![]() |
![]() |
|
SK Case Chase Nagradni konkurs „Sveta kompjutera” u kojem modifikujemo kućišta po vašoj ideji |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#21 |
nadničar
Član od: 17.8.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 66 puta na 28 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
nadničar
|
![]()
Mislim da je bilo oko 2500 din. po komadu tj. bic je bio u kompletu sa onim bolesnim odelom. Tako da to nije bilo isplativo uzimajuci u obzir kolicinu od 10 kom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
nadničar
|
![]()
Pokusali smo i tu varijantu, ali kada smo izlili dredove videli su se spojevi dva kalupa i izgledalo je jako ruzno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Član
Član od: 5.3.2007.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 46 puta na 24 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
nadničar
|
![]()
Ideja jeste dobra tj. tako bi i trebalo da se dredovi naprave, ali materijali koji su korisceni za ovu modifikaciju nisu ni malo jeftini i moraju da se narucuju iz inostranstva. Tako da mesta za greske nije bilo i sve je moralo biti uradjeno iz prve, nazalost dredovi nisu uspeli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Novi član
Član od: 10.12.2007.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 11 puta na 2 poruka
|
![]()
marko bravo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Novi član
|
![]()
mozda bi dredovi mogli da se naprave od prave kose, mogu da vam dam kosu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
information junkie
|
![]()
Jedino fale dredovi, ali vidim da ste to već primetili.
![]() ![]() Poslednja ispravka: Dr. Marko (28.12.2007 u 0:12) |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Član
|
![]()
Moglo bi od creva za veš mašinu ili za gas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Super je samo eto jedino sto nema dredove!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]()
Ono sto je zanimljvo je da ja ne primecujem da se posvecuje paznja hladnjenju kucista od pocetka akcije pa mislim da je i sa ovim tako. Mogli biste koju rec i o tome i neku sliku unutrasnjosti, nije sve u sminci!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Pa pazi, još od početka akcije CaseChase rečeno je da se to tiče izgleda (ulepšavanja cinculiranja, šminkanja...), a ne funkcije. Koliko sam video, Marko se trudi da modifikacije ne menjaju ništa po pitanju cirkulacije vazduha u odnosu na nepromenenjen model.
Možda će se neka druga akcija baviti drugim aspektima modifikacije - tehničkim modifikacijama i unapređivanjima, ali to sada nije tema. Bitno je da se ovim modifikacijama ne otežava vlasniku da sam stavi dodatne ventilatore i ostale džidža-bidže koje su potrebne za poboljšanje hlađenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Kind Of A Big Deal
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka
|
![]()
Ovo kućište me je stvarno bacio u razmišljanja o celoj ovoj akciji.. Ovo je stvarno jedno remek delo.. Ne mogu da poverujem šta sve čovek može da odradi samo sa malo volje i mnogo talenta
![]() Ne mogu da verujem da je žrtvovanje išlo dotle da su se posećivali erotic shop-ovi... ![]() Istina da ovaj alien malo smeta.. Ali mislim da zamena mesta alienu i predatoru bi samo pokvarila utisak.. možda su mogle da se ubace crvene lampice u oči predatora, da svetle kad je upaljen komp ![]() Jedina zamerka je na te dredove.. Mislim da su mogli da se izliju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Novi član
Član od: 21.1.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() ![]() ![]() Jedno pitanje... Ja sam konQrisaao i ushao u uzi izbor. U pitanju je Lara Croft. Jel ideja s Alian-om "pozajmljena" od mene? Na desnoj strani kucishta koje sam zamislio Lara probija kamen i izvlachi se iz Qcishta... Sve podseca do detalja na Mikicin crtez, samo shto ste umesto prelepe Andje ubacili svirepog vanzemaljca. ![]() U svakom sluchaju, dopalo mi se odlivak, naravno boja i sama ideja da likovi napokon dobiju trecu dimenziju... A zamisli nishan od 3 lasera na Predatorovoj glavudzi, koji se pali, recimo kad tempera2ra procesora predje 60 stepeni!? Shta ste se uhvatili dredova? ![]() ![]() Nikako da ubacite neku mehanichku napravu uz kucishte... Recimo automatika na otvorima za Qlere koji se pale kad predvidjamo da opteretimo konfiguraciju... Razmislite o tome... A poshto za dva dana imam ispit... Moram da palimmmmm..... Da ne zaboravim... Zasluzili ste svaku pohvalu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Dr. Marko se ne javlja, mora da je zalutao u neki shop.... sa crevima za vesh mashinu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|