![]() |
![]() |
|
Opšta kultura Knjige, školovanje, muzika, film, TV... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#21 |
Član
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 79 puta na 55 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
Član od: 23.1.2006.
Zahvalnice: 231
Zahvaljeno 190 puta na 95 poruka
|
![]() Citat:
Cini mi se da u engleskoj sistem radi na uocavanju prevelikog download-a. Kako po recima rodjaka tako i mnogih poznanika engleza.Izgleda da je tamo "big brother"azurniji nego sto to iko misli.Navest cu vam jedan primjer(iako je malo off topic) za holandiju kako policija "uglavnom"nalazi "kucne"farmere Ind.konoplje.U sustini sistem je vrlo jednostavan i efikasan....dovoljno je uociti "prekomjernu"potrosnju struje za jednu kucu ili stan.Ja koliko vec dugo zivim u hol.jos nisam vidio na tv-eu ili novinama da su nekog odrali po pitanju skidanja ili shareing-a.Iako je piraterija na veoma visokom stupnju kao u srbiji. Tihi ,ti si jos siguran ,bar jos neko vrijeme ! Ali zato znam za jednog bosancerosa koji zivi u blizini mene.Po rijecima zajednickog prijatelja ,on "bas kao i ti" svake sedmice formatira hdd !!! Chistunac ili sigurnost(no alibi) pitanje je sad? "Kog dana??? " E to nazalost Tarabich nije mogao da vidi ili kako bi on to rekao: Nije mu bilo dato da vidi!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Novi član
Član od: 11.11.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ma ja sam jos maloletan to me ne brine.ja skidam cale placa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Šta slušate od muzike... | Covenant | Opšta kultura | 16381 | 7.5.2025 19:35 |
Kupovina novog TFT monitora od 19" (Samsung) | bojanh | ŠDK - Grafika | 9 | 16.1.2008 13:07 |
Kazna. Zbog čega? | Neky | Forum o forumu | 2 | 6.7.2007 17:42 |