![]() |
![]() |
|
Tekstovi u SK u rubrikama Test Play, Net Play itd. |
Pregled rezultata glasanja: Da li ste za vise opisa igara u SK sledecih nekoliko meseci? | |||
Dosadni su opisi mp3 plejera, hoću više igara umesto njih |
![]() ![]() ![]() ![]() |
113 | 54,85% |
Super su opisi mp3 plejera smanjite opise igara |
6 | 2,91% |
Napravite umetak sa igrama |
45 | 21,84% |
Ne menjajte ništa |
56 | 27,18% |
Glasanje sa više mogućnosti izbora. Glasova: 206. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#21 |
Starosedelac
|
![]()
Pazi svako ima svoje misljenje, vecina ljudi je za to da se nishta ne dira. Bile su vec ankete ovakoga tipa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]() Citat:
Da nema igara, hardware bi se mnogo sporije razvijao ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zdravkelja na korisnoj poruci: | ||
culer (6.3.2008) |
![]() |
#23 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 305
Zahvaljeno 1.500 puta na 1.035 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 305
Zahvaljeno 1.500 puta na 1.035 poruka
|
![]() Citat:
![]() P.S. Koji 'Gamer'? Bilo nekad. Za 'PCFun' da i ne prichamo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Član
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 201
Zahvaljeno 80 puta na 42 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]()
Moderatori se nisu oglasili, jer moderatori brinu o uređenju foruma, ne časopisa. A niko iz redakcije se nije oglasio, jer smo pustili čitaoce, zbog kojih pravimo časopis, da se oglase. Svestan si da časopis ne pravimo samo zbog tebe, nego zbog velikog broja čitalaca i moramo da se trudimo da sve zadovoljimo. I kao što si mogao da vidiš, mišljenja su različita. A mi se trudimo da bude svega po malo i svega dovoljno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Starosedelac
Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 487
Zahvaljeno 329 puta na 171 poruka
|
![]()
Ajde da ne otvaram novu temu,pitajte nekog iz redakcije zasto nisu opisali dodatak za Hearts Of Iron,a jesu za half life i neverwinter nights.Mislim da jednako zasluzuje opis.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Član
|
![]()
Mislim da veelika vecina chitalaca SK-a prvenstveno igra PC igre pa sam za to ako se poveca broj stranica neka se poveca pre svega za opis PC igara
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Veteran
Član od: 12.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 203 puta na 162 poruka
|
![]()
I sta da stave na te strane, vidis da i sad opisuju neke krseve kao Red Ocean i one genericke diznijeve platforme po filmovima i cemu-sve-ne. Jedino sto moze na dodatne strane su igre za konzole.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Član
|
![]()
i sta pc gameri imaju od toga? nista. a vecina ih je. ja kad vidim prvi review za konzole samo zatvorim magazin i zavrsio sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
Dobro stavrno je cinjenica da najveci broj ljudi koji krene da kupuje SK je uzeo prvi broj zbog igara, ja recimo kad sam kupio prvi broj(bez obzira sto sam tada kupovao i Gamer) nisam gledao nista sem igara, bukvalno, znaci kupim casopis pogldam koje su igre izasle, procitam opise koji mi se ucine zanimljivim i to je to.
Tako sam radio bukvalno godinu dana. A eto dana skoro ni ne otvorim deo za igre ali zato sve drugo procitam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Odnos broja stranica posvećenim igrama i posvećenim svemu ostalom ocenjen je od strane glavnog urednika tako da bude kompromis. Tu neke promene neće biti.
Što se tiče odnosa igara za PC i za konzole itd., to je diktirano onim što se na tržištu može naći i što se može opisati u roku koji postavlja štamparija. Često neko pita zašto nije opisano ovo ili ono. Najčešći odgovor je - nije bilo vremena. Ako opis treba da liči na nešto, onda čovek treba da ima vremena da odigra igru i da o njoj stekne utisak, a ne samo da odigra pola sata i posle uzme podatke sa Interneta, kako se radi u nekim časopisima. Dakle, morate biti realni u svojim željama, a i morate shvatiti da niko neće namerno da vam uskrati opis neke igre samo tako, iz inata. |
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku VojaM na korisnoj poruci: | ||
Auror (9.3.2008), MEGATRON (10.3.2008), Wolverine (10.3.2008), zdravkelja (9.3.2008), zomg (11.3.2008) |
![]() |
#33 |
Starosedelac
|
![]()
Neka ostane kako jeste, niko iz sveta kompjutera nije kriv zato sto pc gaming industrija umire, pa su uslovljeni da mesecno opisu samo jednu ok pc igru, izuzev 2-3 meseca godisnje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Član
|
![]()
Slazem se
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Član
Član od: 12.1.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ja sam takodje za to da se nista ne dira, napravljen je balans koji nema potrebe da se remeti. Jedino smatram da ne treba da bude opisa igara za konzole u casopisu koji se zove "Svet Kompjutera", ali one su ubacene bas iz razloga sto je PC trziste u poslednje vreme mrtvo, takoreci da se popune praznine. Tako da je i to opravdane (donekle, jer bi to moglo i na drugi nacin da se resi, npr da se jednostavno poveca opis tih igri koje su koliko toliko popularne), ali ako se potrefi da se u jednom mesecu nadje puno "velikih" naslova za PC, ne treba da se stedi na papiru, pa makar i da u tom broju izostanu igre za konzole (jer one su tu kao dopuna, ne trebaju da opisi PC igrara budu skraceni zbog njih). Ali u svakom slucaju, trenutni balans hardware - software - games je odlican i ono sto ovaj casopis cini drugacijim od drugih i ne bi trebalo nista menjati po tom pitanju...bar po mom misljenju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Član
Član od: 28.2.2007.
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 84 puta na 38 poruka
|
![]()
Posle gašenja The Gamer-a, SK je ostao jedini relevantni magazin u Srbiji koji piše o igrama. Ostali koji pokušavaju time da se bave imaju jako mali tiraž i neozbiljni su (bar se meni tako čini). Baš zbog toga bi SK morao ozbiljnije da obrađuje temu igara, jer mnogo ljudi donosi odluku da li će igrati igru, čitajući opis u SK.
PS Qzmi ne dozvoliti da piše opise RPG-a, jer je Fallout 3 proglasio lendarnom igrom (ocena 96!), što ona nikako ne zaslužuje! Qzmu izuzetno cenim kao novinara i slažem se sa njim u većini stvari, ali RPG nije njegova oblast. Tu svi više verujemo Slobodanu Macedoniću ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Član
Član od: 5.1.2009.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 21 puta na 15 poruka
|
![]()
Ja sam za, ali samo ako se ne smanji broj strana ostalih oblasti (software, hardware, linux...). U suprotnom sam protiv.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
ma kome trebaju mp3 pleyeri kad to sve ima u mobilnom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Samo što Macedonić više ne piše za SK... Mogli bi da nađu nekog novog novinara koji bi opisivao rpg igre, ok je Aleksandar Dinić, ali ne verujem da čovek ima vremena da se bavi i recenzijama rpg-ova, pored avantura.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Veteran
|
![]()
Ja sam takodje za povecavanje strana za opise igara , ali jednostavno , postoje meseci (ili godisnja doba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|