Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > O igrama uopšte
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.)

Pregled rezultata glasanja: Koliko Dugo treba da traje?
4-6h 0 0%
6-10h 4 4,26%
10-15h 23 24,47%
15-25h 25 26,60%
25-40h 17 18,09%
40+h 25 26,60%
Glasova: 94. U ovom glasanju ne možete da učestvujete

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 7.2.2010, 18:25   #21
RUSuper
Deo inventara foruma

Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 2.120
Zahvaljeno 786 puta na 496 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku RUSuper Slanje poruke preko Skypea korisniku RUSuper
Određen forumom Re: Koliko treba da traje priča u igri?

Kad je rekao pucacina mislio je na FPS,a Max payne koliko znam nije FPS(A znam malo,jer ga nikad nisam igrao samo video nekad davno kod ortaka)
RUSuper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.2.2010, 18:28   #22
player1
V.I.P. Test Play

Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.755
Zahvaljeno 4.132 puta na 2.699 poruka

Citat:
NikolaS93 kaže: Pregled poruke
Dakle pitanje je jasno... Koliko bi po vama trebala da traje single player campaign za igre?
Pa i nije. Dok je ovaj citat jasan, ime teme je koliko prica treba da traje. Sta to uopste znaci? Anyway, ako si mislio koliko treba da se igra obrne kao u citatu iznad, onda je moje misljenje 25-40h.

Zasto?

Zato sto vecina ljudi odigra jednom i to je to. Onda to jednom treba da bude dovoljno dugo da se covek zabavi kako valja (a ne da predje za jedno dva popodneva). I pod 25-40h mislim otpimalno vreme prelazka. Ne da je igra ubi boze teska pa da treba ponavljati delove po desetina puta zbog checkpoint sistema i time vestacki produzavati trajanje "kampanje".
player1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.2.2010, 18:57   #23
federer
Veteran

Član od: 15.9.2008.
Zahvalnice: 447
Zahvaljeno 51 puta na 42 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku federer Slanje poruke preko Skypea korisniku federer

Citat:
Nikola95 kaže: Pregled poruke
Ne znam da se iko na Max Payne zalio da smara, a prica je jedna od najboljih u igrama ikad.
Ne traje nesto mnogo doduse.
Pa da,Max Payneova prica mi se najvise svidila (jer ima 2 nastavka)..Asassin's Creed je meni previse kratak a dvojka je dobra... Uglavnom ja ne zelim igru koja radi nesto pred mojim ocima a ja se ne uvucem u radnju kao kod GTA 4. Zelio bi igru gdje prica traje vjecno!
federer je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.2.2010, 20:26   #24
Vulee
Deo inventara foruma

Član od: 4.8.2009.
Zahvalnice: 1.551
Zahvaljeno 1.820 puta na 888 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Vulee

25-40 za ne-RPG igre.
A za RPG, zna se, 80+.
Vulee je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.2.2010, 20:42   #25
Netza
Član

Član od: 19.3.2008.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 50 puta na 33 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Netza

Ja sam, kao i neko sa prosle strane, prvo glasao za 40+ pa video da se RPG ne vazi... Licno volim bas duge igre, da se lepo organizujem na mesecnom nivou sa dugom pricom i dugim igranjem. Primer je Gothic 2 za koji sam na kraju imao 80 i nesto sati ciste igre, a ni u jednom trenutku mi nije bilo dosadno, tako da sto se mene tice moze da traje 200+ bez problema. Inace 25-40h, ne volim kad predjem igru za dan-dva.
Netza je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.2.2010, 20:49   #26
DeCoy
Intel Inside

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.194 puta na 7.159 poruka

@Sheridan

STALKER je hibrid... da ima xp-a i budženja statova lika bio bi veći RPG od F trojke

@Nikola95

He,he... a kad je izašao Maks kec i dvojka? Zar se zaista nadaš da će i trojka da bude u tom maniru
DeCoy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.2.2010, 20:50   #27
Cofi
Starosedelac

Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka

Najbolje bi bilo kada igre ne bi imale kraj! Zašto? Zato što bi igre onda mogli da igramo jednu igru 2 godine i da ne dosadi jer su misije različite i ne morate da se mučite oko instalacije, osvajanje gluposti... Znam da je to nemoguće, ali ko zna jednog dana...
Cofi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.2.2010, 20:57   #28
NikolaS93
Veteran

Član od: 27.1.2009.
Zahvalnice: 257
Zahvaljeno 199 puta na 149 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku NikolaS93

Citat:
Equilibrium kaže: Pregled poruke
Ja sam glasao za 40+ ali sam kasnije video da se RPG ne racuna, ZASTO SE RPG NE RACUNA, koja je je*ena poenta ako se RPG ne racuna, sta ti mislis da RPG u proseku traje 200+ sati, nemoj da si smesan, vecina RPG-eva traje oko 50-60 sati, neki i manje, ovo je sredina, to sto ti imas Morrowind koji traje godinu dana to je drugo, sta mislis koliko traje Hearts of Iron, pa veruj mi sigurno duze nego vecina RPG-eva, a to je strategija.
Napisao sam bez RPGova jer ko sto sam kazes vecina traju po 56-60 sati, tako da bi svi zaljubljenici u RPG glasali za to. Inace zamsli neki cod da traje 60 sati? Mene bi licno smorilo. Zato sam RPG stavio van konkurencije, a i ti RPG mozes da zavrsis i za 40 sati i za 100 sati zavisi koliko te zainteresuje da se bavis sporednim zadacima i ostalim zeb****ma.

Citat:
C O F I kaže: Pregled poruke
Najbolje bi bilo kada igre ne bi imale kraj! Zašto? Zato što bi igre onda mogli da igramo jednu igru 2 godine i da ne dosadi jer su misije različite i ne morate da se mučite oko instalacije, osvajanje gluposti... Znam da je to nemoguće, ali ko zna jednog dana...
Zamisli pocnes ti da igras neku igru, i pocne prica, tebe zainteresuje mnogo, i sad se desavaju razni dogadjaji u prvih dva sata i tebe interesuje kako ce da se zavrsi sta ce s' kim da se desi i da bi to saznao treba da igras 2 godine! To bi bilo malo glupo, lepo bi bilo da se uradi nesto ko GTA gde zavrsis pricu za nekih 30-40 sati i da po zavrsetku imas tone i tone misija cisto za razbibrigu i provodjenje slobodnog vremena. A i imas multiplayer pa cepaj ti COD dve godine.

Poslednja ispravka: NikolaS93 (7.2.2010 u 21:14)
NikolaS93 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.2.2010, 21:18   #29
caine
Deo inventara foruma

Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka

Citat:
Lepota igara (filmova, muzičkih albuma) je, između ostalog, u tome što su zaokružene celine, imaju početak i kraj. Barem ja to tako vidim. A i takva igra bi brzo dosadila, vidiš da ne mogu da naprave ni igru od 10 sati koja je dovoljno raznovrsna (čast izuzecima).
caine je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.2.2010, 21:27   #30
Sheridan
Član

Član od: 21.12.2009.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 81 puta na 54 poruka

DeCoy
Nemoj tako ima Fallout 3 svojih cari, dok ga brises sa kompa osetis veliko zadovoljstvo
Salim se ako ga posmatras kao hibrid igra nije losa ako oces rpg bacio si pare
Neznam vecina fps jeste takva ali Cod 1 i 2 su meni veoma dobri i nebi mi smetalo da duze traju (nikad nisam prezalio sto su unakazili serijal).

EDIT Ajd da ovde pitam, da li je moguce da nepostoji tema najbolji lik iz igre pretrazivao sam nista mada moguce je lako da mi je promaklo.

EDIT 2
Postoji nesto slicno Dagerfall ta igra ne moze potpuno (moze al tesko) da se predje nenormalno koliko je velika

Poslednja ispravka: Sheridan (7.2.2010 u 21:35)
Sheridan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.2.2010, 21:47   #31
anded zombi leš!
Banned

Član od: 9.1.2010.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 132 puta na 89 poruka

Citat:
NikolaS93 kaže: Pregled poruke
Napisao sam bez RPGova jer ko sto sam kazes vecina traju po 56-60 sati, tako da bi svi zaljubljenici u RPG glasali za to...
Koja glupost!
Pa šta ako bi glasali za to?
Što nisi izbacio i 6-10 i 10-15 jer će većina normalnih ljubitelja FPS-a glasati za to???
anded zombi leš! je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.2.2010, 21:55   #32
player1
V.I.P. Test Play

Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.755
Zahvaljeno 4.132 puta na 2.699 poruka

Ja kao i normalan ljubitelj i FPSova (ne samo RPGova), najvise sto mrzim je SP pucacinu koja moze da se prodje za dva popodneva.

