![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Novi član
Član od: 26.7.2007.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Hvala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inace komp i Wii mi jesu u istoj sobi samo sto se tice WiFi kartice, problem ce biti sto necu imati gde da je ubodem jer nemam praznih slotova ![]() Internet bi uglavnom koristio za igranje ![]() Evo malo sam trazio i nasao sam: USB to LAN adapter 10/100Mbit/s 1.336,00din USB 2.0 to LAN adapter 10/100Mbit/s 2.742,32din Da li ovde ima nekog efekta ako je USB 2.0 ? Poslednja ispravka: LoCo (26.7.2007 u 11:20) Razlog: Nasao sam USB to LAN adapter |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Član
Član od: 26.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 49 puta na 25 poruka
|
![]()
ako ces adapter koristiti za Wii onda ti je dovoljno USB 1.0 ili 1.1, cak i previshe, jer te nece ogranicavati brzina USB-a, vec brzina neta (osim ako nemash neki 1Mb net
![]() ali ako mislis da ces taj adapter koristiti i za josh nesto (mozda jednom budesh imao neki laptop bez mrezne, pa obodesh adapter da kopirash film preko mreze), a i imash koji dinar vishe, kupi taj skuplji sa USB 2.0. teorijske brzine: usb 1.0 je 1,5Mb/s, usb 1.1 12Mb/s, a usb 2.0 480Mb/s. u praksi su brzine malo manje . |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Novi član
Član od: 20.3.2007.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ja sam takodje nakacen preko Nintendo WI-FI USB Connector-a koji kosta oko 55€ u Finskoj, e sad da li u Srbiji ima gdje da se kupi to je problem, ali i ta tvoja varijanta je cak i jeftinija.....Samo bi ti preporucio da kupis taj USB 2.0 jer u slucaju da se internet poboljsa bice veoma korisno...i jos nesto, nemoj da ostavljas wiiconnect24 na stendbaj, imalo je par slucajeva pregrijavanja koji mogu da ti pojebu graficki cip na wii-ju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Član
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 93
Zahvaljeno 140 puta na 39 poruka
|
![]()
Ovo sam morao negde da ubacim, e-book: Wii Pocket Guide
![]() Here is your essential companion to the best-selling Wii game console. The Nintendo Wii Pocket Guide steers you through how to * Set up your Wii and connect it to your network. * Make your way around the Wii Channels. * Pick and use Wii controllers, including the Wii Remote, Nunchuk, and Classic and GameCube controllers. * Create and edit your own Mii—using Wii software or third-party tools—and take charge of other Miis. * Go beyond games and use the Wii to browse the Internet, send and receive email, set parental controls, and create memos and calendars. * Shop the Wii Shop Channel and buy and spend Wii Points to purchase Virtual Console games. * Choose the best Wii games and play older Nintendo games on the Wii. * Find handy accessories. * Tinker with your Wii to get the most out of the game console. Ako nekom treba, na PM... Da me ne banuju ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku chris na korisnoj poruci: | ||
San-Sale (18.9.2007) |
![]() |
#25 |
Član
|
![]()
sto bi te banovali? Ne vidim nista ilegalno u tom spisku. Neko napisao manual kako se sta radi na wii-ju
![]() Jedino ako je neko napomenuo da se manual ne sme hotlinkovati na drugim sajtovima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Novi član
Član od: 22.4.2007.
|
![]()
Najzad sam se zakacio na net preko wii-a, koristeci nintendo wi-fi usb connector! Skinuo sam internet chanel (uplatio preko kartice 1000 bodova),i veoma sam zadovoljan..Igram Fifu 2008 po ceo dan na netu, a vec postoji puno sajtova specijalno pravljenih za wii koji omogucavaju npr da slusas online radio , konektujes se na msn itd...Super stvar, wii je zakon...Takodje najnovijim updatom dozvoljava koriscenje usb tastature na netu !
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Član
|
![]()
A Mario Strikers nisi probao preko neta? Jeste da lici na fudbal...malo
![]() Ali i ja najvishe vremena provedem online u FIFI, primajuci golove ![]() A da ne bude zabune, internet browser uopste nije potreban da se igraju igre online...samo za surf, mail i ostale zanimacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Novi član
Član od: 15.12.2007.
|
![]()
Evo ovako...
Potpuno sam novu u ovom svetu Wii-a konzolu sam uzeo pre neki dan sa ugrađenim mod chipom wiimagic uspeo sam da povežem wii sa kompom preko AP i radi ( odradi test konekcije ispravno ) nteresuje me da li mogu da uradim system update pošto imam ugrađen mod chip . Hvala unapred Poslednja ispravka: Ocelot (15.12.2007 u 13:43) Razlog: Nema reklamiranja |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Član
Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 43 puta na 38 poruka
|
![]()
Slobodno odradi update , cak je to preporucljivo zbog nekih igrica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Oldblivion (program za igranje na starijim kompjuterima) | Veljko the King | Role-Play | 27 | 12.6.2007 0:03 |
SAT net za online Igranje | K'R' HooD | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 24.6.2006 23:16 |
Problem sa sa LG combo!! | mileki | Kvarovi | 22 | 23.4.2006 20:53 |
Online igranje... | dzambo | O igrama uopšte | 7 | 28.12.2005 0:57 |