 puta na 1.034 poruka
|
![]()
Verzija koja je bila free je Starter edition, Epic daje Standard edition, ako nekom znači.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Veteran
Član od: 20.6.2011.
Zahvalnice: 78
Zahvaljeno 104 puta na 90 poruka
|
![]()
Sve je to lepo daju nam igre, uzeh do sad sve što su davali, međutim ne igra mi se, klijent je prazan, od opcija ima install i play i to je sve. Mrtav.
Skinuo i igrao malo Subnautiku međutim dosadno, bez drugara i bilo čega drugog nekako gubi smisao. Iskreno se nadam da nisam jedini koji ima ovakvo mišljenje o epicu. Sa druge strane većinu igara, naglašava većinu smo već imali na steamu, tako da iako daju free igre, većina nas će to da igra na steamu. Samo zdrav razum, nemam ništa ništa protiv Epica posebno, osim što mi je dosadan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Starosedelac
Član od: 9.7.2010.
Zahvalnice: 750
Zahvaljeno 536 puta na 369 poruka
|
![]()
Mozda sam malo ispao iz toka, ali kako to klijent treba da zabavi?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Veteran
|
![]()
Lakse i komotnije je uglavnom zabavnije
Nisam igrao RimWorld par meseci, na Stimu kad izaberem igru vidim pregled svih vaznih vesti, peceva, najave peceva, workshop sa modovima. Tu su i linkovi ka forumima, grupama itd. Odigram sat-dva, sutradan na poslu bleja, upalim RimWorld i sve je sinhronizovano, modovi, sejvovi, nema problema ni gubljenja vremena. Izadje novi pec koji ce da mi upropasti sejvove ili promeni nesto vazno, obavesten sam na vreme i uvek mogu da vratim na stariju verziju. Za vikend nisam kuci, igra mi se RimWorld, imam Linux na laptopu, sa Steam Proton nema problema. Igra mi se neka matora pucacina npr. Rise of The Triad. MP i dalje sljaka, kliknem na communities i uclanim se u neki, dogovorim partiju. Hocu da igram DMC3 na TV-u. Samo upalim SteamLink aplikaciju na TV-u, upalim PS4 gamepad i gotovo, Steam automatski namesta profil za gamepad koji mi odgovara. Hocu da igram CIV5 na TV-u, automatski menja profil za gamepad, precice, touch pad itd. i nema problema. Crkao mi hard, Steam mi je sacuvao sve sejvove. Mogu da podelim igru sa burazerom preko family sharing, da zajedno pikamo Dark Souls 3. Gomila sitnih stvari kao npr fenomenalan screenshot capture/share, sortiranje biblioteke igara, uputstva, curators, tagovi u shopu itd. I za ljude koje to zanima inventar, karte, leveli i slicne zezancije. Sa druge strane Epic je ulozio pare u ekskluzive. Sta ja imam od toga sto ce Piranha Games da zaradi vise para (mozda) sad kad je Mech Warrior 5 Mercenaries Epic ekskluziva? Imam vucaranje kucista od 30 kila i zaebavanje sa brdom kablova ako hocu da pikam na TV-u, da ne pominjemo DS4Windows drkanje za gamepad config, dok klecim na plocicama sa tastaturom u krilu i vucem misa po guzici. I ajde neko da mi objasni kako je ovo zdrava konkurencija od koje mi kao potrosaci profitiramo. Potpuno mi je neverovatno da Epic nije masovno bojkotovan, a ova nazovimo opravdanja mislite na developere i daju mi dzaba igre koje mi se igraju... budimo realni da se nekome stvarno igrao Alan Wake i da je hteo da podrzi developere dao bi 10e. |
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku Apostrof na korisnoj poruci: | ||
doctor (8.8.2019), MegaGiga (7.8.2019), pentraksil (16.8.2019), singularity (7.8.2019), sloba (7.8.2019) |
![]() |
#415 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() Mozda sto koristim laptop i xbox 360 wireless kontroler, pa mi ovo deluje kao bas 'valjan' razlog za pljuvanje ![]() Inace koristim sve platforme, ne hejtujem ni jednu - pa mi interesantna ovolika mrznja prema EPIC-u.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Veteran
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 305
Zahvaljeno 214 puta na 125 poruka
|
![]()
Ja ne kapiram kakvo drkanje sa DS4, instaliraš Input Mapper i sve radi bez problema, nema čak ni podešavanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |
Veteran
Član od: 20.6.2011.
Zahvalnice: 78
Zahvaljeno 104 puta na 90 poruka
|
![]() Citat:
Na steamu ljudi pljuju po epicu, čak su i napravili veliku hejtersku grupu posvećenu anti-epicizmu koja nije mala broji skoro pola miliona korisnika. Ne vidim poentu u tome, ne bih to radio nikad, ali iz ugla igrača koji su navikli na sve ono što steam nudi, mogu da razumem njihovo veliko razočarenje, što ne znači da to opravdavam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Veteran
Član od: 3.3.2016.
Zahvalnice: 255
Zahvaljeno 196 puta na 142 poruka
|
![]()
A je*iga, pa normalno je da će ljudi biti frustrirani lopovskom politikom kompanije koja se služi stvarima kao što su ekskluzive i besplatne igre da bi privukli igrače a ne žele da ponude ništa zaista korisno, čak nisu ni u stanju da ubace shopping cart u šugavi store...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.655 puta na 4.090 poruka
|
![]()
O Epic-u se moze pisati dan i noc ali srz je prakticno to da Epic prakticno zeli da postane Amazon samo za video igre ne za ostalo. Koriste se istom taktikom kojom se i Amazon koristio (loss leader). Ulazu silne kolicine novca u radnju koja nece biti profitabilna duzi period kako bi zgrabili dio kolaca jer su skontali da Fortnite nece trajadi vjecno, a digitalna radnja hoce. A posto su se malko uvalili u problem sa UE4 i dalii ga jeftino za koristenje/licenciranje kada je Fortnite poceo da donosi ozbiljnu lovu pa ne mogu nazad (a svi veci studiji sada koriste vlastite Engin-e tako da nema velikis suma novca od licenciranja) moraju da osiguraju stalan priliv novca kada Fortnite popularnost splasne.
A to sve prati jak PR pa su sve to fino zamotali u paketic zvani "mi ovo radim za dobrobit developera". Dovoljno je pogledati samo clanke koji se ticu Epic Store-a i ako nadjete jedan koji se bavi pitanjem sta kupci imaju od svega ovoga dobijete zlatnu medalju. To sto je Epic Store u trenutnoj formi cisti monopol to nikoga nije briga, to sto su cijene igara koje su na Epic Store-u skocile ni to nikog nije briga, to sto im je bezbjednost naloga uzasna ni to nikog nije briga. I tako dalje. Ali jbg dobijes 4 igre mjesecno i odma zaboravis na sve to ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci: | ||
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
epic, fortnite, unreal |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Steam | SirDuck | Online kupovina igara | 13459 | 9.5.2025 18:42 |
Watch Dogs | dex3108 | Akcione igre | 1815 | 8.11.2017 23:22 |
A Game of Thrones: Genesis | Romantic | otpaTci | 4 | 20.5.2011 20:55 |
Apple store detains teens for installing iPhone game | nighthawk | Brbljaonica | 6 | 18.6.2008 18:02 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |