![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Jbte shto ne pomognete choveku?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Član
Član od: 31.12.2005.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 201 puta na 110 poruka
|
![]()
Znate da se na dugom CD-u nalazi editor,instalirajte i malkice virnite u to programce.Recimo u helpu potrazite "console" i videtjete mnogo interesantnih stvarcica,recimo budzenje levela i sl...
"Koristi se onim sto ti je Bog dao" a programeri nam kod Morrowinda podarise milionche sansi za varanja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Starosedelac
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Član
Član od: 12.12.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 22 puta na 10 poruka
|
![]()
Dobro, po meni se kucanje u konzoli ne racuna. Ne mozes da budes u tri frakcije istovremeno, ali mozes u dve koliko se ja secam. Recimo uzmes Redoran i budes tu master, a Hlallu Master postanes kad ubijes Orvasa Drena i odes do onog Drena u Ebonheart-u gde te on proglasi za mastera (iako si vec u nekoj drugoj frakciji). Barem mislim da sam to tako uradio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Član
|
![]()
Ja sam se napio potiona, stavio opremu sa constant effectom na acrobatics, procitao scroll koji ti daje 1000 na acrobatics (onaj sto ga dobijes od matorog koji padne sa neba blizu Seyda Neen-a) i preskocio pola mape iz jednog skoka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Član
Član od: 26.10.2005.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka
|
![]()
gde tachno kod seyda neen pada taj cho'ek?
![]() I jel zna neko gde mogu da se kupe spellovi sa bound armor & weapon efektima? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#29 | ||
Starosedelac
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
![]() Pogledaj mages guild u Balmori |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Član
|
![]() Citat:
Bound efekti se nalaze na raznoraznim mestima. Pokusaj u svim Mages Guildovima, Templovima i slicno. Sad da se setim koji je gde pojedinacno bi znacilo da imam neverovatno pamcenje, a nemam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Član
Član od: 26.10.2005.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka
|
![]()
Ok hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Član
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Član
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
ja sam koristio mage guild teleportere, set/recall, boots (ili dagger ili sta vec) of levitation +boots of blinding speed. Nema potrebe za siframa. U Viveku sam imao set u mage guldu. A na juznom kraju je temple, tako da lil recall za severni kraj ili Almsivii(ili kako se vec zove) intervention za juzni kraj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Deo inventara foruma
|
![]()
http://www.uesp.net/morrow/map/mw_map.shtml
Izvolte link za moroowind interaktivnu mapu sa svim lokacijama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Veteran
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 64 puta na 26 poruka
|
![]()
apsolutno nema potrebe za siframa. Presao sam igru jedared a da me nikada nisu ubili (tj nikad nisam loadovao igru kao mrtvi covek)
![]() wizard's staff+boots of blinding speed+cuirass of the saviour's hide=vrm vrm vrrrrrm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Veteran
|
![]()
BTW bal fell ti je kod ascadian islesa.
Eh, da... idi (ili idite, kako god) u region juzno od viveca. Malo ronjenja po moru (ali ravno na jug od viveca) ce vam otkriti podvodni ulaz u dwemerske rusevine gde se nalazi najjaci heavy cuirass (Dragonbone) ![]() eto hint od mene (btw ne secam se da sam ikada trazio nesto po netu, sve sam sam nasao, heh, sta da radim kad mi se svidja igra) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Veteran
Član od: 13.1.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 45 puta na 34 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Veteran
Član od: 13.1.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 45 puta na 34 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Veteran
|
![]()
jel bese Lord's Mail? to je jedared ortak dosao kod mene, reko mi da napustim prostoriju i sacekam par minuta, i kad sam se vratio imao sam lord's mail i pokvarenjak nije hteo da mi kaze kako ga je nasao samo je rekao da se lockpickuje neki zid (?) :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Član
Član od: 4.3.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
![]() Pomoć: Po imenu ćete zaključiti da je imperial, tj. nalazi se blizu imperijal grada. Do prostorije (pećine) sa njim možete doći na dva načina: Kroz zid (ne mora da se lockpick-kuje, trebaš malo da se raspituješ okolo i da se igraš Šerlkoa H. da bi našao ključ, nije preterano teško, odlična fora #1) Kroz vodu, kao što sam ga ja našao, slučajno gnjurajući po nedođijama. Pouka: ako hoćete dobre oklope, trk po gnjuračku opremu pa skok u vodu ![]() Što se tiče najboljeg štita u igri, stvarno su me oduševili sa forom #2 : Nalzi se u jednoj grobnici, drugačijoj od ostalih. Kada pobijete monstere i dođete do poslednjeg groba, na njemu će biti neki vredni dedric itemi. Siguran sam da su bar 75% igrača koji su našli grobnicu samo pokupili te iteme i zapalili, ne primetivši štit koji je okačen kao ukras na tavanici iznad groba !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|