![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo i ja odigrao epizodu, nema shanse da izvucete 7 sati iz nje, ali 3-4 je sasvim moguce. Zagonetke su uglavnom logicne, ima nekih koje su malo zbunjujuce. Postoji i jedan bag koji sam iskusio:
Spoiler za bag:
Inace nisam verovao da ce igra uspeti u ozivljavanju MI ali mogu reci da sam se prevario. Dijalozi su sjajni ima dosta humora, a muzika stvarno vraca uspomene. Glasovna gluma je naravno na savrshenom nivou i opet je tu onaj stari Guybrush. Igra ima jako zanimljiv kraj tera me da igram sve iz cuga. E sad ja cuh da mogu da se kupe svih 5 epizoda od jednom, ako greshim ispravite me. Poslednja ispravka: Shlaymara (9.7.2009 u 19:54) Razlog: Ubacivanje spoiler tagova |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Starosedelac
|
![]()
Presao.
Solidna igra napravljena za fanove. Odlican humor, simpaticna grafika (mada i dalje mislim da bi to bolje izgledalo u 2D - u Curse of MI stilu), logicne zagonetke (mozda i previse logicne ![]() Sumnjam da cu nastaviti sa Tales of MI igrama jer nikad nisam bio fan Monkey Islanda, jednostavno sam uzivao u kvalitetu prve tri igre. Ukoliko ste Guybrushov fan, verovatno cete zavoleti ovaj novi serijal. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
V.I.P. Programiranje
Član od: 9.1.2009.
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 448 puta na 303 poruka
|
![]()
igrao, zavrsio.
Igra je bolja nego sto sam ocekivao. tu i tamo se provukao po neki bag, al generalno veoma pozitivno iskustvo. jako mi se svidja stil, smek. wsad + mis je dobitna kombinacija, ako vec mora biti 3D. sve u svemu, svaka preporuka. @ pentraksil mozda mogu sve unapred da se kupe, ali da se igraju ne mogu sigurno jer jos uvek nisu ni napravljene. druga epizoda je trenutno u produkciji, treca u dizajnu a cetvrta i peta su samo napisane |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku irreal na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (9.7.2009) |
![]() |
#24 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Veteran
Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 196 puta na 147 poruka
|
![]()
Ta fora da bilo koji od dijalog opcija da izaberes a Guybrush nesto drugo kaze je bila i u Curse of the Monkey Island. Jedino mi je smetalo sto su je vise puta ponovili u prvoj epizodi Tales-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Veteran
Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 196 puta na 147 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Banned
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
|
![]() Citat:
Spoiler za Spoiler:
Citat:
Dakle, ako to i uradiš iz naše zemlje, moguće je da taj DVD nećeš videti nikad (duboki su carinski lagumi), ili će ti opaučiti carinu kao da je od zlata, a poštarina će ti biti kao da su ti poslali teretni kamion iz Kanade, tako da se tih 35$ lako mogu pretvoriti u 100+ koje MORAŠ da platiš ni kriv ni dužan (osim državi)... To kažem zato što je moj ortak sa SendIt-a naručio DVD koji je koštao 14€ (tada oko 1000 dinara) platio je poštarinu skoro 300, a ocarinili su ga sa 800 dinara, tako da se može pomisliti šta bi bilo da se naručuje nešto skuplje... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Ne hehehe nisam ga ni koristio samo kombinovao sa njim i Guybrush je uzeo. Top sam tek kasnije. Pa iskreno da ti kazem mnogo je to para za mene za tako neshto (naravno da zasluzuje) nego pitam onako ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Novi član
Član od: 15.7.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ima li mene djeco u igri?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]()
Heh, dobra fora!
Hmmm, otkako ga je Gajbraš izbepao po glavudži sa onim kokosovim orahom u EFMI, teško da će(š) se pojaviti. ![]() Mada, ne bi bilo loše da u sledeće nastavke ubace i neke stare, dobre likove kao što je onaj trgovac Sten ili lobanja Marli...još uvek se nasmejem kad se setim "Planet Threepwood"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Starosedelac
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka
|
![]()
Ili Storekeeper-a iz Melee island i onog sto je Guybrush-u prodao cha-cha-cha mapu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Starosedelac
Član od: 29.10.2005.
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
|
![]()
Je li neko provalio ono Nor Treblig kod Deep Guta, da ne kazem koga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Prekršio sam svoje pravilo o neigranju ovakvih avantura dok se ne pojave sve epizode i prešao novi MI.
Igra je odlična, logične zagonetke, ok upravljački sistem (mada bi mi mnogo bolje leglo upravljanje bez tastature, da mogu da se zavalim... ovako stalno moram da budem u manje-više uspravnom položaju), humor na nivou (meni najsmešnija igra još od Armed & Dangerous), jedino bih voleo da se pojavilo malo više starih likova. Sad mi se ne čeka nova epizoda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Starosedelac
|
![]()
sto niko ne gotivi upravljanje sa povlacenjem misa, nije tolko lose
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.771
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Ne da ne gotivim, nego je nesto najgluplje sto sam video. Uopste nije zgodno za koriscenje.
Jedino sam ga koristio u situaciji kada sam imao pio sok iz druge ruke, pa nisam mogao da koristim tastaturu. Inace, scena u "klinici" ni ne moze da se kontrolise samo misem (izgleda, da su prevideli tu situaciju). |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Instalirao, presao intro, deinstalirao.
Nema jedna stvar u igri koja mi se svidja. Uzasno je nepregledna i nezgodna za upravljanje, ni jednom se nisam nasmejao na one "fore" (u stvari lazem, Chuck the plant mi je izmamio osmeh svojom cameo pojavom ![]() Sto se mene tiche, Monkey Island je imao 3 dela, sve ovo posle je labudova pesma. (ugh, dobio sam morsku bolest od onog broda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Starosedelac
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka
|
![]()
Hvala Bogu sto izlaze ovakve igre te niko ne moze da kaze da je vreme Point&Click avantura odavno Doslo&Proslo.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku --ComputerBoy-- na korisnoj poruci: | ||
Wolverine (1.8.2009) |
![]() |
#40 | |
Banned
|
![]() Citat:
Igra uopšte nije loša, treba se malo navići na grafiku i komande, ali kad se "svikne" na to, stari šmek MI je tu. Pa, većina onih koji su radili prvi MI (Gilbert+Grossman+Stemmle-Schaffer) su učestvovali u pravljenju ove igre, tako da je, po meni, ovo čist pogodak. Evo, baš jedva čekam novi deo... |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku NastyB na korisnoj poruci: | ||
player1 (4.8.2009) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, lucasarts, monkey island, tales of monkey island |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Novi Monkey Island(i) + Remake prvog dela | Densetsu | Avanturističke igre | 71 | 2.12.2009 15:58 |