Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 30.12.2005, 9:01   #21
snoop
Guest

Thumbs up Re: Ball Fell Ruin

Jbte shto ne pomognete choveku? Sine, samo ukucas FILLMAP u konzolu, sacekas malo... i voala, sve shto ti treba je na ekranu. Ja sam ukucao sifre za podizanje svih 10 glavnih atributa na 100 odmah na pocetku igre i opet sam je prelazio 3 meseca. Igra je zakon, samo sto bih je prelazio 3 puta duze bez njih. Ipak sam na kraju bio glavni u svih 12 frakcija [Thievs guild, Mages guild...], e to je bio feeling...
  Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 31.12.2005, 0:56   #22
Pile_glodje_kost
Član

Član od: 31.12.2005.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 201 puta na 110 poruka
Wink Re: Brzo budzenje u Morrowind-u

Znate da se na dugom CD-u nalazi editor,instalirajte i malkice virnite u to programce.Recimo u helpu potrazite "console" i videtjete mnogo interesantnih stvarcica,recimo budzenje levela i sl...
"Koristi se onim sto ti je Bog dao" a programeri nam kod Morrowinda podarise milionche sansi za varanja
Pile_glodje_kost je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 31.12.2005, 1:24   #23
Reloader
Starosedelac

Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
Određen forumom Re: Ball Fell Ruin

Citat:
snoop kaže:
( Ipak sam na kraju bio glavni u svih 12 frakcija [Thievs guild, Mages guild...], e to je bio feeling...
Errmmmm... care, to je nemoguce
Reloader je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.1.2006, 23:13   #24
Sherman
Član

Član od: 12.12.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 22 puta na 10 poruka
Određen forumom Re: Brzo budzenje u Morrowind-u

Dobro, po meni se kucanje u konzoli ne racuna. Ne mozes da budes u tri frakcije istovremeno, ali mozes u dve koliko se ja secam. Recimo uzmes Redoran i budes tu master, a Hlallu Master postanes kad ubijes Orvasa Drena i odes do onog Drena u Ebonheart-u gde te on proglasi za mastera (iako si vec u nekoj drugoj frakciji). Barem mislim da sam to tako uradio
Sherman je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.1.2006, 16:40   #25
Sherman
Član

Ja sam se napio potiona, stavio opremu sa constant effectom na acrobatics, procitao scroll koji ti daje 1000 na acrobatics (onaj sto ga dobijes od matorog koji padne sa neba blizu Seyda Neen-a) i preskocio pola mape iz jednog skoka . E, tek onda sam je obrisao.
Stara 3.1.2006, 0:31   #26
Johny Atos
Član

Član od: 26.10.2005.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka

gde tachno kod seyda neen pada taj cho'ek?

I jel zna neko gde mogu da se kupe spellovi sa bound armor & weapon efektima?
Johny Atos je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.1.2006, 1:47   #27
snoop
Guest

Arrow Re: Brzo budzenje u Morrowind-u

Citat:
Sherman kaže:
Ja sam se napio potiona, stavio opremu sa constant effectom na acrobatics, procitao scroll koji ti daje 1000 na acrobatics (onaj sto ga dobijes od matorog koji padne sa neba blizu Seyda Neen-a) i preskocio pola mape iz jednog skoka . E, tek onda sam je obrisao.
Pa ja sam pola igre presao skacuci. Na primer ti u Viveku a moras da odes na drugi kraj mape, i onda lepo umesto da pesacis ili presedas silt striderom 10 puta ukucas u konzolu acrobatics na 1500 i tu si u 3 skoka. Mada sam gledao da ovo sto redje radim
Stara 3.1.2006, 1:52   #28
snoop
Guest

Cool Re: Brzo budzenje u Morrowind-u

Citat:
Johny Atos kaže:

Koliko sam skontao ti tek treba da nabudzis lika... Brate najbolje je da odes na Net i nadjes modove za Morrowind [to su u stvari plug-inovi] koji totalno preporode igru. Ja sam skinuo mod Dead Elric koji stvori lesh nekog junaka u igri na kojem je full Deadric armor i jos mnogo stvari. A takodje na Netu mozes naci sifre za stvaranje raznih predmeta u invertoriju, verovatno i te tvoje spellove...
Stara 3.1.2006, 12:14   #29
Reloader
Starosedelac

Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka

Citat:
Johny Atos kaže:
Blizu. Severoistocno ili severozapadno, ne secam se.

