![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
2. bosa iz prve , 3. iz druge , 4. iz druge . Vezba je cudo . Medjutim poslednjeg ne zelim da pokusavam vise. Jednostavno pristup mi je da dodjem sto dalje sa sto vise bocica pomoci ,sto boljim parazitima, astronautom i sto vecim integritetom i da se vratim "naoruzan" do poslednjeg bosa treba mi vremena i tesko da ce biti jedan pokusaj . Naigrao sam se i dosao do kraja. Dovoljno.
Prica je ok ali previse telefonirana negde od sredine . Sve bi moralo da se spojluje pa necu o tome. Svakako drzi do kraja i tera vas da sklopite kockice .Naslanja se na mitologiju pa joj to daje dodatni smisao. Vrlo dobra igra,kad malo git-dud a i tad ume da vas razbije na komade mada je uzivanje i zaista power trip kad dobijete samopouzdanje da idete pravo u guzvu samo da biste uzeli vise obolita. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Koreli A. na korisnoj poruci: | ||
zokocx (1.3.2023) |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
Zavrsio ovo i ja danas. Steta sto nije bilo vise ljudi na temi, fina igra skroz. Napucavanje je dobro odradjeno, segmenti umeju malo da smaraju kako se ponavljaju, ali sve je to deo procesa dok shvatis sta je bitno vise, a sta manje.
Namucio mi samo treci boss, Nemesis, trebalo mi je desetak pokusaja, a to ume da potraje, dok se dovuces do njega. Osim toga, malo je potrajalo i uzimanje tri kljuca u nizu da se otvori prolaz u podvodni deo, ali u sustini... Dobri izbori dodataka, insistiranje na omiljenom oruzju (kako bi se nabudzilo) i srpljenje, uz ulaganje ethera u reconstructor gde je gusto i na kraju to, uz malo srece, prodje skoro pa glat. Poslednji boss iz prve lagano, ne znam dal me je dokacio dva puta. Drugi isto iz prve, cetvrti iz 2. ili 3. pokusaja. Ovako kad se osvrnem, sad deluje lagano, ali mi je trebalo efektivno oko 30 sati (sa uracunatim zezanjem po DLC-u malo) da predjem. Svakako preporuka. Oseti se bas lepo kako skill raste tokom igre, nemam nikakvu posebnu zamerku. Sve je ok i malo vise od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.160 puta na 1.330 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.160 puta na 1.330 poruka
|
![]()
Housemarque’s teased Returnal announcement is a graphic novel.
XD |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Returnal | M.C. | Konzole | 16 | 28.7.2024 21:56 |