Ne verujem da bas ima mnogo FPS fanova koji vole kratke igre. Ipak ne izlazi po jedan dobar FPS nedeljno pa da mozemo da priustimo da svaki obrcemo za par dana.

Mada, ni previse nije dobro. Svi stariji igraci znaju koliko su Doom1/Doom2 duge igre (drugi deo ima preko 30 nivoa, od kojih je dosta prilicno dugacko). Zato ih dosta "obicnijih" igraca nikad i nije zavrsilo, sto je prava steta.
player1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.2.2010, 22:01   #33
NikolaS93
Veteran

Član od: 27.1.2009.
Zahvalnice: 257
Zahvaljeno 199 puta na 149 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku NikolaS93

Citat:
anded zombi leš! kaže: Pregled poruke
Koja glupost!
Pa šta ako bi glasali za to?
Što nisi izbacio i 6-10 i 10-15 jer će većina normalnih ljubitelja FPS-a glasati za to???
pa nista, stavio sam bez RPG jer prosecno sve ostale kategorije igara traju slicno sem RPG koju su uvek dosta duzi, ne razumem sta ste se tolko uhvatili za to sto sam napisao.
NikolaS93 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.2.2010, 22:19   #34
RUSuper
Deo inventara foruma

Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 2.120
Zahvaljeno 786 puta na 496 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku RUSuper Slanje poruke preko Skypea korisniku RUSuper

Citat:
Igraj MMO-ove onda....
RUSuper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.2.2010, 22:34   #35
Netza
Član

Član od: 19.3.2008.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 50 puta na 33 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Netza

Dal' moze neka tema da prodje bez prepucavanja, nije covek stavio RPG jer nije hteo, njegova je tema, sta sad... Sa jedne strane se i slazem sa njim sto je nema ovde na listi, jer ga ocigledno zanima koliko mislite da treba da traje prica u igri koja nije RPG - odnosno nije toliko bitna prica u igri vec neki drugi elementi i koliko ta "nebitna" prica treba da traje. RPG "mora" da ima duzu i obilniju pricu, zato mora da traje duze i tako ja shvatam njegovo zaobilazenje RPGa.
Netza je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.2.2010, 23:02   #36
Psycho13
Deo inventara foruma

Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.048
Zahvaljeno 971 puta na 571 poruka

Za pucacine 10 do 15 h,sasvim dovoljno...
Psycho13 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.2.2010, 23:39   #37
White Ripper
Deo inventara foruma

Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka

Ja kao RPG junkie predlazem da bi bilo idealno nekih 15-25 sati.Sasvim dovoljno da se izigra coek a pritom da igra ne dosadi.Ovo daje i motiv za dublja istrazivanja.
White Ripper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.2.2010, 15:15   #38
F!l!p
Član

Član od: 3.12.2009.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 4 puta na 2 poruka

40+h
F!l!p je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.2.2010, 16:51   #39
miša topola
Deo inventara foruma

Član od: 9.4.2009.
Zahvalnice: 1.028
Zahvaljeno 1.400 puta na 1.155 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku miša topola Slanje poruke preko AIM-a korisniku miša topola Slanje poruke preko MSN-a korisniku miša topola Slanje poruke preko Yahooa korisniku miša topola Slanje poruke preko Skypea korisniku miša topola

Citat:
F!l!p kaže: Pregled poruke
40+h
Ma najbolje je da se nikada ne završe CoD da igramo 6 godina koliko je trajao II svetski rat.
miša topola je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.2.2010, 17:20   #40
Cofi
Starosedelac

Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka

Citat:
Citat:
miša topola kaže: Pregled poruke
Ma najbolje je da se nikada ne završe CoD da igramo 6 godina koliko je trajao II svetski rat.
Već rečeno
Cofi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Koliko često treba reinstalirati Windows? NIx Car Operativni sistemi 10 7.10.2008 13:24
Sta treba kupiti i koliko ce trajati???? KiB0rG3000xII Šta da kupim? 1 30.1.2008 21:49
Koliko Vam treba da narezete DVD na laptopu? Popasrb Prenosni računari 7 24.8.2006 20:40
Koliko poena treba za povecanje reputacije Teva Forum o forumu 23 8.4.2006 11:06

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 22:34.