Citat:
Johny Atos kaže:

Pogledaj mages guild u Balmori
Reloader je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.1.2006, 16:25   #30
Sherman
Član

Citat:
Johny Atos kaže:

Kad izadjes iz Seyda Neen-a (gradic na samom pocetku igre, naravno), predjes mostic i nastavis da ides pravo, onda malo desno i tu je negde, kao na nekom malom brdascetu.

Bound efekti se nalaze na raznoraznim mestima. Pokusaj u svim Mages Guildovima, Templovima i slicno. Sad da se setim koji je gde pojedinacno bi znacilo da imam neverovatno pamcenje, a nemam .
Stara 3.1.2006, 18:59   #31
Johny Atos
Član

Član od: 26.10.2005.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka

Ok hvala
Johny Atos je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.1.2006, 4:11   #32
doom_lord
Član

Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci

Citat:
snoop kaže:
Pa ja sam pola igre presao skacuci. Na primer ti u Viveku a moras da odes na drugi kraj mape, i onda lepo umesto da pesacis ili presedas silt striderom 10 puta ukucas u konzolu acrobatics na 1500 i tu si u 3 skoka. Mada sam gledao da ovo sto redje radim
Bolji nacin za prelaz sa jednog na drugo mesto je da popijej 20-30 potiona za levitaciju (koje naravno ti napravis sa alhemijom na stotci i sto boljim posudjem, ako ne grandmasterima onda bar masterima) i onda letis kroz vazduh velikom brzinom. Potioni se mogu brzo piti ako se se stave na neki taster. Alhemiju je takodje dobro unaprediti i zbog para, biljke su jeftine a dobri potioni skupi.
doom_lord je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.1.2006, 23:28   #33
Lord of Doom
Član

Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka

ja sam koristio mage guild teleportere, set/recall, boots (ili dagger ili sta vec) of levitation +boots of blinding speed. Nema potrebe za siframa. U Viveku sam imao set u mage guldu. A na juznom kraju je temple, tako da lil recall za severni kraj ili Almsivii(ili kako se vec zove) intervention za juzni kraj.
Lord of Doom je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.4.2006, 0:19   #34
Ocelot
Deo inventara foruma

Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 375
Zahvaljeno 993 puta na 535 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Ocelot Slanje poruke preko Skypea korisniku Ocelot

http://www.uesp.net/morrow/map/mw_map.shtml

Izvolte link za moroowind interaktivnu mapu sa svim lokacijama.
Ocelot je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.4.2006, 13:41   #35
Mrmot
Veteran

Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 64 puta na 26 poruka

apsolutno nema potrebe za siframa. Presao sam igru jedared a da me nikada nisu ubili (tj nikad nisam loadovao igru kao mrtvi covek)

wizard's staff+boots of blinding speed+cuirass of the saviour's hide=vrm vrm vrrrrrm
Mrmot je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.4.2006, 13:44   #36
Mrmot
Veteran

BTW bal fell ti je kod ascadian islesa.

Eh, da... idi (ili idite, kako god) u region juzno od viveca. Malo ronjenja po moru (ali ravno na jug od viveca) ce vam otkriti podvodni ulaz u dwemerske rusevine gde se nalazi najjaci heavy cuirass (Dragonbone)

eto hint od mene (btw ne secam se da sam ikada trazio nesto po netu, sve sam sam nasao, heh, sta da radim kad mi se svidja igra)
Stara 4.4.2006, 16:15   #37
6am3 Fana71c
Veteran

Član od: 13.1.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 45 puta na 34 poruka

Citat:
Mrmot kaže:

Eh, da... idi (ili idite, kako god) u region juzno od viveca. Malo ronjenja po moru (ali ravno na jug od viveca) ce vam otkriti podvodni ulaz u dwemerske rusevine gde se nalazi najjaci heavy cuirass (Dragonbone)
taj cuirass jeste dobar po pitanju AC-a ali ima i jaci, koji sam ja nosio i koji dobijes kao resenje iz zadnjeg questa od imperial culta [frakcija ko i svaka druga, npr. fighters guild] koji je isto 350 ArmorClass ali sa boljim magicnim dejstvom a ne ko dragonbone koji iako daje 100% resist na fire nije bas najsrecnije resenje... takodje mozete naci i head armor i gloves [mada je pametnije nositi 2 wrathguarda jer su to najbolje rukavice u celom TES3] sa 350 AC sa ultra-dobrim enchantingom dok ste za ostalo prepusteni obicnom armoru koji ne daje bas 350 AC ali oh well... you cant have everything
6am3 Fana71c je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.4.2006, 16:17   #38
6am3 Fana71c
Veteran

Član od: 13.1.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 45 puta na 34 poruka

Citat:
Mrmot kaže:

taj cuirass jeste dobar po pitanju AC-a ali ima i jaci, koji sam ja nosio i koji dobijes kao resenje iz zadnjeg questa od imperial culta [frakcija ko i svaka druga, npr. gighters guild] koji je isto 350 ArmorClass ali sa boljim magicnim dejstvom a ne ko dragonbone koji iako daje 100% resist na fire nije bas najsrecnije resenje... takodje mozete naci i head armor i gloves sa 350 AC sa ultra-dobrim enchantingom dok ste za ostalo prepusteni obicnom armoru koji ne daje bas 350 AC ali oh well... you cant have everything
6am3 Fana71c je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.4.2006, 1:35   #39
Mrmot
Veteran

jel bese Lord's Mail? to je jedared ortak dosao kod mene, reko mi da napustim prostoriju i sacekam par minuta, i kad sam se vratio imao sam lord's mail i pokvarenjak nije hteo da mi kaze kako ga je nasao samo je rekao da se lockpickuje neki zid (?) :P
Stara 6.4.2006, 10:08   #40
priest (of_the_moon)
Član

Član od: 4.3.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka

Citat:
Mrmot kaže:
jel bese Lord's Mail? to je jedared ortak dosao kod mene, reko mi da napustim prostoriju i sacekam par minuta, i kad sam se vratio imao sam lord's mail i pokvarenjak nije hteo da mi kaze kako ga je nasao samo je rekao da se lockpickuje neki zid (?) :P
Lord's Mail se nalazi u ..... uuuuups !!! Zamalo da vam pokvarim zadovoljstvo da ga nađete .
Pomoć: Po imenu ćete zaključiti da je imperial, tj. nalazi se blizu imperijal grada. Do prostorije (pećine) sa njim možete doći na dva načina:
Kroz zid (ne mora da se lockpick-kuje, trebaš malo da se raspituješ okolo i da se igraš Šerlkoa H. da bi našao ključ, nije preterano teško, odlična fora #1)
Kroz vodu, kao što sam ga ja našao, slučajno gnjurajući po nedođijama. Pouka: ako hoćete dobre oklope, trk po gnjuračku opremu pa skok u vodu .

Što se tiče najboljeg štita u igri, stvarno su me oduševili sa forom #2 :
Nalzi se u jednoj grobnici, drugačijoj od ostalih. Kada pobijete monstere i dođete do poslednjeg groba, na njemu će biti neki vredni dedric itemi. Siguran sam da su bar 75% igrača koji su našli grobnicu samo pokupili te iteme i zapalili, ne primetivši štit koji je okačen kao ukras na tavanici iznad groba !!!
priest (of_the_moon) je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 9:42.