![]() |
![]() |
|
2D radovi Radovi korisnika iz oblasti 2D rasterske i vektorske grafike, kao i video radovi... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]()
Kritika prihvacena Simke, samo za jedno nisi u pravu.
Ne stekam, ![]() Sad cu da ti napravim O.S. za pecanje na daljinu. ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka
|
![]() Citat:
![]() za peckanje ili pecanje... ![]() ![]() Biće ovde dobrih radova ![]() neću više ništa da pišem dok ne isporučim neki rad... pa tek onda... prvo da dam priliku i da stvorim poziciju za kritiku a ne ovako k'o iz ''operske loge'' poput ona dva mapetovca da gundjam. |
|
![]() |
![]() |
#23 | |||
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]()
Hahaha kako mi je smešan ovaj psihološki profil koji si mi napravio na osnovu rada
![]() ![]() Svejedno, dobro je da pljušte kritike, pa kakve god da su... Verovatno ću da oblikujem ovaj rad i da ga tehnički mnogo bolje uradim jer i dalje mislim da je ideja sjajna. Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#24 | |
paparazzo
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 601 puta na 179 poruka
|
![]() Citat:
![]() inace, ideja je sasvim ok, ali nije to za wallpaper( jel, slika treba da stoji na desktopu...) Jedna slika= 1000 reci, dakle, mislim da neka prikladna slika moze mnogo vise da kaze nego neki text...(da nije tako, verovatno bismo drzali na desktopu ispisane viceve :S) |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
information junkie
|
![]() Citat:
Pitanje: Da li mi treba da pravimo wallpaper koji mislimo da će se koristiti na budućim operativnim sistemima ili kako će izgledati sistem. Pošto se konkurs zove 4. wallpaper konkurs ![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]()
@kintec
Mislim... nisam mentol ako si na to mislio ![]() p.s. a 30 minuta mi je trebalo dok sam osmislila sve one gluposti ![]() I... hoće li neko konačno uraditi nešto da valja? |
![]() |
![]() |
#27 |
paparazzo
|
![]()
aj razmisljajte logicki...tema je malo "zakukoljena", jer cim procitate temu, mislite, windows XT pro...bla bla bla, i zamisljate neki start meni, i tastere...I ok, taman i da uradite neki izgled ( da ne kazem skin) koji izgleda i bolje od izgleda viste, to ce biti monoton rad, i promasen (barem po meni) To bi izgledalo kao da uhvatite screenshot od nekog windows programa i da stavite to na desk...
![]() Evo da iznesem moju ideju... Zamislite prelepu devojku kako stoji u nekom space okruzenju, i drzi podignute ruke kao da nesto drzi...Iz naseg ugla gledanja videli bi se obrisi nekog holograma, koji ona dodiruje...( e ovo jadno zvuci, ali imam kristalno jasnu sliku u glavi, jos samo da prenesem to na papir...hm...komp ![]() Dakle, pustite masti na volju... ![]() @Imzadi ma salim se, nije mi cilj bio da ti iskritikujem rad, koji je saljivog sadrzaja ( to sam skapirao) nego jednostavno da ukazem i na ostale mogucnosti... Poslednja ispravka: Simke (5.9.2006 u 1:38) |
![]() |
![]() |
#28 | |
Veteran
Član od: 20.10.2005.
Zahvalnice: 433
Zahvaljeno 111 puta na 79 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Receno je u prvom post-u. Operativni sistem ne wallpaper. Dakle, ako ti zamisljasc da ce buduci operativni sistem biti, to da se uzveras na neko virtuelno drvo, i premestas sljive (file-ove) sa grane na granu, nacrtaj slobodno to drvo. Dakle, operativni sistem u najsirem mogucem pojmu. @Imzadi Ne vidim da je ijedan rad los, samo mozda nije pravilno shvacen ![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 |
paparazzo
|
![]()
Prica nama profa na faxu ( inace graficki dizajner): "kada sam radio u kanadi, za jednu marketinsku firmu, i kada sam pitao sefa kako treba da radim, on je samo rekao: just to be nice."
Dakle, sta god, samo da izgleda lepo, da moze da se nabaci na wallpaper... @Psychon@ut uopste nisam pomislio na to sto ti mislis :P Poslednja ispravka: kinteC (5.9.2006 u 16:55) |
![]() |
![]() |
#31 | ||
information junkie
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#32 | ||
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Precizno piše: 4. wallpaper konkurs a tema je "Future O.S." što znači ... ![]() Citat:
šta su te to zbunili Bobi... to mora da je zbog one što nešto drži... ![]() Skroz si lepo napisao u prvoj poruci, sasvim jasno i precizno! Već samim tim što je četvrti posle tri konkursa podrazumeva se da je Wallpaper u pitanju kao što si i napisao a tema je "Future O.S." takodje kao što si i napisao... prema tome ne vidim čemu potpitanja i zbunjivanja. |
||
![]() |
![]() |
#33 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Mozemo sad ovako do ujutru... Meni nije jasno, jel' tebi nije jasna tema il' ti nije jasna poenta teme? |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.174
Zahvaljeno 4.256 puta na 1.277 poruka
|
![]()
Alo, budite malo mastoviti...
Smislite neki luuuuud OS o kom ste mastali, neki preteran izgled, 3D, blesave ikonice... Mastajte malo.. Postavite ovde pa cemo da raspravljamo... Poceli ste corbu a zec u sumi... ![]() pozdrav. |
![]() |
![]() |
#35 | |
information junkie
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Veteran
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 64 puta na 26 poruka
|
![]()
MrmotariumOS 3.11beta2
evo beta verzija... jos uvek radim na otklanjanju bugova ![]() ![]() default skin (emerald shine+white outlines), emulirana tastatura i mis ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Veteran
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 64 puta na 26 poruka
|
![]()
a evo kako je do svega toga doslo... :P
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
paparazzo
|
![]()
mrmote, jedan od ljudi kome se divim na ovom forumu, to si ti ...svaka cast majstore! (uradi neki skin za windows, preko nekog programa, recimo window blinds) extra ti je animacija u gif-u
evo posojeceg stanja mog desktopa...(tema iz window blind programa, malo je modifikovana :P i moj wallpaper) http://i15.photobucket.com/albums/a3...per_kintec.jpg |
![]() |
![]() |
#39 |
information junkie
|
![]()
E Mrmote svaka ti čast! +rep od mene za gif.
![]() Ja nemam vremena ni da počnem... ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Ponosni Eipixovac :)
|
![]()
OS nije losh, al gif... neam reci
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |