![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Član
Član od: 18.3.2008.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ja cekao i docekao ali uzalud
![]() instaliram igricu sve kako treba i kad je pokrenem ekran mi se zacrni i nista se ne desava ostavim ja to tako neko vreme ali se nista ne desava samo crnilo u cemu moze da budde problem probao sam vise puta ali uvek isto CRNILO da napomenem da mi konfa podrzava i jace igice od ove i drajveri su zadnja verzija |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]()
Losa verzija igre ?
Bem li ga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Član
Član od: 18.4.2006.
Zahvalnice: 114
Zahvaljeno 78 puta na 43 poruka
|
![]()
"instaliram igricu sve kako treba i kad je pokrenem ekran mi se zacrni i nista se ne desava "
Problem je u losem kreku, od cega pati i dosta ulicne omladine Bronksa ![]() Zavrsio danas igru.Sve u svemu razocarenje. Ocajna grafika i animacija likova, texture koje izgledaju kao nesto sto izadje iz mene nakon previse pica, idiotski inventar... Dobre strane igre su: sasvim solidni sinematici, zavrsava se prica iz prvog dela sto je verovatno i jedini razlog zasto treba odigrati ovu igru,i hmmmm....pa glavna prica nije toliko losa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Veteran
Član od: 30.7.2007.
Zahvalnice: 97
Zahvaljeno 68 puta na 37 poruka
|
![]()
ja am zaj*bo više da igram jer karakter mi uspori pa kad trči kao u "slow-motion" a na kraju se sve pokopa, pa da bi se vratilo u normalu moram da izađem iz igre pa da pokrenem igru ponovo... i tako na svakih 15min. A pored toga bagovalo se negde vrata neće da mi se otvore da izađem, zatim karakter mi nestaje i gubi texturu... ja uzmem deinstaliram i bacim disk, džabe ga nareza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Veteran
Član od: 27.5.2007.
Zahvalnice: 774
Zahvaljeno 504 puta na 244 poruka
|
![]()
I ja imam problem sa "slow-motion"-om karaktera.Mnogo se sporo krece.
Takav sam problem imao i sa Syberiom,a ispravio sam taj problem patchem. Da li neko zna kako da resim problem(posto se jos nijedan patch nije pojavio za ENG verziju)? p.s. Ispunjavam minimalne zahteve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Danas sam instalirao ovu igru. Pre nego sto zapocnem, da li je sve tako lose kao sto sam i procitao na pocetku ove teme?
![]() Svidja mi se mjuza koja ide u menijima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Veteran
Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 1.606
Zahvaljeno 524 puta na 179 poruka
|
![]()
Pa sad, kad si je već instalirao, red je da je odigraš
![]() A možda je dosad izašao neki peč, pošto su za mene najiritantniji problemi uglavnom bili tehničke prirode (pogotovo ono sve veće i veće usporavanje igre, dok na kraju ne izađeš iz nje, i ponovo je pokreneš). Mislim da se onaj idiotski ograničeni invertar može preboljeti, a i loša grafika - 3d je apsolutno upropastio i izgled i izvođenje. Doduše, istina je da mi grafika u avanturama nije najvažnija, ali me nervira što je gora nego u predhodnom dijelu. Probaj, što da ne ... Uvijek možeš prekinuti ako želiš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Starosedelac
Član od: 25.10.2007.
Zahvalnice: 193
Zahvaljeno 527 puta na 337 poruka
|
![]() Citat:
Po cenu da prežvaćem ono što je već milion puta u temi rečeno - bagova ima koliko voliš. Početak igre me je zatekao sa polu-ludom kamerom zakucanom za pod u svakoj trećoj sceni (problem sam rešio zamenom svojih, inače u to vreme najnovijih, drajvera za neke od pre godinu dana, i igra je volšebno proradila); u drugom delu igre, kod zagonetke sa minama, nakon dubljenja na trepavicama ne bih li istu rešio, shvatio sam da je, je li, u pitanju bag, učitavao ranije snimljenu poziciju nekoliko puta, dok igra nije prihvatila moje rešenje... U tom trenutku su mi se smučili i Microids, i Still Life, i voz koji ih je don'o. I ko će sada vratiti mojih par sati uzaludnih lomatanja? Jedina uteha mi je što sam igru i onako ukrao. Praviti 3d endžin samo da bi se rezolucija zaključala na 1024 je notorna glupost. Još vam, u svom bezobrazluku, i ponudi wide rezolucije, a onda sliku razvuče. Čemu sve to? ...A ako budem brojao koliko puta sam se šetao do ormarića sa inventarom ne bih li zamenio kalauz (cca 10 grama težine) za bateriju za sat (cca 10 g) samo zato što je mali Perica odlučio da je tako realnije - kosa mi se diže na glavi. ...Umiranje. Treba li ovde nešto da se doda? Treba, u stvari: ponovno učitavanje pozicije traje jako, jako dugo. Grafika uopšte nije loša - stvar je u tome što će igra, kada pogledate izbliza neki predmet, isti zumirati - jer, zaboga, imamo 3d endžin, zašto sve ponovo da crtamo kad možemo da zumiramo šta treba? E, tu nastaje problem - zumiranjem objekta/teksture 20 puta dobija se nešto jako, jako ružno. Bacite pogled na screenshot iz igre koji je Dijego svojevremeno postavio u PA. Najslađe za kraj: kada jedanput dođete do završnice, ne uradite sve što treba, pogledate filmić, kreće The End i credits, učitatavate poziciju da biste ispravili greške i odgledali "dobru" završnicu... E pa - ne može. Negde u redžistri bazi igra je lukavo zabeležila da ste se prvi put zeznuli, i odličila drakonski da vas kazni. "Dobri" kraj nećete videti - nikad. Ako ikada izađe Still Life 3, dobro ću razmisliti hoću li ga uopšte nabavljati. Eventualno ako budu vratili 2d endžin... |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Shumsko_drvece na korisnoj poruci: | ||
dijego_ (5.4.2010) |
![]() |
#31 | |
Starosedelac
|
![]()
znaci svidela ti se sve u svemu?
![]() Citat:
![]() a i ti, zapeo da vidi sve "krajeve" odjednom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]()
Ma njemu sad Microids kriv sto nije igrao lepo, pa dobio los kraj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uh, ovo su bas propusti delux. Ja sam bio odusevljen prvim delom (osim onog dela gde se prave neki kolaci). Grafika je bila odlicna, prica - jos bolja. Stvarno koji djavo prave 3d engine koji je toliko zakucan i koji ce iskoristiti samo u jednoj igri. Mada gledajuci na to kao programer, i nije toliko tesko sklepati engine za avanture.
Sve u svemu, poceo sam jednu drugu avanturicu u medjuvremenu, a nesto me privlaci i jedna FMV avantura, tako da ce SL2 malo sacekati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
information junkie
|
![]()
Ja sam je nedavno instalirao i nisam je ni igrao zato što je ružna. Ne znam šta im je trebao ovaj 3D endžin...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
information junkie
|
![]()
Završih posle par dana igranja.
![]() ![]() Sve u svemu, vrlo dobra igra, sa čak tri twista na kraju. ![]() Sad još keca da odigram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.792 puta na 1.851 poruka
|
![]()
imam ISO imidz nastavka na kompu, da li probam igru?
kec je keva,jedna od boljih igara ikada...odigrao sam demo dvojke,ne znam stvarno sta ce 3d avanturama... jos bolje je da mi predlozite neku igru u Sokalovom stilu,slicnu syberiji i still life...sa dubokom pricom,sa slicnim gejmplejem... ps: presao sam Syberia Syberia II Paradise Sinking Island Nikopol: Secrets of the Immortals i still life...shvatate vec,sve su ovo igre na istu foru,manje vise |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Ja sam u sličnoj situaciji (s tim što mi prvi deo nije jedan od najboljih), i sigurno ću uskoro da probam... To je 15-30 minuta, šta imaš da izgubiš?
Što se tiče sličnih igara... The Moment of Silence (mada je tu koliko se sećam akcenat na inventarskim zagonetkama). Inače, sem što grafički izgledaju veoma slično, Still Life i Sokalove igre nemaju neke veze. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, opis igre, still life, still life 2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Half Life 2 | Smoke | Akcione igre | 1016 | 8.5.2025 19:44 |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Still Life | reljaz | Avanturističke igre | 78 | 29.12.2011 19:20 |
Next Life | ezenkiel | Avanturističke igre | 10 | 21.3.2009 19:53 |
Half Life Priča | grdja | O igrama uopšte | 23 | 20.5.2008 18:42 |